GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο νέος παγκόσμιος πόλεμος και το αποσαθρωμένο λαϊκό κίνημα...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου resaltomag.gr Βρισκόμαστε στο μέσον ενός λυσσαλέου παγκόσμιου πολέμου στις νέες παγκοσμιοποιημένες συνθή...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
resaltomag.gr
Βρισκόμαστε στο μέσον ενός λυσσαλέου παγκόσμιου πολέμου στις νέες παγκοσμιοποιημένες συνθήκες και μορφές: Τις χρηματοπιστωτικές μορφές.
Η οξύτατη και αδιέξοδη καπιταλιστική κρίση βάθαινε τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και οδήγησε σε ένα άγριο παγκόσμιο πόλεμο όλων εναντίον όλων.
Σχηματικά: 
α). ΓΕΝΙΚΟΣ πόλεμος του κεφαλαίου εναντίον των λαών. Αυτός πάντα υπήρχε, απλώς σήμερα εντείνεται και παίρνει μακάβριες διαστάσεις…
β). Πόλεμος των ισχυρών ιμπεριαλισμών εναντίον των αδύνατων για την ολοκληρωτική λεηλασία και το ξεζούμισμά τους.
γ). Πόλεμος των...
υπερεθνικών κολοσσών εναντίον των εθνικών ιμπεριαλισμών δυνάμεων και των εθνικών τους κρατών.
Αυτό το πολεμικό πλέγμα είναι περίπλοκο: Προκαλεί πόλεμο και στο εσωτερικό των ισχυρών ιμπεριαλιστικών κρατών ανάμεσα στις υπερεθνικά ενσωματωμένες δυνάμεις και τις ισχυρές εθνικές δυνάμεις.
Σημείωση. Ο πόλεμος αυτός είναι ο στρατηγικός Πόλεμος της σύγχρονης παγκόσμιας κρίσης και σύρραξης. Οι υπερεθνικές δυνάμεις σχεδιάζουν, στοχεύουν και προωθούν την ολοκληρωτική υποταγή του πλανήτη στην Παγκόσμια Διακυβέρνησή τους…
Σημείωση 2η: Η στρατηγική βάση αυτών των υπερεθνικών δυνάμεων είναι οι ΗΠΑ.
δ). Πόλεμος ανάμεσα στο ιμπεριαλιστικό προπύργιο (ΗΠΑ) με την ΕΕ και τα άλλα περιφερειακά ιμπεριαλιστικά κέντρα, αλλά και πόλεμος στο εσωτερικό των κέντρων αυτών ανάμεσα στα ιμπεριαλιστικά κράτη.
Η αιχμή αυτού του παγκόσμιου πολέμου είναι, όπως είπαμε, το νομισματικό σύστημα και η εμπροσθοφυλακή του πολέμου το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο.
Το πιο εύθραυστο κομμάτι αυτού του παγκοσμιοποιημένου νομισματικού συστήματος είναι το ευρώ. Εδώ εστιάζονται πιο σφοδρά και φωτεινά οι αντιθέσεις, οι ανταγωνισμοί και οι περιπλοκές του παγκόσμιου πολέμου που ζούμε.
Το υπάρχον σύστημα της ευρωζώνης δεν μπορεί να αντέξει στην καταιγίδα της παγκόσμιας κρίσης και των πολεμικών ανταγωνισμών.
Τα επιτελεία των υπερεθνικών κολοσσών, καθώς και η βάση τους, οι ΗΠΑ, επιχειρούν να βρούνε μια διέξοδο από την κρίση και να επιβάλλουν την παγκόσμια κυριαρχία τους πάνω στην χρεοκοπία και κατάρρευση του ευρώ (αναπόφευκτη), πάνω στο πτώμα της Ευρώπης.
Βεβαίως μια άτακτη πτώση του ευρώ τινάζει το παγκόσμιο σύστημα στο αέρα, το ίδιο όπως μια άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας δημιουργεί ανεξέλεγκτες καταστάσεις…
Τα υπερεθνικά μονοπώλια, καθώς και οι ΗΠΑ επιχειρούν να συνδυάσουν τη χρεοκοπία της ευρωζώνης με τη δημιουργία άλλων μηχανισμών οι οποίοι θα υποτάξουν και τις ισχυρές ιμπεριαλιστικές χώρες της ΕΕ, τη Γερμανία κυρίως που αποτελεί την «υπερδύναμη» της ΕΕ.
Ο βασικός αυτός μηχανισμός είναι το ευρωομόλογο. Να, γιατί αντιστέκεται σθεναρά η Γερμανία στην εισαγωγή του ευρωομολόγου. Το ευρωομόλογο από τη μια είναι ένα εργαλείο κερδοσκοπίας σε βάρος της και από την άλλη: Η αγχόνη της ολοκληρωτικής υποταγής της στους υπερεθνικούς μηχανισμούς της Νέας Τάξης και στις ΗΠΑ.
Σε αυτή, λοιπόν, τη φάση της παγκόσμιας σύρραξης κανείς δεν θέλει την επιτάχυνση της κατάρρευσης της ευρωζώνης. Η μαθηματικά, όμως, επικείμενη χρεοκοπία της ευρωζώνης, οξύνει τις αντιθέσεις και κάθε ιμπεριαλιστικό αρπακτικό προσπαθεί να αξιοποιήσει την αυριανή κατάρρευση της ευρωζώνης προς όφελός του.
Αυτή η λυσσαλέα σύγκρουση πάνω στη διαλεκτική της πτώσης της ευρωζώνης προκαλεί μια σειρά καταιγιστικών επιθέσεων εναντίον των αδύνατων καπιταλιστικών κρατών.
Οι αδύνατες χώρες λεηλατούνται κυριολεκτικά προκειμένου να ισχυροποιήσουν οι ισχυροί τα μέτωπα του πολέμου τους.
Η Ελλάδα, όπως έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές, είναι ο πλέον αδύνατος κρίκος. Μετά την Ελλάδα σειρά έχουν ακόμα πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Την Ελλάδα την έχουν ήδη πτωχεύσει. Την κρατούν ακόμα στη ζωή (στην εντατική) για την ολοκληρωτική αφαίμαξή της, για την καλύτερη δυνατή κάλυψη των δανειστών αλλά και για να μην πάρει η πτώχευσή της ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Η χρεοκοπία της Ελλάδας βρίσκεται στην τελική της φάση. Γι αυτό βιάζονται για την επιβολή του Μεσοπρόθεσμου: Η ΤΕΛΙΚΗ λεηλασία τους ελληνικού λαού, το ασύστολο ξεπούλημα της Ελλάδας, η κατακλυσμιαία ιδιωτικοποίησή της και η ληξιαρχική πράξη της κακουργηματικής εθνικής της διάλυσης…
Προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουν πυρετωδώς τα ανδρείκελα της κυβέρνησης και τα κόμματα-προτεκτοράτα: Κόμματα τα οποία έχουν συμβάλλει και πρωτοστατήσει στην ισοπέδωση των «μηχανισμών» άμυνας των λαϊκών κινημάτων: Κοινωνικών, εθνικών και πολιτικών.
Ο άγριος αυτός παγκόσμιος πόλεμος και οι θηριώδεις επιθέσεις εναντίον των λαών βρίσκουν τα λαϊκά κινήματα χωρίς κοινωνικούς, πολιτικούς και οργανωτικούς μηχανισμούς αντίστασης.
Ο ελληνικός λαός μπροστά σε αυτή την πολεμική λαίλαπα είναι ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ (ιδεολογικά και πολιτικά) και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανοργάνωτος…
Επ’ αυτού θα μιλήσουμε στο επόμενο κείμενό μας….

14 σχόλια

  1. ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΡΕΠΑ ΕΚΟΨΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Δ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ 200€ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'Εβλεπα την Αλέκα να υποστηρίζει τους ιδιοκτήτες ταξί. Να είναι άραγε μέτοχος; Μα τι σόι ΚΚΕ είναινα υποστηρίζει τους εκμεταλλευτές των επαγγελματιών οδηγών των ταξί; Μοντέρνος Κομμουνισμός!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A.χαχαχα χοχοχο..χιχιχ...ΝΑΤΟΣ
    ____________________________________
    ΧΑΧΑΧΑ....
    ΑΠΙΘΑΝΟ !!!

    Ο ΜΑΛΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΣΟΚΟ-Σ Τ Ο Κ Ο Σ
    ΤΟΥ PRES-ΠΑΣΟΚ ΒΟΘΡΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ...ΑΡΤΑΣ.
    Φ Ο Β Ε Ρ Ο.....

    ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΛΟΚ
    ΦΙΜΩΤΡΟ
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ...

    ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ

    ΒΡΕΘΗΚΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ !!!
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ... ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!
    Φοβερές φωτογραφίες από την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Άρτα.
    Βρέθηκε άνθρωπος να κρατάει στα χέρια του την σημαία του ΠΑΣΟΚ !

    Κλικ στη δεύτερη φωτό για να...
    καταλάβετε περί τίνος πρόκειται...
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ...
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !...

    Κλασικός ΠΑΣΟΚος που έχει μείνει στη δεκαετία του '80. Από αυτούς που δεν αλλάζουν με τίποτα. Ακόμα και το σπίτι να του πάρει ο Παπανδρέου θα ψηφίζει Γιώργο !
    Ευτυχώς, ήταν ο μόνος που είχε τη φαεινή...
    ιδέα να σηκώσει τη πράσινη σημαία με την ήλιο μπροστά στον πρωθυπουργό σήμερα στην Άρτα.
    Οι άλλοι τις έχουν στα πατάρια...

    Πηγή: Fimotro ____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΑ:

    "ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ"?

    ΓΙΑΤΙ Ο "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕ, ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950, ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ "ΑΒΟΛΗ" ΘΕΣΗ...

    ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΎΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΥΤΩΝΩΝ, ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!)???

    ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ... "ΑΒΟΛΟ" ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ!!!

    ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΡΟΔΩΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ...

    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    Υ.Γ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ" ΟΙ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ, ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΤΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ (ΑΑΑ...ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ!!), ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. A.χαχαχα χοχοχο..χιχιχ......ΝΑΤΟΣ
    Ο ...μόγγολος του παΣΟΚ.

    Πλήθη κόσμου επευφημούσαν στην Άρτα, την κουστωδία GAP... ο εξής ένας ο "σημαιοφόρος..." ο ΅ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ΅ ! χαχαχαχα χοχοχοχο χιχιχιχιι

    Το να ζεις σε γυάλινο πύργο και να σου περιγράφουν μία άλλη πραγματικότητα έχεις ίσως ένα λογικοφανές ελαφρυντικό, το να βλέπεις όμως με τα μάτια σου, περισσότερους ΜΑΤατζήδες από τους υποστηριχτές σου, είναι κάτι που πρέπει να σε προβληματίσει.
    Αυτό δεν ισχύει όπως φαίνεται για τον GAP ο οποίος πορεύεται σε άλλα μονοπάτια χωρίς λαϊκά ερείσματα και προγραμματικές δεσμεύσεις.
    Έχουμε συνειδητοποιήσει, νομίζω όλοι πια, ότι αυτή η "κυβερνητική κουστωδία" δρα ως μία παρέα, η οποία έχει αποξενωθεί από τους εντολείς της, οι οποίοι όπως φαίνεται και από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις εξαπατήθηκαν, όταν του εκχώρησαν την συνταγματική εξουσία για καλύτερες μέρες και αντί αυτών βλέπουν έναν αδίσταχτο κοινοβουλευτικό δικτάτορα να τους αδειάζει τις τσέπες, όσοι ακόμα έχουν περιεχόμενο μέσα σε αυτές, και να μας οδηγεί όλους μαζί μέσα από διλήμματα και απειλές από αβεβαιότητα σε αβεβαιότητα και από φόβο σε φόβο... και στο τέλος αντί να βλέπουμε φως στο τούνελ... υποψιαζόμαστε τα χειρότερα και ίσως να συμβεί και το απευκταίο της χρεοκοπίας.
    Για τέτοιες καταστάσεις μιλάμε.

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη Παπανδρέου στην Άρτα...
    - Από τις 10 η ώρα είχαν στηθεί οι εργαζόμενοι στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας...
    Είναι επί 7 μήνες απλήρωτοι και αντιδρούνε στην συγχώνευση με την ΠΙΝΔΟ από τα Γιάννενα, που μπορεί να σημαίνει ανεργία, για κάμποσους από αυτούς...Περίμεναν όχι μόνο τον Παπανδρέου, αλλά και τον Παύλο Μίχα, Πρόεδρο του Συναιτερισμού, Περιφερειακό Σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Αργύρη και πιθανότατα υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ...
    - Δεν ήταν οι μόνοι διαμαρτυρόμενοι. Γύρω στις 10:30 ήρθανε και οι "Αγανακτισμένοι" της πλατείας...Και λίγο αργότερα ήρθε ο Μαρίνος Γαρνέλης, μέχρι πριν λίγες μέρες Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων, που μετά από την απόφαση του ΣτΕ, κηρύχθηκε άκυρη η εκλογή του...Μαζί του ήρθανε και οπαδοί του Μαρίνου με πανό για να διαμαρτυρηθούνε για την απόφαση...!!
    - Πολλοί φαντάζονταν ότι η πιο δυναμική παρουσία θα ήταν οι ταξιτζήδες, με τα αυτοκίνητα, τις κόρνες, τις φωνές...Αντί γιαυτό, ήρθε κοστουμαρισμένος ο Πρόεδρός τους, ο Κέφης με φάκελο αιτημάτων...

    * Όλους αυτούς λοιπόν είχαν έρθει για να τους "αντιμετωπίσουν" 5 διμοιρίες των ΜΑΤ, άγνωστος αριθμός απλών αστυνομικών, ένα πυροσβεστικό όχημα και δύο γερανοί της Τροχαίας, για να μετακινούνε οχήματα που μπλοκάρουνε !!!
    Ήτανε κι ένα ασθενοφόρο, μην πάθει κανένας τίποτε...
    - Α ναι, ήτανε κι ένα φουσκωτό, αλλά δεν ξέρω αν ήταν του Λιμενικού ή αν ήταν στο σχέδιο διαφυγής του ΓΑΠ από τον Αμβρακικό, αν τα πράγματα ζόριζαν !!!

    Οι καλεσμένοι άρχισαν να έρχονται: Οι βουλευτές Τσιρώνης και Στασινός, η ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας Μπάστα-Γεωργακοπούλου, ο αντιπρόεδρος της βουλής και υποψήφιος περιφερειάρχης Βαγγέλης Αργύρης, ο οικοδεπότης ο δήμαρχος Παπαλέξης, ο Μίχας, ο Κοίλιας, ο Παπαγιάννης και άλλοι εκπρόσωποι φορέων, δημοτικοί σύμβουλοι και το παλιό ΠΑΣΟΚ με μια παλιά σημαία...ο Μόγγολος ΧΙΧΙΧΙΧΙ

    Τελικά, η στιγμή που περίμεναν όλοι έφτασε...
    Ο ΓΑΠ ήρθε αδύνατος και κομψός και αφού χαιρέτησε τον άνθρωπο με την σημαία, πνίγηκε στις αγκαλιές των δικών του ανθρώπων...

    Μαζί του είχε τον Υπουργό Ανάπτυξης Χρυσοχοΐδη, τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κουτσούκο, τον υφυπουργό Υγείας Αηδόνη, μου είπανε ότι ήτανε και ο υφυπουργός ΥΠΕΚΑ, ο Μαγκριώτης, αλλά δεν μου δώσανε φωτογραφία...

    Βιαστικά μπήκανε μέσα και κλείστηκαν στην αίθουσα συσκέψεων...
    Έγινε και μια μικροπαρεξήγηση με κάποιους ΠΑΣΟΚτζήδες που δεν είχαν καταλάβει ότι τους είχαν καλέσει μόνο για να χειροκροτήσουνε και οι αφελείς πίστευαν ότι θα άκουγαν με τα αυτιά τους τον Πρωθυπουργό να διηγείται πώς κορόιδεψε τους βλάκες τους ξένους και έσωσε την Ελλάδα..

    Ας κάτσουν το στην ΕΡΤ να ακούσουνε τις δηλώσεις του αρχηγού. ΤΟΥ..... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΑ:

    "ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ"?

    ΓΙΑΤΙ Ο "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕ, ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950, ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ "ΑΒΟΛΗ" ΘΕΣΗ...

    ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΎΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΥΤΩΝΩΝ, ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ)???

    ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ... "ΑΒΟΛΟ" ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ!!!

    ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΡΟΔΩΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ...

    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    Υ.Γ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ" ΟΙ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ, ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΤΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ (ΑΑΑ...ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ!!), ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ !!!

    Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΑ.
    Παιδιά όπου βλέπετε τέτοιους πάρτε τους ΜΕ ΤA ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ !
    Φοβερές φωτογραφίες από την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Άρτα.
    Βρέθηκε άνθρωπος να κρατάει στα....
    χέρια του την σημαία του ΠΑΣΟΚ!

    Κλικ στη δεύτερη φωτό για να...
    καταλάβετε περί τίνος πρόκειται...
    Μαλλον ο τρελος του χωριου θα ειναι που χαιρεται για ολα !

    ΞΥΛΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΛΟΥΛΟΥ..ΤΗΝ ΞΕΠΑΤΟΜΕΝΗ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΙΠΟΤΕ ΛΑγΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΖΑΒΟ
    ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ...

    ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΝΑΣ !!!!!!!!
    ΕΧΕΙ ΑΜΝΗΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ....
    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΟΟΛΑ..

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑΣ.
    - ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1Ο% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΡΕΡΗΜΕΝΟΙ-ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ..!

    Η ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗΝ
    ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΟΟΥΝ...ΤΖΕΦΡΥ
    ή όπως έλεγε η γιαγιά μου
    ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ....

    ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    (ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ....ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χάρρυ Κλυνν: Είμαστε Έλληνες ρε;


    http://seisaxthia.blogspot.com/2011/07/blog-post_2799.html#comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 30 Ιουλ 2011 11:29:00 π.μ.

    ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ....
    ....81-89 .....
    ....92-04 .....
    ....09-11 .....
    ΟΙ .... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ....
    ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ !!!!

    ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ....
    ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ !!!!!

    ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ,
    ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΧΑΜΙΝΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ....

    ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ....

    ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ, ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ....

    ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ-ΚΑΤΕΒΑΤΑ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ !!!!!

    ΤΕΤΟΙΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ !!!!

    ΑΝΤΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΑ:

    "ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ"?

    ΓΙΑΤΙ Ο "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕ, ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950, ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ "ΑΒΟΛΗ" ΘΕΣΗ...

    ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΎΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΥΤΩΝΩΝ, ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ)???

    ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ... "ΑΒΟΛΟ" ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ!!!

    ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΡΟΔΩΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ...

    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    Υ.Γ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ" ΟΙ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ, ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΤΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ (ΑΑΑ...ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ!!), ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΕΕ..αφού τα θέλει ο κώλος σου !

    Βρέθηκε Ο.. οπαδός του ΓΑΠ …στην Άρτα !!

    Το να ζεις σε γυάλινο πύργο και να σου περιγράφουν μία άλλη πραγματικότητα έχεις ίσως ένα λογικοφανές ελαφρυντικό, το να βλέπεις όμως με τα μάτια σου, περισσότερους ΜΑΤατζήδες από τους υποστηριχτές σου, είναι κάτι που πρέπει να σε προβληματίσει.
    Αυτό δεν ισχύει όπως φαίνεται για τον GAP ο οποίος πορεύεται σε άλλα μονοπάτια χωρίς λαϊκά ερείσματα και προγραμματικές δεσμεύσεις.

    Έχουμε συνειδητοποιήσει, νομίζω όλοι πια, ότι αυτή η “κυβερνητική κουστωδία” δρα ως μία παρέα, η οποία έχει αποξενωθεί από τους εντολείς της, οι οποίοι όπως φαίνεται και από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις εξαπατήθηκαν, όταν του εκχώρησαν την συνταγματική εξουσία για καλύτερες μέρες και αντί αυτών βλέπουν έναν αδίσταχτο κοινοβουλευτικό δικτάτορα να τους αδειάζει τις τσέπες, όσοι ακόμα έχουν περιεχόμενο μέσα σε αυτές, και να μας οδηγεί όλους μαζί μέσα από διλήμματα και απειλές από αβεβαιότητα σε αβεβαιότητα και από φόβο σε φόβο… και στο τέλος αντί να βλέπουμε φως στο τούνελ… υποψιαζόμαστε τα χειρότερα και ίσως να συμβεί και το απευκταίο της χρεοκοπίας.
    ...Για τέτοιες καταστάσεις μιλάμε !!
    ______________________________________
    Να πληρωσει το χρεος αυτος και οι εναπομειναντες ηλιθιοι !
    Όχι εμεις…
    ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ Η ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ.
    Στη φωτογραφία η ύλη έρχεται σ’επαφή με την αντι-ύλη.
    Ήδη η μαύρη τρύπα που δημιουργήθηκε ρούφηξε το σύμπαν και εμείς τώρα ζούμε σε καθεστώς μη-πραγματικότητας.
    Την επομενη συγκεντρωση στην ΑΡΤΑ να τη κανει σε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ..
    Τον βλέπω τον πειραγμένο αυτό τύπο να γίνεται υφυπουργός οσονούπω !
    Οι άλλοι μήπως καλύτεροι είναι ;
    Τουλάχιστον αυτός είναι και πιστός και ιδεολόγος....χιχιχιχιχιιιι..

    Πως φαίνονται οι δουλευταράδες,πάντα ο άρχοντας χωρίς σακάκι,ίδρωσε να μας σώσει ο μπαγάσας…..________________________________
    1. Ηθικός αυτουργός για τις 500 αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών το 2010 και τις 150 αυτοκτονίες το πρώτο τρίμηνο του 2011.
    + Δύο αυτοκτονίες την ημέρα.
    Έχει ξεκληριστεί μια μικρή πολίχνη σε δύο χρόνια από τους αυτοχειριασμούς Ελλήνων (άνδρες, μέσης ηλικίας 40-55, αλλά και νέοι άνεργοι stagiers, οικογενειάρχες, κατεστραμμένοι και άνεργοι)
    Αυτά τα νούμερα είναι αυτά που με τη βία μαθαίνουμε, διότι πολλές αυτοκτονίες ΔΕΝ δηλώνονται από τους συγγενείς, για τους γνωστούς λόγους της ταφής τους.

    2. Ηθικός αυτουργός και άμεσος δόλιος συνεργός στις δολοφονίες και ληστείες μετά βαρύτατου τραυματισμού ηλικιωμένων Ελλήνων-Ελληνίδων από τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ εισβολείς, για τους οποίους ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ να εισέρχονται ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ στη χώρα και να εποικίζουν και να καταστρέφουν τις γειτονιές της Αθήνας
    – ΜΕ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ- και από την άλλη να συλλαμβάνονται ΑΜΕΣΩΣ αν επιχειρήσουν να διαφύγουν προς την Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ!!!

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΛΗΣΕ!!!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΗΝΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΑ:

    "ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ"?

    ΓΙΑΤΙ Ο "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕ, ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950, ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ "ΑΒΟΛΗ" ΘΕΣΗ...

    ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΎΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΥΤΩΝΩΝ, ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ)???

    ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ... "ΑΒΟΛΟ" ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ!!!

    ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΡΟΔΩΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ...

    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    Υ.Γ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ" ΟΙ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ, ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΤΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ (ΑΑΑ...ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ!!), ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση