GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Να μην ξεχάσω να πάρω τον φίλο μου, που είναι τώρα υπουργός με το ΠΑΣΟΚ , να τον ευχαριστήσω που μεσολάβησε για να μην βρεθώ κι εγώ...

-Να μην ξεχάσω να πάρω τον φίλο μου, που είναι τώρα υπουργός
με το ΠΑΣΟΚ, να τον ευχαριστήσω που μεσολάβησε για να μην βρεθώ
κι εγώ κατηγορούμενος για το σκάνδαλο της Siemens...
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

9 σχόλια

  1. Αυτά τα "θα μπορούσε να λέει" τα σκέφτεσαι πολύ ρε Καψαμπέλη;
    Που να σφιξουν και οι ζέστες.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AX ΒΡΕ ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΕ :

    ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ , ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ,ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΕΠΙ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Η ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ...

    ΑΧΡΕΙΕ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΕ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπαρόζο προς Παπανδρέου:
    Αφού είσαι ανίκανος "τεχνικά" από δω και πέρα Πρωθυπουργός της Ελλάδας θα είναι ο Ολι Ρεν !

    Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο σε απαντητική επιστολή προς τον Παπανδρέου, αναφέρει την πρόθεση του να συστήσει ομάδα εργασίας που θα στρέψει τη χώρα “ολοταχώς στην ανάπτυξη” υπό την διεύθυνση του Όλι Ρεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΖΩΟ ΤΩΝ 7.36.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ,ΟΥΣΤ,ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΒΡΕ ΖΩΟ ΤΩΝ 7.56 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άκης: "Το ΠΑΣΟΚ ληστεύει τους πολίτες" !!! (έλεος ρε συ Άκη!)...........

    40 βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του σημερινού ΠΑΣΟΚ εκτοξεύει ο Άκης.........

    Ο πρώην υπουργός κ. Άκης Τσαχατζόπουλος αναφέρει σε σημερινή σκληρή του ανακοίνωση, με αφορμή τη δίωξή του για την υπόθεση SIEMENS:

    «Με την ίδια ευκολία που η κυβέρνηση βαφτίζει «δημοσιονομική εξυγίανση» τη ληστεία σε βάρος των πολιτών, προσπαθεί να παρουσιάσει μια καταγέλαστη πρόταση ως δήθεν «επιχείρηση κάθαρσης». Είναι κατάντια απέναντι σε κάθε μέλος του ΠΑΣΟΚ και την ελληνική κοινωνία.

    Αρκετά πια. Υπερέβησαν τα όρια της αισχρότητας, της υποκρισίας και της ανηθικότητας. Παρά τη γελοιοποίηση που υπέστησαν τα γνωστά παράκεντρα της εξουσίας του ΠΑΣΟΚ, όταν τον Ιανουάριο, με σημειώματα της τελευταίας στιγμής, υπαγόρευσαν στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens να συμπεριλάβει στο πόρισμά της και το όνομά μου, έρχονται τώρα με την κατάπτυστη πρότασή τους απέναντί μου, να ολοκληρώσουν την επιχείρηση εξαπάτησης του λαού.

    Πέραν της ουσιαστικής ακύρωσης ακόμη και αυτού του δικού τους πορίσματος με τη γνωστή λογική της επιλεκτικής στοχοποιήσης, η πρόταση τους και το σκεπτικό της καθόσον με αφορά, αποτελεί μνημείο αυθαιρεσίας, σκοπιμότητας, ατιμίας, αλλά και γελοιότητας, αρκεί και μόνο να σκεφτεί κανείς ότι προσωπικά ουδέποτε υπέγραψα οποιαδήποτε σύμβαση του Δημοσίου με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

    Συνειδητοποιεί άραγε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την προσωπική ευθύνη που του φορτώνουν οι «παρακοιμώμενοι», για την πρωτοφανή επιχείρηση συγκάλυψης του σκανδάλου Siemens, εμπαιγμού των πολιτών και ευτελισμού των θεσμών;

    Δυστυχώς, είναι αλήθεια ότι στο θλιβερό κατήφορο που πανικόβλητοι βυθίζονται, χάνουν διαρκώς όχι μόνο το όποιο λαϊκό έρεισμα, αλλά ακόμη και την επαφή με την ίδια πραγματικότητα. Έτσι, δεν αντιλαμβάνονται ότι στην «αρένα» που έστησαν για άλλους, έχουν ήδη εισέλθει και οι ίδιοι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΦΑΓΕ ΑΓΡΙΑ ΗΤΤΑ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ...

    ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΕ ΜΜΕ.
    Εντελώς ανεπαρκής ο Καρχιμάκης σε ρόλο πράσινου Γκέμπελς.

    Πέρα από ορισμένους βλαμμένους και μερικούς αφισοκολλητές του ΠΑΣΟΚ με τους οποίους συναναστρέφεται, οι υπόλοιποι ακόμα και μέσα στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν την προπαγάνδα του,
    καθαρά...ερασιτεχνικού επιπέδου.

    Το Fimotro, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι σήμερα του τηλεφώνησε στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού.
    Του ζήτησε να εξαφανιστεί τις προσεχείς ημέρες από τα ΜΜΕ με υψηλή εντολή από το Μαξίμου.
    Η αποκάλυψη ότι ανάμεσα σε αυτούς που αποδοκίμασαν τη Μερεντίτη ήταν και στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ τον εξέθεσε άγρια.

    Πιο άγρια όμως εξετέθη, όταν στο κυβερνών κόμμα κατάλαβαν ότι η σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ μάλλον καλό κάνει στον Τσίπρα και το κόμμα του παρά κακό.
    Και τον... απέσυραν εντελώς!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΝΟΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΠΑΜΠΟΥΚΗ!
    ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά, κι εμένα μου έχει κάνει τρομακτική εντύπωση το ότι δεν έχουμε ακούσει τίποτα για τον Αθανασιάδη από τη μέρα που έκανε τις δηλώσεις του.

    Δε θα έπρεπε ο Πρωθυπουργός (λέμε τώρα) να τον διαγράψει αμέσως;
    Το ότι αυτό δεν έγινε, δημιουργεί κάποιες υποψίες ότι ο Αθανασιάδης λέει την αλήθεια.

    Κι αν λέει την αλήθεια και εν έτει 2011 σε ευρωπαϊκή χώρα, βουλευτής απειλείται για να ψηφίσει κάτι ούτως η άλλως παράνομο (κι ας λέει το Σ.τ.ε ότι θέλει), αυτό σημαίνει ότι η ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο πρέπει να επαναληφθεί.
    Φαντάζομαι κάποιος αναγνώστης δικηγόρος, η συνταγματολόγος (δεν ξέρω ποια ειδικότητα χρειάζεται) μπορεί να μας το εξηγήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση