GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι θύτες τώρα ζητούν και τα ρέστα....

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Η είδηση ... Αίτημα προς το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο υπέβαλε πριν από λίγες ημέρ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η είδηση ...
Αίτημα προς το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο υπέβαλε πριν από λίγες ημέρες η αστυνομία προκειμένου να εξεταστούν όλα τα βίντεο που προβλήθηκαν στα τηλεοπτικά μέσα επικοινωνίας την περίοδο των επεισοδίων. Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως διακοινώνεται από το αρχηγείο του σώματος, έγινε μοντάζ-συρραφή σκηνών από τα επεισόδια του Ιουνίου με άλλες, στις οποίες έχουν απαθανατιστεί βιαιοπραγίες αστυνομικών των ματ σε βάρος πολιτών. Αμφότεροι όμως φορούν, οι μεν αστυνομικοί χειμερινές στολές, τα δε θύματα χειμερινές ενδυμασίες.
Ο σχολιασμός ...
Εκτός από την...
κατάχρηση εξουσίας που βιώσαμε όλοι τον τελευταίο καιρό οι της αστυνομίας εμφανίζονται να έχουν και απύθμενο θράσος υποτιμώντας την νοημοσύνη μας αλλά και την αίσθηση δικαίου. Έτσι πλέον εκτός από οργή, μας προκαλούν και θυμηδία μια και ζητούν και τα ρέστα γιατί όπως ισχυρίζονται στα βίντεο των ρεπορτάζ των καναλιών παρουσιάστηκαν παλαιότερες σκηνές βίας από τα ΜΑ(ν)Τ(ντρόσκυλα) τους.
Και αναρωτιέται κανείς αν μία σκηνή βίας (φωτογραφία ή βίντεο) πρέπει να παρουσιαστεί (ως φρέσκο ψάρι) άμεσα στο κοινό για να μη βρωμίσει!!!
Ο Καραγκιόζης όπως είναι γνωστό απέκτησε την Τουρκική πολιτιστική υπηκοότητα αλλά στην Ελλάδα έμειναν πάμπολλοι Καραγκιόζηδες οι οποίοι μάλιστα δεν ομοιάζουν στον κλασικό δηλ. να είναι φτωχοί, έξυπνοι και με την αίσθηση του λαϊκού χιούμορ αλλά είναι κουτοπόνηροι και οσφυοκάπτες των κέντρων εξουσίας.
Κύριοι της Αστυνομίας η βία σας (έναντι των συμπολιτών σας που σας πληρώνουν υποτίθεται για να τους προστατεύεται) τις περισσότερες φορές είναι καταχρηστική σκληρή και άδικη για αυτό την δεδομένη στιγμή η σιωπή εκ μέρους σας είναι ότι καλύτερο μια και όχι μόνο δεν αποδίδεται ευθύνες στους παρανομούντες συναδέλφους σας αλλά δεν έχετε τον αντρισμό και το θάρρος να ζητήσετε ένα συγνώμη από όλους αυτούς που βίωσαν τον υπερβάλλοντα ζήλο της υπεροπτικής και αλαζονικής συμπεριφορά τους!
Τον αν στα βίντεο οι συμμετέχοντες φορούν χειμερινές ή καλοκαιρινές ενδυμασίες ουδεμία σημασία έχει αφού όλως τυχαίως πάντα τα θύματα είμαστε εμείς και πάντα οι θύτες είστε εσείς!!!

Ντροπή σας ....

5 σχόλια

  1. Τα είδαμε με τα μάτια μας σε απευθείας συνδέσεις από τα ιστολόγια,τα ακούσαμε με τα αυτιά μας,τα διηγήθηκαν οι μαγαζάτορες στο Μοναστηράκι,τα δήλωσαν και 3 δημοσιογράφοι,ένας εκ των οποίων απώλεσε την ακοή του.
    Αυτή η μανιασμένη προσπάθεια να λασπώσουν αδιακρίτως είτε με απειλή των τανκς,είτε βαφτίζοντας τους διαδηλωτές φύρερ,μόνο Παγκάλιος τακτική θα μπορούσε να ονομασθεί ως αρμόζει στο ύφος και ήθος αυτού.
    Ακόμη και οι δηλώσεις του αρχηγού της ΕΛΛΑΣ ότι ο στόχος μη περικύκλωσης του κΥνοβουλίου επετεύχθη,το δηλώνει καθαρά.
    Αλλά έχω μια απορία:
    Γιατί οι παθόντες,δεν καταθέτουν ομαδική μήνυση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γι αυτο θα ντυνονται τουμπαλι στην ελλας τωρα με χειμωνιατικα το καλοκαιρι και καλοκαιρινα το χειμωνα αχαχχ.πεζει το ενδεχομενο και κανας μπατσος να ειχε αφησει απλυτη η στο καθαριστηριο τη στολη και εβαλε την χειμωνιατικη να παει στη δουλεια.
    για το σχολειο 1 αν πας να καταθεσεις κατα της αστυνομιας ασε που δεν θα βγαλεις ακρη πεζει να φας και ξυλο επιτοπου.εδω χρεωσαν σε παιδι στο συνταγμα τα ματ μολοτοφ δικη τους για να ζητησει την βοηθεια ενος εντιμου αστυνομικου.γενικα η εξουσια τους εχει παρεκτρεψει και οταν εχουν και το οκ της πολιτειας (της κυβερνησης βγαζουν τα κομπλεξ τους.εγω στο συνταγμα την τεταρτη ειδα μια καταστολη ανευ προηγουμενου φασιστικης ,χουντικης προελευσης ,ταπεινωτικης για την ανθρωπινη αξιοπρεπεια.υπηρχαν και ΑΝΘΡΩΠΟΙ με μυαλο που εκαναν πισω στα παραγγελματα αυτα και πιθανοτατα θα εχουν φυγει απο το σωμα σε αυτους θελω να πω ενα μπραβο υπαρχουν και αλλες καλυτερες ευκαιριες στη ζωη.δεν αξιζει να εισαι γουρουνι και δολοφονος στον κοσμο καλα κανατε και φυγατε και μακαρι να το καταλαβουν και οι αλλοι ,να σωσουμε την ελλαδα απο τους απατεωνες και τους αναξιους .θελουμε να ζησουμε και εμεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:41
    Μέρες τώρα ρωτάω το ίδιο παντού.
    Γιατί δεν υπάρχει ομαδική μήνυση;;;
    Χιλιάδες κόσμου θα πήγαιναν να υπογράψουν.
    Δεν είμαι δικηγόρος για να τη συντάξω αλλά ρωτώ:
    Οι "Αγανακτισμένοι " της πλατείας υποτίθεται έχουν νομική υποστήριξη.
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;;;;;
    να πιστέψω τελικά αυτό που ακούγεται ότι είναι του ΠΑΣΟΚ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕ..ΚΑΗΚΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ..10000000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΣΗ ΟΛΟΣ Ο
    ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 850 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ(ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) .. ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 2000 (ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ)ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ 640 ΔΙΣ ΕΥΡΩ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΟΥΠΙ ...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΠΛΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση