GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα Αλληλεγγύης...

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του «Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών»  και της «Κοινωνικής Αριστεράς» Εμείς, που υπογράφουμε αυτή την κοινή ανακοίνωση στ...

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του «Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών»  και της «Κοινωνικής Αριστεράς»

Εμείς, που υπογράφουμε αυτή την κοινή ανακοίνωση στελέχη του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, με κοινή πολιτική και ιδεολογική αφετηρία, το πάλαι ποτέ πατριωτικό και δημοκρατικό Κίνημα, εκφράζουμε τη βαθειά ανησυχία μας για όσα, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, συμβαίνουν στην οικονομία, στην κοινωνία και στα εθνικά θέματα.
Η εθνική κυριαρχία έχει εκχωρηθεί στους διεθνείς δανειστές με την ευθύνη εκείνων, που είναι δεσμευμένοι από το Σύνταγμα, να την υπερασπίζονται. Το Σύνταγμα έχει υποκατασταθεί από το τερατούργημα που ονομάζεται Μνημόνιο. Η χώρα είναι...
 παραδομένη σε αδίστακτους κερδοσκόπους. Το μέλλον του λαού μας είναι υποθηκευμένο. Η ελληνική κοινωνία διαλύεται. Το Ελληνικό Κοινοβούλιο υποβαθμίζεται και περιθωριοποιείται. Η δανειακή σύμβαση που συνόδευε το πρώτο Μνημόνιο, δεν επικυρώθηκε ποτέ από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η Τρόικα έχει επιβάλλει τους όρους της.
Στέλνουμε σήμερα, μήνυμα Αλληλεγγύης, Ενότητας και Αγώνα στους χιλιάδες αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ, που ανησυχούν για το μέλλον της χώρας.
Το μήνυμα μας αυτό, απευθύνεται σε όλους εκείνους με τους οποίους συναντηθήκαμε σε μεγάλους πολιτικούς, πατριωτικούς και κοινωνικούς αγώνες, σε όλους αυτούς με τους οποίους συναντιόμαστε καθημερινά στους δρόμους και τις πλατείες της χώρας.
Απευθύνεται σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, στα συνδικάτα και στην οργανωμένη βάση τους, σε κάθε στρατευμένο στέλεχος, σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο.
Απευθύνεται στους ανθρώπους του μόχθου, στους εργαζόμενους, στους άνεργους και τους συνταξιούχους, στους άνδρες και στις γυναίκες, στους νέους κ στις νέες , στους ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών, σε όλους τους μη προνομιούχους Έλληνες.
Μπροστά σε ένα παρόν, που αποδιαρθρώνεται και διαλύεται με ρυθμούς επικίνδυνους και σε ένα μέλλον που κανένα μήνυμα αισιοδοξίας δεν μεταφέρει, κανείς δεν μπορεί να παραμένει αδρανής, αδιάφορος και σιωπηλός. Η αδράνεια και η αδιαφορία προετοιμάζουν τις επόμενες υποχωρήσεις, τις νέες ταπεινώσεις και τις νέες ήττες.
Και η σιωπή, είναι Συνενοχή.
Ας ενώσουμε λοιπόν, τις δυνάμεις μας σε ένα παλλαϊκό Κίνημα Ανατροπών και Αλλαγών για το μέλλον της Ελλάδας και την Ελλάδα του μέλλοντος.
Ας το κάνουμε Τώρα. Οι καιροί δεν περιμένουν και η ιστορία δεν συγχωρεί.
Για το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Δημαράς
Για την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΩΝ
Αντώνης Κοτσακάς
Γιώργος Ραυτόπουλος
Σπύρος Κοτσιάς
Γιάννης Γκόβας

9 σχόλια

  1. ΔΗΜΑΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ ΣΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΠΕΙΣ! ΟΥΤΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ! ΞΥΠΝΑ ΔΗΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημαρά, μεταξύ μας, τώρα αληθινά πιστεύεις ότι θα σε πάρει κανείς στα σοβαρά. Αυτά αγόρι μου έπρεπε να μας τα πεις εδώ και 20 χρόνια όταν έτρωγες με χρυσά κουτάλια και όχι τώρα που πήρες τον π..λο!
    Δεν έχουμε ανάγκη από ξαναζεσταμένο φαγητό, από φρέσκες ιδέες έχουμε ανάγκη. Εσύ αντιπροσωπεύεις το παλαιό κατεστημένο και καβάλησες το άρμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λεξικό ΠΑΣΟΚ: "Αποσυμπίεση μισθολογικού κόστους"= Μείωση μισθών

    Με τις διατάξεις του παρόντος άρθρου κρίνεται αναγκαία η μείωση των επιδομάτων που λειτουργούν ως κίνητρο απόδοσης ή ταχύτερης διεκπεραίωσης ή ειδικής απασχόλησης του έργου των δημοσίων λειτουργών και υπαλλήλων, στα πλαίσια αντιμετώπισης της δημοσιονομικής κρίσης και της αποσυμπίεσης του μισθολογικού κόστους, με τελικό στόχο τη μείωση των δημοσίων δαπανών».

    [Τελικά θα συμπεριληφθεί σε άλλο νομοσχέδιο η μείωση επιδομάτων. Από το υπουργείο Οικονομικών επισήμαναν αργά χθες ότι στο πολυνομοσχέδιο δεν περιλαμβάνεται το συγκεκριμένο άρθρο της εισηγητικής έκθεσης και πως ισχύει ό,τι περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο και όχι στην αιτιολογική έκθεσή του, απ' όπου είναι και το παραπάνω απόσπασμα... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ...
    το λέω γιατί Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΜΕΡΑ...

    Να προσθέσουμε επίσης ότι καταργούν κάποια προνόμια που αφορούν την επιδότηση ενοικίου έως 40% ή την επιδότηση αγοράς οικοπέδου η ανέγερσης οικίας που είχαν υπάλληλοι που μετατίθονταν σε ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ καθώς όπως λέει η αιτιολογική έκθεση "εξέλιπαν οι λόγοι για τους οποίους θεσπίστηκαν"...

    Προφανώς εννοούν ότι δεν υπάρχουν πλέον προβληματικές περιοχές... μιας και έκαναν ολόκληρη τη χώρα προβληματική... ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλτατε ΔΗΜΑΡΑ ΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ(ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ) ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΚΘΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΣΕΣ..ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ..ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΓΙΑΛΑΝΖΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ..ΚΑΤΙ ΨΗΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ..ΦΙΛΤΑΤΕ ΔΗΜΑΡΑ..ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ... ΦΙΛΤΑΤΕ.. ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ..ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ....(ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΣΥ).. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΛΙΚΙΑ..ΦΙΛΤΑΤΕ ΔΗΜΑΡΑ..ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΙΣΩΣ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΑΣ....ΦΙΛΤΑΤΕ ΔΗΜΑΡΑ..ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ..ΟΝΕΙΡΟ ΒΛΕΠΩ..ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ..ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ 10000000 ΕΛΛΗΝΩΝ..ΠΡΟΔΩΤΙΚΟ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΝΔ..ΣΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ- ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ -ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΑΣ ..ΟΥΤΕ ΣΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΑΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ. ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ? ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 15 Ιουλ 2011 7:38:00 μ.μ.

    ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ" ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ,ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 86 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ,ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ 3126/2003 ΚΑΙ ΤΟΥ "ΤΥΠΟΚΤΟΝΟΥ" ΝΟΜΟΥ.
    ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Το μήνυμα μας αυτό, απευθύνεται σε όλους εκείνους με τους οποίους συναντηθήκαμε σε μεγάλους πολιτικούς, πατριωτικούς και κοινωνικούς αγώνες,..."
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΑΡΆΞΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Γ.ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΕ; ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Σ.ΚΟΤΣΙΑ;
    ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΙΡΝΕΤΕ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμένα μου άρεσε το μήνυμα του Άρματος και της Κοινωνικής Αριστεράς.
    Χρειάζονται όμως κι άλλες δυνάμεις σε αυτό το δημοκρατικό μέτωπο αντίστασης και ανατροπής.
    Σκεφτήκατε να προσεγγίσετε τον Τσίπρα;
    Νομίζω ότι μια συμμαχία μαζί του θα άλλαζε τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό,ενώ ταυτόχρονα θα βοηθούσε να αναδειχθεί και να δυναμώσει ο πατριωτικός χαρακτήρας του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση