GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν κυκλοφορούν (με εξαίρεση την "Ελευθεροτυπία") οι εφημερίδες...

Από το http://www.sport24.gr/ Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας οι εφημεριδοπώλες είχαν μπλοκάρει όλες τις εξόδους από τα πρακτορεία στο ...

Από το http://www.sport24.gr/

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας οι εφημεριδοπώλες είχαν μπλοκάρει όλες τις εξόδους από τα πρακτορεία στο Κορωπί, καθώς είχαν τις πληροφορίες πως τα πρακτορεία Τύπου θα κάνανε μόνα τους την διανομή των εφημερίδων.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θεωρείται "παράνομη" και για το λόγο αυτό οι...
 εφημεριδοπώλες καλέσανε την αστυνομία η οποία οδήγησε στο αυτόφωρο τρία μέλη από το πρακτορεία για παρακώλυση του Τύπου. Αυτή την ώρα πηγαίνει στο αυτόφωρο εισαγγελέας και μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν νέες εξελίξεις.
Μοναδική εφημερίδα που κυκλοφόρησε, είναι η Ελευθεροτυπία, όπου με πρωτοβουλία της διευθύντριας Μάνιας Τεγοπούλου έγινε διανομή τόσο στα πρακτορεία όσο και στους εφημεριδοπώλες, χωρίς να θέλει αυριανή επιστροφή.

3 σχόλια

  1. ΜΙΚΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ-ΠΡΑΣΙΝΕ ΦΡΟΥΡΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ?ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ.. ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι γι' αυτό θα πουν οι Πασόκοι ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επεισοδιακή "υποδοχή" στον υφυπουργό Εργασίας


    Αν και οι εργαζόμενοι στην ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ περίμεναν τον υπουργό, τελικά εμφανίστηκε ο υφυπουργός Γιάννης Κουτσούκος.

    Κάποιοι θέλησαν να πλησιάσουν κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα με αποτέλεσμα να μπει στη μέση η αστυνομία και να υπάρξει ένταση για μερικά λεπτά.
    Τελικά οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι ο υφυπουργός θα συναντηθεί με αντιπροσωπία τους και έτσι τα πνεύματα γρήγορα ημρέμησαν.

    Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι προειδοποιούσαν για θερμή υποδοχή
    “ Εμείς περπατάμε με το κεφάλι ψηλά.
    Αυτοί που πρέπει να κρυφτούν είναι η χούντα που έπνιξε στα χημικά και την τρομοκρατία τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα,
    είναι η κυβέρνηση του Παπανδρέου,
    το υπουργείο Άμυνας, ο χωριανός μας!!! υφυπουργός Κώστας Σπηλιόπουλος
    και όλοι οι ‘‘εξ Αχαΐας ορμώμενοι’’ βουλευτές και Υπουργοί!!! που ψήφισαν στο μεσοπρόθεσμο και στον εφαρμοστικό νόμο το κλείσιμο των ΕΑΣ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ)...”
    έγραφε η ανακοίνωση-πρόσκληση για συγκέντρωση στο ΠΟΡΤΟ ΡΙΟ όπου θα πήγαινε ο υπουργός.

    Δείτε το βίντεο από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση