GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Βουλή δικογραφία για σκάνδαλο του (υφυπουργού Αθλητισμού της ΝΔ) Γ. Ορφανού...

Στη Βουλή διαβίβασε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ν. Παντελής τη δικογραφία που αφορά το ενδεχόμενο ευθυνών του τέως υφυπουργού Πολ...

Στη Βουλή διαβίβασε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ν. Παντελής τη δικογραφία που αφορά το ενδεχόμενο ευθυνών του τέως υφυπουργού Πολιτισμού, αρμόδιου για αθλητικά θέματα επί κυβερνήσεως ΝΔ, Γ. Ορφανού.
Η δικογραφία αφορά μηνυτήρια αναφορά του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή και σχετίζεται με...
 τη διοργάνωση το 2006 στην Ελλάδα εκδήλωσης για τα ετήσια βραβεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών.
Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά το Ελληνικό Δημόσιο ζημιώθηκε με μερικά εκατομμύρια ευρώ.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

11 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΧΕΤΑΙ.ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ , ΜΜΕ , ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ, ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ .ΑΣΕ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ,ΚΟΒΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ .ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΓΜΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΥΔΙ.ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΦΟΡΤΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΝΕΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ.ΙΔΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΜΙΚΡΑ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΡΑΚΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΑΠΛΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΙΧΑΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΓΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ,ΠΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ .ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ .ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΣΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ.ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΝΙΚΑΣ ΣΑΛΑΜΑΣ ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΓΓΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΟΜΟΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΧΙΛΙΟΤΡΥΠΗΜΕΝΟΙ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΠΟΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΠΙΑΝΕΙ ΖΩΥΦΙΑ ΕΝΩ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ.ΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΕ ΛΑΕ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ,ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΞΑΚΟΥΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΤΣΑΚΛΩΚΟΥΔΟΥΝΟ ΚΑΝΕΙ ΘΙΑΣΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ.ΕΑΝ ΑΞΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΙ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΥΤΙΑ , ΒΡΙΣΙΔΙΑ ,ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ.ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΟΡΤΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΕΓΕΙΝΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
    ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΔΡΟΦΥΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΟΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ, ΤΩΡΑ ΑΣ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΣΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ .

    ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.

    ΜΑΖΕΥΕΙ 500000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ.

    ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΧΟΛΟΠΑΣΟΚΟΙ ΚΟΡΟΙΔΑ.

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣΜΑ ΛΑΙΚΟ


    ( τραγουδιέται όπως το παπόρι απ’ την Περσία )



    Δεξιά μου Δεξιά μου- Δεξιά μου Δεξιά μου
    Δεξιά μου Δεξιά μου αχ και πούσαι αρχόντισσα μου.
    Σύριζα μα μην με λένε Σύριζα να μην με λένε
    Σύριζα να μην με λένε στο Πασόκ όλοι θα κλαίνε.
    Το Πασόκ θα σιχτιρίσω το Πασόκ θα σιχτιρίσω
    το Πασόκ σιχτιρίσω και εσένα θ’ αναστήσω.
    Δεν γουστάρω εξουσία δεν γουστάρω εξουσία
    δεν γουστάρω εξουσία νάχουνε και παρουσία.
    Με γιαούρτια και με τούρτες με γιαούρτια και με τούρτες
    με γιαούρτια και με τούρτες και με μπόλικες μπαρούφες.
    Και με ξύλο όπου λάχει και με ξύλο όπου λάχει
    και με ξύλο όπου λάχει να φωνάζουν όχου κι άχι.
    ( Θα τα σπω ν’ αγαναχτήσουν θα τα σπω ν’ αγαναχτήσουν
    θα τα σπω ν’ αγαναχτήσουν και να σε ξαναψηφίσουν.
    Ε ρε γέλια και μπακούρια ε ρε γέλια και μπακούρια
    ε ρε γέλια και μπακούρια θα τους φάνε τα τσιμπούρια.)
    Αχ και νάρθεις Δεξιά μου αχ και νάρθεις Δεξιά μου
    αχ και νάρθεις Δεξιά μου για ναρθώ στα σύγκαλα μου.
    Μη μιλάς κι εγώ δουλεύω μη μιλάς κι εγώ δουλεύω
    μη μιλάς μα εγώ δουλεύω και για εσένα μεσιτεύω.
    Με τ’ αδέρφια τα Κουκούδια με τ’ αδέρφια τα Κουκούδια
    με τ’ αδέρφια τα Κουκούδια όλα στάχτες πελεκούδια.
    Στρώνουμε χαλί γλυκιά μας στρώνουμε χαλί γλυκιά μας
    στρώνουμε χαλί γλυκιά μας να βολέψεις τα παιδιά μας.
    Έλα κιέμείς θα σου λέμε έλα κιέμείς θα σου λέμε
    έλα κιέμεις θα σου λέμε μπινελίκια και θα κλαίμε.
    Τάχατες πως σε μισούμε τάχατες πως σε μισούμε
    τάχατες πως σε μισούμε μπίζνα μπίζνα σ’ αγαπούμε!!!!.
    Μη μας πάρουνε χαμπάρι μη μας πάρουνε χαμπάρι
    μη μας πάρουνε χαμπάρι και μας γδάρουν το τομάρι…...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καποιος να τον υιοθετησει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ;;;

    απάντηση.
    Πούστη Παπουτση και πόρνης Δαμουνάκης
    ΝΑΙ...ΦΥΣΙΚΑ !!!!!

    Μ. Δαμανάκη: Η δικαίωση του Πολυτεχνείου !!!
    ____________________________________________
    230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ…Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά
    ΚΑΙ ΝΑΙ !!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η…ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…..ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!!
    ----------------------------------------------
    Η γυναίκα που εκβίασε το πολιτικό σύστημα με το απατηλό δίλημμα “συναίνεση ή δραχμή”, συνεχίζει να παίρνει βουλευτική σύνταξη!

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 6, 2011.

    230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ…Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά..

    ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η…ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…..
    - ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!!
    - ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ!!!
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ !!!
    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, “ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ”…
    Ο βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν 230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν. Ενδεικτικά, οι περισσότεροι …λαμβάνουν περί τα 7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και 35.000 για “έξοδα στέγασης” – δεύτερο σπίτι στην έδρα της ΕΕ.
    Η (αριστερή) κα Δαμανάκη όμως, δεν αρκείται στα ανωτέρω. Λαμβάνει επίσης 3.391 (καθαρά) μηνιαίως ως.βουλευτική της σύνταξη, και ακόμη 5.166 (καθαρά) κάθε 3 μήνες από τον ΟΤΕ!!!! Σύνολο, δηλαδή, πάνω από 280.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ) καθαρά ετησίως!!!

    Και βέβαια δεν υπολογίζουμε τυχόν..έσοδα από τη....θητεία της στην Ηλέκτωρ (Όμιλος Ελληνικής Τεχνοδομικής – Άκτωρα), τα ακίνητα σε Κρήτη, Διόνυσο Αττικής κλπ.

    Και ερωτώ:
    1. Στους καιρούς που ζούμε, δε θα ‘πρεπε η «αριστερή» κα Δαμανάκη, να παραιτηθεί τουλάχιστον της βουλευτικής της σύνταξης; Τα λεφτά από τον ΟΤΕ, της τα χαρίζουμε, αφού τώρα θα την πληρώνουν. οι Γερμανοί (αλήθεια, αυτοί το ξέρουν ότι έχουν επίτροπο της ΕΕ στη μισθοδοσία τους;;;)

    2. Πότε λήγει, κα Δαμανάκη, το χρέος του Έλληνα που μοχθεί για να πληρώνονται τα μισθά σας, για τις υπηρεσίες που «προσφέρατε» ως «επαναστάτρια του Πολυτεχνείου». Στεγαστικό να ‘χαμε πάρει για να σας τα χρωστάγαμε από το ’73, θα το ‘χαμε ξοφλήσει σήμερα, εσάς όμως και το γνωστό παρεάκι από λοιπά πολιτικά παράσιτα, συνεχίζουμε να σας πληρώνουμε!!
    Προκαλώ την Κα Δαμανάκη να διαψεύσει τα ανωτέρω, και θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.

    Έλλην (βαναύσως) φορολογούμενος – ούτε ψηφοφόρος, ούτε κατευθυνόμενος, ούτε βλαξ
    ΑΛΕΚΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση