GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Π. Οικονόμου: «Oσους ποντάρουν στη χρεοκοπία της Ελλάδας εκπροσωπεί το κόμμα του κ. Σαμαρά...»

Αντιπαράθεση ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου και την αξιωματική αντιπολίτευση πυροδότησαν οι δηλώσεις του ε...

Αντιπαράθεση ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου και την αξιωματική αντιπολίτευση πυροδότησαν οι δηλώσεις του εκπροσώπου της ΝΔ Γ. Μιχελάκη περί στελεχών του ΠΑΣΟΚ «που έχουν άλλη αντίληψη όσο βρίσκονται σε καρέκλες υπουργείων και άλλη χωρίς αυτές».
Ο κ. Μιχελάκης είχε επικαλεστεί τα παραδείγματα των κ.κ. Οικονόμου και Π. Κουκουλόπουλου, οι οποίοι, όπως είπε, «όσο δεν είχαν καρέκλα...
 υπουργού διαφωνούσαν με τις κυβερνητικές επιλογές στα όρια της ανταρσίας και μόλις υπουργοποιήθηκαν έγιναν από πολέμιοι του μνημονίου, πρωτεργάτες στην εφαρμογή του».
Οι αιτιάσεις του κ. Μιχελάκη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ. Οικονόμου, ο οποίος έκανε λόγο για κομματικές ιδιοτέλειες και κατηγόρησε τη ΝΔ, ότι έχει επιλέξει την εκπροσώπηση όσων ποντάρουν στην χρεοκοπία της Ελλάδας.
«Οταν, φαινομενικά ασήμαντες, δηλώσεις υπηρετούν, αμέσως ή εμμέσως, την «αυτοεκπληρούμενη προφητεία» της χρεωκοπίας της Ελλάδας - την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας στην πραγματικότητα  η καταγγελία των δηλώσεων αυτών οφείλει να είναι σκληρή και κατηγορηματική», επισήμανε σε δήλωσή του.
«Η πολιτική που επίμονα διακινεί η Νέα Δημοκρατία σε ένα και μόνο αποτέλεσμα θα μπορούσε, τελικά, να οδηγήσει: να πάμε σε στάση πληρωμών», πρόσθεσε, επιρρίπτοντας στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι επιθυμεί αυτό να γίνει αυτό επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για να μπορέσει μετά να έρθει εκείνη στην εξουσία.
Εκανε ακόμη λόγο για «εγχώρια κλεπτοκρατία» και «συμμορίες, οι οποίες διασπάθισαν, καταλήστευσαν, λεηλάτησαν τον δημόσιο πλούτο την περίοδο 2004- 2009 και στη συνέχεια, έβγαλαν αυτά τα λεφτά έξω».
«Είναι πια φανερό γιατί έχει ήδη εισέλθει σε φάση υστερίας, διαπιστώνοντας ότι, με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, όχι απλώς διασφαλίζεται η έξοδος από το Μνημόνιο, αλλά γίνεται εφικτή και η ομαλή συνέχεια της πατρίδας μας, απαλλαγμένης από τις παθογένειες και τους κύκλους του παρελθόντος των οποίων την συντήρηση υποστηρίζει το κόμμα του κυρίου Σαμαρά», σημείωσε.
Για ύβρεις και εμφανή έλλειψη επιχειρημάτων έκανε λόγο από την πλευρά του ο κ. Μιχελάκης, απαντώντας στην ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού.

«Έφθασε (ο κ. Οικονόμου) στο σημείο να ισχυρίζεται ότι με το μεσοπρόθεσμο διασφαλίζεται η έξοδος από το Μνημόνιο. Ότι, δηλαδή, για να μας βγάλουν από το πρώτο επέλεξαν ένα πιο άδικο και πιο επώδυνο Μνημόνιο, με περισσότερους φόρους, μεγαλύτερες περικοπές μισθών και συντάξεων. Εάν αυτό εννοούσε ο κ. Π. Οικονόμου όταν, πριν γίνει υπουργός, μιλούσε για έξοδο από το Μνημόνιο, τότε τα κατάφερε και έχει την κατανόησή μας», σχολίασε.
Κάλεσε τέλος τον κ. Οικονόμου να εξηγήσει γιατί ψήφισε «τους παραλογισμούς του εφαρμοστικού νόμου όπως ο ίδιος τους χαρακτηρίζει σε συνέντευξή του στην 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία', σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ και ιδίως στην εστίαση όπου τονίζει τη διαφωνία του;».
Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/

15 σχόλια

  1. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΜΑ ΛΑΙΚΟ


    ( τραγουδιέται όπως το παπόρι απ’ την Περσία )



    Δεξιά μου Δεξιά μου- Δεξιά μου Δεξιά μου
    Δεξιά μου Δεξιά μου αχ και πούσαι αρχόντισσα μου.
    Σύριζα μα μην με λένε Σύριζα να μην με λένε
    Σύριζα να μην με λένε στο Πασόκ όλοι θα κλαίνε.
    Το Πασόκ θα σιχτιρίσω το Πασόκ θα σιχτιρίσω
    το Πασόκ σιχτιρίσω και εσένα θ’ αναστήσω.
    Δεν γουστάρω εξουσία δεν γουστάρω εξουσία
    δεν γουστάρω εξουσία νάχουνε και παρουσία.
    Με γιαούρτια και με τούρτες με γιαούρτια και με τούρτες
    με γιαούρτια και με τούρτες και με μπόλικες μπαρούφες.
    Και με ξύλο όπου λάχει και με ξύλο όπου λάχει
    και με ξύλο όπου λάχει να φωνάζουν όχου κι άχι.
    ( Θα τα σπω ν’ αγαναχτήσουν θα τα σπω ν’ αγαναχτήσουν
    θα τα σπω ν’ αγαναχτήσουν και να σε ξαναψηφίσουν.
    Ε ρε γέλια και μπακούρια ε ρε γέλια και μπακούρια
    ε ρε γέλια και μπακούρια θα τους φάνε τα τσιμπούρια.)
    Αχ και νάρθεις Δεξιά μου αχ και νάρθεις Δεξιά μου
    αχ και νάρθεις Δεξιά μου για ναρθώ στα σύγκαλα μου.
    Μη μιλάς κι εγώ δουλεύω μη μιλάς κι εγώ δουλεύω
    μη μιλάς μα εγώ δουλεύω και για εσένα μεσιτεύω.
    Με τ’ αδέρφια τα Κουκούδια με τ’ αδέρφια τα Κουκούδια
    με τ’ αδέρφια τα Κουκούδια όλα στάχτες πελεκούδια.
    Στρώνουμε χαλί γλυκιά μας στρώνουμε χαλί γλυκιά μας
    στρώνουμε χαλί γλυκιά μας να βολέψεις τα παιδιά μας.
    Έλα κιέμείς θα σου λέμε έλα κιέμείς θα σου λέμε
    έλα κιέμεις θα σου λέμε μπινελίκια και θα κλαίμε.
    Τάχατες πως σε μισούμε τάχατες πως σε μισούμε
    τάχατες πως σε μισούμε μπίζνα μπίζνα σ’ αγαπούμε!!!!.
    Μη μας πάρουνε χαμπάρι μη μας πάρουνε χαμπάρι
    μη μας πάρουνε χαμπάρι και μας γδάρουν το τομάρι…...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τήν γραβάτα την φοράν οι φορείς
    ξύλινου παλτού τού Σαλονικιού
    "Μπαμπούλα".
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανακοίνωση του Γιάννη Μιχελάκη αναφέρει για τον κ. Οικονόμου ότι "προσπαθεί να κρύψει την πολιτική του μετάλλαξη και να δικαιολογήσει το γεγονός ότι, όσο δεν είχε καρέκλα υπουργού, διαφωνούσε με τις κυβερνητικές επιλογές στα όρια της ανταρσίας και μόλις υπουργοποιήθηκε έγινε, από πολέμιος του Μνημονίου, πρωτεργάτης στην εφαρμογή του".

    "Έφθασε, μάλιστα, στο σημείο να ισχυρίζεται ότι “με το μεσοπρόθεσμο διασφαλίζεται η έξοδος από το Μνημόνιο”. Ότι, δηλαδή, για να μας βγάλουν από το πρώτο επέλεξαν ένα πιο άδικο και πιο επώδυνο Μνημόνιο, με περισσότερους φόρους, μεγαλύτερες περικοπές μισθών και συντάξεων", προσθέτει ο κ. Μιχελάκης.

    "Εάν αυτό εννοούσε ο κ. Π. Οικονόμου όταν, πριν γίνει υπουργός, μιλούσε για έξοδο από το Μνημόνιο, τότε τα κατάφερε και έχει την… κατανόησή μας.Δεν εξηγεί, όμως, και κάτι ακόμη: Γιατί ψήφισε τελικά τους “παραλογισμούς” του εφαρμοστικού νόμου -όπως ο ίδιος τους χαρακτηρίζει σε συνέντευξή του στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία”- σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ και ιδίως στην εστίαση όπου τονίζει τη διαφωνία του;" καταλήγει η ανακοίνωση.

    ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑ $$$.ΟΙΚΟΝΟΜ.Ω.$$$ ΝΟΥΜΕΡΟ.
    Ότι τόσο καιρό ήταν ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ανταρτη1, στο Ιντερνετ, στην Ζούγκλα
    και στα μπλόκς..
    ΚΑΙ ΤΣΑΦ..με το υποργηλίκι...
    έγινε ΜΟΥΝΙΑΚΟΣ όσο κανένας άλλος!
    ------------------------------------
    ΜΟΥΝΙ σκέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Oσους ποντάρουν στη διάσωση της Ελλάδας
    εκπροσωπεί το κόμμα του κ. Σαμαρά...»
    ενώ,
    «Oσους ποντάρουν στην πωλησή της
    με "ΔΑΝΕΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"
    εκπροσωπει το κόμμα του ψεύτη κ. Γαπαπά ...»

    -----Βόγλης"ΝΔ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.ΣΤΑ ΑΡ...Α ΤΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟ..Ι ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΩΣΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Η ΔΙΨΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΘΗΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. aftos einai yfypourgos ?
    thee mou pote tha pesei afth h xounta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάλιιιστααααααααα
    φτάσαμε να μιλάμε και για ΑΡΧΙΔΙΑ
    τύπου Οικονόμου !!!!!!

    Κατάντια βέβαια, αλλά μιά κια τον έκανεκαι Οικονομικών το αρχίδι.....
    ------------------------------------
    Όταν δεν ήταν υπουργός έλεγε ότι έλεγε για να πάρει ψήφους
    ή
    τώρα τα παίρνει για αυτό είναι
    υπέρ το μεσοπρόθεσμου.

    Επειδή άλλαξε όνομα μνημόνιο -> μεσοπρόθεσμο η ουσία είναι ίδια.
    Και δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να τα παίρνει ή να μας δουλεύει ;

    ...η επίσης ο Γ.Α.Π σαν πρωτοκλασάτο υπουργικό στέλεχος προηγούμενων κυβερνήσεων δεν ήξερε ότι λεφτά δεν υπάρχουν ;;;
    Ουστ ρε λαμόγια.

    Μύνηση στους ΧΙΛΙΑΔΕΣ τουΙντερνέρ, ΠΟΥ ΣΕ ΧΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΧΕΣΑΝΕ έκανες . ΗΛΙΘΙΕ τελικά ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ" ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;
    'Η ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΗΔΗ ΤΑ "ΔΩΡΑΚΙΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ 10% ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2009

    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ:

    1. ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 54 ΔΙΣ (!!) ΕΥΡΩ (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 32 ΔΙΣ ΤΟ 2008).

    2. ΕΛΛΕΙΜΑ 15,4%, ΗΤΟΙ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΩΣ 6%.

    3. ΧΡΕΟΣ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΞΗΣΗ 120 ΔΙΣ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ 30, ΑΝΤΕ 40 ΔΙΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ 120!!!!

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΑΕΠ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΑΣ!!!!

    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΑΖΙ... ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ!!!

    Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!

    "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ..."

    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!

    ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΑΠΑΤΗ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΚΑΙ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Χ Ι Σ Τ Η Ν Α Π Ο Χ Ή

    ΟΧΙ ΣΤΗ ΑΠΟΧΉ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    Η ΑΠΟΧΉ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

    Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 50% ΑΠΟΧΉΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 2.000.000 ΨΗΦΟΥΣ (20%),
    ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ 40 % !!!!!

    ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ,
    ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

    Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ !!!!!!

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΣΤΟ,
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ *** 1.800.000 *** ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ 35%,
    ΑΝΤΙ ΜΕ 17% ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση