GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ...

Από τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο Επειδή διάφοροι μπαχαλάκηδες , με την συμπαράσταση μερίδας υβριδιακού γνωστού κόμματος στον Πειραιά, αποφάσισα...

Από τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο

Επειδή διάφοροι μπαχαλάκηδες
, με την συμπαράσταση μερίδας υβριδιακού γνωστού κόμματος στον Πειραιά, αποφάσισαν να καταλάβουν τον χώρο της εκδήλωσης, οι διοργανωτές αποφάσισαν, για να μην καταστραφεί ο χώρος, να μην κατέβουν οι ομιλητές και να παρουσιάσουν το βιβλίο ...οι καταληψίες! Με την υποχρέωση βέβαια να αγοράσουν από δύο αντίτυπα ο καθένας!!
Η ομιλία μου λοιπόν στο UN NUEVO MUNDO σήμερα στον Πειραιά με τον Φ. Κουβέλη και τον Δ. Καρύδη για το βιβλίο του Ν. Ανανιάδη "Σκιές στο Νερό" ματαιώνεται.

11 σχόλια

  1. αει πνιξου κι εσυ και το βιβλιο σου αμα εχεις τετοιες αποψεις!
    εδω ο κοσμος χανετε κι εσυ βρηκες ευκαιρια να ξεοφρτωθεις τα αντιτυπα σου? κρατα μου και μενα 2 γιατι μου τελειωσε το χαρτι υγειας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα όργανα έχουν αρχίσει εδώ και καιρό. ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI TI ΠΑΣΟΚ ΟΡΓΑΝΑ £££££££££££££££££££££££££
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ…Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά
    ΚΑΙ ΝΑΙ !!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η…ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…..ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!!
    ----------------------------------------------
    Η γυναίκα που εκβίασε το πολιτικό σύστημα με το απατηλό δίλημμα “συναίνεση ή δραχμή”, συνεχίζει να παίρνει βουλευτική σύνταξη!

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 6, 2011.

    230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ…Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά..

    ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η…ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…..
    - ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!!
    - ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ!!!
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ !!!
    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, “ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ”…
    Ο βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν 230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν. Ενδεικτικά, οι περισσότεροι …λαμβάνουν περί τα 7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και 35.000 για “έξοδα στέγασης” – δεύτερο σπίτι στην έδρα της ΕΕ.
    Η (αριστερή) κα Δαμανάκη όμως, δεν αρκείται στα ανωτέρω. Λαμβάνει επίσης 3.391 (καθαρά) μηνιαίως ως.βουλευτική της σύνταξη, και ακόμη 5.166 (καθαρά) κάθε 3 μήνες από τον ΟΤΕ!!!! Σύνολο, δηλαδή, πάνω από 280.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ) καθαρά ετησίως!!!

    Και βέβαια δεν υπολογίζουμε τυχόν..έσοδα από τη....θητεία της στην Ηλέκτωρ (Όμιλος Ελληνικής Τεχνοδομικής – Άκτωρα), τα ακίνητα σε Κρήτη, Διόνυσο Αττικής κλπ.

    Και ερωτώ:
    1. Στους καιρούς που ζούμε, δε θα ‘πρεπε η «αριστερή» κα Δαμανάκη, να παραιτηθεί τουλάχιστον της βουλευτικής της σύνταξης; Τα λεφτά από τον ΟΤΕ, της τα χαρίζουμε, αφού τώρα θα την πληρώνουν. οι Γερμανοί (αλήθεια, αυτοί το ξέρουν ότι έχουν επίτροπο της ΕΕ στη μισθοδοσία τους;;;)

    2. Πότε λήγει, κα Δαμανάκη, το χρέος του Έλληνα που μοχθεί για να πληρώνονται τα μισθά σας, για τις υπηρεσίες που «προσφέρατε» ως «επαναστάτρια του Πολυτεχνείου». Στεγαστικό να ‘χαμε πάρει για να σας τα χρωστάγαμε από το ’73, θα το ‘χαμε ξοφλήσει σήμερα, εσάς όμως και το γνωστό παρεάκι από λοιπά πολιτικά παράσιτα, συνεχίζουμε να σας πληρώνουμε!!
    Προκαλώ την Κα Δαμανάκη να διαψεύσει τα ανωτέρω, και θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.

    Έλλην (βαναύσως) φορολογούμενος – ούτε ψηφοφόρος, ούτε κατευθυνόμενος, ούτε βλαξ
    ΑΛΕΚΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;
    ΑΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΕΜΑΛΙ,ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρ αντρέα επειδή η κατάσταση φαίνεται ότι δεν σώζεται, η μόνη λύση για να κρυφτούν προγούλια και κωλομάγουλα είναι να μη ξαναβάλεις gros-plan φωτογραφία, αλλά κάποια που σε δείχνει σε μακρυνό πλάνο, μια και ακόμα και με το χέρι στην θέση "παναγιωταρέα" τι μπορείς να πρωτοκρύψεις από τις πατσούλες... Για να δούμε πώς θα μας έρθεις στην επόμενη ανάρτηση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ? ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΙ ΠΟΥ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ. ΓΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΠΑ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗ .ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΦΗΝΕΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ.ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΙΟΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΑ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΑΙΔΙΑ? ΚΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΤΕ? ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΙΑ. ΚΙ ΕΣΥ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ, ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΠΕΙΛΕΙΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕΣ. ΛΕΛΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ? ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΙ ΠΟΥ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ. ΓΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΠΑ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΦΗΝΕΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ. ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΑ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΑΙΔΙΑ? ΚΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΤΕ? ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΙΑ. ΚΙ ΕΣΥ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ, ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΠΕΙΛΕΙΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕΣ. ΛΕΛΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΡΩΤΗΜΑ
    Οταν δηλώνει ένας βουλευτής ότι ψήφισε μετά από άσκηση πίεσης και απειλών για τη ζωή του, ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ είναι η διαδικασία;

    Ενας νομικός υπάρχει εδώ μέσα να μου απαντήσει;;;

    ...Ο κύριος βουλευτής δεν πρέπει να δώσει το όνομα αυτού που τον απείλησε;;;

    Γιατί στις ειδήσεις δε σχολιάστηκε καθόλου;;;;

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;;;;;;;

    Με τη μύνηση κατά τη; ΕΛΑΣ τί θα γίνει;'

    Πέρασε μια βδομάδα.

    Υπογράφουμε κάπου;;;

    Πάμε λίγο πράξεις επιτέλους, όχι και εμείς οι πολίτες λόγια-λόγια-λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ
    ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ (= ΚΛΕΙΟΥΣ 56)

    ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: ΠΕΜΠΤΗ 7/7/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 6.30 Μ.Μ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ''ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ'' ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
    (2 βήματα από το Μετρό Χολαργού,έξοδος : Μεσογείων,
    πρός Σταυρό)

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ,
    ΔΙΟΤΙ
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ , για τις....
    28 &29 Ιουνιου, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ
    ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Α Μ Ε Σ Ω Σ.



    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : 210 7250898 & 210 7250907
    ΚΙΝ.698 57 07 087 ΗΛ-ΔΙΕΥΘ: dkoillato@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 6-7-2011
    Μια εβδομάδα μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, όπου όλος ο λαός βίωσε την πιο απίστευτη καταστολή, η Ανοικτή Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Κοραή, είμαστε ακόμα εδώ για να δείξουμε την αντίθεσή μας σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική.
    Ύστερα από απόφαση της Ανοικτής Λαϊκής Συνέλευσης Πειραιά (4-7-2011) οργανώθηκε σήμερα (6-7-2011) πορεία διαμαρτυρίας κατά του μνημονίου. Για να συμβολίσουμε την αντίστασή μας κατευθυνθήκαμε σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά, στο οποίο γινόταν εκδήλωση και επρόκειτο να συμμετέχει ο κύριος Καρύδης, βουλευτής Α’ Πειραιά του ΠΑΣΟΚ, ένας από τους 155.
    Ο κύριος βουλευτής, όμως, «πιστός» στην πολιτική του τοποθέτηση και σε όσα υποσχέθηκε στον πειραϊκό λαό, δεν παραβρέθηκε. Είναι κατανοητό ότι επιλέγουν να μιλήσουν μόνο σε ακροατήριο που τους αποδέχεται και κρύβονται πίσω από την κομματική τους ομπρέλα, ξεχνώντας την ατομική τους ευθύνη. Ο κύριος Καρύδης και όλοι οι βουλευτές όλων των κομμάτων, όσοι ψήφισαν το μνημόνιο και όσοι ήταν έτοιμοι να το στηρίξουν, μας βρίσκουν αντίθετους.
    Δεν θέλουν να ακούσουν την φωνή μας. Ωστόσο τους ρωτάμε: «Κ.κ. βουλευτές, έγκυρα περιοδικά όπως το Economist και το Financial Τimes χαρακτηρίζουν το μνημόνιο ως «οικονομικό βανδαλισμό». Το γνωρίζετε ή μήπως δεν έχετε σαφή γνώση του μνημονίου, μιας και ακόμα το μεταφράζετε από τα αγγλικά;».
    Δεν υποχωρούμε, αντιστεκόμαστε. Όχι στην υποδούλωση και την εξαθλίωση της ζωής μας. Σας φωνάζουμε ότι τα γκλοπς και τα χημικά σας είναι η προέκταση της ψήφου σας.



    Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση