GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Ντ. Μπακογιάννη...

« Είναι αλήθεια ότι οι δηλώσεις Γιούνκερ « προσβάλλουν » την εθνική μας υπερηφάνεια. Αλλά οφείλουμε να μην ξεχνάμε ότι, εάν φτάσαμε σήμερ...

«Είναι αλήθεια ότι οι δηλώσεις Γιούνκερ «προσβάλλουν» την εθνική μας υπερηφάνεια. Αλλά οφείλουμε να μην ξεχνάμε ότι, εάν φτάσαμε σήμερα να γίνονται τέτοιες δηλώσεις, αυτό οφείλεται σε δυο δυσάρεστες αλλά, δυστυχώς, απόλυτα υπαρκτές καταστάσεις:
Πρώτον, στο γεγονός ότι η «επιτήρηση» και η...
συμμετοχή ειδικών από την ΕΕ και το ΔΝΤ στο πρόγραμμα κατέστησαν αναγκαίες, από την σχεδόν πλήρη ανικανότητα της κυβέρνησης να φέρει εις πέρας τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.
Δεύτερον, από το γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση περιβάλλεται, ως γνωστόν, από σχεδόν ολοκληρωτική αναξιοπιστία έναντι της Ευρώπης.
Απάντηση σε όλα αυτά είναι η εθνική συνεννόηση. Ενωμένοι αποδεικνύουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και μπορούμε να το κάνουμε».

14 σχόλια

  1. Θα τρελαθουμε

    Η Ντορα κανει αντισταση...

    πουσε καημενε δρ Κουτσουκο

    οι δοσιλογοι κανουν αντισταση στα λογια
    ελεος αδερφια ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ; ΤΙ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ,ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ,ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλώς παραδέχεται ανικανότητα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.
    Μόνο που ξέχασε να συμπεριλάβει τον εαυτό της μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κόρη του μητσοτάκη πουλάει πατριωτισμό...τι άλλο θα δούμε, αλλά οι μακάκες νεοραγιάδες αυτούς ψηφίζουν. Τα παιδιά και τα εγγόνια πατριδοκάπηλων, νενέκων, καρεκλοκένταυρων, επαγγελματιών και μαθουσάλων της πολιτικής, μητσοτακιδων, παπανδρέηδων, καραμανλήδων, βαρβιτσιωτών, παπαδογγοναίων, σούρλων, καρτάληδων, κεδικογλαίων, κ.λ.π. ψευτών, πουλημένων, καθοδηγούμενων, λαμογίων, τα οποία δεν έχουν καμμία σχέση με τον Ελληνικό λαό, παρά μόνο με οργανωμένα επιχειρηματικά και οικονομικά συμφέροντα, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΡΕ ΡΑΓΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οταν η ντόρα διόριζε χιλιάδες ντοράκια στο Δήμο Αθηναίων, δεν υπολόγιζε το δημόσιο χρέος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια χαρά τα λέει η Ντόρα, η κυβένηση και η αξιωμαική αντιπολίτευση αποδεικνύονται κατώτερες των περιστάσεων, για αυτό και θα υποστούν δεινή ήττα στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H χασκογελούσα κωλόγρια Ντόρα , εκλεκτή θυγατέρα του εφιάλτη της Δημοκρατίας, γυρίζει από κανάλι σε κανάλι παίζοντας τον ρόλο της νέας πολιτικού που δεν έχει καμία σχέση με τα δρώμενα, τα δανεικά και τα χρωστούμενα.

    Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
    Ούτε ξέρει τι της γίνεται...!

    Από την μιά οι δεσμεύσεις με τους ξένους τοκογλύφους, στούς οποίους έχει υποσχεθεί --με τον κανόνα της αμοιβαιότητος βέβαια-- απόλυτη στήριξη.
    Από την άλλη οι μερικές δεκάδες ανυποψίαστοι που την ακολούθησαν και οι άνθρωποι δεν αντέχουν 2ο Μνημόνιο και ασφαλώς δεν θέλουν η Αρχηγός τους η Ντόρα να το ψηφίσει και αυτή.

    Η εικονα του παλαιοκομματισμού στην πιο αποκρουστική της μορφή…

    ΧΑΙΡΕ ΝΤΟΡΑ ΑΧΟΡΤΑΓΗ !!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδώ ο κόσμος χάνεται και η κωλόγρια πολιτεύεται.

    Η γριά είναι κακιά σαν γίνεται υπηρέτης της οργής και του γινατιού.

    Αλήθεια πόσο άθλια είναι η γριά που θέλει να απολαύσει πράγματα που από χρόνια τάχασε.

    Η Ντόρα θεώρει τα γηρατειά αφετηρία μιάς νέας πολιτικής σταδιοδρομίας….

    Ντόρα μου ,ο αγαθός και συνετός στα γηρατειά απολαμβάνει σεβασμό και αγάπη, εσύ επιζητάς το φτύσιμο ….το γιαούρτωμα … το ανάθεμα…

    Βρε ουστ από δω κωλόγρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. που'σαι καημενε δρ Κουτσουκο

    Να γελάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;

    ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ;

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ

    ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ;



    ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΔΥΣΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ 2% ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ 1%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση