GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί τόση μανία κατά των ανεξάρτητων υποψηφίων;;..

Γράφει ο Αντώνης Μποσνακούδης  Ανεξάρτητος αντιπρόσωπος από την ΕΣΠΗΤ στην ΠΟΕΣΥ  Οι πρόσφατες εκλογές για ανάδειξη των οργάνων της...

Γράφει ο Αντώνης Μποσνακούδης 
Ανεξάρτητος αντιπρόσωπος από την ΕΣΠΗΤ στην ΠΟΕΣΥ 
Οι πρόσφατες εκλογές για ανάδειξη των οργάνων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), μεταξύ άλλων, χαρακτηρίστηκαν και από τη συμμετοχή ανεξάρτητων μεμονωμένων υποψηφίων, εκτός βέβαια αυτών που προέρχονται από την ΕΣΗΕΘΣτ.ΕΕ και ΕΣΗΕΠΗΝ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου που με τίμησαν με την ψήφο τους, ώστε να εκλεγώ ανεξάρτητος αντιπρόσωπος στο συνέδριο της ομοσπονδίας ΠΟΕΣΥ όπου έγιναν και οι εκλογές. Μέχρι σήμερα, θα θεωρούνταν ουτοπικό να εκλεγεί ως αντιπρόσωπος, ένας ανεξάρτητος υποψήφιος, λόγω της...
πόλωσης μεταξύ των παρατάξεων αλλά και λόγω του απαράδεκτου φαινομένου της αποχής. Η αποχή στις εκλογές της ΕΣΠΗΤ ήταν πολύ μεγάλη, διότι ορισμένοι συνάδελφοι την θεωρούν ως έκφραση αντίστασης - αντίδρασης στα κακώς κείμενα και στις ελλείψεις του συνδικαλιστικού κινήματος. Στην πράξη, όπως πολλές φορές έχει τονιστεί από πολλές πηγές, η αποχή ενισχύει την διαιώνιση της άσχημης κατάστασης. Είναι αξιοπερίεργο γιατί τόσοι συνάδελφοι δεν το καταλαβαίνουν. Είναι τιμιότερο να έρθουν να ψηφίσουν λευκό, το οποίο αποτελεί επίσημη και καταμετρημένη απόρριψη και αντίσταση, παρά να οχυρωθούν πίσω από την βολική και καταστροφική αποχή. Η αποχή εξυπηρετεί μόνο την διαιώνιση της κακής κατάστασης.
Τόσο κατά τη διάρκεια των εκλογών στην ΕΣΠΗΤ όσο και μετά στην ΠΟΕΣΥ, υπήρξαν προσπάθειες αντιμετώπισης των ανεξάρτητων και μεμονωμένων υποψηφίων με τη λογική των δύο ταχυτήτων ακόμη και με πρόθεση να αποκλειστούν!!! Η μεθόδευση που έγινε στην ΠΟΕΣΥ, πάντως, ξεπερνούσε κάθε όριο. Στην ΕΣΠΗΤ τέθηκε θέμα αν στην δεύτερη και τρίτη κατανομή μπορούν να λάβουν μέρος ανεξάρτητοι υποψήφιοι, διότι το καταστατικό αναφέρει ότι τα υπόλοιπα ψήφων διεκδικούνται από συνδυασμούς και ότι ένα άτομο δεν αποτελεί συνδυασμό. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη ότι αυτό είναι ψευτοπρόβλημα και ότι η λέξη «συνδυασμός» χρησιμοποιείται απλώς για να δείξει ομάδες υποψηφίων, οι οποίες θα μπορούσαν να ονομάζονται «παρατάξεις», «ομάδες υποψηφίων» κ.λπ.. Άλλωστε, στις εκλογές όλοι συμμετέχουν ισότιμα. Το κύτταρο σε οποιαδήποτε διαδικασία εκλογών είναι οι μεμονωμένοι – ξεχωριστοί υποψήφιοι, ορισμένοι από τους οποίους σχηματίζουν ομάδες που ονομάζονται παρατάξεις, συνδυασμοί κ.λπ. και άλλοι συμμετέχουν ως ανεξάρτητοι χωρίς να ανήκουν σε ομάδες.
Θα ήταν απολύτως μεροληπτική, και παράνομη οποιαδήποτε συμπεριφορά που θα έθετε τους υποψηφίους, που ανήκουν σε συνδυασμό, σε πλεονεκτικότερη θέση σε σχέση με έναν ανεξάρτητο υποψήφιο. Το θέμα που τέθηκε ήταν αν η τελευταία έδρα που έμενε από την ΕΣΠΗΤ για αντιπρόσωπο στο συνέδριο της ομοσπονδίας ΠΟΕΣΥ θα δινόταν σε εμένα ή στην Δημοσιογραφική Ανανέωση, η οποία είχε ήδη εκλέξει άλλους αντιπροσώπους από τις προηγούμενες κατανομές. Ο αριθμός ψήφων που έλαβα εγώ και το υπόλοιπο του εν λόγω συνδυασμού ήταν ίδιος. Είναι προφανές και ακατανόητο γιατί δεν το σκέφθηκαν από την αρχή οι παρατάξεις της ΕΣΠΗΤ, ότι οι ψηφοφόροι του υποψηφίου που ανήκε στο συνδυασμό μπορούσαν να εκπροσωπηθούν μέσω αυτού του συνδυασμού, διότι είχε ήδη εκλέξει αντιπροσώπους. Οι δικοί μου ψηφοφόροι, όμως, μπορούσαν να εκπροσωπηθούν μόνο από εμένα και ψηφίζοντας εμένα απέρριπταν την εκπροσώπηση από συνδυασμό. Φυσικά θα μπορούσε να γίνει κλήρωση, αλλά με βάση το θεμέλιο της αρχής της αντιπροσώπευσης, η έδρα σωστά δόθηκε σε εμένα διότι διαφορετικά θα υπήρχαν μέλη της ΕΣΠΗΤ που δεν θα εκπροσωπούνταν. Λίγο ανοιχτό μυαλό και καλή θέληση χρειάζεται για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, αλλά δυστυχώς ο κομματισμός έχει πλήξει ακόμη και τις δημοσιογραφικές ενώσεις ώστε να θέλουν να καταρρίψουν οποιαδήποτε ανεξάρτητη παρουσία. Στο κάτω κάτω, εφόσον δεν απαγορεύεται η συμμετοχή ανεξάρτητων υποψηφίων, αυτοί έχουν όλα τα δικαιώματα και δυνατότητες που έχουν και οι υποψήφιοι στους συνδυασμούς. Οτιδήποτε εναντίον αυτής της αρχής αποτελεί και αποκάλυψη έλλειψης δημοκρατικού φρονήματος. Η εναλλακτική και αντιδημοκρατική λύση θα ήταν να ακυρωθούν οι εκλογές και να επαναληφθούν χωρίς ανεξάρτητους υποψήφιους. Δεν φτάσαμε μέχρι εκεί, ευτυχώς.
Η ατιμία, όμως, που έγινε από την Δημοσιογραφική Συνεργασία κατά τη διάρκεια των εκλογών στην ΠΟΕΣΥ στις 19 Ιουνίου, ξεπερνούσε αυτό το πταίσμα στις εκλογές της ΕΣΠΗΤ. Ο εν λόγω συνδυασμός κυκλοφόρησε στο παρά πέντε (ακριβέστερα «στο παρά δεκαπέντε» διότι ήταν ένα τέταρτο πριν από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων στην ΠΟΕΣΥ) ένα έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 2893-19/6/11 σχετικά με την κατανομή εδρών στο διοικητικό συμβούλιο και γενικό συμβούλιο της ομοσπονδίας. Όπως επιβεβαίωσαν και οι νομικοί της εφορευτικής επιτροπής, ουσιαστικά έθετε θέμα για τη συμμετοχή ανεξάρτητων και μεμονωμένων υποψηφίων, διότι η κατανομή εδρών (κυρίως στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας) έχει κάποιες ιδιομορφίες για την αντιπροσώπευση όλων των δημοσιογραφικών ενώσεων της Ελλάδας. Σε ερώτησή μου προς σημαντικό στέλεχος της Δημοσιογραφικής Συνεργασίας γιατί διάλεξαν την τελευταία στιγμή να κάνουν αυτή την κίνηση και όχι από την προηγούμενη μέρα, ώστε να υπάρχει χρόνος, είπε ξεκάθαρα ότι «τώρα κρίθηκε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή». Η δημιουργία προσωρινής κρίσης ήταν μελετημένη δηλαδή.
Εγώ είχα ήδη δηλώσει ανεξάρτητη υποψηφιότητα για το γενικό συμβούλιο και ορισμένοι συνάδελφοι από την επαρχία «κατέβαιναν» ως μεμονωμένοι υποψήφιοι διότι οι ενώσεις τους ήταν ολιγομελείς. Υπήρχαμε αρκετοί ανεξάρτητοι και μεμονωμένοι υποψήφιοι, οι οποίοι υπό την έμμεση απειλή για την ισχυρή πιθανότητα οι εκλογές της ομοσπονδίας να προσβληθούν δικαστικά και να ακυρωθούν, είτε συνεργαστήκαμε με ευρύτερα σχήματα είτε δημιούργησαν ομάδες ανεξάρτητων και συμμετείχαν μέσω αυτών. Φυσικά αυτό είναι κάτι που δεν συμβαδίζει με τον αρχικό σκοπό της συμμετοχής μας στις εκλογές. Εκλεχτήκαμε ανεξάρτητοι και ήρθαμε να συμμετάσχουμε ως ανεξάρτητοι. Η άτιμη μεθόδευση από την Δημοσιογραφική Συνεργασία αναστάτωσε όλο το συνέδριο και προχώρησε σε εξαναγκασμό υποψηφίων να κινηθούν με τρόπο που δεν ήταν η αρχική τους επιλογή, αλλά ήταν η ασφαλέστερη για να μην εμπλακεί η ομοσπονδία σε μια θύελλα δικαστικών αγώνων αυτή την κρίσιμη περίοδο για την κοινωνία και τη δημοσιογραφία. Η υποκρισία της στάσης από την Δημοσιογραφική Συνεργασία είναι ότι στον κοινοβουλευτικό χώρο όπου ο χώρος τους έχει περιορισμένες δυνατότητες, λεκτικά στηρίζουν την απλή αναλογική, ανεξάρτητες και ανοικτές υποψηφιότητες κ.λπ. ενώ εκεί που αισθάνονται ισχυρότεροι συμπεριφέρονται εντελώς ολοκληρωτικά και άτιμα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες εγώ συνεργάστηκα με την ομάδα που ανήκε η Νέλλη Σπηλιοπούλου, η οποία επανεξελέγη Ταμίας, διότι γνωρίζω το έργο της και έχω εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της. Το γεγονός αυτό όμως δεν μειώνει το ποσό ατιμίας από τη μεθόδευση κατά των ανεξάρτητων υποψηφίων.
Το «κερασάκι» ήρθε από το μέλος της ΕΣΠΗΤ, Θανάση Αλατά, ο οποίος ουσιαστικά μου είπε ότι αυτός (και η παράταξή του;) δέχθηκε να δοθεί η έδρα της ΕΣΠΗΤ σε εμένα και όχι στην παράταξή του με τη συμφωνία ότι δεν θα είχα συνεργασία με κάποιο σχηματισμό!!! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τον κ. Λιακόπουλο ώστε να ενημερωθώ για τις εμφανίσεις Νεφελίμ στην Αθήνα, διότι τη συμφωνία θα πρέπει να την έχει κάνει με κάποιους Νεφελίμ που τον εξαπάτησαν. Πάντως εγώ δεν έκανα καμία συμφωνία με κανέναν. Κατέβηκα ανεξάρτητος.
Το αγκάθι της ΕΣΗΕΑ 
Το γεγονός με την άτιμη μεθόδευση από την Δημοσιογραφική Συνεργασία, έχει και περαιτέρω επιπτώσεις. Η οργή από πολλές δημοσιογραφικές ενώσεις κατά του τρόπου με τον οποίο στελέχη της ΕΣΗΕΑ αντιμετωπίζουν συναδέλφους άλλων ενώσεων και τα προβλήματα που δημιουργούν στην διεκδίκηση διαφόρων στοιχειωδών θεμάτων, κορυφώθηκε με αυτό το γεγονός. Δεδομένου ότι το καταστατικό της ομοσπονδίας θα αλλάξει οπωσδήποτε σε αυτή την τριετία, διότι κανένας δεν είναι διατεθειμένος να έχει άλλα περιθώρια ανοχής, η δημιουργία ομοσπονδίας πιθανόν να γίνει από δύο δημοσιογραφικές ενώσεις. Έχει ωριμάσει σε αρκετό βαθμό η ιδέα, όλες οι ενώσεις της Ελλάδας εκτός από την ΕΣΗΕΑ να σχηματίσουν μια Ένωση (Πανελλήνια ή Πανελλαδική Ένωση Συντακτών) η οποία ουσιαστικά θα επανιδρύσει, μαζί με την ΕΣΗΕΑ, την ομοσπονδία ΠΟΕΣΥ.
Ένα άλλο στοιχείο που κυριάρχησε στο συνέδριο ήταν και η αγανάκτηση για το σύνθημα «αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι» και ότι χρειάζεται να φτάσουμε στο σημείο μέχρι και του σχηματισμού επιτροπής διερεύνησης για την αντιδεοντολογική και εξωδημοσιογραφική συμπεριφορά και δράση δημοσιογράφων. Με αυτό τον τρόπο θα δείξουμε στην κοινωνία ότι αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν αφορούν την πλειοψηφία των δημοσιογράφων. Ειδικότερα, εκφράστηκε πολύ ισχυρή θέληση ένα από τα στοιχεία που θα διερευνήσει αυτή η επιτροπή (η οποία θα περιλαμβάνει και μη δημοσιογράφους) να είναι και ο τρόπος κάλυψης της οικονομικής κρίσης από συγκεκριμένους δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης, που λειτουργούν περισσότερο ως παπαγαλάκια και λομπίστες της Τρόικας παρά ως δημοσιογράφοι. Ο σχηματισμός αυτής επιτροπής για διερεύνηση τέτοιων θεμάτων είναι απολύτως απαραίτητος.

5 σχόλια

  1. 2009

    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ:

    1. ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 54 ΔΙΣ (!!) ΕΥΡΩ (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 32 ΔΙΣ ΤΟ 2008).

    2. ΕΛΛΕΙΜΑ 15,4%, ΗΤΟΙ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΩΣ 6%.

    3. ΧΡΕΟΣ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΞΗΣΗ 120 ΔΙΣ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ 30, ΑΝΤΕ 40 ΔΙΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ 120!!!!

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΑΕΠ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΑΣ!!!!

    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΑΖΙ... ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ!!!

    Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!

    "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ..."

    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!

    ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΑΠΑΤΗ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΚΑΙ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΗΘΙΚΟΙ" ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ
    "ΦΥΣΙΚΟΙ" ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΜΜΕ....!!!

    Όταν έχεις γνωρίσει, εκ των έσω, όλα αυτά τα δημοσιογραφικά βυθοκορήματα που κομπάζουν παραληρηματικά περί της «αλήθειας» και της «ελεύθερης άποψης»,
    περί οικονομίας, πέρι πολιτικής, πέριιστορίας κ.λπ, δένεσαι στο «κατάρτι» με αλυσίδες για να συγκρατηθείς απο τις οδαλίσκες της παραπληροφόρησης…

    Αυτό που προκαλεί τη σιχασιά και την οργή είναι ότι υψώνουν την ασημαντότητά τους, τη θεωρητική τους ανέχεια, την τραγική άγνοιά τους, τον ηθικό ευνουχισμό τους και κυρίως τη γλοιώδη δουλοπρέπειά τους στα ισχυρά κέντρα εξουσίας,
    σε «αρετή» και υπέρτατη «πηγή»
    της γνώσης και της αλήθειας…

    Ούτε στην εποχή του Τσαουσέσκο
    ή του Στάλιν
    δεν είχε επιχειρηθεί τέτοια χειραγώγηση της κοινής γνώμης.
    ±

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΕΣΥ,ΕΣΗΕΘΣτ.ΕΕ και ΕΣΗΕΠΗΝ,
    ΠΟΕΣΥ ΕΣΠΗΤ κλπ,
    εεεε δέν καταλαβαίνω τα αρχικά.
    Αντιλαμβάνομαι όμως ότι είστε
    κομματόσκυλα δεμένα σε άρμα που
    χάνει λάδια.
    ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΑ Ή ΠΛΗΡΏΝΕΣΑΙ
    ΠΟΥΣΤΙΚΑ?ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΣΩ ΘΕΣΜΟΘΕΤΙΜΕΝΗ
    ΠΟΡΤΑ?
    Δουλεύει ρε το κάθε κομματικό
    συνδικαλόσκυλο? Δουλεύει???????????
    Πληρώνεται όμως από τους λογ/σμούς
    μου καί σου.
    Άν δεν κατάλαβες,είσαι άξιος της
    μοίρας σου.Άντε στόν Καιάδα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΜΑ ΛΑΙΚΟ


    ( τραγουδιέται όπως το παπόρι απ’ την Περσία )



    Δεξιά μου Δεξιά μου- Δεξιά μου Δεξιά μου
    Δεξιά μου Δεξιά μου αχ και πούσαι αρχόντισσα μου.
    Σύριζα μα μην με λένε Σύριζα να μην με λένε
    Σύριζα να μην με λένε στο Πασόκ όλοι θα κλαίνε.
    Το Πασόκ θα σιχτιρίσω το Πασόκ θα σιχτιρίσω
    το Πασόκ σιχτιρίσω και εσένα θ’ αναστήσω.
    Δεν γουστάρω εξουσία δεν γουστάρω εξουσία
    δεν γουστάρω εξουσία νάχουνε και παρουσία.
    Με γιαούρτια και με τούρτες με γιαούρτια και με τούρτες
    με γιαούρτια και με τούρτες και με μπόλικες μπαρούφες.
    Και με ξύλο όπου λάχει και με ξύλο όπου λάχει
    και με ξύλο όπου λάχει να φωνάζουν όχου κι άχι.
    ( Θα τα σπω ν’ αγαναχτήσουν θα τα σπω ν’ αγαναχτήσουν
    θα τα σπω ν’ αγαναχτήσουν και να σε ξαναψηφίσουν.
    Ε ρε γέλια και μπακούρια ε ρε γέλια και μπακούρια
    ε ρε γέλια και μπακούρια θα τους φάνε τα τσιμπούρια.)
    Αχ και νάρθεις Δεξιά μου αχ και νάρθεις Δεξιά μου
    αχ και νάρθεις Δεξιά μου για ναρθώ στα σύγκαλα μου.
    Μη μιλάς κι εγώ δουλεύω μη μιλάς κι εγώ δουλεύω
    μη μιλάς μα εγώ δουλεύω και για εσένα μεσιτεύω.
    Με τ’ αδέρφια τα Κουκούδια με τ’ αδέρφια τα Κουκούδια
    με τ’ αδέρφια τα Κουκούδια όλα στάχτες πελεκούδια.
    Στρώνουμε χαλί γλυκιά μας στρώνουμε χαλί γλυκιά μας
    στρώνουμε χαλί γλυκιά μας να βολέψεις τα παιδιά μας.
    Έλα κιέμείς θα σου λέμε έλα κιέμείς θα σου λέμε
    έλα κιέμεις θα σου λέμε μπινελίκια και θα κλαίμε.
    Τάχατες πως σε μισούμε τάχατες πως σε μισούμε
    τάχατες πως σε μισούμε μπίζνα μπίζνα σ’ αγαπούμε!!!!.
    Μη μας πάρουνε χαμπάρι μη μας πάρουνε χαμπάρι
    μη μας πάρουνε χαμπάρι και μας γδάρουν το τομάρι…...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΧΑΣΙΣΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ
    ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΤΗΣ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
    ΠΑSSOK.
    Ή
    ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ... 12.53
    ΨΥΧΟΑΝΩΜΑΛΕ
    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΕ
    ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΠΟΤΑ ΜΕ AIDS ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση