GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για ζητήματα ηθικής τάξης έκανε δεκτή την παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη...

Από τον Πάνο Παπαδόπουλο Με γνώμονα την προστασία της παράταξης του και το κύρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσ...

Από τον Πάνο Παπαδόπουλο
Με γνώμονα την προστασία της παράταξης του και το κύρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης 'παραίτησε' τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσηνίας Χρήστο Μαλαπάνη σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου την Δευτέρα 12 Ιουλίου.
Η αντίδραση του Πέτρου Τατούλη για το θέμα του έργου που αφορά τον εκσυγχρονισμό του αεροδρομίου της Καλαμάτας ήταν άμεση κατά την διάρκεια της εισήγησης στην οποία ο κ. Μαλαπάνης εμφανίστηκε να...
 προωθεί ουσιαστικά τα συμφέροντα συγκεκριμένης  κατασκευαστικής εταιρίας, την οποία πρότεινε ως ανάδοχο. Ο Πέτρος Τατούλης με την ολοκλήρωση της εισήγησης διαφώνησε κάθετα με το περιεχόμενο της και ζήτησε άμεσα ψηφοφορία για αναβολή συζήτησης του θέματος, ενώ πρότεινε και την σύσταση τριμελούς επιτροπής με την συμμετοχή και Περιφερειακού Συμβούλου από την αντιπολίτευση για την προετοιμασία μιας περισσότερο εμπεριστατωμένης εισήγησης.
Η πρόταση Τατούλη έγινε αποδεκτή με αυξημένη πλειοψηφία (υπερθεμάτισε και η μείζονα αντιπολίτευση) και η αναβολή της 'παραταξιακής διαπόμπευσης' και ταύτισης με τα συμφέροντα της συγκεκριμένης κοινοπραξίας απεφεύχθει τελικά μετά την άμεση αντίδρασης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο οποίος αντιμετωπίζει με περισυλλογή αυτήν την εξέλιξη. Από την πλευρά του ο κ. Μαλαπάνης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, δεν άντεξε το γεγονός ότι τον "πούλησαν" οι περιφερειακοί σύμβουλοι και οι άλλοι αντιπεριφερειάρχες που έλκουν τις κομματικές τους καταβολές από το ΠΑΣΟΚ. 
Εν τέλει υπάρχουν ακόμα συμφέροντα που δεν βλέπουν ή δεν ακούν τι γίνεται στην χώρα, και υπάρχουν πρόθυμοι να τα υπηρετήσουν.

8 σχόλια

  1. H 5Η ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΗΘΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΑΠΑΝΗΣ, ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!

    ΕΥΓΕ ΣΑΣ, ΚΥΡΙΕΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ... Ο ΜΑΛΑΠΑΝΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιός είναι αυτός ο μαλαπέρδας; η μαμά του τον ξέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΛΑΠΑΝΗΣ
    ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2004

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Υπουργέ Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    Εδώ και τώρα είναι Εθνική ανάγκη να αλλάξει ο Νόμος περί Αυτοφώρου, και Αυτόφωρο να θεωρείτε κάθε αδίκημα μέχρι και την παρέλευση είκοσι ετών από την τέλεση του.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
    Κύριε Υπουργέ, κάθε απατεώνας-κλέφτης-δολοφόνος-κακοποιός οτιδήποτε τέλος πάντων σχετικό με αυτά, φοβάται το Αυτόφωρο, αυτό τον καίει, καθώς αν πάει σε Δικάσιμο και να την κοπανήσει μπορεί, και να συνεχίσει την ζωή του κανονικά, και να καθυστερήσει την εκδίκαση για καμιά δεκαριά χρόνια, και με Βούλευμα να απαλλαγεί, και Χάρης να τύχη, άσε που μπορεί να έχει και Μπάρμπα στην Κορώνη, και ξέρετε πολύ καλά ποιος είναι αυτός ο Μπάρμπας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
    Εδώ και τώρα! Στην Ελλάδα που ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει με τις άφρονες επιλογές των πολιτικών μας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ και αυτών που κυβέρνησαν και αυτών που δεν κυβέρνησαν να μειωθούν οι μισθοί τους ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, και οι συντάξεις τους στα ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ και να καταργηθούν παντός είδους διευκολύνσεις τους που έχουν οικονομικό βάρος, γιατί και αυτοί που δεν κυβέρνησαν ξέρανε πως το καράβι που λέγετε Ελληνική Οικονομία έμπαζε από παντού αλλά όλοι τους σφύριζαν αδιάφορα.
    Έτσι όλοι τους θέλανε με δανεικά να στηρίξουν την εκλογική τους πελατεία, να εκμαυλίσουν συνειδήσεις, να εξαγοράσουν ανθρώπους, να χρηματοδοτηθούν άχρηστα έργα και υπηρεσίες αλλά που θα τους επέφεραν ψήφους για να μπορούν από το έδρανο της Βουλής να κοκορεύονται το βουλευτιλίκι τους ή το υπουργιλίκι τους, και το εκλογικό τους ποσοστό!
    Και αυτοί που έδιωξαν στο όνομα της επαναστατικής γυμναστικής από την Ελλάδα την GENERAL MOTORS όταν έστησε ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων στην χώρα μας, και αυτοί που στο όνομα της ΕΛΛΑΔΑΣ, με νύχια και με δόντια δεν το κράτησαν, και τόσα άλλα.
    Και ακόμη αυτοί που τάχατες αντιτίθενται σε περικοπές μισθών παντός είδους εργατοϋπαλλήλων, γιατί καθημερινά σε κάθε τους εμφάνιση μέσα και έξω από την Βουλή κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι δεν υποστηρίζουν να μειωθούν δραστικά οι δικοί τους μισθοί και οι συντάξεις τους;
    ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ τους;
    Πολύ καλά το είπε ο γκομενιάρης του ΔΝΤ ότι είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά αλλά δεν το είπε μέχρι τέλους, δηλαδή ότι στα σκατά μας ρίξανε ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!
    Εδώ και τώρα, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ή ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.. ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ.. ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΣΤΗ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ..ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ..ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ 500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!! Ο ΜΑΛΑΠΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ , ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΥΠΟΔΟΜΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ . ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ!!!!
    ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ..."ΤΑΤΟΥΛΟΥΚΟΥΣ.." ΠΑΣΟΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση