GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΜΦΥΛΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη http://www.nasostsaganelis.gr/ Προλαβαίνουν οι εταίροι μας αν χρηματοδοτήσουν την επανεκκίνηση της νεκρής χώρα...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη
http://www.nasostsaganelis.gr/
Προλαβαίνουν οι εταίροι μας αν χρηματοδοτήσουν την επανεκκίνηση της νεκρής χώρας- που έθαψαν ζωντανή…Ακούστε φράσεις πολέμου…
Τις είπαν ξένοι. Πολιτικοί, νυν και πρώην. Οικονομολόγοι, πολλών χωρών. Διεθνή δίκτυα, κανάλια, σάιτ, εφημερίδες.
«Πεδίο οικονομικών πυρηνικών δοκιμών, η Ελλάδα» (Γκάρντιαν-βρετανική εφημερίδα)
«Το μνημόνιο είναι μία εκδοχή πλήρους στρατιωτικής επίθεσης στον 21ο αιώνα» (Μάικλ Χάτσον – οικονομολόγος)
«Ανήθικος βανδαλισμός, το μεσοπρόθεσμο» (Φαινάνσιαλ Τάιμς – οικονομική εφημερίδα)
«Είναι τρέλα τα μέτρα που μπαίνουν στους Έλληνες» (Ζισκάρ Ντ’ Εσταίν – πρώην πρόεδρος της Γαλλίας)
«Επέλαση ακραίου μαζοχισμού» (Λιμπερασιόν – γαλλική εφημερίδα)
Όλοι τους, (οι ξένοι, όχι εμείς) μιλούν με πολεμικούς όρους.
Όλοι τους, συμφωνούν…
Ότι η φοροκαταιγίδα που μαίνεται δύο χρόνια στην...
 Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο.
Είναι πρωτοεμφανιζόμενο παγκόσμιο φαινόμενο. «Περίστροφο με σιγαστήρα».
Δεν είναι ξέσπασμα οικονομικής κρίσης- όπως στις ΗΠΑ το 2008. Είναι, πόλεμος!
Είναι, άνευ όρων παράδοση (λόγω χρέους) της ηττημένης Ελλάδας.
Το είπε στυγνά ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τίμοθι Γκάιντνερ:
«Τα χρέη είναι ιερά, όχι οι ζωές των πολιτών»
Μιλάει ο κύριος σαν να εκδίδει διαταγή…
Μη λογαριάζετε, πολίτες, παπάδες, δεσποτάδες. Εισπράξτε, τόκους και υπερτόκους. Πάρτε στα χέρια σας, χρέος και χρεωμένους…
Το βλέπετε. Έχουν ξεφύγει. Συντομεύουν (ευτυχώς) την αυριανή παγκόσμια «κηδεία», ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, αυτού του σούπερ καπιταλισμού που τους ζάλισε. Τους μέθυσε. Τους κρατάει μεθυσμένους. Και που τελικά θα τους στείλει μεθυσμένους. Αδιάβαστους!!!
Το λάθος τους…
Κόπηκαν, στο μάθημα «Ζωή»!
Αναπνοή τους, το χρήμα. Θέλουν, τα πάντα. Όλα, δικά τους. Όλα, για πάρτη τους.
Μέχρι τώρα κερδίζουν τα πάντα. Χάνουν, τον άνθρωπο. Τον αυριανό τους δικαστή!
Η ανισότητα ξεχειλίζει. Οπλίζει, επίθεση. Θέμα χρόνου, η μεγάλη παγκόσμια ρήξη.
Δεν τρελάθηκαν οι πολλοί. Παραφρόνησαν οι λίγοι.
Εδώ, στο σημείο «μηδέν» στέκεται ο κόσμος. Εδώ στεκόμαστε και εμείς.
Απέναντί μας, «πυροβολαρχίες». «Πόλεμος» τσέπης.
Συνεχή διατάγματα πληρωμών. Όλα εναντίον των πολλών. Που δεν μπορούν να πληρώσουν.
Εντάξει. Οι δανειστές ποτέ δεν αλλάζουν. Ίδιοι, στους αιώνες των αιώνων. Άπληστοι…
Μαύρο στίγμα εποχής, οι εταίροι μας οι Ευρωπαίοι. Η έντοκη αλληλεγγύη τους!..
Μέσα στα μαύρα μανιφέστα τους κυριαρχεί…
Πληρώστε τοις μετρητοίς ή σας πάμε στον άλλο κόσμο…
Ούτε ένα άρθρο στη λίστα τιμωρίας των «βομβαρδισμών τους» δεν υπάρχει για την ανάπτυξη της χώρας.
Ούτε ένα σοβαρό «εφαρμοστικό» αναπτυξιακό αντίβαρο κάποιας ισορροπίας. Κάποιας ελπίδας!
Ούτε ένας από τους «26» της Ευρώπης, δεν τεντώνει χέρι να τραβήξει τη χώρα από το τρίγωνο θανάτου: ΥΦΕΣΗ – ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ – ΑΝΕΡΓΙΑ
Κανένας τους, δεν θυμάται τον Κέυνς. Τον «νικητή των ερειπίων» (όπως έγραψε ο Τζον Στάινμπεργκ) του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Ο μέγας αυτός άντρας που έβαλε μπροστά την κοινωνία από το κέρδος έσωσε και την Αμερική μετά το κραχ του ’29.
Είπε στους έντρομους Αμερικανούς: «Έχετε έκτακτη κατάσταση. Κάντε αμέσως μεγάλα έργα και ας έχετε υψηλά ελλείμματα. Θα σωθείτε ακόμη και αν πληρώνετε εργάτες να ανοίγουν τρύπες στο έδαφος και μετά να τις κλείνουν»
Ο Κέυνς για τη σημερινή άπληστη κερδοσκοπία είναι αφορισμένος. Εχθρός!
Ο Μίλτον Φρίντμαν –ο πατέρας των τόκων- είναι ο θεός των τοκογλύφων. Το δόγμα του: «Δεν υπάρχει κέρδος χωρίς πόνο», τα λέει όλα.
Εδώ, στο σημείο «μηδέν» στέκεται ο κόσμος. Εδώ στεκόμαστε και εμείς.
Ξαφνικά, για τα διεθνή μέσα (μετά και την ψήφιση και του μεσοπρόθεσμου) οι Έλληνες έπαψαν να είναι οι χαραμοφάηδες της Ευρώπης. Έγιναν, ήρωες!..
Που αντέχουν και πρωτοφανείς σφαγές…
Λόγια συμπάθειας, σχεδόν απ’ όλους. Όπως, στους επικήδειους…
Το γερμανικό «Σπίγκελ» από τις βαριές ύβρεις πέρασε στους επαίνους. Γράφει:
«Η Γερμανία θα κατέρρεε αν αντιμετώπιζε ΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ της λιτότητας που αντιμετωπίζει η Ελλάδα».
Αρχηγοί και υπάλληλοι της ΕΕ πήραν τη σκυτάλη. Δημόσιοι ύμνοι, για τον ελληνικό λαό των μεγάλων θυσιών… Το φαινόμενο, μέρα-μέρα, θα μεγαλώνει. Θα φουντώνει, η ηρωοποίηση του έλληνα…
Ποια είναι η αλήθεια;
Οι Ευρωπαίοι αρχίζουν να φοβούνται τις συνέπειες των αλλεπάλληλων ενταλμάτων πληρωμής που εκδίδουν κατά των Ελλήνων πολιτών.
Δεν είναι ηλίθιοι. Ξέρουν…
Ότι τα ακραία μέτρα οδηγούν στα άκρα!
Πυροδοτούν, ανεργία. Παράγουν, φτώχεια. Προκαλούν, κοινωνικό κώμα. Σοκ, τυφλής βίας!
Τρέμουν τώρα μήπως και ξεσπάσει εγχώριο μακελειό. Εμφύλια σύγκρουση.
Ό,τι χειρότερο για ένα έθνος.
Ας αφήσουν, λοιπόν, τις φραστικές συμπάθειες…
Προλαβαίνουν, τη συμφορά. Αν ανοίξουν από ΑΥΡΙΟ όλα τα Ταμεία τους για την επανεκκίνηση της νεκρής χώρας. Που έθαψαν ζωντανή.
Θα τους βοηθήσει. Αν θυμηθούν, Κέυνς: «Όταν χρωστάω μία λίρα είναι δικό μου πρόβλημα. Όταν χρωστάω χίλιες λίρες δεν είναι δικό μου. Είναι των δανειστών μου».
Δεν είναι ηλίθιοι. Καταλαβαίνουν το τεράστιο λάθος τους που άφησαν την Ελλάδα στα νύχια των κερδοσκόπων χωρίς αντίβαρο ανάπτυξης. Που της στέρησαν ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ. Το έσχατο «φιλί ζωής».
Δεν είναι ηλίθιοι. Καταλαβαίνουν τι εννοεί ο μεγάλος Ηγέτης της ανθρώπινης οικονομίας.
Καταλαβαίνουν. Τρέμουν, την επόμενη ώρα της χώρας που οι ίδιοι ναρκοθέτησαν.


ΤΖΟΝ – ΜΕΙΝΑΡΝΤ ΚΕΥΝΣ
Ο Μεγάλος Ηγέτης
της ανθρώπινης οικονομίας.

Ο Τζών-Μέιναρντ Κέυνς (John Maynard Keynes,  5 Ιουνίου 1883,  21 Απριλίου 1946) ήταν Άγγλος οικονομολόγος, μαθηματικός, καθηγητής πανεπιστημίου, συγγραφέας και ανώτατος κρατικός υπάλληλος. Δημιούργησε, με τα έργα του και τους οπαδούς του, τη λεγόμενη κεϋνσιανή σχολή στην οικονομική επιστήμη. Ο Κέυνς  ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς οικονομολόγους του 20ου αιώνα
Ο Τζον Μέιναρντ Κέινς, είναι αναμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες μορφές της ιστορίας της οικονομικής επιστήμης. Με το κλασικό πλέον έργο του «The General Theory of Employment, Interest and Money» (1936) εισήγαγε μια επανάσταση στα οικονομικά καθώς και μια σχολή σκέψης η οποία, καθ’ ότι βασίζεται στις θεωρίες του, ονομάστηκε «κεϊνσιανισμός».
Από τον Κέυνς έχει πάρει το όνομά της και η Κεϋνσιανή ρύθμιση, η αναδιανομή δηλαδή μέρους των κερδών του κεφαλαίου στις κατώτερες τάξεις, με τη μορφή κοινωνικών και άλλων παροχών, προκειμένου να αποφεύγεται η κοινωνική δυσαρέσκεια και οι αναταραχές. Ο Κέυνς πρότεινε την άνοδο των δημοσίων δαπανών σε περιόδους κρίσεων για να καλύψουν μέρος του ελλείμματος ζήτησης που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει την οικονομία μακριά από μια θέση ισορροπίας πλήρους απασχόλησης. Οι δημόσιες δαπάνες μπορεί να ξοδεύονται ως επιδόματα ανεργίας κτλ., αλλά ο κύριος στόχος δεν είναι η αναδιανομή αλλά η επανόρθωση της ισορροπίας. Μάλιστα η αύξηση της φορολογίας σε περιόδους κρίσης είναι πλήρως αντίθετη στη νοοτροπία του Κέυνς ο οποίος ζητά αύξηση των ελλειμμάτων στις κρίσεις, τα οποία χρηματοδοτούνται από πλεονάσματα στις καλύτερες εποχές.
Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της δουλειάς του τον οδήγησαν στη διάσκεψη της Συνθήκης των Βερσαλλιών ως οικονομικό σύμβουλο του βρετανού πρωθυπουργού Λόιντ Τζορτζ.
Αγανακτισμένος από τις υπερβολικές πολεμικές αποζημιώσεις που επιβλήθηκαν στην ηττημένη Γερμανία, ο Κέυνς παραιτείται από τη θέση του. Επιστρέφει στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα και παραθέτει τις απόψεις του για τη συνθήκη γράφοντας το «The Economic Consequences of the Peace» (1919), έργο που τον κάνει διάσημο σχεδόν αμέσως.
Η κύρια συμβολή του Κευνς στα οικονομικά είναι ο ισχυρισμός ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου η ελεύθερη αγορά θα έρθει σε μια κρίση από την οποία δεν μπορεί να ξεφύγει μόνη της. Δουλεύοντας περισσότερο με την διαίσθηση παρά με την τυπική, μαθηματική λογική η οποία είναι σήμερα βάση των οικονομικών, ο Κευνς έδειξε ότι υπό προϋποθέσεις η οικονομία μπορεί να έρθει σε ένα σημείο ισορροπίας που είναι ανεπιθύμητο, με υψηλή ανεργία και χαμηλό εισόδημα. Αυτό συμβαίνει όταν έχουμε για κάποιον λόγο μια έλλειψη ζήτησης, όταν οι πολίτες αποταμιεύουν υπερβολικά και καταναλώνουν λίγο. Κανονικά θα μπορούσε η κεντρική τράπεζα να αυξομειώσει το επιτόκιο, μέχρι οι άνθρωποι να αρχίσουν να αποταμιεύουν λιγότερο. Ο Κευνς όμως είπε ότι αυτό σε εξαιρετικές περιπτώσεις δεν θα δουλέψει. Όταν τα επιτόκια είναι ήδη αρκετά χαμηλά, η Κεντρική τράπεζα δεν μπορεί να τα μειώσει αρκετά ώστε να πέσει η αποταμίευση και να ανέβει η κατανάλωση. Έτσι έχουμε ένα έλλειμμα ζήτησης, οι εταιρείες δεν βρίσκουν καταναλωτές και απολύουν κόσμο με αποτέλεσμα να μειώνεται κι άλλο η ζήτηση. Αυτή είναι περίπου η ιστορία του Μεγάλου Κραχ του 1929, με μονή διάφορα ότι η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ έκανε μνημειώδη λάθη, χειροτερεύοντας την κρίση αντί να βοηθήσει την οικονομία με έγκαιρη χαλάρωση της νομισματικής πολίτικης (χαμηλά επιτόκια). Από κάποια στίγμα και περά τα λάθη της Κεντρικής Τράπεζας δεν μπορούσαν να διορθωθούν χωρίς την επέμβαση του κράτους με λεγόμενες κευνσιανες πολιτικές.
Ο Κευνς πρότεινε λοιπόν, σε αυτές τις εξαιρετικές περιπτώσεις, να κάνει το κράτος πλούσια δημόσια έργα και να παρουσιάζει υψηλή ελλείμματα. Σε μια πολύ διαδεδομένη έκφραση, είπε ότι ακόμα και αν πληρώνουμε τους εργάτες να κάνουν τρύπες στο έδαφος και να τις ξανακλείνουν, αυτό θα έκανε καλό στην οικονομία!
Η συμβολή του Κευνς
Οι ιδέες του Κευνς ήταν πρωτοποριακές και οι κλασσικοί οικονομολόγοι που πίστευαν ότι δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες κρίσεις στην ελεύθερη αγορά, δυσκολευτήκαν να τις δεχτούν
Το «Νιου Ντηλ» του Ρουζβελτ, το τεράστιο πρόγραμμα δημοσίων έργων που άρχισε να βγάζει την Αμερική από την κρίση του 1929 και οι τεράστιες στρατιωτικές δαπάνες για τον Β ΠΠ. Αυτά τα δυο γεγονότα έδειξαν ότι όντως οι δημοσιές δαπάνες μπορούν να στηρίξουν την οικονομία, βραχυπρόθεσμα.
Η σχολή που ίδρυσε συνεχίζεται με άξιους διαδόχους.
Χίλιοι κορυφαίοι οικονομολόγοι από όλο τον κόσμο ευθυγραμμισμένοι με η λογική Κέυνς ότι χωρίς την κοινωνία δεν υπάρχει δίκαιη οικονομία στέλνουν τελεσίγραφο αλλαγής στους ισχυρούς του κόσμου ότι αν δεν αλλάξουν τη διανομή του παγκόσμιου χρήματος θα υπάρξει παγκόσμια σύγκρουση. Προτείνουν συγκεκριμένα την επιβολή φόρου στο κεφάλαιο και στις τράπεζες και τα τεράστια ποσά που θα συγκεντρωθούν να μετακυλίσουν στους λαούς, Στις κοινωνίες με εκατομμύρια νεκρούς από την πείνα.

11 σχόλια

  1. Το πρόβλημα δέν είναι οι ξένοι.
    Το πρόβλημα είναι ο μαλάκας που ψηφίσαμε εμείς για πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που αντέχετε να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάνε νύχτα από την Βουλή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει

    Δεν μπορεί, τρώει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΧΧ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ LIFE STYLE ΚΑΙ ΚΤΛ ΟΠΟΙΟΣ ΄'ΒΛΕΠΕΙ' ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΚΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ-ΠΡΑΣΙΝΕ ΦΡΟΥΡΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ?ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ.. ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και από την άλλη πλευρά οι ηγέτες μας θέλουν να είναι (λένε) τυπικοί απένναντι στους ανέντιμους, ανήθικους δανειστές μας.
    Λένε ότι θα ξεπληρώσουν τα τοκογλυφικά χρέη ακόμα και ανα χρειαστεί να εξολοθρεύσουν τους Έλληνες.
    τα ανήθικα υπερκέρδη των δανειστών μας καθώς επίσης και την ανικανότητα των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων μας εξαναγκάζουν τώρα με την βία να την πληρώσει ο λαός.
    Ο λαός αυτός που μένει άνεργος, που του κλείνουν το μαγαζί, που του βάζουν άδικους φόρους, που τον απειλούν ότι θα τον διώξουν από τη δουλειά του.
    Αν δεν παρουσιαστεί ένας Θεός να αποκαταστήσει τις αδικίες δεν μένει άλλη διέξοδος στον λαό από το αγωνιστεί ο ίδιος για την ζωή την δική του και των παιδιών του.
    Όλα τα άλλα είναι παραμύθια για να τροφοδοτούν το περίφημο "καλό κουράγιο Έλληνες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε ψευταποστολε Νασο δεν βαρεθηκες να γραφεις μαλακιες, απαντησε μου ειλικρινα, αν τα πιστευεις αυτα που λες. Επι 30 χρονια επεφτε αγριο χρημα για αναπτυξη αλλα τιγινοταν τα λεφτα; Τα παιρναν μερικοι μερικοι θα μου απαντησεις ευκολα και, γιατι δεν διαμαρτυροταν κανενας τοτε; γιατι απλουστατα και αυτοι παιρναν και υψηλους και πολλους μισθους παιρνατε εσεις οι υπολοιποι εν συγκρισει με τα κοροιδα της ευρωπης που δουλευαμε για να καλοπενατε. Και αλλα λεφτα να ερχοταν παλι τα ιδια θα συνεβαιναν καλοπεραση, ξαπλα ζωη χαρισαμενη ας ειναι καλα οι αλβανοι που δουλευουν για τους μαγκες...
    Τα ψεμματα τελειωσαν οπως τα βγαζουν περα οι γειτονες ετσι και εσεις θα τα καταφερετε δεν προκειται να πεθανει κανενας απο πεινα απλουστατα λιγο στριμωγμα μονο.
    Το να βγεις στις πλατειες να βριζεις και να μουτζωνεις γιατι κοπηκε το ετοιμο δεν κερδιζεις τιποτα απλως γινεσαι μεγαλυτερο ρεζιλι.
    Αντι να καθισετε κατω και να βαλετε το μυαλουδακι σας να σκεφθει και να βρειτε κατι δικο σας να κανετε τα περιμενετε ολα ετοιμα, ιδεες χρειαζονται απο αυτες δημιουργουν τις δουλειες, αυτο συμβαινει στα σοβαρα και ανεπτυγμενα κρατη. Τι ηταν η Κινα εδυ και μερικα χρονια, βγηκαν αυτοι στις πλατειες να διαμαρτυρηθουν οχι φυσικα αλλα δουλεψαν σκληρα και συνεχιζουν να δουλευουν εκει δεν υπαρχουν ταβερνες και καφετεριες. Ο ελληνας δεν παιρνει απο λογια μονο απο βουρδουλα, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Ειναι ανωριμος για δημοκρατια.
    Κανονικα πρεπει να αισθανεστε ευτυχεις εσυ και το συναφι σου γιατι τωρα σας δινετε η ευκαιρια να γινετε ΗΡΩΕΣ,
    τα δανεικα δεν σε βγαζουν πουθενα οσο και να γαυγιζετε και να τα σπατε παει τελειωσαν τα ψεμματα αυτο που εγινε τα τελευταια 30 χρονια ανηκει στην ιστορια. Απομενει σκληρη δουλεια, παρτε παραδειγμα την τουρκια, τα καταφεραν, καλυτερα τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι παρα καθολου. Δεν συνειθιζω να γραφω τοσα πολλα αλλα δεν αντεξα αλλο μου την εδωσες με τις βλακειες που γραφεις. Στο εξωτερικο ειναι πιο πολλοι απο αυτους που ανεφερες που γραφουν για την Ελλαδα, ηρεμησε φιλε και συμμαζεψου η προπαγανδα για το κομμα εχει και τα ορια της.
    Θα μπορουσα να γραφω επι χρονια για τα "καλα" της φυλης μας αλλα ειναι αδυνατο εχουμε και δουλεια να κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ.

    Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΤΟ-ΑΠΟΔΟΜΗΘΟΥΝ ?:?:?
    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΑΔΗΦΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ....

    ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ...........

    ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ερχονται πολλές fast track δίκες και μπουζουριάσματα.
    Ερχονται fast track δημεύσεις των 155 σύγχρονων Γούσιων.
    Ερχονται fast track κυνηγητά σε όλη την χώρα.
    Πρόβλέπονται πολλες fast track εξελίξεις το φθινόπωρο.
    Προβλέπεται πολύ fast track σφαλιάρα.
    Προβλέπονται εκλογές και οι κυβερνώντες θα μίλανε από τα σπίτια τους γιατι έξω θα πέφτουν fast track κλωτσιές και γιαούρτια.
    Όλα πλέον σε αυτη την χώρα θα γίνουν fast track
    Και μια συμβουλή προς τους κυβερνώντες....τους φόρους που προβλέπει το μεσοπρόθεσμο fast track να πάτε να τους εισπράξετε από αυτους που σας δώσανε τα εύσημα και σας χειροκροτούσαν. Στην Ελλάδα το 90% των Ελλήνων που σας βρίζει fast track επειδή δεν έχει πλέον να δώσει τίποτε του μείνανε τα αρ....δια του που μπορείτε να τα πάρετε για καπνοσακκούλα όπως καποτε είπε ο Χρόνης Μίσσιος στους στρατοδίκες fast track.
    Ξεπουλήστε ότι νομίζετε οι κρεμάλες θα στηθούν fast track.
    Οι δημεύσεις θα αρχίσουν από το 1981 σε όσους κυβερνησαν και ανακατεύθηκαν πολιτικά μέχρι βαθμού συγγένειας τριτου γαμπρού καί νύφης fast track.
    Η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές θα εκλεγεί με ενα μόνο όρο την διαπομπευση φυλάκιση και δήμευση των περιουσιών όλων των λαμογιών γιατί fast track θα φύγει νύχτα και αυτή.
    Έφθασε η ώρα να εφαρμόσει ο λαός το fast trαck και θα κοκκινίσουν πολλοί κώλοι.
    Όσο για τους κυβερνώντες ΠΑΣΟΚΟΥΣ σωτήρες της καταστροφής καλό είναι να ετοιμάζουν και να ζεσταίνουν τις μηχανές των ελικοπτέρων fast track γιατί πλέον το κλίμα έγινε ανθυγιεινο άλλαξε δραματικά fast track.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση