GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελλάδα ανήκει στους δανειστές της;...

Από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ Η παραδοχή από το εξωτερικό, για τον περιορισμό της Εθνικής Ανεξαρτησίας της χώρας μας, εξ αιτίας τω...

Από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΠΑ.ΣΟ.Κ

Η παραδοχή
από το εξωτερικό, για τον περιορισμό της Εθνικής Ανεξαρτησίας της χώρας μας, εξ αιτίας των νέων μέτρων και των υποχρεώσεων που ανέλαβε η Κυβέρνηση, αποτελεί την επιβεβαίωση του αυτονόητου.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι φόβοι μας αποδεικνύονται αληθινοί και αποδεικνύουν την επικινδυνότητα του δρόμου που ακολουθείται.
Στην περίπτωση της Ελλάδας η οικονομική εξάρτηση μετατρέπεται με γρήγορους ρυθμούς σε πολιτική, ακυρώνοντας μια πορεία χρόνων αλλά και τη φυσιογνωμία του ίδιου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Και όταν η Εθνική Ανεξαρτησία αμφισβητείται με τέτοιο βάναυσο τρόπο, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι οι εξελίξεις γίνονται εθνικά επικίνδυνες. Πολύ περισσότερο όταν τα εθνικά μας θέματα παραμένουν ανοικτά, η διαπραγματευτική μας ισχύς αδύναμη και... η φωνή μας στο εξωτερικό ασθενής έως ανύπαρκτη.
Στη χώρα διαμορφώνονται συνθήκες μιας ιδιότυπης και ασφυκτικής εξάρτησης σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο όπου άλλοι αποφασίζουν για τα οικονομικά μας θέματα, άλλοι προτείνουν και εγκρίνουν τις κυβερνητικές αποφάσεις και τρίτοι ελέγχουν εν είδη «στρατιωτικών επιτρόπων» την εξέλιξη της εφαρμογής των συμφωνηθέντων μέτρων αλλά και την αποτελεσματικότητα τους.
Η αποδοχή και η συμφωνία σε ένα τέτοιο, πρωτοφανές για τη χώρα, μοντέλο διακυβέρνησης, αποτελεί μια εθνικά επικίνδυνη τακτική.
Η ηγεσία της Κυβέρνησης οφείλει άμεσα να το αντιληφθεί. Να αντιδράσει και να προτάξει πάνω από οτιδήποτε άλλο το συμφέρον της χώρας, γιατί αυτός ο δρόμος οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εθνική υποταγή.
Αν σε αυτό προσθέσει κανείς και την σχεδιαζόμενη εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, ακόμα και σε εθνικά κρίσιμους τομείς όπως η ενέργεια και οι τηλεπικοινωνίες, μπορεί να αντιληφθεί την εικόνα της χώρας σε λίγα χρόνια.
Και μια χώρα που δεν μπορεί στοιχειωδώς να διασφαλίσει την ανεξάρτητη πορεία της είναι καταδικασμένη να συμπεριφέρεται σαν σύγχρονος δούλος στις διαθέσεις των ξένων αφεντικών της.
Όταν ο ιδρυτής του κινήματος μας, Ανδρέας Παπανδρέου, περιέγραφε με το «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» το πολύτιμο και πολιτικά πρωτεύον για την πορεία της χώρας και του λαού, δεν θα φανταζότανε ποτέ ότι αυτό θα μετατρεπόταν στο «Η Ελλάδα ανήκει στους δανειστές της».
Οι ευθύνες είναι τεράστιες για τους υποστηρικτές αυτών των πολιτικών.
Αυτές οι πολιτικές δεν έχουν καμία κομματική νομιμοποίηση.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ ούτε τις συζήτησε, ούτε τις συμφώνησε. Επειδή τα «απόνερα» αυτών των επιλογών το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα τα χρεωθεί, πρέπει το κίνημα να αποκτήσει λόγο. Πρέπει να αποφασίσει και για όλα αυτά, που λίγοι αποφασίζουν για αυτό, αλλά και για το μέλλον του.
Είναι προφανές ότι για θέματα που άπτονται της φυσιογνωμίας, της ιδεολογίας, της στρατηγικής μας τον κυρίαρχο λόγο έχει το Συνέδριο. Μόνο αυτό έχει την καταστατική νομιμοποίηση να αποφασίσει. Κανένας Υπουργός, κανένας παράγοντας δεν είναι υπεράνω της καταστατικής νομιμότητας. Για αυτό είναι άμεση αναγκαιότητα το ΠΑ.ΣΟ.Κ να οδηγηθεί σε Συνέδριο, σε ένα πραγματικό επαναστατικό Συνέδριο, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς συμψηφισμούς, χωρίς γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και μεθοδεύσεις, για να πάρει αποφάσεις για όλα.
Ο πολιτικός χρόνος τελειώνει και δεν μπορούν να υπάρχουν άλλες υπεκφυγές από την υποχρέωση όλων να σεβαστούν τη στοιχειώδη κομματική νομιμότητα.
Όλοι κρίνονται.

19 σχόλια

  1. ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ,
    ΡΩΤΑΕΙ !??!?!

    ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κόμμα με εμπορικό σήμα την εγκάρσια τομή ενός πράσινου σκαντζόχοιρου ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ, «δεν δικαιούται δια να ομιλεί» . Ο δε γνωστός βρωμοποδαράς που βρωμίζει τους δημόσιους τοίχους της Αθήνας με την σκατόφατσα του γκόμενου της Μιμής (από πού καλύπτει τα έξοδα άραγε;), ας μαζέψει τα γνωστά τελειωμένα γερολαμόγια και ας τα πάρει για καμμιά μπιρίμπα στις μαιζονέτες της Χοντρής.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ:

    Για αυτό είναι άμεση αναγκαιότητα το ΠΑ.ΣΟ.Κ να οδηγηθεί σε Συνέδριο, σε ένα πραγματικό επαναστατικό Συνέδριο, για να πάρει αποφάσεις για όλα
    KAI NA ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ
    ανήκει στους δανειστές της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ..ΘΕΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ...και ΣΤΟ ΨΕΜΑ.....

    1)..
    ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

    Γιαούρτια και ροδάκινα πέταξαν «Αγανακτισμένοι» της Θεσσαλονίκης στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου.
    Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ.

    Επίσης, όπως αναφέρουν τα... «Νέα», τοιχοκόλλησαν αφίσα με τη φωτογραφία του και τη φράση «καταζητείται».
    Ανάλογη αφίσα κυκλοφόρησε στη Θεσσαλονίκη και για τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη.
    ______________________________________________
    Όπως επίσης έγινε γνωστό, αποδέκτης παραπόνων από 15 πολίτες έγινε την Τετάρτη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας.
    Όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε, μιλώντας στο Mega, δέχθηκε τα παράπονα παρέας 15 νεαρών, σε ταβέρνα στα Μελίσσια.__________________________
    Οι νεαροί μόλις τον είδαν να μπαίνει και να κάθεται με την παρέα του κατευθύνθηκαν προς την πλευρά του για να εκφράσουν την αγανάκτηση τους. « Ήταν καμιά 15αριά παιδιά της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
    Μου είπαν ότι δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθαν στο τραπέζι και διαμαρτυρήθηκαν για τα επεισόδια στην πορεία» είπε ο κ. Πρωτόπαπας στο Mega και συνέχισε: «Ήμασταν όρθιοι για μιάμιση ώρα. Καταλαβαίνετε ότι και φωνή θα ανεβάσεις, όταν μιλάς με 15 άτομα και φωνή θα κατεβάσεις. Είναι από τα παιδιά που είναι στις πορείες και τις συγκεντρώσεις».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2 )....Επιστολή αναγνώστη.
    «Είμαι Εθνικιστής και ο Πρωτόπαππας με έβγαλε στα κανάλια ως ακροαριστερό»..

    Πλήρης επιβεβαίωση του χθεσινού μας άρθρου 6/7/2011 ότι το ΠΑΣΟΚ εσκεμμένα πιστώνει την Λαϊκή αγανάκτηση στο ΣΥΡΙΖΑ προς εξυπηρέτηση του. Σήμερα το πρωί πριν λίγα λεπτά έλαβα την παρακάτω επιστολή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Την παραθέτω αυτούσια και ευχαριστώ το φίλο που υπογράφει ως Κώσταντίνος Λαζανάς, το ότι ήμαστε ένα από τα ιστολόγια που εμπιστεύτηκε την...
    επιστολή του.

    « Καλημέρα σας

    Εχθές το βράδυ με μερικούς φίλους όπου έτρωγα σε ταβέρνα των Βορείων Προαστίων έτυχε να έχουμε μια συνάντηση και διάλογο με τον πρ. Υπουργό κ.Πρωτόπαπα. Πιάσαμε την κουβέντα και μπορώ να πώ ότι πραγματική έκπληξη μου έκανε το γεγονός ότι ήταν αρκετά ευγενικός, δηλαδή όπως θα έπρεπε να είναι ο κάθε δημόσιος «άρχοντας».

    Εκφράσαμε την αγανάκτηση μας, διαφωνήσαμε σε πολλά ιδεολογικά και συνδικαλιστικά ζητήματα, μιας και ο κ.Πρωτόπαπας ήταν αρχισυνδικαλιστής, και γενικά είχαμε ένα πολιτισμένο θα έλεγα διάλογο. Να τονίσω ότι στην παρέα ήμαστε άτομα από όλους τους πολτικούς χώρους. Φίλοι από ΠΑΣΟΚ, απολιτίκ , παλιό μέλος του ΣΥΝ αλλά και εμένα ο οποίος δεν ανήκω σε κανένα κόμμα αλλά ήμουν παλιό μέλος του Ελληνικού Μετώπου του κ.Βορίδη. Μάλιστα δύο τρείς φορές μου είπε ο κ.Πρωτόπαπας το χαρακτηριστικό «Μα νέο παιδί να είσαι ακροδεξιός;» και εκεί πιάσαμε μια ιδεολογική κουβέντα για τις διαφορές ακροδεξιού και Εθνικιστή.

    Με έκπληξή μου άκουσα το πρωί στον κ.Αυτιά να λέει ότι εχθές το βράδυ είχε μια ανταλλαγή απόψεων με άτομα που κινούνται στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς μένοντας έκπληκτος πραγματικά μιας και ήμουν ένας εκ των «εξωκοινοβουλευτικών αριστερών».

    Επίτηδες λοιπόν στέλνω την παραπάνω επιστολή σε blogs που κινούνται στον πατριωτικό χώρο για να πώ μέσα από αυτή (ακόμα μία φορά) ότι δηλώνω εθνικιστής κ. Πρωτόπαπα όπως σας το είπα και εχθές. Μάλλον δεν καταλάβατε τη διαφορά ακροδεξιού και εθνικιστή.

    Καλή σας μέρα

    Με τιμή

    Λαζανάς Κώσταντίνος»

    Μία ακόμη λοιπόν απόδειξη ότι η επίθεση προς ΣΥΡΙΖΑ και ακροαριστερά γίνεται επι σκοπού όπως έχουμε αναφέρει.

    http://diaforetikimatia.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3 )...ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ..

    Ανώνυμος είπε...

    Όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε, μιλώντας στο Mega, δέχθηκε τα παράπονα παρέας 15 νεαρών, σε ταβέρνα στα Μελίσσια.
    Οι νεαροί μόλις τον είδαν να μπαίνει και να κάθεται με την παρέα του κατευθύνθηκαν προς την πλευρά του για να εκφράσουν την αγανάκτηση τους.

    « Ήταν καμιά 15αριά παιδιά της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
    Μου είπαν ότι δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθαν στο τραπέζι και διαμαρτυρήθηκαν για τα επεισόδια στην πορεία» είπε ο κ. Πρωτόπαπας
    στο Mega.................
    και συνέχισε: «Ήμασταν όρθιοι για μιάμιση ώρα. Καταλαβαίνετε ότι και φωνή θα ανεβάσεις, όταν μιλάς με 15 άτομα και φωνή θα κατεβάσεις. Είναι από τα παιδιά που είναι στις πορείες και τις συγκεντρώσεις».

    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΡΕΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑΤΟΥΣ ΡΕ...ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΤΑΤΕ ΒΡΕ ΑΠΛΗΣΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ [ ΠΑΚΤΩΛΟΣ ] ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΒΙΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΧΑΡΤΟΠΑΙΞΙΕΣ ,ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΑ ΣΚΟΡΠΟΥΣΑΤΕ ΑΦΕΙΔΩΣ ΣΕ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΟΜΙΕΣ.ΤΙ ΡΩΤΑΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ , ΒΛΑΧΟΙ, ΑΞΕΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΑΝΔΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ , ΤΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΤΕ .ΤΩΡΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ,ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΕΙΝΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΑΝ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΙΑΖΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ....ΕΣΕΙΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ,ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ,ΩΣ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    ________________________________________________

    Προτεστάντισσες,και τα ορθόδοξα μυστήρια
    βάφτισης και γάμου

    Του Θωμα Ακρωτηριανάκη
    To 1959 βαφτίστηκε ορθόδοξος χριστιανος ο Γιώργος Α. Παπανδρέου,
    στο σπίτι στην Εκάλη,με νονο τον Γιώργο Λιανόπουλο,

    (για βιογραφικο του,αναφέρω σύντομα τα εξης : Ήταν γυιος του Νικόλαου Λιανόπουλου,γεννήθηκε το 1919,δηλαδη την ίδια χρονια που γεννήθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου,καταγόταν απο την Εύβοια,
    δεν βρίσκεται πια στη ζωη.Το 1941 ήταν στέλεχος του ΚΚΕ,συνεργάτης του Νίκου Ζαχαριάδη,που του εμπιστεύτηκε το Τρίτο Ανοικτο Γράμμα του προς τον Ελληνικο Λαο.Μετα συσχετίστηκε με
    τους τροτσκιστες.Σπούδασε οικονομικα στις ΗΠΑ,όπου,ένα διάστημα,ήταν φοιτητης του Ανδρέα Παπανδρέου.Αργότερα το 1974-1976,σε
    Κυβέρνηση Εθνικης Ενότητας, διετέλεσε υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής με τη ΝΔ 1974-1977.Απ' το το 1981 ψήφιζε ΠΑΣΟΚ.Με τον Ανδρέα Παπανδρέου ήταν υπόδειγμα καλων φίλων,απο τα νεανικα τους χρόνια),

    σύμφωνα με ένα και μοναδικο δημοσίευμα (το
    βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου,εκδ. 2008 "Του μιλάνε τα κύματα"),αλλά ποτέ και πουθενα δεν έχει δημοσιευθει η ημερομηνία τέλεσης
    της βάφτισής του.Τα περι βάφτισης (χωρις ημερομηνία,με ένα "ξερο" 1959) αναφέρονται στις σελίδες 124-125 του πιο πάνω βιβλίου.
    Αντίθετα,στην αμέσως επόμενη σελίδα,την 126,αναφέρεται η ημερομηνία τέλεσης του θρησκευτικου,ορθόδοξου γάμου του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Margaret Chant,που έγινε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ την Κυριακη 8 Γενάρη 1961.Μάλιστα αναφέρει και τον αριθμο του πιστοποιητικου γάμου και έχει και το
    κείμενό του (!!!).
    Υπάρχουν προτεστάντισσες που όταν η Ελλάδα δεν αναγνώριζε τον πολιτικο γάμο παντρεύονταν Έλληνα ορθόδοξο με ορθόδοξο γάμο,αλλα που επ' ουδενι δεν ήθελαν τα ανήλικα παιδια τους να
    βαφτιστουν ορθόδοξα,όντας εντονότατα γενικα κατα
    του νηπιοβαπτίσματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;
    Αναρτήθηκε: 29 Jun 2011, 20:51 | Πηγή: ksipnistere | Κατηγορία: Blogs

    ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ 71η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ;

    ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ.....

    ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 71η
    ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχουν πλάκα οι σύντροφοι με την παράκρουση που βγάζουν τον τελευταίο καιρό.

    Και γράφω πλάκα γιατί μόνο με χιούμορ πλέον μπορεί να τους δει κανείς.

    "Λαϊκή κυριαρχία,
    Εθνική ανεξαρτησία",

    "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",

    "Έξω η ΕΟΚ των μονοπωλίων"

    και παρόμοια εξόχως "σοσιαλιστικά" συνθήματα δεν κραυγάζανε πριν κάτι χρόνια?

    Και αναλογιστείτε τι καλούνται να υποστούν σήμερα από το κόμμα τους.

    Δύσκολοι καιροί γιά "σύντροφους" σύντροφοι,
    δύσκολοι καιροί γιά "σύντροφους".

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γράφω για πλάκα
    γιατί μόνο με χιούμορ πλέον μπορεί να τους δει κανείς.

    ""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",v""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",vv""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",v""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",vv""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",
    AΠΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΟΥ
    ΠΑ.ΣΟ.Κ.ΤΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπάρχει και αριστερή πτέρυγα στο ΠΑ.Σ.ΚΛΕΨΟΚ ;
    Ωραιο ανέκδοτο σαν αυτά με τον Chuck Norris.

    Μάγκες τα κουβαδάκια σας και στις παραλίες να κανετε κανένα πυργάκι και αφηστε τις επαναστάσεις του κωλου.

    Ο ΓΑΠ επαναστάτης; ο Ραγκουσης επαναστάτης; ο Παπακωνσταντινου επαναστάτης; ο Benny Hill επαναστάτης; εδώ γελάει και το χείλι του κάθε πικραμένου.

    Συνεδριο επαναστατών.....χα χα χα το τριο στουτζες ο αμποτ και ο κοστελο ο μπολεκ και ο λολεκ.

    Αιντε να χαθείτε ρε που ακομα πουλάτε φυκια για μεταξωτές κορδέλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γράφω για πλάκα
    γιατί μόνο με χιούμορ πλέον μπορεί να τους δει κανείς.

    ""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",v""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",vv""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",v""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",vv""Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",
    AΠΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΟΥ
    ΠΑ.ΣΟ.Κ.ΤΖΗ.

    ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ & ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ
    ΒΑΠΤΙΖΜΕΝΟΥΣ & ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΥΣ

    AΠΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΘΩΜΑ


    ΜΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟ Ε9 ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΜΕ ΙΣΟΠΟΣΑ ΜΕΡΙΔΙΑ.

    ΣΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΙ ΠΡΟΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΌΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

    ΕΙΠΑΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΠ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΜΒΙΣΒΗΤΕΊΤΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ.΄

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ (ΜΕΣΙΤΙΚΟ) ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΑΣΑ) ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμε 7:52:00 μ.μ. πολύ καλό. Συμφωνώ απόλυτα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ANOHTE ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΥΤΕ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΝ ΛΙΘΟΝ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.

    ΜΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παναγιωτακόπουλε ΔΕΝ πας καλά!
    Με αυτά που,κατά καιρούς, γράφεις και λες και μετά ζητάς συγγνώμη, θα μετατρέψεις την "Αριστερή Πρωτοβουλία" σε γελοία πρωτοβουλία.
    Η απόσταση είναι πολύ μικρή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση