GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αννούλα του... Σιατή!

Από το  aftodioikisi.gr Αίμα, δάκρυα κ' ιδρώτα χύνει ο Ανδρέας Λοβέρδος για να αποκεντρώσει τις υπηρεσίες του ΟΚΑΝΑ, κάποια άλλη συ...

Από το aftodioikisi.gr
Αίμα, δάκρυα κ' ιδρώτα χύνει ο Ανδρέας Λοβέρδος για να αποκεντρώσει τις υπηρεσίες του ΟΚΑΝΑ, κάποια άλλη συνάδελφός του, όμως, επειδή δε θέλει να χαλάσει την «κουπ» και το «στάιλ» της, η Ελληνίδα Ségolène Royal, το κάνει στα πεταχτά και στα μουλωχτά.
Ο λόγος για την Άννα της Παιδείας, που είπε να «βοηθήσει» τον Ανδρέα στην αποκέντρωση εργαζομένων και ΟΚΑΝΑ.
Μια αλτρουιστική διάθεση την έπιασε την υπουργό, όσο να πεις, και σκέφτηκε να...
«αποκεντρώσει» και να αποσπάσει στο γραφείο της στο υπουργείο Παιδείας τον αντιπρόεδρο του Ε' δημοτικού διαμερίσματος της Αθήνας, εργαζόμενο στον ΟΚΑΝΑ και οργανωτικό γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων στον Οργανισμό, το Γιώργο Σιατή.
Η στήλη να υποθέσει ότι χρειάζεται κάποιος στο υπουργείο Παιδείας «αποτοξίνωση»;
Ή είπε ο Γιώργος στην Άννα, μετά την τελευταία τους επαφή, «Να ξανασυναντηθούμε στις γειτονιές», όπως έλεγε και στο προεκλογικό του πρόγραμμα προς τους πολίτες (αλήθεια τους ξανασυνάντησε;), και αυτή λόγω φόρτου εργασίας τον απέσπασε για να τον... ξανασυναντήσει στο υπουργείο;

10 σχόλια

  1. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΝΑ ΓΙΝΩ;

    Τι θα γίνει με τους ταξιτζήδες; Θα γονατίσουνε όλοι οι πολιτικοί μας γλύφοντας και έρποντας για να τους κάνουνε τα κέφια τους; Δεν έχουνε τσίπα για τσίπα απάνω τους; Δεν ντρέπονται που όλοι οι Έλληνες ματώσανε οικονομικά αλλά αυτούς τους χαϊδεύουν σαν σκυλάκια του καναπέ τους; Πρέπει για μια ακόμη φορά να τους πούμε άι να χαθείτε είσαστε άχρηστοι; Που μας σπρώχνουν; Μήπως πρέπει να βγούμε στους δρπόμους και να ουρλιάζουμε ΕΝΑ ΛΟΧΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΕΝΑ ΛΟΧΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να ουρλιάζουμε ΕΝΑ ΛΟΧΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΕΝΑ ΛΟΧΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;

    Δαφνί δοκίμασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΕ
    ΠΑΣΟΚΙΑ
    ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...

    ΟΙ ΜΟΥΝΟΤΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΕΙΣΤΕ
    Ή
    ΟΙ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλακείες γράφετε οι παραπάνω..
    Όλο τα ίδια και τα ίδια...
    Αυτό είναι πολύ εύκολο, και μπορούμε να το κάνουμε και οι άλλοι...

    Έχετε καταντήσει αηδία
    πιά...

    Αλλά, δεν το κάνουμε, γιατί σεβόμαστε το χώρο που μας διαθέτει τούτη η Ιστοσελίδα δωρεάν, και γιατί σεβόμαστε και τους συνανθρώπους μας που θέλουν να γίνεται διάλογος...

    Και όχι μπουρδολογία, όπως αυτό που κάνετε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΣΧΕΔΙΟ" δολοφονίας του Κωστάκη??

    Σιγά το μέγα ηγέτη, που θα ήθελε κάποιος να δολοφονήσει!!!

    Με τί θα τον δολοφονούσαν?? Μήπως με βόμβες χοληστερίνης??

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...........

    "Ο ΓΑΠ ήταν γνώστης"

    ΣΤΙΣ ΠΑΝΩ 4 ΛΕΞΕΙΣ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΧΟΥΝΤΟΣΚΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ, ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΑΠ- Λεφτά υποσχέθηκε και τελικά θα δώσει δωρεάν διαμονή σε κελιά:
    Από 1.08 ξεκινά η φυλάκιση για τους μικροοφειλέτες...

    Οδηγίες προς τις εφορίες να ειδοποιήσουν άμεσα - με ειδοποιητήρια, τηλεφωνικά ή με άλλον πρόσφορο τρόπo - τους οφειλέτες του δημοσίου προκειμένου να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους δίνει με εγκύκλιο του το υπουργείο Οικονομικών.

    Από 1 Αυγούστου ξεκινά η εφαρμογή των διατάξεων του νέου νόμου που προβλέπει αυτόφωρο και ποινές φυλάκισης για ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 5.000 ευρώ. Για αυτό και το υπουργείο Οικονομικών καλεί τα δικαστικά τμήμα των ΔΟΥ να προχωρήσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην ειδοποίηση όσων έχουν βεβαιωμένες οφειλές προς το δημόσιο έως 30 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα υποστούν τις αυστηρές ποινές της νομοθεσίας. Σημειώνεται ότι η νέα ρύθμιση που μπορούν να αξιοποιήσουν οι οφειλέτες προβλέπει την εξόφληση του χρέους τους προς το δημόσιο μέχρι και σε 36 δόσεις.

    Με βάση τη νομοθεσία από 1 Αυγούστου 2011 το αδίκημα της μη εξυπηρέτησης οφειλών προς το δημόσιο άνω των 5.000 ευρώ είναι διαρκές με αποτέλεσμα αν επιβάλλεται η διαδικασία του αυτόφωρου και ποινές φυλάκισης για τις ακόλουθες περιπτώσεις:

    - Για οφειλές συνολικού ύψους άνω των 5.000 ευρώ και μέχρι δέκα χιλιάδων 10.000 ευρώ, ανεξαρτήτως του χρόνου που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες μέχρι την 31.3.2011.

    - Για οφειλές συνολικού ύψους άνω των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ, για τις οποίες κατά την ως άνω ημερομηνία δεν είχαν συμπληρωθεί τέσσερις μήνες αφότου κατέστησαν ληξιπρόθεσμες.

    ΠΑΣΟΚ: ΠΡΩΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.........ΟΛΕ !!!!

    μετά απο πρόταση των Ραγκουσηδων-Παμπούκηδων και άλλων ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ του παSSοκ..
    Εξετάζεται το ενεδεχόμενο
    να δωθούν 850.000 ΕλληνεςΣΚΛΑΒΟΙ
    ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ
    του πισωκολλητου του Νικολάκη Παπανδρ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ
    ΤΑ 850.000.00Ο ΕΥΡΩ που χρωστάει.

    σημ. 850 ολοστρόγκυλα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !
    ==================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουστ ρε γελοία φασιστόμουτρα, ταγματασφαλίτες...

    Κλάψτε, κλάψτε την κακομοιριά σας, ανίκανοι...

    Με τα μυαλά που έχετε και με τον Σαχλαμαρά σας (ο "Βασίλης Λεβέντης" του ΕΛΚ, με τις μαγικές λύσεις, που γελάν και οι κότες μαζί του...), να σας καταντάει ΠΟΛ.ΑΝ, θα κάνετε να δείτε εξουσία, άλλα 30 χρόνια...

    ΓΕΛΟΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΤΙ
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ
    ΣΟΥ..ΤΟ ΣΥΦΙΛΙΑΣΜΕΝΟ
    ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ.ΜΠΑΣΤΡΑΡΔΟ.

    ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ
    ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ..ΓΙΟΥΦΤΙΣΕΣ...

    ΧΤΙΚΙΟ..ΠΑΣΟΚ.. ΣΙΧΑΜΕΡΟ
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΝΟΡΡΟΙΑ
    ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ

    Ψ Υ Χ Ο Π Α Θ Η....ΣΑΚΑΤΗ
    ΣΩΜΑΤΙΚΑ-ΝΟΗΤΙΚΑ & ΨΥΧΙΚΑ
    ΝΕΚΡΕ +


    ΑΑΛΑ .........ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!
    ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΝΑΙ
    ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ
    ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ

    ΚΑΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ
    ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ
    ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΟΥΣ.
    ΖΖΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΤΑ 757 ΔΙΣ, ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ!! ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ??

    ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50' ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΗΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΒΟΛΗ ΘΕΣΗ...

    ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΎΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ,

    ΟΠΟΤΕ... ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ, ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση