GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το γατάκι που μοιάζει στον Χίτλερ...

Tο γατάκι στη φωτογραφία ακούει στο όνομα Κίτλερ και είναι έξι βδομάδων. Μία φιλοζωική οργάνωση της Αγγλίας προσπαθεί να του βρει έν...

Tο γατάκι στη φωτογραφία ακούει στο όνομα Κίτλερ και είναι έξι βδομάδων. Μία φιλοζωική οργάνωση της Αγγλίας προσπαθεί να του βρει ένα σπίτι να το φροντίζει, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Ο λόγος είναι τα χαρακτηριστικά του που το κάνουν να μοιάζει με...
 τον Χίτλερ.

10 σχόλια

  1. Ρε κοματόσκυλό του ποδηλάτη, που γράφεις " ΓΝΩΣΤΗ Η ΧΡΕΟΚ.... Γράψε ρε μαλάκα που τα έχει τα εκατομμύρια και κλοσάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ:

    "ΓΝΩΣΤΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008"!!

    "Στο φως επιστολές Δούκα προς Καραμανλή για το χρέος και την αδυναμία δανεισμού"!!

    "Ο Π.Δούκας και ο Γ.Αλογοσκούφης είχαν από το καλοκαίρι του 2008 υποστηρίξει τη λήψη σκληρών μέτρων, ωστόσο, οι πολιτικές εκείνες είχαν απορριφθεί από το Μαξίμου (ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΓΑΡ)"!!

    "Στις επιστολές του ο κ. Δούκας προειδοποιούσε για τη διόγκωση των ελλειμμάτων και τον κίνδυνο η χώρα να μην μπορέσει να βγει στις αγορές να δανειστεί."

    "Αναλυτικά, σε επιστολή του τον Οκτώβριο του 2008 τόνισε ότι το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες, ποσό που τελικά ανήλθε στα 48 δισ. ευρώ για το 2009, σημειώνοντας: «Αυτό απαιτεί την απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών»."

    ...ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ...

    ...ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ΚΑΙ PLAYSTATION!!!

    Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ, ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!
    **************************

    Υ.Γ. ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ - ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΛΑΚΑ??

    ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΜΟΡΦΩΤΕ...

    Ο ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ "ΟΙ" ΚΑΙ ΟΧΙ "Η", ΒΟΥΡΛΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε καραγκιόζη που τα πουλάς αυτά ρε κόπανε. Τα στοιχεία πως τα συγκράτησες
    κοματόσκυλο εάν δεν είναι δουλειά στημένη. Μην γράφεις τα ίδια και τα ίδια δεν διαβάζετε η ιστοσελίδα ρε άρρωστε. Γράψε καλέ και για την υπόσχεση του αρχηγού σου ότι θα εξετασθούν όλες οι χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ, έγινε μεγάλο φαγοπότι κόπανε και εσει βλάκα σε βάζουν και μας πρήζεις τα αρχίδια με ανούσια, κόπανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλάκας πάντως δεν είμαι. Ρε μεγάλε ,
    πρόσεξε δεν λέω κάλε, εσένα αυτό σε απασχολεί τι έκανε ο μπουχέσας με τους συνεργάτες του και όχι οι κλεψιές όλων τους που λεηλάτησαν τον τόπο και πάμε για φούντο. Δεν καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου.
    31 Ιουλ 2011 9:47:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΞΩ Η ΜΚΟ ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ, ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!
    .............................
    .............................


    ΜΑ, ΤΗ ΨΩΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ....
    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΘΑ ΤΗ ΦΑΤΕ ....

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ !!!!!!!!!!!!!
    ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ. ΕΞΩ ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΓΚΟΥ ΧΟΜ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ. 1967 - 1981 0 ΧΡΕΟΣ. Η ΔΕΞΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΩΛΗΚΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΓΡΑΜΜΕΝΩΝ. ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΑΣΠΟΝΔΥΛΩΝ ΜΑΛΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗ ΦΥΛΑΚΑ. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. ΔΑΣΚΑΛΟΙΙΙΙΙΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση