GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγήκαν με φέρετρα στην Χαλκίδα...

Mε φέρετρα και μαύρες σημαίες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ταξιτζήδες στην Εύβοια. Από νωρίς το πρωί έκαναν παράσταση διαμαρτυρί...


Mε φέρετρα και μαύρες σημαίες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ταξιτζήδες στην Εύβοια. Από νωρίς το πρωί έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στην...
 υψηλή γέφυρα.
Στην συνέχεια πέρασαν από όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης. To μεσημέρι όπως βλέπετε και στην φωτογραφία παράταξαν τα αυτοκίνητα τους έξω από την αντιπεριφέρεια.
Μάλιστα έξω από την πόρτα τοποθέτησαν και ένα φέρετρο. "Δεν πάει άλλο, μας πέθαναν. Καλά θα κάνουν να ακούσουν και εμάς" είπε ο πρόεδρος Νίκος Κακαλιάς (φωτό). Σύμφωνα με δελτίο τύπου της πανελλήνιας Ένωσης, η« 48ωρη προειδοποιητική απεργία συνεχίζεται επ' αόριστο, αφού δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και καμία συνάντηση με το αρμόδιο υπουργείο» αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται, «Η απεργία συνεχίζεται και προς το παρόν δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης». Οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές ζητούν ειλικρινή συγνώμη, όπως αναφέρουν, από το επιβατικό κοινό που δεν θα είναι σε θέση να καλύψουν τις μεταφορικές του ανάγκες. Για έκτακτες ανάγκες υγείας θα υπάρχουν οχήματα ασφαλείας στα Ραδιοταξί όλης της χώρας, καταλήγει η ανακοίνωση.
http://www.evianews.com/

14 σχόλια

  1. Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : Οι μετανάστες- λαθρομετανάστες πριν από 8 μήνες ήταν : 6.000.000 , μετά σταμάτησαν να δίνουν στοιχεία στην δημοσιότητα ,αλλά ούτε και οι δημοσιογράφοι τα ζητάνε και η συχνότητα που μπουκάρουν στην χώρα μας είναι 300 ημερησίως και όσο αυξάνετε ο αριθμός τους , τόσο θα αυξάνουν και τα μέτρα λιτότητας με νέα μέτρα και κεφαλικούς φόρους και κόψιμο συντάξεων και μισθών και φαρμάκων για τον Έλληνα φορολογούμενο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένας εισαγγελέας θα πιάσει το θέμα.
    Κανένας δημοσιογράφος θα πιάσει το θέμα και να πιάσει λαυράκι η όλοι είναι κότες και φοβούνται ;;;;
    Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον κακό τον χορευτή τον ενοχλούν τα ΑΡΧΙ/ΔΙΑ του…

    Ή κοινώς, ψάχνουμε απελπισμένα να βρούμε θέματα για να στρέψουμε την κοινή γνώμη από το επερχόμενο selective default (αμετάφραστη μυστηριώδης έννοια στα αγγλικά
    που ΔΕΝ σημαίνει “επιλεκτική χρεωκοπία” και
    ΔΕΝ αφορά την χώρα μας,
    γιατί εμείς δεν θα χρεωκοπήσουμε ποτέ),
    γιατί θα έλθουν εσπευσμένα με βότσαλα
    από την παραλία και θα πιάσουν πλατεία,
    πρώτη κολώνα απέναντι από την Βουλή…

    Κυβερνηση Μεσα Ενημερωσης-Αποβλάκωσης,
    στημενοι δημοσιοΚαφροι, ασχολουνται με τους ταξιτζιδες, και περνουν ομορφα και ωραια οι μερες.
    Ποιος ασχολειται τωρα με την επιλελτικη χρεωκοπια και τις αλλες μπαρουφες Βενιζελου-Παπανδρεου.

    Μεχρι να φτασουμε στον Σεπτεμβριο και τα δημοψηφισματα κατι αλλο θα βρουνε να μας ζαλισουνε μετα τους ταξτζιδες.
    Ειναι η γνωστη μεθοδος παSSοκ οταν στριμωχνεται να πεταει την μπαλα στην εξεδρα φυσικα,
    με την βοηθεια των νταβατζοκαναλιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δεξιοί ταρίφες νομίζουν πως θα πέσει η κυβέρνηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ, ΝΑΙ ΝΑΙ! ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΑΡΙΦΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ... ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΛΕΙΣΤΟ... ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ, ΝΑ ΞΥΝΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΖΩΑ... ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΓΡΑΒΑΤΑ... ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΥΧΟΥΛΑ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΟΣΗ ΑΜΟΙΒΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ Μ' ΑΡΕΣΕΙ. ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΛΕΒΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΖΩ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΑΝΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ. ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ ΟΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΙ ΤΑΡΙΦΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΤΕΛΟΣ -ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ- ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΑΥΡΑ... ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙ ΜΟΥ ΓΙΑ 200.000 ΕΥΡΩ! ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΓΩ -'Η Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΟΥ Ο ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΛΗΣ...- ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΠΙΤΑ..; ΟΧΙ, ΘΑ ΜΟΥ ΣΚΑΣΟΥΝ... ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ 200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ. ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ. ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ -ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΑΓΡΑΜΜΑΤΟΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ ΜΕ 10 ΔΡΑΧΜΕΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΔΙΕΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΛΑΚΑ ΟΔΗΓΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ 1.000-1.500 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΛΕΙ. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΩ 200.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ. ΠΑΙΡΝΩ ΑΕΡΑ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΑΡΑΚΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΣΩΣΤΟΣ; ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ, ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ... ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ, Ο ΤΑΡΙΦΑΣ. ΤΕΛΟΣ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ... ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ... -ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ- ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ, ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ. ΟΣΟΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ..! ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ .... ΧΑΛΚΙΔΑΣ !!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


    ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕ
    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ
    ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΑΞΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπου υπάρχουν απεργοί κρύβεται
    η ΝΔ, όπου κράξιμο και σφύριγμα, κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ.... (χαχαχαουχα!)


    Ενορχηστρωμένη η προσπάθεια της Κυβέρνησης να φορτώσει την κινητοποίηση των Ταξί στη ΝΔ. Το πρόσχημα είναι ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, ο οποίος δεν φτάνει που φέρει το προπατορικό αμάρτημα να είναι ΝΔ, συμμετέχει και σε κομματικές εκδηλώσεις.

    Γιατί οι εργατοπατέρες οφείλουν να είναι μόνο ΠΑΣΟΚ και να ακολουθούν τη διαδρομή Πρόεδρος Συνδικάτου-Βουλευτής- Υπουργός Εργασίας. Τι συμψηφισμοί με τον Νίκο Φωτόπουλο της ΔΕΗ, τι υπονοούμενα για το ρόλο της ΝΔ και του Προέδρου της στις κινητοποιήσεις, η παρωχημένη πασοκική προπαγάνδα σε μία ακόμη έξαρση.

    Να δούμε λίγο την πραγματικότητα: «Ο Δημήτρης Ρέππας, στη διάρκεια χθεσινής του παρέμβασης στην τηλεοπτική εκπομπή «Κ. Τύπος» , ξεκαθάρισε ότι οι οδηγοί ταξί θα πρέπει να απευθυνθούν στον τωρινό υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση, προκειμένου να βρεθεί μια λύση που να τους ικανοποιεί στο θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματός τους, καθώς αυτός είναι πλέον αναρμόδιος, αφού ακόμα και οι «συμβιβαστικές» προτάσεις του δεν ελήφθησαν υπ’ όψιν από τον νυν υπουργό.

    Επί της ουσίας δηλαδή , το προεδρικό διάταγμα του Ρέππα θα επέφερε μία ηπιότερη ρύθμιση, σε σχέση με ότι ισχύει στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ο ανασχηματισμός όμως επέφερε μία θεαματική αλλαγή στάσης της Κυβέρνησης στο θέμα. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός συνέστησε στους Υπουργούς του να έχουν κοινή γραμμή, αναγνωρίζοντας εμμέσως ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την ίδια την Κυβέρνηση.

    Πολλά περισσότερα ερωτήματα εγείρονται για τη στάση της Κυβέρνησης να μην αποτρέψει τον αποκλεισμό του αεροδρομίου και του λιμανιού, αν και είχε γίνει γνωστή η πρόθεση των αυτοκινητιστών από το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής.

    Μετά το επικοινωνιακό φιάσκο οι «αυτόκλητοι» υπερασπιστές των κυβερνητικών θέσεων θα υποχωρήσουν. Ψάχνοντας το επόμενο θέμα στην απεγνωσμένη προσπάθειά τους να φθείρουν τον Αντώνη Σαμαρά…

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ...ΣΤΗΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ
    ΡΕ ΤΖΟΥΦΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ..ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρεώνουν το «Περλ Χάρμπορ» στον Ραγκούση.
    _______________________________
    Επικοινωνιακά, η κυβέρνηση πόνταρε στην επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον, έστω και αν
    εκ των προτέρων ήταν γνωστό ότι πρέπει να κρατάει μικρό καλάθι. Πόνταρε και δικαίως, γιατί η ανοικτή στήριξη από τις ΗΠΑ, άσχετα
    για τους λόγους για τους οποίους δίνεται, αποτελεί πάντα είδηση.

    Εκείνο όμως που δεν είχε σκεφτεί ήταν το ενδεχόμενο ένα τυχαίο γεγονός να τινάξει στον αέρα τον επικοινωνιακό σχεδιασμό της επίσκεψης. Και αυτό συνέβη ! ___________________________
    Η... επέλαση των ταξιτζήδων στο λιμάνι και το αεροδρόμιο, μαζί με τα γεγονότα που επακολούθησαν στο Ρίο, πέταξε από την πρώτη θέση της επικαιρότητας την Χίλαρι και έβαλε σε αυτή τον... Λυμπερόπουλο να βρίζει την κυβέρνηση. Βατερλό...
    Ή καλύτερα, Περλ Χάρμπορ για να ταιριάζει και με τη Χίλαρι και την επέλαση των κίτρινων ταξί.
    Μπορεί να μην το έκανε επίτηδες, αλλά πολιτικά τη νύφη φαίνεται ότι την πληρώνει ο Γιάννης Ραγκούσης.
    Ο άλλοτε «κολλητός» του Πρωθυπουργού απομακρύνεται συνέχεια από το Μέγαρο Μαξίμου και η παλιά «αγάπη» γίνεται δίκοπο μαχαίρι.
    Ορισμένοι στην Κυβέρνηση πιστεύουν ότι ρόλο σε αυτό διαδραμάτισε και το γεγονός ότι ο Ραγκούσης ουσιαστικά αμφισβήτησε τις επιλογές του Δημήτρη Ρέππα ο οποίος βρίσκεται ψηλά στο «χρηματιστήριο» του Μεγάρου Μαξίμου.

    Άσχετα όμως με αυτό, η κινητοποίηση των ταξιτζήδων που εκτός από την επίσκεψη Κλίντον χτύπησε την εικόνα της χώρας και τη βαριά της βιομηχανία τον τουρισμό, χρεώνεται στον Γ. Ραγκούση, ο οποίος (στο Μαξίμου) εκτιμάται ότι ακολουθεί προσωπική πορεία, πικραμένος από την μετακίνησή του στον ανασχηματισμό, αλλά και από τον τρόπο που έγινε.
    Με e-mail τα ξημερώματα...

    Υ.Γ. Ο αρχιτέκτονας του χάους, κ. Ραγκούσης, προσπαθεί να βγάλει από πάνω του τις ευθύνες που έχει για τα προβλήματα που προκαλεί στον Τουρισμό και στην κοινωνία η απεργία των “ταξί” και να τις ρίξει στη Νέα Δημοκρατία.

    Για το σκοπό αυτό, ισχυρίζεται ότι η απεργία υποκινείται, δήθεν, από τη Νέα Δημοκρατία, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την κομματική ιδιότητα που έχει στη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ. Ο κ. Ραγκούσης, όμως, εκτός των άλλων, έχει και επιλεκτική μνήμη.

    Ξεχνάει ότι γραμματέας του ΣΑΤΑ είναι ο κ. Κώστας Δήμος, ο οποίος είναι γραμματέας της κομματικής οργάνωσης μεταφορών**** του ΠΑΣΟΚ.

    Όπως, επίσης, ξεχνάει ότι Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Ταξί είναι ο κ. Παναγιώτης Σκέντζος, αναπληρωτής ταμίας στη ΓΣΕΒΕΕ, όπου έχει εκλεγεί με το συνδυασμό του κ. Ασημακόπουλου *****,
    που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ.
    ____________________________________
    Υ.Γ. 2...Πειτε των παΣοκων οτι ο κλεφτης
    και ο ψευτης το πρωτο χρονο χαιρουνται.
    ------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ-ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..ΠΩΠΩ ΤΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ? ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9.58 Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ..ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ..ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ...ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ...ΕΚΤΟΣ ΑΝΝΝΝΝΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρεώνουν το «Περλ Χάρμπορ» στον Ραγκούση.
    _______________________________
    Επικοινωνιακά, η κυβέρνηση πόνταρε στην επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον, έστω και αν
    εκ των προτέρων ήταν γνωστό ότι πρέπει να κρατάει μικρό καλάθι. Πόνταρε και δικαίως, γιατί η ανοικτή στήριξη από τις ΗΠΑ, άσχετα
    για τους λόγους για τους οποίους δίνεται, αποτελεί πάντα είδηση.

    Εκείνο όμως που δεν είχε σκεφτεί ήταν το ενδεχόμενο ένα τυχαίο γεγονός να τινάξει στον αέρα τον επικοινωνιακό σχεδιασμό της επίσκεψης. Και αυτό συνέβη ! ___________________________
    Η... επέλαση των ταξιτζήδων στο λιμάνι και το αεροδρόμιο, μαζί με τα γεγονότα που επακολούθησαν στο Ρίο, πέταξε από την πρώτη θέση της επικαιρότητας την Χίλαρι και έβαλε σε αυτή τον... Λυμπερόπουλο να βρίζει την κυβέρνηση. Βατερλό...
    Ή καλύτερα, Περλ Χάρμπορ για να ταιριάζει και με τη Χίλαρι και την επέλαση των κίτρινων ταξί.
    Μπορεί να μην το έκανε επίτηδες, αλλά πολιτικά τη νύφη φαίνεται ότι την πληρώνει ο Γιάννης Ραγκούσης.
    Ο άλλοτε «κολλητός» του Πρωθυπουργού απομακρύνεται συνέχεια από το Μέγαρο Μαξίμου και η παλιά «αγάπη» γίνεται δίκοπο μαχαίρι.
    Ορισμένοι στην Κυβέρνηση πιστεύουν ότι ρόλο σε αυτό διαδραμάτισε και το γεγονός ότι ο Ραγκούσης ουσιαστικά αμφισβήτησε τις επιλογές του Δημήτρη Ρέππα ο οποίος βρίσκεται ψηλά στο «χρηματιστήριο» του Μεγάρου Μαξίμου.

    Άσχετα όμως με αυτό, η κινητοποίηση των ταξιτζήδων που εκτός από την επίσκεψη Κλίντον χτύπησε την εικόνα της χώρας και τη βαριά της βιομηχανία τον τουρισμό, χρεώνεται στον Γ. Ραγκούση, ο οποίος (στο Μαξίμου) εκτιμάται ότι ακολουθεί προσωπική πορεία, πικραμένος από την μετακίνησή του στον ανασχηματισμό, αλλά και από τον τρόπο που έγινε.
    Με e-mail τα ξημερώματα...

    Υ.Γ. Ο αρχιτέκτονας του χάους, κ. Ραγκούσης, προσπαθεί να βγάλει από πάνω του τις ευθύνες που έχει για τα προβλήματα που προκαλεί στον Τουρισμό και στην κοινωνία η απεργία των “ταξί” και να τις ρίξει στη Νέα Δημοκρατία.

    Για το σκοπό αυτό, ισχυρίζεται ότι η απεργία υποκινείται, δήθεν, από τη Νέα Δημοκρατία, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την κομματική ιδιότητα που έχει στη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ. Ο κ. Ραγκούσης, όμως, εκτός των άλλων, έχει και επιλεκτική μνήμη.

    Ξεχνάει ότι γραμματέας του ΣΑΤΑ είναι ο κ. Κώστας Δήμος, ο οποίος είναι γραμματέας της κομματικής οργάνωσης μεταφορών**** του ΠΑΣΟΚ.

    Όπως, επίσης, ξεχνάει ότι Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Ταξί είναι ο κ. Παναγιώτης Σκέντζος, αναπληρωτής ταμίας στη ΓΣΕΒΕΕ, όπου έχει εκλεγεί με το συνδυασμό του κ. Ασημακόπουλου *****,
    που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ.
    ____________________________________
    Υ.Γ. 2...Πειτε των παΣοκων οτι ο κλεφτης
    και ο ψευτης το πρωτο χρονο χαιρουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ; ; ; ; ; ;
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΕΡΟΥΣ.

    ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ !!!

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



    ...δεν τους ενδιαφερει η πατριδα,
    δεν τους απασχολει η εικονα της Ελλαδας,
    δεν τους καιγεται καρφι για την αναταραχη
    που προκαλουν...
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ
    ΣΕ ΦΤΗΝΗ ΤΙΜΗ...αυτο γυρευουν!!!


    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ....
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...
    ΤΗΝ Χ Ρ Ε Ο Κ Ο Π Ι Α
    ΚΑΙ
    ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
    ++++++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση