GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Το μόνο που χρεοκόπησε, είναι η οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης..."

Του Θεόδωρου Καράογλου   βουλευτή Ν.Δ. Β’ Περ. Θεσσαλονίκης Αναπληρωτή Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Η ...

Του Θεόδωρου Καράογλου
 βουλευτή Ν.Δ. Β’ Περ. Θεσσαλονίκης
Αναπληρωτή Τομέα Πολιτικής Ευθύνης
Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Η κατάσταση στην Ελληνική οικονομία συνεχώς επιδεινώνεται.  Μόλις πριν λίγες ημέρες η κυβέρνηση ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης και αμέσως μετά ψήφισε το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο, απειλώντας τους Βουλευτές της και την Ελληνική κοινωνία, ότι μόνο έτσι αποφεύγουμε το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας.
Λίγες μόνο ημέρες μετά, ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών, εισήγαγε και επίσημα στην δημόσια ζωή την κουβέντα περί χρεοκοπίας. Την ίδια στιγμή η υποτιθέμενη σίγουρη επέκταση της χρηματοδότησης της χώρας μας από το μηχανισμό στήριξης, βρίσκεται υπό αίρεση και υπό...
 την προϋπόθεση να αναληφθούν νέα μέτρα.
Συζητάμε συνεχώς αν έχουν αποτύχει τα μέτρα που έχουν ληφθεί, αν δεν έχουν ληφθεί όλα όσα θα έπρεπε, αν ήταν σύμφωνα ή όχι με τις επιταγές του μνημονίου, αν χρειάζονται και νέα, και πλέον αν θα χρεοκοπήσουμε ή όχι.
Η αλήθεια ωστόσο είναι σκληρή και εμπεριέχει απλές διαπιστώσεις:

  1. Καμιά σοβαρή περικοπή του σπάταλου κράτους δεν έγινε εδώ και 20 μήνες, παρά μόνο η οριζόντια μείωση μισθών και συντάξεων που απλά επιδείνωσαν την ύφεση, η διακοπή της σύμβασης σε συμβασιούχους των 500 ευρώ που απλά οδηγήθηκαν τυφλά στην ανεργία και η ουσιαστική παύση του ΠΔΕ. Οι κρατικές δαπάνες παρά τις εξαγγελίες παραμένουν στο ύψος του 2009. Έτσι σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, οι επίσημες πληρωμές του κρατικού προϋπολογισμού το Α’ εξάμηνο του 2009 (πλην ΠΔΕ) ήταν 34.703 δις €, ενώ το 2011 ήταν 38.860 δις €, αυξημένες δηλαδή κατά 11%! Έγιναν όμως τεράστιες περικοπές στο ΠΔΕ (μοχλό ανάπτυξης της χώρας) από τα 6.140 δις € το 2009 στα 2.131 δις € το 2011 και εμφανίζονται τεχνικά ελαφρώς μειωμένες οι δαπάνες. Το δε Δημόσιο Χρέος της χώρας, αναμένεται να φτάσει ακόμα και στο 172% του ΑΕΠ τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με εφιαλτικές, αλλά δυστυχώς βάσιμες προβλέψεις.

  1. Καμία ενίσχυση, το αντίθετο μάλιστα, των φοροεισπρακτικών και των ελεγκτικών μηχανισμών δεν έχει γίνει, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής. Τα αιωρούμενα σχέδια περί κλεισίματος υπηρεσιών, μόνο αβεβαιότητα στους εργαζομένους και αποδιοργάνωση προκαλούν. Μόλις προχτές ανακοινώθηκε το κλείσιμο 3 τμημάτων του ΥΠΕΣ που δεν είχαν αντικείμενο.

  1. Τα έσοδα του κράτους στο πρώτο εξάμηνο του 2011, είναι χαμηλότερα από αυτά του 2009, παρά την αύξηση ως και 50% των συντελεστών του ΦΠΑ, των έμμεσων φόρων σε βενζίνη, καύσιμα και ποτά, την κατάργηση του αφορολόγητου, την περαίωση, την αύξηση των φορολογικών συντελεστών , τα τεκμήρια και τις δεκάδες φορολογικές ρυθμίσεις! Τότε μάλιστα το ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε την κυβέρνηση και ζητούσε εκλογές για να σώσει την οικονομία της χώρας. Δεν συγκρίνω καν τα έσοδα με τους φετινούς στόχους. Εξαρχής είχαμε προβλέψει, ότι είναι μόνο στη φαντασία της κυβέρνησης τα νούμερα του προϋπολογισμού. Ενδεικτικό είναι ότι μόνο τον μήνα Ιούνιο (τουριστικό μήνα), τα έσοδα μειώθηκαν κατά 14,4% έναντι του αντίστοιχου περυσινού!
  2. Η ύφεση πνίγει την οικονομία. Από τη στιγμή που πήρε τα πρώτα μέτρα η παρούσα κυβέρνηση, όλο μας υποσχόταν «ανάπτυξη από το επόμενο εξάμηνο». Ήμουν απολύτως βέβαιος, ότι με τέτοια φορολογική πολιτική αυτό αποκλείεται να γίνει. Πέρσι η ύφεση έφτασε το 4,4% και μάλιστα στο τελευταίο εξάμηνο ξεπέρασε το 6%. Σήμερα οι προβλέψεις των οργανισμών κάνουν λόγο για -4% και τη φετινή χρονιά. Πιθανόν το νούμερο να είναι ακόμα χειρότερο, καθώς οι νέοι φόροι που θα μπουν από το Σεπτέμβριο, δυστυχώς αναμένεται να αποτελειώσουν την οικονομία.
Η κυβέρνηση παραγνωρίζει την πραγματικότητα και προσπαθεί να γαντζωθεί στην εξουσία, αφενός με ψυχολογικούς εκβιασμούς, αφετέρου με έωλες υποσχέσεις για το μέλλον. Χρόνος όμως για την Ελληνική Οικονομία και για τους Έλληνες πολίτες δεν υπάρχει. Τα πράγματα είναι απλά!

Ή θα αλλάξει η Κυβέρνηση την πολιτική της άμεσα
ή θα αλλάξει Κυβέρνηση ο Ελληνικός λαός!

17 σχόλια

  1. Εδω θα ημαστε και θα τα λεμε μαζι σας κυριε μου μετα τις εκλογες οταν παρετε το γκουβερνο, (μακαρι Παναγια μου αμην και ποτε), οριζοντιως και καθετως. Μονο να θυμαστε τι λεγατε γιατι οι καιροι εχουν γινει τελειως πονηροι και ο κοσμος ειναι αδυνατον πλεον να ξεχασει κανεναν και τιποτα. Δυστηχως βαλατε ολοι το χερι σας και εγιναν της μοδας οι προπηλακισμοι και πολυ φοβαμαι αυτο θα κρατησει για πολυ (ισως και να ενταθει) και κυριως δεν θα ξεφυγει κανενας της προσοχης των αγανακτησμενων ταλιμπαν. Τωρα τι κανουμε αδελφια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρεωκοπησε η πολιτικη της κυβερνησης και θαρθειται σεις με τα κουμπαρακια να φατε οτι απεμεινε.Θα αρχισεται παλη τα ρουσφετια γιατι τοχεται στο ντιενες σας και φτου κι απ την αρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΛΗΣΕ ΤΩΡΑ Η ΠΟΡΔΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΛΑ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ..ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΡΕ..ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ ΠΡΟΕΣΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΛΑΔΟΜΠΟΡΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΝΗΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΤΗ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ..ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ..ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ..ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΣΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ..ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ..ΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ :Γειά σου ρε μεγάλε πολιτικέ ανδρα και οικονομικέ αναλυτή, εσενα περιμένουμε να μας σώσεις...σαν δεν ντρέπεστε που έχετε μούτρα να μιλάτε και μάλιστα να ασκείται κριτική μετά το μπουρδέλο που χτίσατε μαζί με τους άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η.Π.
    Εχεις δίκιο Καράογλα:Η κατάσταση στην Ελληνική οικονομία συνεχώς επιδεινώνεται. Ας θυμηθούμε με τήν ίδια σειρά όπως εσύ αναφέρεις τι κανατε όταν "εφαρμόσατε" τρόπος του λέγειν την "νέα διακυβέρνηση:
    Αναφέρεις:Καμιά σοβαρή περικοπή του σπάταλου κράτους δεν έγινε εδώ και 20 μήνες,σου θυμίζω ότι σε διάστημα 5 ετών εκτοξέτσατε το χρέος κατά 25% και κάνατε "οικονομίες" προσθέτωντας 200.000 δημοσίους υπαλλήλους.
    Αναφέρεις:Καμία ενίσχυση, το αντίθετο μάλιστα, των φοροεισπρακτικών και των ελεγκτικών μηχανισμών δεν έχει γίνει, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής. Σου θυμίζω αρχιυποκριτή ότι η διάλυση του μηχανισμόυ είσπραξης έγινε κατα τεκμήριο από την νέα διακυβέρνηση, ακόμη και τη μοναδική υπηρεσία (ΣΔΟΕ) που κάτι έκανε την διαλύσατε, πώς διακαιούσε να ζητάς τα ρέστα?
    Αωαφέρεις :Τα έσοδα του κράτους στο πρώτο εξάμηνο του 2011, είναι χαμηλότερα από αυτά του 2009.Σου θυμίζω υποκριτή της δεκάρας ότι η μεγαλόσχημη και μόνο κατ όνομα πολιτική μείωσης των φόρων των επιχειρήσεων στα χρόνια της νέας διακυβέρνησης,δεν απέτρεψε την φυγή κεφαλαίων και τη χειροτέρευση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας σε επίπεδα Ακτής Ελεφαντοστού.

    Αναφέρεις:Η κυβέρνηση παραγνωρίζει την πραγματικότητα και προσπαθεί να γαντζωθεί στην εξουσία, σου θυμίζω ότι:Μόλις είδατε τα σκούρα, κλάσατε μέντες και την κάνατε.

    Ζητώ συγνώμη για το ύφος αλλά ψέυτες και υποκριτές με κοντή μνήμη δεν πρέπει να τους λυπόμαστε, σήμερα έλαβα την κάρτα ανέργου μετά από 25 χρόνια σαν μεγαλοστέλεχος και επιχειρηματίας με μεταπτυχιακά και μόλις 45 χρονών,... κατάλαβες καράογλα ?
    Τα πράγματα είναι απλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙΣ
    ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,
    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΑ..... ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΟΥ.
    ΣΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΤΙΝΑΤΣΑ 7.23 ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΒΓΕΙΚΕ.ΑΣΕ ΦΙΛΕ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΛΛΟ ΡΕ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΣΑΤΕ ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΑΜΕ ΡΕ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ! ΣΩΤΗΡΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 7.23 ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ..ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΤΟΥΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΣΩΣΕ ΜΑΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΙ.ΦΤΟΥΣΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΙΛΑΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και πούσαι πατριώτ, 15 Ιουλ 2011 7:52:00 μ.μ.

    επειδή συνεχεια βαζεις στο στόμα σου την Ελλάδα να σε θυμήσω πως η Ελλάδα δεν γίνεται κράτος με αεροπλάνα και υποβρύχια, χρειάζονται υποδομές, επενδύσεις, παραγωγή εξαγωγές,

    ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ πρώτα και μετα θα ερθει η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

    Για να γινουν οσα προανέφερα δεν χρειαζόμαστε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    Χρειαζόμαστε λογικούς και μορφωμένους ανθρώπους με ορεξη υπομονή για δουλειά. Στο τελος της ημέρας ολους αυτούς του εργάτες τους ανταμοιβεις ανάλογα με τους κόπους και την ποιοτητα της παραγόμενη εργασίας.

    Στο τέλος του εργατικού των βίου τους πληρώνεις και την σύνταξη που είναι ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΗ των εισφορών των.

    ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ τιμίων και ικανων εργαζόμενων για να χορτάσεις στόματα τεμπέληδων καρεκλοκένταυρων γραφειοκρατών, με στολή ή άνευ.

    Ετσι πρέπει να κανει η καθε ΠΑΤΡΙΔΑ, ετσι πρεπει να σκέπτεται καθε,

    πατριώτης.

    Τα αεροπλάνα και τα υποβρύχια είναι καλά για οσους τα παράγουν και τα εμπορεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όχι ρε Καράογλου,δεν σας ξεχάσαμε και σας που διαλύσατε τα πάντα.
    Απλώς οι τωρινοί μας έριξαν την τελευταία σπρωξιά.
    Πράσινοι και γαλάζιοι δεν είστε αδελφά κόμματα,είστε κυριολεκτικά ΕΝΑ κόμμα,συνεταιράκια κανονικά.
    Μην ψάχνετε πλέον για βλάκες.
    Ο κόσμος δεν τρώει παραμύθι και θα σας ρίξει στα τάρταρα και τους δυο.
    Δεν θα μαυρίσει μόνο το ΠΑΣΟΚ
    γιατί αυτό θα είναι μισή δουλειά,
    για να μην πω ότι θα'ναι μαλακία.
    Και σεις την ίδια μοίρα θα'χετε.
    Ακυβερνησία δεν θα υπάρξει γιατί
    θα φτιάξετε μαζί κυβέρνηση,όπως άλλωστε παραλίγο να τη φτιάξετε και τώρα.
    Οπότε δεν έχει λόγο ο κοσμάκης να φοβάται την ακυβερνησία.
    Τι διάολο,τράπεζες,βιομήχανοι,
    εφοπλιστές,κομματόσκυλα και εξαρτημένοι από τους μηχανισμούς σας μπορούν να εξασφαλίσουν ένα 20%για τους πράσινους κι άλλο τόσο για τους γαλάζιους,άρα κυβέρνηση θα φτιάξετε.
    Το θέμα είναι ποια θα είναι η αντιπολίτευση (η αληθινή) και πόσο θα έχει δυναμώσει ώστε από την επομένη της συγκυβέρνησής σας να σας αλλάξει την παναγία μαζί με το λαό και να σας σαρώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ..
    ..ΟΛΑ ΚΑΤΑΧΤΩΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ..ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ..ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ...ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ?!?!?
    ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΝΑΛΛΑΧΤΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ?!?!?
    ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΣΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ?!?!?
    ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ?!?!

    ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ?!?!
    ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ?!?!
    ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΤΕ, ΕΒΡΑΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΔΙΣΕΓΓΟΝΕ ΤΟΥ ΜΠΕΝ-ΑΚΗ ?!?!
    ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ?!?!

    ΑΣΕ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΕΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση