GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκαινιάστηκε ο πρώτος ελεύθερος ανοιχτός χώρος στους Αμπελόκηπους...

Σήμερα Σάββατο έγιναν τα εγκαίνια στον πρώτο ελεύθερο ανοιχτό χώρο που αξιοποιήθηκε ως πίστα για τροχοσανίδες (=σκέϊτμπορντ) και χώρο α...

Σήμερα Σάββατο έγιναν τα εγκαίνια στον πρώτο ελεύθερο ανοιχτό χώρο που αξιοποιήθηκε ως πίστα για τροχοσανίδες (=σκέϊτμπορντ) και χώρο αναψυχής, στους Αμπελοκήπους πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην οδό Τιμολέοντος Φιλήμωνος.
 Είναι το πρώτο έργο που διαμορφώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης "το πάρκο μας"  (http://www.ourpark.gr/)
 Στα εγκαίνια, εκτός από την επίδειξη των "σκέϊτ-μπόρντερς" στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα, θα...
 πραγματοποιηθούν συναυλίες από συγκροτήματα με μουσική ροκ, μέϊνστριμ, πανκ κλπ. Θα παίξουν οι Cyanna σύγχρονο rock n roll με ηλεκτρονικά στοιχεία και επιρροές από τη δεκαετία του ’60, που θεωρούνται από τα καλύτερα συγκροτήματα ροκ της χώρας τα τελευταία χρόνια, οι Mary's flower superhead και 63 High επηρεασμένοι από τη Τζαμαϊκανή Ρέγγε.  Για τον Σεπτέμβριο έχει προγραμματισθεί η διοργάνωση τριήμερων αντίστοιχων εκδηλώσεων.

2 σχόλια

  1. Η "χαρά" των δεξιών κοπρόσκυλων για την προχθεσινή συμφωνία είναι τόση, όση ήταν η "χαρά" των δοσίλογων, προδοτών, ταγματασφαλιτών, χιτών και γερμανοτσολιάδων παππούδων τους, στην απελευθέρωση του 1944 και όση ήταν η "χαρά" των χουντικών, βασανιστών, εσατζήδων και ασφαλιτών πατεράδων τους, για την έλευση της δημοκρατίας το 1974 !!!!

    Βρε ουστ από δω ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω..ΝΑΙ


    Ο ΑΝΩΘΕΣ ΖΩΟΠΟΠΙΗΜΕΝΟΣ

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΑ

    ΛΟΓΩ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ.

    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση