GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς νεόκοπους Κυβερνητικούς...

Από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ Η Ελλάδα ζει στον αστερισμό της επιλεκτικής χρεοκοπίας και της γενικευμένης απελπισίας. Οι Ευρωπαίοι...

Από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΠΑ.ΣΟ.Κ

Η Ελλάδα ζει στον αστερισμό της
επιλεκτικής χρεοκοπίας και της γενικευμένης απελπισίας. Οι Ευρωπαίοι δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν το ελληνικό χρέος και φοβούνται την ενεργοποίηση εξελίξεων που δεν θα ελέγχουν. Η κυβέρνηση άβουλη και αδρανής και χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο δεν ξέρει πως να ενεργήσει. Οι λεκτικές της εξηγήσεις, επιμελημένα ατυχείς, μας προετοιμάζουν για το χειρότερο, ενώ η εικόνα της υπερβαίνει τα όρια της αποσυντονισμένης ορχήστρας και οι υπουργοί της συναγωνίζονται στην κακοφωνία με μοναδικό σκοπό να.... δηλώσουν την πολιτική τους παρουσία αδιαφορώντας για τις συνέπειες τόσο στην οικονομία όσο και στην επιδείνωση της καθημερινότητας του χειμαζόμενου Ελληνικού Λαού. Μιλούν για να υπάρχουν και υπάρχουν για να επιβάλλουν το χάος και την αποδιάρθρωση της κοινωνικής συνοχής. Επικαλούνται την συντονισμένη προσπάθεια για την λύση των προβλημάτων και συντονίζουν με τις ενέργειες τους την ακύρωση των πολιτικών τους ανταγωνιστών.
Την ώρα που η χώρα αναζητεί παυσίπονα για τον καρκίνο της, στους ευρωπαίους ηγέτες που παρουσιάζονται κατώτεροι των περιστάσεων, στο εσωτερικό της χώρας επικρατεί αλαλούμ μεταξύ των υπουργών της και ο νυν υπουργός μεταφορών αναιρεί το προεδρικό διάταγμα του τέως υπουργού χωρίς να υπολογίζει το κόστος για την οικονομική και κοινωνική ζωή.
Και το ερώτημα είναι, γνώριζε ο κ. Ραγκούσης ως νεαρός αναρριχώμενος πολιτικός, επειδή ήταν πάντοτε επιλεγμένος και ουδέποτε νομιμοποιημένος με την ψήφο του Ελληνικού Λαού, το περιεχόμενο του Π.Δ.; Ήταν ή δεν ήταν μέχρι πρότινος ένας εκ δυο – τριών βασικών σχεδιαστών της κυβερνητικής πολιτικής και της εφαρμογής της; Συμμετείχε ή όχι στο υπουργικό συμβούλιο μαζί με τον προκάτοχό του;
Οι αποφάσεις των υπουργών εκφράζουν την κυβέρνηση ή τις πεποιθήσεις του; Και τελικά τι προέχει η συλλογική κυβερνητική απόφαση ή το ατομικό γινάτι; Καιρός να καταλάβουν πλέον οι “άκαπνοι πολιτικοί” ότι το υπούργημα δεν κάνει τον υπουργό αλλά ο υπουργός υπηρετεί εκ της θέσεως του το δημόσιο συμφέρον. Άφησε ο κ. Ραγκούσης ένα διάτρητο «Καλλικράτη», με δεκάδες προβλήματα ενώ οι «εμπνεύσεις» για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τη «διαύγεια» οδήγησαν σε τεράστιες καθυστερήσεις. Μπορεί σήμερα, υπό το άγχος, της θεωρούμενης «υποβάθμισης» του, να προχωρά σε ανεξήγητες κινήσεις, που όμως προκαλούν τεράστια προβλήματα όχι μόνο στην Κυβέρνηση αλλά στην ίδια τη χώρα.
Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε στον κ. Λοβέρδο αυτό που παρατηρήσαμε σε ανακοίνωση μας στις 31-01-2011: “Το ΠΑΣΟΚ στάθηκε πολύ φιλόξενο για πολλούς, τους οποίους όχι μόνο φιλοξένησε στους κόλπους του αλλά τους εμπιστεύτηκε και υπουργικά αξιώματα. Άσχετα με το ότι το «θυμήθηκαν» αργά και εκ του ασφαλούς. Είναι στοιχειώδης υποχρέωση τους να σέβονται και το κίνημα που τους ανέδειξε και την ιστορία του και κυρίως να διαθέτουν την πολιτική ταπεινότητα για να μην προσβάλλουν την ιστορία του, την κυβερνητική του προσφορά και τα στελέχη του. Η μόνη δικαιολογία για όσους ανακαλύπτουν ότι η αρχή της χρεοκοπίας της χώρας βρίσκεται στη δεκαετία του ’80, είναι ότι τότε δεν ασχολούταν με την πολιτική αλλά με την επαγγελματική τους ανέλιξη.
Ο Υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος, αφού «γνωμάτευσε» εκ των υστέρων για το «λεφτά υπάρχουν», απείλησε ότι η Κυβέρνηση μπορεί και να φύγει! Ξεχνώντας προφανώς ότι δεν είναι αυτός που αποφασίζει αλλά και αποδεικνύοντας ότι ελάχιστα λογαριάζει την ετυμηγορία και τη σαφή εντολή του Ελληνικού Λαού στις εκλογές του 2009. Τι δικαιολογία να αναζητήσει όμως κανείς για όσους ανακαλύπτουν σήμερα, προεκλογική δημαγωγία του ΠΑΣΟΚ; Ίσως η καθημερινή προσπάθεια για την καλλιέργεια του προσωπικού τους προφίλ να είναι σημαντικότερη προτεραιότητα από την προσφορά στον τόπο και την Κυβέρνηση. Τα μέλη όμως και τα στελέχη του κόμματος έχουν και μνήμη έχουν και κρίση!” Αφού συνέβαλλε εδώ και 18 μήνες στην αρνητική πορεία της Κυβέρνησης, προσπαθεί με κενά περιεχομένου φραστικά πυροτεχνήματα, να ευτελίσει, να προκαλέσει και να λοιδορήσει ένα ολόκληρο κίνημα, του οποίου την ιστορία του δεν γνωρίζει. Αλήθεια στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο τι εξυπηρετούν οι δηλώσεις του; Οι ανακοινώσεις της Ν.Δ. δίνουν από μόνες τους την απάντηση.
Υ.Γ. Εμείς κ. Λοβέρδο και μνήμη και κρίση έχουμε. Αλλά πάνω απ' όλα έχουμε αξίες και σταθερούς δεσμούς αλληλεγγύης. Και προπαντός σεβασμό στις αρχές που δηλώνουν ότι δεν μπορεί ο ενοικιαστής να καταλάβει την θέση του ιδιοκτήτη επειδή αυτός είναι φιλόξενος. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι κυρίως πολιτικό και δευτερευόντως οικονομικό. Το διακύβευμα αφορά το μέλλον του Λαού μας και τη δημοκρατία γιατί οι αποφάσεις που τον αφορούν λαμβάνονται ερήμην του. Αυτό που πλέον χρειάζεται ο Ελληνικός Λαός είναι ώριμους πολιτικούς και όχι έφηβους που ανακαλύπτουν τον ιδεολογικό μονόδρομο ως πορεία χειραφέτησης που όμως καθιστά θύμα ένα ολόκληρο Λαό. Ας καταλάβουν ότι χωρίς το ΠΑΣΟΚ το πολιτικό τους μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο. Και το πολιτικό μέλλον του ΠΑΣΟΚ με αυτές τις πολιτικές και τις επιλογές είναι προδικασμένο. Τα προσωπικά τους παιχνίδια δεν ενδιαφέρουν κανέναν.

27 σχόλια

  1. Να μετακομισετε ρε στα Γραφεια του Συριζα και να ξεκουμπιστειτε απο την Ιπποκρατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν εξαφανιστεί αυτή η αριστερή πρωτοβουλία από το ΠΑΣΟΚ δε γίνεται τίποτα. Έχεις την υποκριτική αντιμνημονιακή υστερία σε έκδοση χέρι χέρι Σαμαρά - Τσίπρα δε σηκώνεται και εσωκομματική από τα κλασικά λαμόγια του ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνει υπέρβαση και να στείλει στο διάολο όλους αυτούς που επί χρόνια δεν το άφηναν να αναπνεύσει από τον λαϊκισμό και τη ρεμούλσ. Αν υλοποιήσουν το μεσοπρόθεσμο κατά γράμμα τότε θα αλλάξουν τα πράγματα. Όσο έχει κοπρίτες σαν την αριστερή πρωτοβουλία δεν γίνεται τίποτα. Δούρειος Ίππος μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Χειρότεροι για από το ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα , άσχετα με τα περί πολιτικού ήθους , με τα οποία συμφωνώ, ΑΣΦΑΛΩΣ και τα αίτια της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας βρίσκονται στην δεκαετία του ΄80. Καλά, σοβαρολογείτε; Υπάρχει εχέφρων αναλυτής σήμερα που να το αμφισβητεί; Οι πάντες συμφωνούν ότι η πολιτική της ψηφοθηρικής διόγκωσης του Δημόσιου , η υπερβολικές παροχές με δανεικά, και οι προνομίες των ΔΕΚΟ συναποτελούν τις ρίζες του κακού. Με δυο λόγια η αποθέωση του κομματικού και πελατειακού κράτους.Εσείς δηλαδή το αμφισβητείτε; Για να μη τρελαθούμε επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά τ' αβγά!

    Τώρα μιλάει το αριστερό βαθύ- βαθύ- βεβαίως, ΠΑΣΟΚ...

    Κι εμάς, μας πιάσανε τα κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ασιτερή πρωτοβουλία είναι το ΠΑΣΟΚ του 80. Δηλαδή σκατά σκατά σκατά.
    Αν ο ΓΑΠ δεν τους διώξει θα έχει κάνει μία τρύπα στο νερό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ..
    ΠΟΣΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΔΕΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ(ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
    ΠΑ.ΣΟ.Κ).

    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ!
    ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΙΚΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια απο που τα βρηκε ρε Καραμαλακα? Απο τους χουντοδεξιους συναγωνιστες του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κανένας εισαγγελέας θα πιάσει το θέμα.
    Κανένας δημοσιογράφος θα πιάσει το θέμα και να πιάσει λαυράκι η όλοι είναι κότες και φοβούνται ;;;;
    Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ.ΕΔΩ Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ Ο ΑΡΧΙΔΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΕΤΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΕ.ΡΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΥΡΟ ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΚΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ.Α! ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΚΑΛΟΠ 6% ΠΑΝΩ Η Ν.Δ ΚΑΙ 8% ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ 14%ΚΚΕ ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ 13% ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είστε αξιολύπητοι!!! και πιο πολλοί όλοι εμείς που πέσαμε θυματα δημαγωγίας και ψεμμάτων που μας αραδιάζατε εδω και 35 χρόνια.
    Επειδή δεν ζειτε σε vacum και πολλοι από εμας σας ξερουμε απο μεσα και από εξω κόψτες τις αριστερές μαλακίες και πάνω από όλα με τέτοιου είδους αβανταδόρικα άρθρα για την μεγαλοψυχία του ΚΛΕΨΟΚ ΛΑΜΟΓΟΚ ΑΡΠΑΧΤΟΚ (εκσυγχρονιστικά υποκοριστικά) γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι υπό κατεδάφιση και όπου νάναι έρχεται ο Καραβάγγος με την βαριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΚΟΥΦΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ[ΔΕΚΟ]ΚΤΛΠ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΞΑΠΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΡΑΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΕΣ.ΑΛΛΑ ΣΟΒΙΕΤ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΠΙ.ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΡΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΤΙΡΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ.Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ.ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΤΣΑΜΠΑ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ
    [ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΕΓΕΤΕ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ ]ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπάρχει περίπτωση να
    ξαναπαραιτηθεί ;

    Δεν παίρνει και την οικογένεια μαζί για κανένα ταξιδάκι μετά τις συναντήσεις εις τας Ευρώπας , με προορισμό τα πάτρια εδάφη πρός Αμέρικα μεριά, τι να έρχεται πάλι εδώ και να φεύγει με ελικόπτερα συνοδεία F16.

    Το θεμα ειναι αν βαρεσει κανονι πρωτη η Αμερικη και τραβανε ολοι τα βυζια τους.

    Όσο για εμας περιμενω με ενδομυχη χαρα,
    κατι που επρεπε να συμβει τουλαχιστον ενα χρονο πριν,
    μπας και ξεμπλεξουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΟΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΗ Η ΜΟΥΦΑ; ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ BLOG. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΜΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG.
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ, ΟΙ ΤΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΤΑΡΤΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ;
    ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΚΑΜΕΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. SOOOOOOOOOOOOOO TOUCHIE !!!!!!

    ΡΕ, ΑΝΤΕ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΙ, ΝΑ ΔΕΙΣ .....
    ..... ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ?!?!?!

    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚωνσταΝτίνος Διαμάντος19 Ιουλ 2011, 9:29:00 μ.μ.

    Περισσότερο σεβασμό, και από τα κόμματα και την ιστορία τους, απαιτείται για την Ελλάδα και τις γενιές που "γκρεμίσθηκαν" και επωμίζονται βαριές ευθύνες του κακού παρελθόντος.
    Το πρόβλημα είναι όντως και πρωτίστως ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
    Είναι ακριβώς "η αδυναμία να συγκρουσθούμε".
    Πρώτα, με τον "κακό προηγούμενο εαυτό μας, ως κόμματα. Όσο κι αν ενοχλούνται κάποιοι της "αριστερής πρωτοβουλίας", στο "χαλί του κρατισμού" που στρώθηκε μετά την Μεταπολίτευση από τον Εθνάρχη Καραμανλή, πάτησε ή, καλύτερα, το καταπάτησε, ο "κρατικός Κυβερνητισμός", ο "κρατικοδίαιτος δημόσιος τομέας", ο "κρατικοδίαιτος επαγγελματικός συνδικαλισμός" και η "κρατικοδίαιτη νεο-επιχειρηματική νομενκλατούρα" της πράσινης 10ετίας του '80.
    Μετά, με την νοοτροπία λειτουργίας των "παλαιών κομμάτων". Ντε και καλά, μέσα από διαδικασίες ανάδειξης "πολιτικών επιλεκτικής αλαλίας" που βόλευαν τις ηγεσίες και τα "ποικιλώνυμα συμφέροντα", η Ελλάδα στερήθηκε μία Ζωντανή, Ενεργητική και Βιώσιμη Δημοκρατία.
    Έπειτα, με τη "νέα τάξη των μιντιοκαταστάσεων", όπου, από το 1990, έχουμε μία "ελεύθερη αλλά, πλήρως επιχειρηματικά και διαφημιστικά χειραγωγούμενη "τέταρτη εξουσία". Η οποία, πέραν των εκδοτικών και ραδιοτηλεοπτικών παραγωγών, εποφθαλμιούσε αφενός την "κρατική συνδρομή μέσω παχυλών διαφημίσεων" και μέσω της όποιας "έμμεσης στήριξης σε κάθε δανειακή προσπάθεια από κρατική ή, και ιδιωτική τράπεζα", αφετέρου, ήταν εμφανής η εμπλοκή σε έργα και προμήθειες του Δημοσίου.
    Και βέβαια, η "Ελληνική Προνομιοκρατία" ανέδειξε "κεκτημένα" που, ακόμα και σήμερα, στον "πάτο του βαρελιού" που ήμαστε, κάποιοι, εξακολουθούν να θεωρούν "άσυλο" το βόλεμά τους εις βάρος των άλλων και, "κοινωνική πολιτική" την "δανειακή μέριμνα για τους αδύνατους". Επιτέλους, τα προνόμια ΠΡΩΤΑ των 4 εξουσιών μαζί με τα προνόμια συνδικαλιστών "επίλεκτων Δημόσιων οργανισμών" πρέπει ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ!
    Και φυσικά, και ο ίδιος ο ΛΑΟΣ πρέπει να συγκρουσθεί με τον εαυτό του και την εμπεδωμένη πολιτική, κοινωνική και οικονομική νοοτροπία του. Να δεχθεί την αλήθεια για το πρόβλημα αλλά, κυρίως, την επώδυνη αλήθεια για την λύση του προβλήματος.
    "Το κάρο από τη λάσπη" πρέπει να το σπρώξουμε όλοι μαζί για να βγει. Μέσα από μία Εθνική Προσπάθεια Αναγέννησης, με μία Πολιτική Πρόταση Ελπίδας, και προπαντός, ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (και όχι των κομμάτων).
    Η Ελλάδα χρειάζεται μία "Πολιτική Αναγέννηση" μέσα από μία διαδικασία-σοκ αλλαγής των πολιτικών δεδομένων και προσώπων.
    Η χώρα χρειάζεται μία νουνεχή και αξιόπιστη "Πνευματική Ηγεσία" για την Νέα Πορεία. Μία "Πνευματική Ηγεσία" που να την αναζητήσει μία "πεφωτισμένη πολιτική ηγεσία" στους κόλπους, όχι των "κομματικών στεγανών" και των "προσωπικών κύκλων" αλλά, της Επιστήμης, του Πολιτισμού, της Δημιουργικής Εργασίας. Δηλαδή, από τον χώρο της Κοινωνίας που, ακόμα και αν είναι "κινητικά παράλυτη", είναι Πνευματικά Διαυγής και Υγιής. Και αυτές τις δυνάμεις που πρέπει να πεισθούν για να κινητοποιηθούν, εμπιστευόμενες μία "άλλη πολιτική ηγεσία από αυτές που μέχρι χθες αποστρεφόμασταν όλοι", ΘΑ ΤΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ και οι πολίτες. ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ "ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ". Αυτό είναι το Χρέος που πρώτιστα πρέπει να υπηρετήσουν, του οποίου η «ιστορική αξία» του είναι απροσδιόριστα μεγαλύτερη από το «δημοσιονομικό χρέος» της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρεώνουν το «Περλ Χάρμπορ» στον Ραγκούση.
    _______________________________
    Επικοινωνιακά, η κυβέρνηση πόνταρε στην επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον, έστω και αν
    εκ των προτέρων ήταν γνωστό ότι πρέπει να κρατάει μικρό καλάθι. Πόνταρε και δικαίως, γιατί η ανοικτή στήριξη από τις ΗΠΑ, άσχετα
    για τους λόγους για τους οποίους δίνεται, αποτελεί πάντα είδηση.

    Εκείνο όμως που δεν είχε σκεφτεί ήταν το ενδεχόμενο ένα τυχαίο γεγονός να τινάξει στον αέρα τον επικοινωνιακό σχεδιασμό της επίσκεψης. Και αυτό συνέβη ! ___________________________
    Η... επέλαση των ταξιτζήδων στο λιμάνι και το αεροδρόμιο, μαζί με τα γεγονότα που επακολούθησαν στο Ρίο, πέταξε από την πρώτη θέση της επικαιρότητας την Χίλαρι και έβαλε σε αυτή τον... Λυμπερόπουλο να βρίζει την κυβέρνηση. Βατερλό...
    Ή καλύτερα, Περλ Χάρμπορ για να ταιριάζει και με τη Χίλαρι και την επέλαση των κίτρινων ταξί.
    Μπορεί να μην το έκανε επίτηδες, αλλά πολιτικά τη νύφη φαίνεται ότι την πληρώνει ο Γιάννης Ραγκούσης.
    Ο άλλοτε «κολλητός» του Πρωθυπουργού απομακρύνεται συνέχεια από το Μέγαρο Μαξίμου και η παλιά «αγάπη» γίνεται δίκοπο μαχαίρι.
    Ορισμένοι στην Κυβέρνηση πιστεύουν ότι ρόλο σε αυτό διαδραμάτισε και το γεγονός ότι ο Ραγκούσης ουσιαστικά αμφισβήτησε τις επιλογές του Δημήτρη Ρέππα ο οποίος βρίσκεται ψηλά στο «χρηματιστήριο» του Μεγάρου Μαξίμου.

    Άσχετα όμως με αυτό, η κινητοποίηση των ταξιτζήδων που εκτός από την επίσκεψη Κλίντον χτύπησε την εικόνα της χώρας και τη βαριά της βιομηχανία τον τουρισμό, χρεώνεται στον Γ. Ραγκούση, ο οποίος (στο Μαξίμου) εκτιμάται ότι ακολουθεί προσωπική πορεία, πικραμένος από την μετακίνησή του στον ανασχηματισμό, αλλά και από τον τρόπο που έγινε.
    Με e-mail τα ξημερώματα...

    Υ.Γ. Ο αρχιτέκτονας του χάους, κ. Ραγκούσης, προσπαθεί να βγάλει από πάνω του τις ευθύνες που έχει για τα προβλήματα που προκαλεί στον Τουρισμό και στην κοινωνία η απεργία των “ταξί” και να τις ρίξει στη Νέα Δημοκρατία.

    Για το σκοπό αυτό, ισχυρίζεται ότι η απεργία υποκινείται, δήθεν, από τη Νέα Δημοκρατία, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την κομματική ιδιότητα που έχει στη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ. Ο κ. Ραγκούσης, όμως, εκτός των άλλων, έχει και επιλεκτική μνήμη.

    Ξεχνάει ότι γραμματέας του ΣΑΤΑ είναι ο κ. Κώστας Δήμος, ο οποίος είναι γραμματέας της κομματικής οργάνωσης μεταφορών**** του ΠΑΣΟΚ.

    Όπως, επίσης, ξεχνάει ότι Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Ταξί είναι ο κ. Παναγιώτης Σκέντζος, αναπληρωτής ταμίας στη ΓΣΕΒΕΕ, όπου έχει εκλεγεί με το συνδυασμό του κ. Ασημακόπουλου *****,
    που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ.
    ____________________________________
    Υ.Γ. 2...Πειτε των παΣοκων οτι ο κλεφτης
    και ο ψευτης το πρωτο χρονο χαιρουνται.
    ------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ποιοι εισαστε εσεις? δεν εχετε ονοματα? κανετε και κριτηκη απο την κρυψωνα ΒΑΘΕΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ
    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο μοναρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1960 παραιτηθικε των πολεμικων αποζημιωσεων της ελλαδας το 1975 εκαψε τους φακελους των δοσιλογων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το 2010 κατέστρεψαν τον τουρισμό
    με το νόμο για τα βυτιοφόρα.

    Φέτος τον καταστρέφουν με το νόμο για τα ταξί.

    Επιδή δεν μπορεί να είναι ηλίθιοι είναι συνειδητοί εκτελεστές της ελληνικής οικονομίας για να εξαναγκάσουν μέσω της εξαθλίωσης τους έλληνες να υπουδουλωθούν στους εργοδότες τους.
    ΔΝΤ , ΤΡΟΙΚΕΣ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,
    ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για εσάς της αριστερής πρωτοβουλίας του ΜΠΑΤΣΟΚ να ξέρετε ότι απο δω και μπρός και τα επόμενα χρόνια η αναφοπά και μόνο στη λέξη ΠΑΣΟΚ θα έχει να κάνει με ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΚΟΗΘΗ ΚΑΡΚΙΝΟ και ότι άλλο μεγάλο κακό για τον άνθρωπο.Δεν ντρέπεστε να λέτε ΚΥΡΙΟΥΣ αυτούς τους αρχιπροδότες υπουργούς της κατοχικής κυβέρνησης που πραγματικά ξεπέρασε την κυβέρνηση Τσολάκογλου.Μιλάτε ρε καθάρματα για διεδαφικές συνεργασίες μεταξύ γειτονικών κρατών.Τι εννοείτε ρε προσκυνημένοι μήπως κομμάτιασμα της Ελλάδας για πέστε μας εσείς της αριστερής πρωτοβουλίας.Σαν δεν ντρέπεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κωνσταντίνε Διαμάντο 19 Ιουλ. 9:29 μμ
    Η ανάρτησή σου είναι πραγματικό διαμάντι! Σου αποδίδω τα εύσημα. Εύγε! Μακάρι στα ιστολόγια να συνωστίζονταν λαμπρά πνεύματα σαν το δικό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αριστερη πρωτοβουλια μπατσοκ αχαχαχχχα τι απατεωνες ειστε ρε το παιζετε και αριστεροι ρε αντε απο κει με τη φασιστοειδης κυβερνηση σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση