GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιορκούν τη Βουλή οι ταξιτζήδες...

Στη Βουλή έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται οι ιδιοκτήτες ταξί, που αντιδρούν στα σχέδια πλήρους απελευθέρωσης του επαγγέλματός τους, μ...

Στη Βουλή έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται οι ιδιοκτήτες ταξί, που αντιδρούν στα σχέδια πλήρους απελευθέρωσης του επαγγέλματός τους, με αποτέλεσμα το κέντρο της Αθήνας να είναι ...
απροσπέλαστο για τα οχήματα.
Χιλιάδες επαγγελματίες αυτοκινητιστές από την Κρήτη έως την Κέρκυρα και από τη Βόρεια Ελλάδα μέχρι την Καλαμάτα, συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας τους, στην οδό Μάρνη.
Στη Βουλή είναι προγραμματισμένη αυτή την ώρα η συνεδρίαση του αρμόδιου Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ παρουσία του υπουργού Υποδομών Γιάννη Ραγκούση.

7 σχόλια

  1. Κολοχανείον "Το ωραίο ΠΑΣΟΚ":

    Βουλευτής ζητάει την παραίτηση Ραγκούση-Νταλάρα ο οποίος απαντά "εφαρμόζω το νόμο που ψήφισες"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άει στα τσακίδια ρε παλιοφασίστα!!!
    Τον είδαμε και τον Αλογομούρη σου και τον Μπουχέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ…

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΠΟΥ "ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ" ΚΑΙ "ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ" ΣΕ ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ, ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ" "ΚΑΛΟ" KAI "ΕΝΑΡΕΤΟ" (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ, ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αλητεια σε ολο της το μεγαλειο.Οι ταριφες της δεκαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΔ με την πρότασή της, να ισχύσουν αυτά που ισχύουν στην υπόλοιπη Ευρώπη, ουσιαστικά λέει:

    ΜΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ - ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ, ΚΗΦΗΝΕΣ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΔΗΓΟΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΔΥΟ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ - ΝΑ ΤΟΥΣ "ΑΚΟΥΜΠΑ" 100 ΕΥΡΩ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΔΙΚΑ ΤΟΥ) ΔΗΛ. Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!!!

    Ε, ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ, ΔΕΞΙΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ...

    ΚΑΙ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΟΔΗΓΟΣ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙ!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΑΞΙ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ, ΚΗΦΗΝΕΣ, ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ, ΆΠΛΕΣ ΔΕΞΙΟΙ...

    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...

    ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΜΗΡΩΡΟΣ- ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ, ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ!!!!!

    ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ???

    ΝΑ... Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ...

    ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι οδηγοί ταξί στη μεγάλη τους πλειοψηφία είναι παιδιά του λαού και αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της ραχοκοκκαλιάς της κοινωνίας μας.
    Εργάζονται καθημερινά σε αντίξοες συνθήκες,με πολλούς κινδύνους,
    έχοντας να αντιμετωπίσουν ολοένα αυξανόμενα έξοδα.
    Το μεροκάματό τους βγαίνει όλο και πιο δύσκολα.
    Οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στην κατεύθυνση της λεγόμενης απελευθέρωσης οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικές και να λαμβάνουν υπόψη πληθυσμιακά κριτήρια και την ανάγκη να μην οδηγηθούν στην καταστροφή χιλιάδες οικογένειες.
    Γενικότερα,οι παρεμβάσεις σε κλάδους όπως οι φαρμακοποιοί,οι φορτηγατζήδες,οι ταξιτζήδες κλπ πρέπει να γίνονται με τους ρυθμούς που αντέχει η ελληνική κοινωνία και όχι με τους ρυθμούς που επιτάσσει η τρόικα.
    Πολλές χιλιάδες οικογένειες ζουν,
    σπουδάζουν,συντηρούνται από αυτούς τους κλάδους.
    Τα τροϊκανά γιουρούσια πάνε να διαλύσουν εντελώς την κοινωνική συνοχή και να μας οδηγήσουν στον πλήρη κανιβαλισμό.
    Και μην πέφτουμε στην παγίδα:τίποτα
    δεν έχει να κερδίσει ο ιδιωτικός υπάλληλος των 700 ή των 500 ευρώ, αν καταστραφούν και τα τελευταία μαξιλάρια της κοινωνικής συνοχής στη χώρα,είτε αυτά λέγονται ταξιτζήδες είτε φαρμακοποιοί είτε όποιος άλλος κλάδος στοχοποιείται σήμερα από τους κυβερνώντες.
    Αντίθετα έχει πάρα πολλά να χάσει.
    Σκεφτείτε τι θα υπάρχει σε λίγα χρόνια,αν κατορθώσουν να περάσουν τέτοιες συνταγές.
    Τι λέτε,θα βελτιωθεί μήπως η θέση των ιδιωτικών υπαλλήλων,των ανέργων,των συνταξιούχων;
    Η' αυτό που θα μείνει θα είναι μια απόλυτη κοινωνική έρημος;
    Αυτό κατά τη γνώμη μου πρέπει να μας απασχολεί και όχι αν μια κινητοποίηση καπελώνεται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
    Ωραία λοιπόν φίλοι,σήμερα καπελώνεται από τη ΝΔ!
    Σιγά την ανακάλυψη!Και λοιπόν;
    Μήπως δεν βλέπουμε ότι η ΝΔ κάνει ακριβώς ό,τι έκανε και το ΠΑΣΟΚ,
    δηλαδή αισχρό πολιτικαντισμό;
    Μήπως δεν ξέρουμε ότι αν ξαναπάρει την εξουσία θα κάνει τα ίδια και χειρότερα γιατί παίρνει και θα παίρνει εντολές από τα ίδια ακριβώς κέντρα;
    Η ουσία νομίζω πως θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει.
    Αν τώρα το θέμα μερικών είναι μόνο η ψήφος και όχι η επικείμενη κοινωνική έρημος...ε ρε παιδιά τότε τουλάχιστον μην ξανακάνετε τη μαλακία και στηρίξετε κάποιον από τους πρασινογάλαζους συνεταίρους!
    Γιατί αυτοί εγγυώνται την έρημο του λαού,άρα και τη δική σας!
    Αν την θέλετε,πάω πάσο,υπάρχουν και σαδομαζοχιστές σε αυτή τη ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση