GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

Γιάννης Μανώλης : " Δε κατάλαβα κύριοι;; Γιατί να δείξω εγώ πρώτος το καλό παράδειγμα και να παραιτηθώ από τη θέση του Γραμματέα (Οργ...

Γιάννης Μανώλης: "Δε κατάλαβα κύριοι;; Γιατί να δείξω εγώ πρώτος το καλό παράδειγμα και να παραιτηθώ από τη θέση του Γραμματέα (Οργανωτικού);; Μπορεί να έχει περάσει εδώ και μέρες η προθεσμία που έπρεπε να υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας, όλοι οι γραμματείς και φαρισαίοι που θα πολιτευθούμε στις ερχόμενες εκλογές, αλλά να ξέρετε ότι εγώ θα την υποβάλλω τελευταίος από τους απείθαρχους. Έτσι, γιατί είμαι και ωραίος και πρώην συνδικαλιστής. Κι ας λέει ο Πρόεδρος Αντώνης ότι δεν θα επιτρέψει να γίνουν 70 πολιτικά γραφεία μέσα στη Συγγρού"...

Δια την ευφάνταστη δήλωση: Αντώνης-Mάριος Παπαγιώτης

8 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
    Εδώ και τώρα! Στην Ελλάδα που ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει με τις άφρονες επιλογές των πολιτικών μας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ και αυτών που κυβέρνησαν και αυτών που δεν κυβέρνησαν να μειωθούν οι μισθοί τους ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, και οι συντάξεις τους στα ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ και να καταργηθούν παντός είδους διευκολύνσεις τους που έχουν οικονομικό βάρος, γιατί και αυτοί που δεν κυβέρνησαν ξέρανε πως το καράβι που λέγετε Ελληνική Οικονομία έμπαζε από παντού αλλά όλοι τους σφύριζαν αδιάφορα.
    Έτσι όλοι τους θέλανε με δανεικά να στηρίξουν την εκλογική τους πελατεία, να εκμαυλίσουν συνειδήσεις, να εξαγοράσουν ανθρώπους, να χρηματοδοτηθούν άχρηστα έργα και υπηρεσίες αλλά που θα τους επέφεραν ψήφους για να μπορούν από το έδρανο της Βουλής να κοκορεύονται το βουλευτιλίκι τους ή το υπουργιλίκι τους, και το εκλογικό τους ποσοστό!
    Και αυτοί που έδιωξαν στο όνομα της επαναστατικής γυμναστικής από την Ελλάδα την GENERAL MOTORS όταν έστησε ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων στην χώρα μας, και αυτοί που στο όνομα της ΕΛΛΑΔΑΣ, με νύχια και με δόντια δεν το κράτησαν, και τόσα άλλα.
    Και ακόμη αυτοί που τάχατες αντιτίθενται σε περικοπές μισθών παντός είδους εργατοϋπαλλήλων, γιατί καθημερινά σε κάθε τους εμφάνιση μέσα και έξω από την Βουλή κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι δεν υποστηρίζουν να μειωθούν δραστικά οι δικοί τους μισθοί και οι συντάξεις τους;
    ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ τους;
    Πολύ καλά το είπε ο γκομενιάρης του ΔΝΤ ότι είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά αλλά δεν το είπε μέχρι τέλους, δηλαδή ότι στα σκατά μας ρίξανε ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!
    Εδώ και τώρα, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ή ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πόσο μ@λ@κ@ς ειμαι τελικά που ακόμα ειμαι στη ΝΔ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.. ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ.. ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΣΤΗ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ..ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ..ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ 500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ..Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ(ΣΕΦΕΡΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΣΟ ΓΛΕΙΩΔΕΣΤΑΤΟ,ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΟΜΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΟΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ .ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΓΛΕΙΩΔΕΣΤΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ .Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΑ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΔΑΓΚΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΔ: Ψηφίστηκε στην Αλβανία
    ο νόμος για την απογραφή δηλ. για τον εκφοβισμό των Βορειοηπειρωτών

    «Μετά από έντονες πιέσεις ακραίων εθνικιστικών κύκλων, η αλβανική κυβέρνηση προχώρησε στην ψήφιση του περιβόητου νόμου, για την απογραφή πληθυσμού στην Αλβανία. Οι αλλαγές αυτές έχουν να κάνουν με τις κυρώσεις που θα επιβληθούν σε όσους Αλβανούς πολίτες δηλώσουν κατά την απογραφή “ψευδή στοιχεία”.

    “Ψευδή στοιχεία” θα θεωρούνται, όσα δηλωθούν και δε συμφωνούν με τα στοιχεία που είναι καταχωρημένα στα παλαιά κατάστιχα των ληξιαρχείων, της περιόδου πριν το 1990. Στοιχεία που διαμορφώθηκαν αυθαίρετα από το τότε κομουνιστικό καθεστώς, το οποίο είχε αλλάξει αυθαίρετα και χωρίς τη θέλησή τους, την εθνικότητα σε χιλιάδες Βορειοηπειρώτες της Κορυτσάς, της Πρεμετής, της Χιμάρας κ.α.

    Ο νέος νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα δίνει το δικαίωμα στην στατιστική υπηρεσία της Αλβανίας, INSTAT, που θα διεξάγει την απογραφή, να ζητήσει στοιχεία από τα ληξιαρχεία, ώστε να μπορεί να τα διασταυρώσει, με αυτά που θα δηλωθούν κατά την απογραφή.

    Μάλιστα, προς εκφοβισμό των πολιτών, υπάρχουν δηλώσεις Αλβανών αξιωματούχων, ότι όποιος πολίτης δηλώσει κατά την απογραφή διαφορετική εθνικότητα και θρήσκευμα, απ’ ότι έχουν καταγράψει τα ληξιαρχεία, τότε θα υπάρχουν διώξεις, όπως απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων κ.α.

    Ο νόμος που ψήφισε η αλβανική Βουλή, δεν επιδιώκει να διευθετήσει τα θέματα που αφορούν την απογραφή, αλλά να εκφοβίσει πρωτίστως τους πολίτες ελληνικής καταγωγής, ώστε να μην εκφράσουν ελεύθερα την εθνική και θρησκευτική τους ταυτότητα. Η απόφαση αυτή έρχεται να ενταχθεί στο γενικότερο κλίμα τρομοκρατίας που ασκείται εναντίον των Βορειοηπειρωτών.

    Θύματα αυτής της απογραφής θα είναι οι χιλιάδες Αλβανοί πολίτες ελληνικής καταγωγής που ζούνε σε περιοχές που δεν αναγνωρίζονται ως μειονοτικές, όπως Κορυτσά, Πρεμετή, Λιούντζη, Χιμάρα, αρκετά χωριά στους νομούς Αγίων Σαράντα και Δελβίνου, (Μουρσί, Σωπίκι, Μουζίνα Πετσά, Σινίτσα) και πολλά άλλα χωριά της παραλίας και Αγίων Σαράντα οι κάτοικοι των οποίων έχουν στερηθεί την ελληνική εθνικότητα.

    Ο Τομέας Βορειοηπειρωτών της Νέας Δημοκρατίας, καλεί την Ελληνική Κυβέρνηση να αντιδράσει άμεσα σε αυτή την πρωτοφανή απόφαση της αλβανικής Κυβερνήσεως, που ουσιαστικά καταργεί την προοπτική μιας ελεύθερης και σε δημοκρατικό κλίμα απογραφής πληθυσμού.

    Η Αλβανία θα πρέπει να κατανοήσει πως δεν μπορεί να λέγεται δημοκρατική χώρα και να θέλει να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας, διατηρώντας και εφαρμόζοντας τις ίδιες πολιτικές καταπάτησης των ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων, που εφάρμοζε το κομμουνιστικό καθεστώτος Χότζα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΟΙ


    ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
    Να επιβραβεύετε μεταξύ των Δούλεψε να φας, και Κλέψε νάχεις , ο δεύτερος…..

    Πόσοι από τους μεγαλοϊδιοκτήτες γης την έχουνε με τον ιδρώτα του προσώπου τους ;

    Με τίμια μέσα ; Τα χρήματα που έδωσαν και την αγόρασαν ήταν ΚΑΘΑΡΑ ;

    Από πού και ως που κάποιος ή κάποια που κατέχει κάμποσα στρέμματα μέσα σε ζώνη NATURA, ή ένας άλλος τέσσερα στρέμματα ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, δηλαδή και οι δυο μεγαλοϊδιοκτήτες, να μπορούν να χτίσουν ένα σπίτι μέσα σε αυτά, και δεν μπορεί ένας μικροϊδιοκτήτης ενός χωραφιού 200 -300-400-500- …. 2000- 3000 μέτρα και εφ όσον δεν είναι αρχαιολογικός χώρος, δεν είναι δάσος, δεν είναι ρέμα, δεν είναι αιγιαλός κλπ να χτίσει ένα σπίτι με τον όποιο συντελεστή δόμησης, πχ. 35/100, και με ανώτατο όριο δόμησης τα 250 τμ, και όποιο σχεδιαστικό – κατασκευαστικό περιορισμό κρίνει το κράτος, και με την υποχρέωση να έχει και να συντηρεί έναν ορισμένο αριθμό δέντρων μέσα σε αυτό αλλά και είδους, προκειμένου και ο άνθρωπος αυτός να ικανοποιηθεί αλλά και το περιβάλλον να γίνει καλύτερο;
    Φαντάζεστε εκεί που δεν υπάρχει τίποτα σε ένα χωράφι 300 μ. να χτιστεί ένα σπίτι 80-90 τμ. με πέτρα και γύρω του στον υπόλοιπο χώρο 10-15 δέντρα;
    Ή και σε ένα μεγαλύτερο 1000-2000 -3000τμ που θα χτίσει 250 τμ και θα υποχρεωθεί ο ιδιοκτήτης να φυτέψει και να συντηρεί 20-30-50- 100…. δέντρα;
    Δεν θα γίνει κόλαση όπως εισηγούνται κάποιοι πληρωμένοι υπηρέτες των εχόντων μεγάλες ιδιοκτησίες αλλά Παράδεισος, και όπου και αν γυρνάς το βλέμμα σου θα βλέπεις μια νοικοκυροσύνη και μια ομορφιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτος ο Μανολης ειναι οτι πιο γλοιωδες εχει να παρουσιασει η θεατρικη ομαδα των απανταχου Ελληνων πολιτικων..
    Δεν προκειται μονο για εναν καραγκιοζακο αλλα επισης για ενα επικινδυνο ατομο που ενω δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του εκανε τεραστια περιουσια,Αυτος λοιπον ο αρβανιτης της ορεινης Αργολιδας ηταν,ειναι,και θα παραμεινει η γλαστρα των τηλεοπτικων σταθμων...Περαστικα μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση