GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες εκρήξεις στην «Πρωτοβουλία»...

Από τον Δημήτρη Συρμάτση http://spnews.gr/ Στα χρόνια της αντιπολίτευσης όλα ήταν ήρεμα στην «Πρωτοβουλία». Στο πρώτο εξάμηνο της διοί...

Από τον Δημήτρη Συρμάτση
http://spnews.gr/

Στα χρόνια της αντιπολίτευσης
όλα ήταν ήρεμα στην «Πρωτοβουλία». Στο πρώτο εξάμηνο της διοίκησης, οι κόντρες υπάρχουν σε καθημερινή βάση και τα θέματα που καίνε πολλά με αρκετές αντικρουόμενες απόψεις. Νεότερο θέμα αντιπαράθεσης, το πρόσωπο που θα ηγηθεί τις εκδηλώσεις για το 2012.
Στην τελική ευθεία έχει μπει ο σχηματισμός της νέας εννεαμελής διοίκησης της «Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής Α.Ε.» που...
 αναμένεται να συνεδριάσει για πρώτη φορά στις 15 του Ιούλη. Και το πρόσωπο που θέλει ο δήμαρχος να αναλάβει δεν είναι άλλος από τον γνωστό επιχειρηματία Σταύρο Ανδρεάδη (συγκρότημα Σάνη).
Η πρόθεση Μπουτάρη, έφερε την έκρηξη στο χώρο της παράταξης, καθώς αρκετοί υποστηρίζουν ότι δεν έχουν ερωτηθεί καν και ότι το πρόσωπο δεν «συνάδει» με το ύφος της «Πρωτοβουλίας». Πάντως πέρα από τις αντιδράσεις, μέσα στην διοίκηση, η πρόταση «Ανδρεάδη» έχει αρκετούς και δυνατούς υποστηρικτές.
Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, αν η επιλογή αυτή είναι λόγω του πετυχημένου «Sani Festival» ή λόγω της υποστήριξης του κ. Ανδρεάδη προς την Πρωτοβουλία στις τελευταίες εκλογές, παρόλο που είχε πολύ καλές σχέσεις και με την προηγούμενη διοίκηση του δήμου.
Στα θετικά του κ. Ανδρεάδη είναι το γεγονός ότι κατέχει τη θέση του προέδρου της ΠΕΕΒΕ και κατάγεται από προσφυγική οικογένεια. Ο θείος του μάλιστα Λεωνίδας Ζησιάδης έχει γράψει ορισμένα από τα πιο σημαντικά βιβλία για την ιστορία της πόλης το μεσοπόλεμο.
Στα αρνητικά του, η σκληρή αντιπαράθεση που είχε με οικολογικές κινήσεις για το δάσος του Σάνη, την οποία δικάστικά έχασε. θα πρέπει να σημειωθεί ότι την πρόταση για τον κ.Ανδρεάδη αποκάλυψε το ΕΘΝΟΣ, εκ των παραδοσιακών υποστηρικτών της διοίκησης Μπουτάρη, το οποίο όμως είχε δώσει μεγάλη προβολή στις αντιδράσεις εναντίον του για το Σάνη.
Τέλος, η κύρια ευθύνη της «Μητροπολιτικής» είναι η οργάνωση των εκδηλώσεων για το 2012, την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης και αυτό από μόνο του δίνει μεγάλη «βαρύτητα» στην θέση του επικεφαλής.

4 σχόλια

  1. Χρήματα θα βρεθούν?
    Μπορεί εμείς μέχρι τότε να πεινάμε αλλά τουλάχιστον θα έχουμε θεάματα.
    Εκτός αν τους προλάβει η ευθυγράμιση του ηλιακού μας συστήματος με την μαύρη τρύπα του γαλαξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ερε τα κουφωματα!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΖ ΤΡΑΒΕΣΤΙ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΚΑΝΑΤΖΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

    ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
    ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΤΑ " ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "
    ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΗΡΗΜΕΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ.

    ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΒΑΡΥ
    ΤΟ ΕΚΔΙΔΟΜΑΣΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ
    ΛΕΒΕΝΤΟΜΟΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλή επιλογή του Ανδρεάδη. Ο κατάλληλος άνθρωπος στη κατάλληλη θέση. Όσο για την διαμάχη του με τους "οικολόγους", είχε 100% δίκιο. Απλώς οι γελοίοι και κομπλεξικοί οικολόγοι, προσέφυγαν στο Συμβούλιο Επικρατείας το οποίο έχει "παράδοση" στο να δικαιώνει κομπλεξικές προσφυγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση