GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αντι-ισλαμική έμπνευση του Μπρέιβικ...

Από το  sofokleous10.gr Ο άνθρωπος που κατηγορείται για το μακελειό στη Νορβηγία είχε επηρεαστεί από Αμερικανούς μπλόγκερ και συγγραφε...

Από το sofokleous10.gr
Ο άνθρωπος που κατηγορείται για το μακελειό στη Νορβηγία είχε επηρεαστεί από Αμερικανούς μπλόγκερ και συγγραφείς που ασχολούνται με «την απειλή του Ισλάμ», όπως φαίνεται και από το μανιφέστο του, το οποίο περιέχει αποσπάσματα από τις αναρτήσεις τους.
Στο έγγραφο - απολογία που ανέβασε στο Διαδίκτυο, ο Άντερς Μπέχρινγκ Μπρέιβικ παρέθετε 64 αποσπάσματα του Ρόμπερτ Σπένσερ, ο οποίος διαχειρίζεται την ιστοσελίδα Jihad Watch Web («Δίκτυο Παρακολούθησης της Τζιχάντ»), και αναφερόταν σε άλλους Δυτικούς συγγραφείς που ενστερνίζονται την άποψη ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες θέτουν σε κίνδυνο τον δυτικό πολιτισμό.
Οι μαζικές δολοφονίες στρέφουν την προσοχή στους...
αντι-μουσουλμάνους μπλόγκερ και ακροδεξιούς ακτιβιστές. Στις ΗΠΑ, αναλυτές έχουν στο παρελθόν υπογραμμίσει ότι η υπερπροβολή της απειλής των ισλαμιστών έχει άδικα δυσφημίσει τους μουσουλμάνους Αμερικανούς, υποτιμώντας ταυτόχρονα την απειλή επιθέσεων από άλλους εξτρεμιστές. Μετά τις αποκαλύψεις ως προς τις αμερικανικές ακροδεξιές επιρροές του κ. Μπρέιβικ, αναλυτές υποστηρίζουν ότι ακροδεξιές οργανώσεις ενεθάρρυναν έμμεσα τα εγκλήματα στη Νορβηγία.
Ο κ. Σπένσερ στην ιστοσελίδα του (http://www.jihadwatch.org/) απαντά πως «άρχισε το παιχνίδι επίρριψης ευθυνών», αλλά αποφεύγει να αναφέρει τις ποικίλες παραπομπές του κ. Μπρέιβικ στο έργο του.
Ο διαχειριστής του μπλογκ «Οι Πύλες της Βιέννης», που προωθεί αντι-ισλαμικές ειδήσεις και σχολιασμό, είπε πως «το κίνημα του αντι-τζιχάντ δεν υποστήριξε ποτέ τη βία». Το όνομα της ιστοσελίδας, που αναφέρεται στην πολιορκία της Βιέννης το 1683 από μουσουλμάνους, συνδέεται με τον τίτλο του μανιφέστου του κ. Μπρέιβικ («2083: Ευρωπαϊκή Διακήρυξη Ανεξαρτησίας»).
Ο κ. Μπρέιβικ συχνά αναφερόταν σε ένα ακόμα μπλογκ, το «Άτλας Σραγκς». Η Πάμελα Γκέλερ, δεδηλωμένη αντι-ισλαμίστρια που διαχειρίζεται το μπλογκ, έγραψε πως «αν κάποιος προκάλεσε τη βίαιη αντίδρασή του, ήταν οι ισλαμιστές ρατσιστές».
Στις ΗΠΑ, τα γεγονότα αναζωπύρωσαν τον διάλογο για την εστίαση της αντιτρομοκρατικής πολιτικής. Οταν δημοσιεύτηκε το 2009 η έκθεση του αμερικανικού υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας με θέμα «Δεξιός εξτρεμισμός» του Ντάριλ Τζόνσον, οι Συντηρητικοί του Κογκρέσου διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Η Τζάνετ Ναπολιτάνο, υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας, την απέσυρε ταχύτατα και ζήτησε συγγνώμη για τα «ελαττώματά της». Ο Ντάριλ Τζόνσον δήλωσε σε συνέντευξή του πως αφού αποχώρησε από το υπουργείο το 2010 ο αριθμός των αναλυτών που ασχολούνταν με μη ισλαμικές απειλές μειώθηκε από έξι σε δύο, ενώ 30 αναλυτές ασχολούνταν με τον ισλαμικό εξτρεμισμό.
«Οι δολοφονίες στη Νορβηγία θα μπορούσαν εύκολα να συμβούν εδώ στις ΗΠΑ», δήλωσε. Το Χουταρί, μια ακραία χριστιανική οργάνωση στο Μίσιγκαν που κατηγορήθηκε πέρυσι για συνωμοσία δολοφονίας αστυνομικών και βομβιστικές επιθέσεις, κατείχε ένα οπλοστάσιο μεγαλύτερο απ’ ό, τι όλοι μαζί οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες που κατηγορήθηκαν στις ΗΠΑ από τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου και μετά, υποστήριξε ο κ. Τζόνσον.
Εκπρόσωποι του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας απέρριψαν τις δηλώσεις του κ. Τζόνσον ως προς την κατανομή του προσωπικού, λέγοντας πως ασχολούνται προσεκτικά με κάθε απειλή, ανεξαρτήτως ιδεολογίας. Ο Τζον Ντ. Κόεν, αναπληρωτής συντονιστής αντιτρομοκρατίας στο υπουργείο, είπε πως «τα γεγονότα στη Νορβηγία αποτελούν μια δραματική υπενθύμιση, πως στην προσπάθεια πρόληψης επιθέσεων δεν μπορούμε να επικεντρωνόμαστε σε μία και μόνο ιδεολογία».

1 σχόλιο

  1. Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση