GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «Ελευθερία» στα χέρια της Δανάης...

Από το  kosmoslarissa.gr Νέα τροπή , η οποία όπως όλα δείχνουν ότι θα είναι οριστική, παίρνει η διαμάχη του Γιώργου Δημητρακόπουλου και...

Από το kosmoslarissa.gr
Νέα τροπή, η οποία όπως όλα δείχνουν ότι θα είναι οριστική, παίρνει η διαμάχη του Γιώργου Δημητρακόπουλου και της μητέρας του Δανάης για το 45% της εφημερίδας «Ελευθερία» το οποίο ο τέως ευρωβουλευτής κληρονόμησε από τον πατέρα του Τάκη Δημητρακόπουλο, αλλά το 2004 – με το άνοιγμα της διαθήκης- μεταβίβασε στην μητέρα του λόγω εκλογικού κωλύματος.
Το Εφετείο Λάρισας, στο οποίο προσέφυγε η εκδότρια της εφημερίδας, ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση η οποία προς στιγμήν δικαίωνε τον Γιώργο Δημητρακόπουλο, κάνοντας δεκτές της ενστάσεις της ενάγουσας.
Η πλευρά της κυρίας Δημητρακοπούλου, δια του δικηγόρου της Κώστα Ευθυμίου, έπεισε το δικαστήριο ότι ο...
Γιώργος Δημητρακόπουλος είχε πράγματι κώλυμα το 2004, όταν μεταβίβασε το μερίδιό του, καθώς γνώριζε ότι υπήρχε ασυμβίβαστο και ουδόλως «υπέστη πλάνην» όπως υποστήριζε ο ίδιος και οι νομικοί του.
Ο κ. Δημητρακόπουλος έχει, φυσικά, το δικαίωμα να προσφύγει στον Άρειο Πάγο, αλλά νομικοί κύκλοι θεωρούν πως η ανατροπή κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη καθώς το ανώτατο δικαστήριο ελέγχει μόνο την αιτιολογία της απόφασης του Εφετείου και όχι την ουσία.
Σύμφωνα με τους ίδιους νομικούς κύκλους, η απόφαση του Εφετείου συμπαρασύρει και τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε κάνει η πλευρά του τέως ευρωβουλευτή μπλοκάροντας την δυνατότητας μεταβίβασης της εφημερίδας.
Τούτων δοθέντων, η Δανάη Δημητρακοπούλου διαθέτει το 100% της «Ελευθερίας» και εναπόκειται πλέον σε αυτήν ποιούς θα ορίσει ως κληρονόμους της…

4 σχόλια

  1. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ!!!

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΛΗΣΕ!!!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΗΝΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΑ:

    "ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ"?

    ΓΙΑΤΙ Ο "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕ, ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950, ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ "ΑΒΟΛΗ" ΘΕΣΗ...

    ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΎΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΥΤΩΝΩΝ, ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ)???

    ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ... "ΑΒΟΛΟ" ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ!!!

    ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΡΟΔΩΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ...

    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    Υ.Γ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ" ΟΙ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ, ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΤΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ (ΑΑΑ...ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ!!), ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 30 Ιουλ 2011 6:51:00 π.μ.

    ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ....
    ....81-89 .....
    ....92-04 .....
    ....09-11 .....
    ΟΙ .... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ....
    ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ !!!!

    ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ....
    ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ !!!!!

    ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ,
    ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΧΑΜΙΝΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ....

    ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ....

    ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ, ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ....

    ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ-ΚΑΤΕΒΑΤΑ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ !!!!!

    ΤΕΤΟΙΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ !!!!

    ΑΝΤΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ!!!

    Και η μαλακία επίσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Γνωστή η χρεοκοπία από το 2008"!!

    "Στο φως επιστολές Δούκα προς Καραμανλή για το χρέος και την αδυναμία δανεισμού"!!

    "Ο Π.Δούκας και ο Γ.Αλογοσκούφης είχαν από το καλοκαίρι του 2008 υποστηρίξει τη λήψη σκληρών μέτρων, ωστόσο, οι πολιτικές εκείνες είχαν απορριφθεί από το Μαξίμου (ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΓΑΡ)"!!

    "Στις επιστολές του ο κ. Δούκας προειδοποιούσε για τη διόγκωση των ελλειμμάτων και τον κίνδυνο η χώρα να μην μπορέσει να βγει στις αγορές να δανειστεί."

    "Αναλυτικά, σε επιστολή του τον Οκτώβριο του 2008 τόνισε ότι το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες, ποσό που τελικά ανήλθε στα 48 δισ. ευρώ για το 2009, σημειώνοντας: «Αυτό απαιτεί την απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών»."

    ...ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ...

    ...ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ΚΑΙ PLAYSTATION!!!

    Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ, ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση