GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Λερναία Ύδρα» οι επιθέσεις κατά βουλευτών...

Από το http://attikipress.gr/ Σε «Λερναία Ύδρα» έχει εξελιχθεί το φαινόμενο των αποδοκιμασιών και των προπηλακισμών σε βάρος πολι...


Σε «Λερναία Ύδρα» έχει εξελιχθεί το φαινόμενο των αποδοκιμασιών και των προπηλακισμών σε βάρος πολιτικών το τελευταίο διάστημα. Από ημέρα σε ημέρα τα κρούσματα αυξάνονται και οι προσπάθειες να σταματήσουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν έχουν επιτύχει. Αντίθετα, όλη η δημόσια συζήτηση, που αναπτύσσεται και η –με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- καταδίκη που...
 εκδηλώνεται, μοιάζoυν να «πυροδοτούν» εν τέλει συνεχώς και νέα περιστατικά.
Το "κακό" φούντωσε μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και του Εφαρμοστικού Νόμου από τη Βουλή, τη στιγμή μάλιστα που λόγω και καλοκαιριού τα πράγματα έδειχναν ότι θα αρχίσουν να ηρεμούν. Παρατηρήθηκε επίσης ότι από τη στιγμή που τα επίμαχα νομοθετήματα πήραν την έγκριση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, σταδιακά "αδυνάτισε" η προσέλευση των "Αγανακτισμένων" στην πλατεία Συντάγματος, σε βαθμό που ορισμένα βράδια περιορίζονται σε μερικές δεκάδες άτομα. Κατά κάποιο τρόπο η εικόνα έδειχνε σαν να έχει προκύψει μια άτυπη "ανακωχή" μέχρι τον Σεπτέμβριο, οπότε και όλες οι πλευρές θα έπιαναν πάλι τα μετερίζια.
Αποκέντρωση … προπηλακισμών
Προς κατάπληξη (όχι όλων όμως) η δράση των "Αγανακτισμένων" άρχισε να …αποκεντρώνεται. Το πρώτο "σκληρό" περιστατικό σημειώθηκε από την ίδια κιόλας ημέρας της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου με την επίθεση στο κέντρο της Αθήνας στον βουλευτή Κοζάνης Αλέκο Αθανασιάδη, ο οποίος είχε κάνει στροφή 180 μοιρών στην κρίσιμη ψηφοφορία. Οι βουλευτές, ιδιαίτερα του ΠΑΣΟΚ, πηγαίνοντας στις εκλογικές περιφέρειες τους μεταβλήθηκαν σε στόχους αποδοκιμασιών και επιθέσεων. Τα διάσπαρτα περιστατικά των προηγούμενων μηνών πήραν τώρα μορφή επιδημίας. Ακόμη και εν απουσία των ίδιων των βουλευτών, γίνονται ≪επιδρομές≫ στα πολιτικά γραφεία τους, με την Αστυνομία να συνιστά στα πολιτικά πρόσωπα να αποφεύγουν τις εμφανίσεις σε αυτά. Αφίσες, αυτοσχέδιες και μη, αναρτώνται σε κεντρικά σημεία πόλεων, με συνθήματα, ακραίους χαρακτηρισμούς ακόμη και απειλές.
Το ενδιαφέρον είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις στο στόχαστρο μπαίνουν και οι βουλευτές της Ν.Δ., που κατηγορούνται κι αυτοί για "προδοσία", μολονότι δεν είχαν ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, αλλά αρκετά άρθρα του Εφαρμοστικού. Η πρώτη γενική εξήγηση είναι ότι το "ξέσπασμα" αυτό (στον βαθμό και με τις διαστάσεις που έχει) στρέφεται γενικότερα κατά του πολιτικού συστήματος και με τις δύο όψεις του δικομματισμού, που άσκησαν εξουσία μετά τη μεταπολίτευση. Το Μεσοπρόθεσμο και τα νέα μέτρα είχαν περισσότερο τη μορφή καταλύτη για την εκδήλωση της "λαϊκής οργής" που με διάφορες (και διαφορετικές) αναλογίες καταλογίζει "σε όλους" την ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση της χώρας. Αυτό το στοιχείο εξηγεί και σε όλες τις δημοσκοπήσεις το γιατί η Ν.Δ., παρά τη μεγάλη φθορά της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη της μάζας των αναποφάσιστων, που δείχνουν να ακολουθούν –σε ιδιαίτερα αυξημένα ποσοστά- τάσεις εξόδου από το πολιτικό σύστημα.
Πολιτικές κόντρες
Την ίδια ώρα τα φαινόμενα αυτά οδήγησαν σε περαιτέρω όξυνση τις σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖ Α, οι οποίες άλλωστε έχουν ενταθεί εδώ και πολύ καιρό. Μέχρι τώρα όμως οι καταγγελίες για σχέση στελεχών της Κουμουνδούρου με φαινόμενα προπηλακισμών γίνονταν από μεμονωμένα κυβερνητικά στελέχη. Από τη στιγμή που βγήκε πάντως ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης και αναφέρθηκε ονομαστικά σε τέτοιες περιπτώσεις και χαρακτήρισε τον ίδιο τον κ. Τσίπρα "αρχιτέκτονα του μπάχαλου", η σύγκρουση πήρε άλλες διαστάσεις.
Η κήρυξη "εμπόλεμης κατάστασης" στις σχέσεις των δύο κομμάτων αναμένεται τώρα στην Ιπποκράτους να δράσει συσπειρωτικά στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, να θέσει κάποιες κόκκινες γραμμές στην εσωτερική διαμαρτυρία και να δώσει πολιτική ταυτότητα στις εκδηλώσεις βίας και τα επεισόδια. Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖ Α, που αρνείται τις αιτιάσεις αυτές, φροντίζει πάντως να κινείται πάνω σε "λεπτές γραμμές" για τα γεγονότα αυτά. Ακόμη και για το κίνημα των "Αγανακτισμένων" έχει πάρει ανεπιφύλακτα θετική στάση, την ώρα που και το ΚΚΕ διαφοροποιήθηκε αισθητά. Όλα αυτά κινούνται στο πλαίσιο της κεντρικής πολιτικής στρατηγικής του ΣΥΡΙΖ Α να αναδειχθεί στον πιο μαχητικό εκφραστή της "αριστερής" αντιπολίτευσης, εκτιμώντας ότι βγαίνει κερδισμένος σε επίπεδο ποσοστών.
Πρωτοβουλία Παπανδρέου
Αυτά στο πεδίο των κομματικών σχέσεων. Στο γενικότερο πολιτικό επίπεδο η πρωτοβουλία που ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για σύσταση διακομματικής επιτροπής και τη "λήψη μέτρων προστασίας των θεσμών και τη διασφάλιση της ευνομίας" συνάντησε κατ’ αρχάς τη θετική αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά είναι σχετικά νωρίς για να φανεί ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και η ανταπόκριση όλων των πλευρών.
Σε κάθε περίπτωση η ουσία είναι ότι οι βουλευτές θα πρέπει να συνηθίσουν με την ιδέα ότι θα έχουν –άγνωστο για πόσο χρονικό διάστημα- προβλήματα στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι που είθισται να επισκέπτονται συχνότερα τις εκλογικές περιφέρειές τους. Όλοι αναγνωρίζουν άλλωστε ότι η κρίση έφερε στην επιφάνεια τις παθογένειες του πολιτικού συστήματος. Γι’ αυτό και οι νέες περικοπές που ανακοίνωσε στις αποδοχές και τα αυτοκίνητα τους ο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος ενδέχεται να μην αποδειχθούν πλέον επαρκείς. Και να αποτελέσουν απλώς τον προπομπό για ριζικότερες αλλαγές στο πολιτικό σύστημα με σκοπό την "αυτοσυντήρησή" του.

8 σχόλια

  1. «Ο κόσμος χάνεται και το ΠΑ.ΣΟ.Κ.χτενίζεται» !

    Ο πρώην νομάρχης και βουλευτής Δωδ/νήσου κ. Γιάννης Παρασκευάς απέστειλε προς τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Μιχ. Καρχιμάκη, την ακόλουθη επιστολή:

    Κ. Γραμματέα
    Αυτοπροσδιορίζομαι άμεσα.
    Δεν ανήκω ούτε στο κόμμα των «Μνημόνων» ούτε στο κόμμα των «Αμνημόνων».
    Ανήκω σε αυτούς που αγωνιούν για το «τι τέξεται η επιούσα» μέσα στον ορυμαγδό των εξελίξεων που μας περιβάλλουν.

    Ο κόσμος χάνεται κ. Γραμματέα
    «και το ΠΑ.ΣΟ.Κ χτενίζεται».
    __________________________________
    - Πρώτο μνημόνιο θηλειά στο λαιμό των «μη προνομιούχων» αποτέλεσμα «βαρέλι δίχως πάτο».
    - Δεύτερο μνημόνιο και εφαρμοστικός νόμος, θηλειά με καλό σχοινί και σαπούνι για ένα καλό κρέμασμα.
    - «Οι όμορφοι λαιμοί, όμορφα πνίγονται».

    Διάχυτη είναι η απορία και η έκπληξη της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών, αν ο κ. Πρωθυπουργός και τα μέλη της κυβέρνησης έχουν κατανοήσει πού οδηγούμεθα.
    Η εφαρμογή των προτάσεων του πρώτου και δεύτερου Μνημονίου οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην Εθνική υποτέλεια και την οικονομική χρεοκοπία.
    Όσοι εθελοτυφλούν δεν θέλουν να κατανοήσουν ότι με την άσκηση αυτών των πολιτικών από την Ε.Ε. και την κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ οδηγούν στην αποδιάρθρωση της κοινωνίας, στην αυξανόμενη ύφεση, στην αποδιοργάνωση και των τελευταίων υπολειμμάτων του παραγωγικού ιστού της χώρας και στην με βήμα-βήμα ελεγχόμενη χρεοκοπία μέχρι την ώρα της τελικής πτώσης.
    Οι κρατούντες στην Ε.Ε. πίεζαν με όλους τους τόνους και όλα τα μέσα για «πολιτική συναίνεση» ούτως ώστε να δοθεί η δόση και να ηρεμήσουν δήθεν οι αγορές.
    Η Πορτογαλία το έκανε.
    Γιατί οι αγορές δεν ηρεμούν ;
    Τι πρέπει να δει η κυβέρνηση ΠΑ.ΣΟ.Κ για να αντιληφθεί ότι θα πρέπει να αλλάξει τις «τακτικές διαπραγμάτευσης» με τους λεγόμενους δανειστές μας ;

    Σε αυτή την κρίσιμη καμπή για το δέον γενέσθαι το κόμμα (όπως κατάντησε με τις νεοφανείς ιδέες του Προέδρου) είναι απών, ενώ θα έπρεπε να είναι παρών και συμμέτοχο και στη διαμόρφωση των πολιτικών και στη στήριξη της υλοποίησής του.
    Η φιέστα που προγραμματίζεται για τις 3 του Σεπτέμβρη (αμαυρώνουμε και την ημερομηνία)
    δεν πρέπει να γίνει.
    Κ. Γραμματέα

    Ο τόπος και το ΠΑ.ΣΟ.Κ έχουν ανάγκη νέων ρηξικέλευθων-υλοποιήσιμων αποφάσεων.
    Τέτοιου είδους αποφάσεις για το «δέον γενέσθαι» μπορεί να τις δώσει μόνο ένα πραγματικό συνέδριο.
    - Να συγκληθεί άμεσα το Εθνικό Συμβούλιο και να αποφασίσει τη σύγκληση συνεδρίου, τη θεματολογία, τις διαδικασίες, τη συμμετοχή.
    - Στο συνέδριο να αποφασιστεί «το Πολιτικό και Πολιτισμικό ανήκειν» πρώτα των μελών του κινήματος και ακόλουθα της χώρας.
    Ο χρόνος δεν περιμένει.
    Το αύριο πολύ σύντομα γίνεται χθες και οι ευκαιρίες χάνονται.

    Ρόδος 08-07/2011
    Παρασκευάς Γιάννης
    Π. Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Μέλος Εθνικού
    Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλγα Ρεντάρη: «Μου πετούσαν αυγά και γιαούρτια ηλικιωμένοι»
    _________________________________
    Σε διάστημα μιας εβδομάδας έπεσε θύμα επιθέσεων «Αγανακτισμένων» δύο φορές η βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ κύρια Όλγα Ρεντάρη και δηλώνει σοκαρισμένη και συγκλονισμένη από τα περιστατικά που της συνέβησαν σε συνέντευξή της στο «Βήμα της Κυριακής».
    Η περιγραφή του περιστατικού της επίθεσης εναντίον της, από την ίδια, συγκλονίζει.

    «Περικύκλωσαν το βουλευτικό μου αυτοκίνητο και άρχισαν να μου....
    πετούν πέτρες, γιαούρτια, αυγά και μπουκάλια με νερό. Ένας μάλιστα είχε και μία ντουντούκα και την έβαζε στο αυτί μου και με εξύβριζε…»τονίζει η κα Ρεντάρη.

    «Εγώ, που τίποτα δε με φοβίζει, έπαθα σοκ εκείνη την ημέρα.
    Και ξέρετε γιατί ;
    Γιατί όλοι αυτοί που με προπηλάκιζαν ήταν άτομα ηλικίας πάνω από 60 ετών.

    Φαίνονταν “αγανακτισμένοι”, δεν είδα ούτε έναν κουκουλοφόρο ούτε έναν μασκοφόρο ούτε τίποτε… Ήταν ηλικιωμένοι –το καταλαβαίνετε;»

    επισημαίνει η κυρία Ο. Ρεντάρη που θεωρεί ότι ο κόσμος έχει φτάσει σε τραγικό σημείο απόγνωσης καθώς δεν βλέπει φως.
    Παρ’ όλα αυτά δεν εντοπίσαμε στη συνέντευξη της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κανένα ίχνος αυτοκριτικής ή έστω ένα συγγνώμη.

    Ίσως με τον τρόπο τους και οι ίδιοι αναγκάζουν τους πολίτες να προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις, και ένας στους ίδιο να επικροτεί τους προπηλακισμούς τους.

    σχόλια:
    ΡΕΝΤΑΡΗ ΜΟΝΟ Η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΘΑ ΣΕ ΓΛΗΤΩΣΕΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ
    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ?

    ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ.

    ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΟΝΤΑΙ ΠΙΣΣΑ ΜΕ ΠΟΥΠΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΑΝ ΝΑ ...ΤΡΕΜΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αγανακτισμένοι είναι άνθρωποι άνεργοι και αγωνιούν για το αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οποιος σ' έχει κάνει να θυμώσεις
    σ' έχει βάλει στο τσουβάλι του.
    Αν δεν σου αρέσει το τσουβάλιασμα,
    καλά θα κάνεις να σκέπτεσαι
    πριν ξανατρέξεις στις "κάλτσες"

    -----Βόγλης"ΝΔ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MHN ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ.

    ΟΙ "ΑΧΡΗΣΤΟΙ" ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

    1)ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ.

    2)ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

    3)Η ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥ ΓΟΥΔΗ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2009

    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ:

    1. ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 54 ΔΙΣ (!!) ΕΥΡΩ (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 32 ΔΙΣ ΤΟ 2008).

    2. ΕΛΛΕΙΜΑ 15,4%, ΗΤΟΙ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΩΣ 6%.

    3. ΧΡΕΟΣ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΞΗΣΗ 120 ΔΙΣ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ 30, ΑΝΤΕ 40 ΔΙΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ 120!!!!

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΑΕΠ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΑΣ!!!!

    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΑΖΙ... ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ!!!

    Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!

    "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ..."

    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!

    ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΑΠΑΤΗ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΚΑΙ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολίτες της Βέροιας, βρήκαν έναν αρκούντως εύγλωτο τρόπο να αναδείξουν την πολιτική εικόνα στην Ημαθία.

    Ο κλήρος, έπεσε στον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γικόνογλου................
    Γιός του Βουλευτού Μόσχου Γικόνογλου......................
    Έλουσαν λοιπόν, κυριολεκτικά, το αυτοκίνητό του στο κέντρο της Βέροιας, με....κοπριές.
    ____________________________________
    Γουρουνίσιες κοπριές απο ότι λένε οι δημοσιογράφοι.
    Έστω και έτσι, με αυτό το απίστευτης βρώμας πυρομαχικό, "χτύπησαν" την πολιτική βρώμικη εικόνα του τόπου.

    σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...
    ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
    ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ!!
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΡΟΜΑ ΤΩΝ
    ΕΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ !!!!
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ;;

    Ανώνυμος είπε...
    Μου αρέσει έτσι να τους κυνηγάμε όπου τους βρίσκουμε τους ξεφτιλισμένους.

    Ανώνυμος είπε...
    ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ!

    Ανώνυμος είπε...
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! !ΜΠΡΑΒΟ !! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ !
    ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!!

    Ανώνυμος είπε...
    Συγχαρητηρια, όλοι και περισσότεροι στην αντίδραση.

    είπε...
    ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ!

    Ανώνυμος είπε...
    ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ !
    ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ !!
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΡΕΣ....!!!
    ΧΗΜΙΚΑ ΑΥΤΟΙ, ΣΚΑΤΑ ΕΜΕΙΣ !!!

    Ανώνυμος είπε...
    ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ,ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

    Ανώνυμος είπε...
    ο καημενος στο πλυντηριο που θα το πλενει τί φταιει !

    Ανώνυμος είπε...
    ΩΡΑΙΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Χ Ι Σ Τ Η Ν Α Π Ο Χ Ή

    ΟΧΙ ΣΤΗ ΑΠΟΧΉ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    Η ΑΠΟΧΉ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

    Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 50% ΑΠΟΧΉΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 2.000.000 ΨΗΦΟΥΣ (20%),
    ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ 40 % !!!!!

    ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ,
    ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

    Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ !!!!!!

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΣΤΟ,
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ *** 1.800.000 *** ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ 35%,
    ΑΝΤΙ ΜΕ 17% ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση