GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακαρπη η συνάντηση, συνεχίζουν την απεργία οι ταξιτζήδες...

Ακαρπη απέβη τελικά η συνάντηση του υπουργού ΥποδομώνΓιάννη Ραγκούση με τους ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι συνεχίζουν την επ' αόριστον ...

Ακαρπη απέβη τελικά η συνάντηση του υπουργού ΥποδομώνΓιάννη Ραγκούση με τους ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι συνεχίζουν την επ' αόριστον απεργία τους.
Όπως δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αυτοκινητιστών Αττικής Θύμιος Λυμπερόπουλος, αν και ο κ. Ραγκούσης έδειξε διάθεση για διάλογο, «δεν δεσμεύτηκε σε...
 τίποτα». Ανέφερε ακόμη πως ο υπουργός δεν έδωσε καμία απάντηση στα αιτήματά τους. «Μέχρι να πάρουμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις, η απεργία συνεχίζεται κανονικά» κατέληξε.
«Η απελευθέρωση με κανόνες θα προχωρήσει κανονικά»Η απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί με κανόνες θα προχωρήσει κανονικά, ανακοίνωσε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Στην ανακοίνωση προστίθεται πως οι κανόνες αυτοί θα διέπουν όλες τις πλευρές του επαγγέλματος, από την έκδοση της άδειας μέχρι την εκπαίδευση των οδηγών, καθώς και τις νέες μορφές και υπηρεσίες ταξί.
Το υπουργείο αφού, όπως συμφωνήθηκε, παραλάβει το προσεχές διάστημα τις προτάσεις και των τουριστικών επιχειρήσεων, προγραμματίζει πριν το τέλος του μηνός Αυγούστου να δώσει σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς τις προτάσεις του, οι οποίες διαμορφώνονται λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις όλων των μερών, και βεβαίως το γενικό συμφέρον και το συμφέρον των πολιτών - χρηστών, διασφαλίζοντας, όπως έχει ήδη ανακοινώσει από τις 7 Ιουλίου, σε όλα τα μέρη, εύλογο χρόνο για να εκφράσουν τα σημεία στα οποία συμφωνούν ή διαφωνούν, καταλήγει η ανακοίνωση.

18 σχόλια

  1. ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ . ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝ ΔΕΣΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη Θεσσαλονίκη, στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, μετά την έξοδο από Χαριλάου, οι ταξιτζήδες έχουν καταλάβει το οδόστρωμα προς Χαλκιδική.

    Πάνω από 600 Ταξί. Τα ΙΧ έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.

    Θα ξεκινήσουν προς το Πρώτο Πόδι της Χαλκιδικής!!

    Πολλοί οδηγοί μπάινουν μέσα στο Cosmos και γυρίζουν σπίτια τους διότι γίνεται χαμός!!

    Η τροχαία δεν αποφάσισε ακόμη αν θα συνοδέψει το τεράστιο κονβόι και πώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο παιδιά μας ταξιτζήδες! Συνεχίστε επ αόριστον την απεργία σας! Μόνο έτσι θα δει η Αθήνα να λύνεται αυτομάτως το κυκλοφοριακό.
    Κατεβαίνουμε με τα λεωφορεία σε χρόνο ρεκόρ.Βοηθούν, βέβαια, και οι άδειες. Σκέφτεσθε το χειμώνα να έχουμε 14.000 TAXI λιγότερα που γυρίζουν αδιακρίτως πολλές φορές στους ίδιους δρόμους και πολλαπλασιάζουν το πρόβλημα;
    Πριν την απεργία περιμένοντας το τρόλεϊ στη Σταδίου μέτρησα, μεταξύ δύο φαναριών 22 TAXI!
    Μπράβο παιδιά και μη ξεχάσετε να δώσετε φιλάκια στον πρόεδρό σας κ. Θύμιο με το κομοδινί μαλλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ.ΠΑΤΕ ΔΗΛ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΚΟΣΜΟ.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ.
    ΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙ ΔΙΑ ΣΟΥ,
    ΚΑΙ ΓΑ ΜΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ραγκούσης είναι μεταρρυθμιστής πολιτικός και από τέτοιους έχει ανάγκη ο τόπος,σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν,για να τα βγάλουν πέρα με την κομματοκρατία.
    Ραγκούσης και Λοβέρδος στο ΠΑΣΟΚ,
    Στυλιανίδης και Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΝΔ,Κουβέλης στη Δημοκρατική Αριστερά,Παπαδημούλης στο ΣΥΝ,
    Βελόπουλος στο ΛΑΟΣ,είναι τέτοια παραδείγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντί για κούρεμα ομολόγων το ΠΑΣΟΚ προτίμησε κούρεμα επιδομάτων... και μάλιστα αναδρομικά!

    Μειώνεται από 10% έως 50% από την 1η Ιουλίου 2011 το κίνητρο απόδοσης που λαμβάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς και άλλα ειδικά επιδόματα, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από τους Δ.Ρέππα και Ευ.Βενιζέλο.

    Σύμφωνα με την τροπολογία από 1-7-2011 μειώνονται:

    * 50% το ποσό του κινήτρου απόδοσης των πολιτικών υπαλλήλων του δημοσίου, των ΟΤΑ και των λοιπών Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου το οποίο κυμαίνεται σήμερα από 57 έως 100 ευρώ

    * 30% το ποσό του κινήτρου απόδοσης των διπλωματικών υπαλλήλων, του επιστημονικού προσωπικού της ειδικής νομικής υπηρεσίας, της ειδικής νομικής υπηρεσίας των ευρωπαϊκών κοινοτήτων καθώς και των υπαλλήλων των κλάδων των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Εξωτερικών. Αυτό ανέρχεται σήμερα σε 208 ευρώ.

    * 25% το ποσό του ειδικού ερευνητικού επιδόματος των Ειδικών Λειτουργικών Επιστημόνων των Ερευνητικών Κέντρων και Ανεξάρτητων Ερευνητικών Ινστιτούτων που κυμαίνεται από 140 ευρώ έως 388 ευρώ.

    * 20% το ποσό του ερευνητικού επιδόματος των μελών ΔΕΠ που κυμαίνεται από 316 ευρώ έως 426 ευρώ. Επίσης κατά το ίδιο ποσοστό μειώνεται το ερευνητικό επίδομα του εκπαιδευτικού προσωπικού των ΤΕΙ που κυμαίνεται από 136 ευρώ έως 385 ευρώ, του επιδόματος για την ταχύτερη προώθηση των ερευνητικών προγραμμάτων Επιστημονικού Ερευνητικού Προσωπικού ΚΕΠΕ και του ειδικού ερευνητικού επιδόματος Συμβούλων και Παρέδρων του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου που κυμαίνεται από 172 έως 394 ευρώ.

    * 20% του επιδόματος νοσοκομειακής απασχόλησης των γιατρών του ΕΣΥ που κυμαίνεται από 355 ευρώ έως 450 ευρώ, του επιδόματος του αποκλειστικού ειδικού λειτουργήματος των Αρχιερέων της Εκκλησίας που σήμερα ανέρχεται στα 274 ευρώ, του επιδόματος ειδικής απασχόλησης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που κυμαίνεται από 179 ευρώ έως 464 ευρώ, του ειδικού επιδόματος Ναυτικής Εκπαίδευσης του εκπαιδευτικού προσωπικού των Ακαδημιών του Εμπορικού Ναυτικού που κυμαίνεται από 125 ευρώ έως 364 ευρώ, του ειδικού ερευνητικού επιδόματος του διδακτικού προσωπικού των ΑΣΕ που κυμαίνεται από 180 ευρώ έως 370 ευρώ, του ερευνητικού επιδόματος των μελών ΕΕΔΙΠ των ΑΣΕΙ που κυμαίνεται από 80 έως 110 ευρώ, του ερευνητικού επιδόματος του διδακτικού προσωπικού των Εκκλησιαστικών Ακαδημιών που κυμαίνεται από 125 ευρώ ως 364, του ερευνητικού επιδόματος του επιστημονικού προσωπικού των Ινστιτούτων Εκπαιδευτικής Πολιτικής που κυμαίνεται από 258 ευρώ 328 ευρώ, του ειδικού επιδόματος του ειδικού και εργαστηριακού διδακτικού προσωπικού των ΑΕΙ που κυμαίνεται από 118 ευρώ ως 153 ευρώ.

    * 15% του επιδόματος δημιουργίας και ενημέρωσης βιβλιοθήκης των δικαστικών λειτουργών και του κύριου προσωπικού του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, της πάγιας αποζημίωσης των Ιατροδικαστών που ανέρχεται στα 500 ευρώ, του ειδικού μουσικού επιδόματος του μονίμου καλλιτεχνικού προσωπικού της ΚΟΑ, ΚΟΘ, ΕΛΣ που σήμερα είναι 647 ευρώ και του ειδικού ερευνητικού επιδόματος των καθηγητών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας που σήμερα είναι 426 ευρώ.

    * 10% των ποσών που χορηγούνται έως ειδική πρόσθετη αμοιβή ή ως επίδομα παραγωγικότητας στο ειδικό επιστημονικό προσωπικό των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών που κατά μέσο όρο είναι 700 ευρώ

    * 30% των ποσών που προβλέπονται ως κίνητρο ή ως πριμ παραγωγικότητας από Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που καταβάλλονται στο προσωπικό με σχέση εργασίας του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και ΟΤΑ.

    χαχαχαχαχαχαχαααχαχαααααα χου χα
    ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
    κατόπιν εντολής Γιωργάκη
    ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΛΕΓΕ
    -ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΓΩΣΕ ΚΑΙ Η ΨΥχΗ ΣΑΣ
    ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ...
    ΝΑ ΥΜΝΟΛΟΓΕΙΤΕΙ πάλι..ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΑΣ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ
    ΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ +
    ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΙΖΕΡΙΑ" ΣΑΣ......

    ΓΕΛΟΙΕ....ΑΜΗΝ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΩΩΩΩ.....ΝΑΙ !

    ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
    6,37
    ΖΩΟΟΟΟ
    ΤΗΣ ΠΙ.ΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙ..ΔΑΚΗ ΠΑ$$ΟΚ
    _______________________________________________
    ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

    Δεν πιάνει το νέο πασοκικό κόλπο στους ταξιτζήδες

    Non-paper έδωσε η Ιπποκράτους στα στελέχη της, με το οποίο τους εφοδίασε με επιχειρήματα για να πλήξουν τον αγώνα των ταξιτζήδων, με την κλασική πασοκική τακτική του κομματικού διχασμού.

    Οι οδηγίες είναι σαφείς: "Να αναφέρεστε στον Λυμπερόπουλου (πρόεδρο του ΣΑΤΑ) πάντα με τη φράση "στενός συνεργάτης του κ.Σαμαρά".

    Βεβαίως οι απεργοί δεν έχουν καμιά κομματική σημαία και ΠΑΣΟΚΟΙ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΚΟΜ****ΣΤΕΣ και ό,τι άλλο φανταστείτε είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ενωμένοι.

    Το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε τη δαιμονοποίηση του αντιπάλου, με κομματικά κριτήρια, μήπως και συγκινηθεί το Πασοκικό ρεύμα της κοινωνίας (αν υπάρχει ακόμη τέτοιο).

    Εμείς πάντως σύντροφοι, τα βαρεθήκαμε αυτά τα κόλπα.
    Την κουράσατε την κοινωνία με το κομματικό σας μένος. Χεσμένους σας έχει η κοινωνία. Ακούει αυτόν τον ξύλινο κομματικό λόγο και κάνει εμετό.

    Λύστε το πρόβλημα με συναίνεση κι αφήστε τη διέγερση βλακωδών μικρομματικών, κομματοσκυλικών αντιδράσεων, που απευθύνονται σε ανεγκέφαλους χαχόλους.

    http://taxalia.blogspot.com/2011/07/blog-post_1165.html

    29 Ιουλίου 2011 10:47 π.μ.

    Αφήστε το σχόλιό σας
    Προς τους φίλους Θαμώνες του καφενείου:Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ;;;;;

    Καζάνι που βράζει η κυβέρνηση μετά το νέο αδιέξοδο με τα Ταξί.
    Ο Λ. Καλαρρύτης περιέγραψε το βαρύ κλίμα που υπάρχει στην κυβέρνηση, κυρίως για τον Ραγκούση η αδιαλλαξία του οποίου έχει δημιουργήσει το πρόβλημα.
    Η εκτίμηση... που υπάρχει μέσα στην κυβέρνηση ;

    Ότι εάν συνεχιστεί για αρκετές ημέρες η απεργία, ο Ραγκούσης δύσκολα θα γλυτώσει την αποπομπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕ, Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο «ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ» ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!!

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ".....ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΣΗΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΗ ΤΡΙΧΑ.
    ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ."

    *********************************

    ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

    30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΧΑΧΑ.... ΑΠΙΘΑΝΟ !!!
    Ο ΜΑΛΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΣΟΚΟ-Σ Τ Ο Κ Ο Σ
    ΤΟΥ PRES-ΠΑΣΟΚ ΒΟΘΡΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ...ΑΡΤΑΣ.
    Φ Ο Β Ε Ρ Ο.....
    ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΛΟΚ
    ΦΙΜΩΤΡΟ
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ...

    ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ

    ΒΡΕΘΗΚΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ !!!
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ... ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!
    Φοβερές φωτογραφίες από την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Άρτα.
    Βρέθηκε άνθρωπος να κρατάει στα χέρια του την σημαία του ΠΑΣΟΚ !

    Κλικ στη δεύτερη φωτό για να...
    καταλάβετε περί τίνος πρόκειται...
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ...
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !...

    Κλασικός ΠΑΣΟΚος που έχει μείνει στη δεκαετία του '80. Από αυτούς που δεν αλλάζουν με τίποτα. Ακόμα και το σπίτι να του πάρει ο Παπανδρέου θα ψηφίζει Γιώργο !
    Ευτυχώς, ήταν ο μόνος που είχε τη φαεινή...
    ιδέα να σηκώσει τη πράσινη σημαία με την ήλιο μπροστά στον πρωθυπουργό σήμερα στην Άρτα.
    Οι άλλοι τις έχουν στα πατάρια...

    Πηγή: Fimotro ____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ".....ΕΧΕΤΕ (ΝΔ) ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΣΗΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΗ ΤΡΙΧΑ.
    ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ."

    *********************************

    ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

    30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χαχαχαχα... ΑΠΙΘΑΝΟ !!!
    Βρέθηκε και ο ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ, ΣΑΚΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΠΑssΟΚΟΣ.

    Ο γνωστός, επαναλαμβανόμενμος
    ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ με το σύνδρομο Dawn-Dawn στο ΠΑΣΟΚ-Pres.ΒΟΘΡΟΣ Blogspot.

    Eίναι το ΠασοκΝΟΥΜΕΡΟ στην Άρτα !
    Φ Ο Β Ε Ρ Α.....απαίσιο.

    ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΛΟΚ Fimotro
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ...
    ____________________________________
    ΒΡΕΘΗΚΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ !!!
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ... ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!
    Φοβερές φωτογραφίες από την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Άρτα.
    Βρέθηκε άνθρωπος να κρατάει στα χέρια του την σημαία του ΠΑΣΟΚ !

    Κλικ στη δεύτερη φωτό για να...
    καταλάβετε περί τίνος πρόκειται...
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ...
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !...

    Κλασικός ΠΑΣΟΚος που έχει μείνει στη δεκαετία του '80. Από αυτούς που δεν αλλάζουν με τίποτα. Ακόμα και το σπίτι να του πάρει ο Παπανδρέου θα ψηφίζει Γιώργο !
    Ευτυχώς, ήταν ο μόνος που είχε τη φαεινή...
    ιδέα να σηκώσει τη πράσινη σημαία με την ήλιο μπροστά στον πρωθυπουργό σήμερα στην Άρτα.
    Οι άλλοι τις έχουν στα πατάρια...

    Πηγή: Fimotro ____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. απολαύστε..

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ.
    ...ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΪΝ !...

    H είδηση βγήκε από τα χείλη του Μ. Καψή.
    Και έτσι επιβεβαιώνεται πως στο παιχνίδι
    κατά των ταξιτζήδων θα μπουν και τα εργαλεία χειραγώγησης της κοινής γνώμης.
    Ποια είναι αυτά ;
    Οι δημοσκοπήσεις φυσικά.
    Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, την...
    Κυριακή θα υπάρξει δημοσκόπηση,
    σύμφωνα με την οποία το 80% των ερωτηθέντων συμφωνεί με την απελευθέρωση του επαγγέλματος των Ταξί!

    Ούτε στο Ιράκ επί Σαντάμ Χουσείν δεν έβγαιναν τέτοια ποσοστά !...

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑ$$ΟΚ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΕ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΚΑ ΤΗΣ
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ.... ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγάντα Ραγκούση. Πόσο θα αντέξουν οι κιτρινιάρηδες. Τουλάχιστον ξεβρομίζει η Αθήνα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ραγκούση, Ραγκούση,
    Προχώρα, θα σ' ακούσει,
    Ολόκληρη η Ελλάς,
    Γιατί στους Ταξιτζήδες
    Τα σχέδια χαλάς.
    Και αν στους.. κιτρινιάρηδες
    Δεν αρέσει αυτό και κείνο,
    Ας πάρουνε κινίνο.
    Είναι οι πιό ανάγωγοι
    Σκέτα γουρούνια, και βρωμάν
    Όπως και το ταξί τους,
    Κι αντί τον κόσμο να γαμούν
    Ας γαμηθούν μεταξύ τους
    Μέσα στα ταξί τους. ΤΑΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. A.χαχαχα χοχοχο..χιχιχ...ΝΑΤΟΣ
    ____________________________________
    ΧΑΧΑΧΑ.... χαχαχαχα...
    ΑΠΙΘΑΝΟ !!!

    Βρέθηκε και ο ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ, ΣΑΚΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΠΑssΟΚΟΣ.

    Ο γνωστός, επαναλαμβανόμενμος
    ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ με το σύνδρομο Dawn-Dawn στο ΠΑΣΟΚ-Pres.ΒΟΘΡΟΣ Blogspot.

    Eίναι το ΠασοκΝΟΥΜΕΡΟ στην Άρτα !
    Φ Ο Β Ε Ρ Α.....απαίσιο.

    ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΛΟΚ Fimotro
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ...
    ____________________________________
    ΒΡΕΘΗΚΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ !!!
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ... ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!
    Φοβερές φωτογραφίες από την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Άρτα.
    Βρέθηκε άνθρωπος να κρατάει στα χέρια του την σημαία του ΠΑΣΟΚ !

    Κλικ στη δεύτερη φωτό για να...
    καταλάβετε περί τίνος πρόκειται...
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ...
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !...

    Κλασικός ΠΑΣΟΚος που έχει μείνει στη δεκαετία του '80. Από αυτούς που δεν αλλάζουν με τίποτα. Ακόμα και το σπίτι να του πάρει ο Παπανδρέου θα ψηφίζει Γιώργο !
    Ευτυχώς, ήταν ο μόνος που είχε τη φαεινή...
    ιδέα να σηκώσει τη πράσινη σημαία με την ήλιο μπροστά στον πρωθυπουργό σήμερα στην Άρτα.
    Οι άλλοι τις έχουν στα πατάρια...

    Πηγή: Fimotro ____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση