GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταβλήθηκαν κανονικά οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων...

Από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ενημερώνουμε τη Νέα Δημοκρατία ότι η μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων έχει καταβληθεί πριν την έκδοση...

Από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Ενημερώνουμε τη Νέα Δημοκρατία ότι η μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων έχει καταβληθεί πριν την έκδοση της σχετικής εγκυκλίου, κανονικά και στην ώρα της.
Ελπίζουμε ότι κανένας δημόσιος υπάλληλος να μη...
 θεώρησε ως σοβαρή την ανακοίνωση της ΝΔ περί αναβολής της καταβολής της μισθοδοσίας.

14 σχόλια

  1. Οι Δ.Υ. εισπράττουν μισθούς και συντάξεις κανονικότατα,και οι αγρότες στην βόρεια Ελλάδα ακόμη να πάρουν τα οφειλόμενα από το κράτος από τις ζημιές του 2009.

    ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι Δημόσιος Υπάλληλος
    Ο λογαριασμός μου σήμερα 16:12 που τον έλεγξα ήταν εμημερωμέμος !!!
    Δεν ανυσύχησα απο την ανακοίνωση της ΝΔ του αντωνη Σα(χλα)μαρά γιατι το κόμμα τους ακολουθεί Εθνικά επικίνδυνη στάση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντί για κούρεμα ομολόγων το ΠΑΣΟΚ προτίμησε κούρεμα επιδομάτων... και μάλιστα αναδρομικά!

    Μειώνεται από 10% έως 50% από την 1η Ιουλίου 2011 το κίνητρο απόδοσης που λαμβάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς και άλλα ειδικά επιδόματα, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από τους Δ.Ρέππα και Ευ.Βενιζέλο.

    Σύμφωνα με την τροπολογία από 1-7-2011 μειώνονται:

    * 50% το ποσό του κινήτρου απόδοσης των πολιτικών υπαλλήλων του δημοσίου, των ΟΤΑ και των λοιπών Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου το οποίο κυμαίνεται σήμερα από 57 έως 100 ευρώ

    * 30% το ποσό του κινήτρου απόδοσης των διπλωματικών υπαλλήλων, του επιστημονικού προσωπικού της ειδικής νομικής υπηρεσίας, της ειδικής νομικής υπηρεσίας των ευρωπαϊκών κοινοτήτων καθώς και των υπαλλήλων των κλάδων των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Εξωτερικών. Αυτό ανέρχεται σήμερα σε 208 ευρώ.

    * 25% το ποσό του ειδικού ερευνητικού επιδόματος των Ειδικών Λειτουργικών Επιστημόνων των Ερευνητικών Κέντρων και Ανεξάρτητων Ερευνητικών Ινστιτούτων που κυμαίνεται από 140 ευρώ έως 388 ευρώ.

    * 20% το ποσό του ερευνητικού επιδόματος των μελών ΔΕΠ που κυμαίνεται από 316 ευρώ έως 426 ευρώ. Επίσης κατά το ίδιο ποσοστό μειώνεται το ερευνητικό επίδομα του εκπαιδευτικού προσωπικού των ΤΕΙ που κυμαίνεται από 136 ευρώ έως 385 ευρώ, του επιδόματος για την ταχύτερη προώθηση των ερευνητικών προγραμμάτων Επιστημονικού Ερευνητικού Προσωπικού ΚΕΠΕ και του ειδικού ερευνητικού επιδόματος Συμβούλων και Παρέδρων του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου που κυμαίνεται από 172 έως 394 ευρώ.

    * 20% του επιδόματος νοσοκομειακής απασχόλησης των γιατρών του ΕΣΥ που κυμαίνεται από 355 ευρώ έως 450 ευρώ, του επιδόματος του αποκλειστικού ειδικού λειτουργήματος των Αρχιερέων της Εκκλησίας που σήμερα ανέρχεται στα 274 ευρώ, του επιδόματος ειδικής απασχόλησης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που κυμαίνεται από 179 ευρώ έως 464 ευρώ, του ειδικού επιδόματος Ναυτικής Εκπαίδευσης του εκπαιδευτικού προσωπικού των Ακαδημιών του Εμπορικού Ναυτικού που κυμαίνεται από 125 ευρώ έως 364 ευρώ, του ειδικού ερευνητικού επιδόματος του διδακτικού προσωπικού των ΑΣΕ που κυμαίνεται από 180 ευρώ έως 370 ευρώ, του ερευνητικού επιδόματος των μελών ΕΕΔΙΠ των ΑΣΕΙ που κυμαίνεται από 80 έως 110 ευρώ, του ερευνητικού επιδόματος του διδακτικού προσωπικού των Εκκλησιαστικών Ακαδημιών που κυμαίνεται από 125 ευρώ ως 364, του ερευνητικού επιδόματος του επιστημονικού προσωπικού των Ινστιτούτων Εκπαιδευτικής Πολιτικής που κυμαίνεται από 258 ευρώ 328 ευρώ, του ειδικού επιδόματος του ειδικού και εργαστηριακού διδακτικού προσωπικού των ΑΕΙ που κυμαίνεται από 118 ευρώ ως 153 ευρώ.

    * 15% του επιδόματος δημιουργίας και ενημέρωσης βιβλιοθήκης των δικαστικών λειτουργών και του κύριου προσωπικού του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, της πάγιας αποζημίωσης των Ιατροδικαστών που ανέρχεται στα 500 ευρώ, του ειδικού μουσικού επιδόματος του μονίμου καλλιτεχνικού προσωπικού της ΚΟΑ, ΚΟΘ, ΕΛΣ που σήμερα είναι 647 ευρώ και του ειδικού ερευνητικού επιδόματος των καθηγητών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας που σήμερα είναι 426 ευρώ.

    * 10% των ποσών που χορηγούνται έως ειδική πρόσθετη αμοιβή ή ως επίδομα παραγωγικότητας στο ειδικό επιστημονικό προσωπικό των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών που κατά μέσο όρο είναι 700 ευρώ

    * 30% των ποσών που προβλέπονται ως κίνητρο ή ως πριμ παραγωγικότητας από Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που καταβάλλονται στο προσωπικό με σχέση εργασίας του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και ΟΤΑ.

    χαχαχαχαχαχαχαααχαχαααααα χου χα
    ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
    κατόπιν εντολής Γιωργάκη
    ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΛΕΓΕ
    -ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΓΩΣΕ ΚΑΙ Η ΨΥχΗ ΣΑΣ
    ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ...
    ΝΑ ΥΜΝΟΛΟΓΕΙΤΕΙ πάλι..ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΑΣ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ
    ΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ +
    ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΙΖΕΡΙΑ" ΣΑΣ......

    ΓΕΛΟΙΕ....ΑΜΗΝ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΜΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΣΟΚ.
    - ΔΙΑΒΑΣΤΕ -

    Ή ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ
    ΓΑΜΙΑ ΣΑΣ.
    ΝΑ ΣΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ.

    Να η απόδειξη της χρεοκοπίας: Σε επίσημη στάση πληρωμών σήμερα και αύριο το Ελληνικό Κράτος, σύμφωνα με εγκλύκλιο του ΥΠΟΙΚ!

    Η εγκύκλιος της διπλανής φώτο είναι η απόδειξη της επίσημης στάσης πληρωμών από το ελληνικό δημόσιο που έφερε στο φως ο τομεάρχης οικονομικών της ΝΔ, Ι Βρούτσης!! Σύμφωνα με την εγκύκλιο που υπογράφει ο ΓΓ του υπ. Οικονομικών, Καπελέρης, καλούνται όλες οι εφορίες να μην πληρώσουν για δύο μέρες, 28 και 29 Ιουλίου, τους υπαλλήλους των υπηρεσιών στις οποίες προϊστανται!! Η απόφαση αφορά πολλές χιλιάδες υπαλλήλους που πληρώνονται με λίστες από τις ΔΟΥ. Εννοείται ότι η ίδια εγκύκλιος δίνει εντολή να μην πληρωθεί τίποτα άλλο δηλ. ούτε δαπάνες, ούτε επιστροφές φόρων!! Φυσικά το όλο κόλπο αποβλέπει στην ωραιοποίηση των στοιχείων του μηνός Ιουλίου προκειμένου να κοροδέψουν τους ελεγκτές της τρόικα που έφτασαν σήμερα στη χώρα. Εξάλλου στο ΠΑΣΟΚ έχουν εμπειρία από το να σπρώχνουν πέρα δώθε τα έξοδα και τα έσοδα μιας και το έκαναν για τα έτη 2009 και 2010 προκειμένου να χειροτερέψουν την εικόνα της κυβέρνησης της ΝΔ του 2009 και να βελτιώσουν τη δικιά τους του 2010

    Το θέμα, όπως προείπαμε, έφερε στη δημοσιότητα ο αρμόδιος τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Ι. Βρούτσης ο οποίος και δήλωσε:
    _________________________________
    «Η υπ’ αριθμ. 0006289/ 28-07-2011 πρωτοφανής οδηγία του Υπουργείου Οικονομικών, που εστάλη σήμερα προς τις ΔΟΥ όλης της χώρας, σχετικά με την αναστολή όλων των πληρωμών μισθοδοσίας και επιστροφής φόρων, προκαλεί έκπληξη και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά______________


    Ουσιαστικά, πρόκειται για μια από τις γνωστές λογιστικές αλχημείες που επιχειρεί η κυβέρνηση, θέλοντας να παρουσιάσει διαφορετική εικόνα τόσο στα δημόσια έσοδα, όσο και στις δαπάνες του μηνός Ιουλίου.

    Η ενέργεια αυτή, δεν έχει προηγούμενο. Αφήνει έκθετο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, το οποίο καλούμε να δώσει άμεσα εξηγήσεις»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕ, Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο «ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ» ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!!

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ".....ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΣΗΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΗ ΤΡΙΧΑ.
    ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ."

    *********************************

    ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

    30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΧΑΧΑ.... ΑΠΙΘΑΝΟ !!!
    Ο ΜΑΛΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΣΟΚΟ-Σ Τ Ο Κ Ο Σ
    ΤΟΥ PRES-ΠΑΣΟΚ ΒΟΘΡΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ...ΑΡΤΑΣ.
    Φ Ο Β Ε Ρ Ο.....
    ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΛΟΚ
    ΦΙΜΩΤΡΟ
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ...

    ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ

    ΒΡΕΘΗΚΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ !!!
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ... ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!
    Φοβερές φωτογραφίες από την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Άρτα.
    Βρέθηκε άνθρωπος να κρατάει στα χέρια του την σημαία του ΠΑΣΟΚ !

    Κλικ στη δεύτερη φωτό για να...
    καταλάβετε περί τίνος πρόκειται...
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ...
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !...

    Κλασικός ΠΑΣΟΚος που έχει μείνει στη δεκαετία του '80. Από αυτούς που δεν αλλάζουν με τίποτα. Ακόμα και το σπίτι να του πάρει ο Παπανδρέου θα ψηφίζει Γιώργο !
    Ευτυχώς, ήταν ο μόνος που είχε τη φαεινή...
    ιδέα να σηκώσει τη πράσινη σημαία με την ήλιο μπροστά στον πρωθυπουργό σήμερα στην Άρτα.
    Οι άλλοι τις έχουν στα πατάρια...

    Πηγή: Fimotro ____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ".....ΕΧΕΤΕ (ΝΔ) ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΣΗΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΗ ΤΡΙΧΑ.
    ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ."

    *********************************

    ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

    30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχαχαχα... ΑΠΙΘΑΝΟ !!!
    Βρέθηκε και ο ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ, ΣΑΚΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΠΑssΟΚΟΣ.

    Ο γνωστός, επαναλαμβανόμενμος
    ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ με το σύνδρομο Dawn-Dawn στο ΠΑΣΟΚ-Pres.ΒΟΘΡΟΣ Blogspot.

    Eίναι το ΠασοκΝΟΥΜΕΡΟ στην Άρτα !
    Φ Ο Β Ε Ρ Α.....απαίσιο.

    ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΛΟΚ Fimotro
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ...
    ____________________________________
    ΒΡΕΘΗΚΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ !!!
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ... ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!
    Φοβερές φωτογραφίες από την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Άρτα.
    Βρέθηκε άνθρωπος να κρατάει στα χέρια του την σημαία του ΠΑΣΟΚ !

    Κλικ στη δεύτερη φωτό για να...
    καταλάβετε περί τίνος πρόκειται...
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ...
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !...

    Κλασικός ΠΑΣΟΚος που έχει μείνει στη δεκαετία του '80. Από αυτούς που δεν αλλάζουν με τίποτα. Ακόμα και το σπίτι να του πάρει ο Παπανδρέου θα ψηφίζει Γιώργο !
    Ευτυχώς, ήταν ο μόνος που είχε τη φαεινή...
    ιδέα να σηκώσει τη πράσινη σημαία με την ήλιο μπροστά στον πρωθυπουργό σήμερα στην Άρτα.
    Οι άλλοι τις έχουν στα πατάρια...

    Πηγή: Fimotro ____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βέβαια.Λεφτά για τους κοπρίτες και τους βρικόλακες υπάρχουν.Ελπίζω όχι για πολύ ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΕΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. A.χαχαχα χοχοχο..χιχιχ...ΝΑΤΟΣ
    ____________________________________
    ΧΑΧΑΧΑ....
    ΑΠΙΘΑΝΟ !!!

    Ο ΜΑΛΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΣΟΚΟ-Σ Τ Ο Κ Ο Σ
    ΤΟΥ PRES-ΠΑΣΟΚ ΒΟΘΡΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ...ΑΡΤΑΣ.
    Φ Ο Β Ε Ρ Ο.....

    ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΛΟΚ
    ΦΙΜΩΤΡΟ
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ...

    ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ

    ΒΡΕΘΗΚΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ !!!
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ... ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!
    Φοβερές φωτογραφίες από την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Άρτα.
    Βρέθηκε άνθρωπος να κρατάει στα χέρια του την σημαία του ΠΑΣΟΚ !

    Κλικ στη δεύτερη φωτό για να...
    καταλάβετε περί τίνος πρόκειται...
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ...
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !...

    Κλασικός ΠΑΣΟΚος που έχει μείνει στη δεκαετία του '80. Από αυτούς που δεν αλλάζουν με τίποτα. Ακόμα και το σπίτι να του πάρει ο Παπανδρέου θα ψηφίζει Γιώργο !
    Ευτυχώς, ήταν ο μόνος που είχε τη φαεινή...
    ιδέα να σηκώσει τη πράσινη σημαία με την ήλιο μπροστά στον πρωθυπουργό σήμερα στην Άρτα.
    Οι άλλοι τις έχουν στα πατάρια...

    Πηγή: Fimotro ____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ !!!ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΡ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ !!! ΟΥΣΤΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση