GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όπως ακριβώς και ο Μπους...

Του David Reff   για το περιοδικό The New Republic Λοιπόν, αυτό ήταν πραγματικά σύντομο! Συνήθως χρειάζεται να μεσολαβήσει αρκετός χρ...

Του David Reff 
για το περιοδικό The New Republic
Λοιπόν, αυτό ήταν πραγματικά σύντομο! Συνήθως χρειάζεται να μεσολαβήσει αρκετός χρόνος από τη στιγμή που ο Λευκός Οίκος δικαιολογεί –με τον τρόπο του - μια στρατιωτική περιπέτεια στο Αμερικανικό κοινό, μέχρι να αποκαλυφθεί το τι πραγματικά συμβαίνει. Χρειάστηκε να δούμε πρώτα την πτώση του Σαντάμ Χουσείν για να ανακαλύψουμε πως η δικαιολογία της κυβέρνησης Μπους για τον πόλεμο στο Ιράκ -η απειλή των όπλων μαζικής καταστροφής- δεν ήταν παρά μια πρόφαση που βασίστηκε σε κατασκευασμένα στοιχεία. Αλλά από...
 το τηλεοπτικό διάγγελμα του προέδρου Ομπάμα στις 29 Μαρτίου, στο οποίο ισχυρίστηκε πως η επέμβαση στη Λιβύη δεν αποσκοπούσε σε καθεστωτική αλλαγή, μέχρι την αποκάλυψη του Reuters πως είχε υπογράψει μια διαταγή η οποία επέτρεπε μυστικές αμερικανικές επιχειρήσεις στη Λιβύη, τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την ομιλία -αν όχι νωρίτερα- χρειάστηκαν πάνω κάτω 24 ώρες. Και έτσι τώρα πηγαίνουμε στη Λιβύη, κάτι για το οποίο πίεζαν όλο αυτό τον καιρό οι νεοσυντηρητικοί και οι φιλελεύθεροι οπαδοί του επεμβατισμού.
Στην ομιλία του ο πρόεδρος επέμεινε πως δεν υπήρχε καμία σύγκριση μεταξύ των περιπτώσεων του Ιράκ και της Λιβύης και πως η διεύρυνση των στόχων της αμερικανικής επέμβασης σε βαθμό τέτοιο που να «περιλαμβάνουν την καθεστωτική αλλαγή θα ήταν λάθος». Στην πραγματικότητα βέβαια, η Ουάσιγκτον έχει κάνει ακριβώς αυτό. Ο πρόεδρος Ομπάμα εστίασε την προσοχή του στις κυρώσεις του ΟΗΕ και στην πολυεθνική φύση της ζώνης απαγόρευσης πτήσεων και καυχήθηκε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πλέον παραχωρήσει το κύριο ρόλο στους «συμμάχους και εταίρους στο ΝΑΤΟ». Αλλά αυτά είναι υποκριτικές ανοησίες. Αν το δούμε από τη στρατιωτική πλευρά, το ΝΑΤΟ χωρίς το αμερικανικό στρατιωτικό κεφάλαιο δεν αποτελεί και καμία τρομερή δύναμη. Είναι αλήθεια πως σε πολιτικό επίπεδο, η Γαλλική κυβέρνηση έχει πιέσει σκληρά για πιο επιθετικές στρατιωτικές κινήσεις με στόχο την παροχή υποστήριξης στην Λιβυκή αντίσταση. Αλλά, παρά τις διαβεβαιώσεις του προέδρου Ομπάμα για το αντίθετο, η συντριπτική υπεροχή των βομβών, πυραύλων και σφαιρών που χτυπούν τις δυνάμεις του Συνταγματάρχη Καντάφι προέρχεται από αμερικανικά πλοία και αεροσκάφη.
Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά: Μέχρι τις 28 Μαρτίου, μια μέρα δηλαδή πριν από την προεδρική ομιλία, οι ΗΠΑ είχαν εκτοξεύσει 199 πυραύλους Tomahawk εναντίον Λιβυκών στόχων κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Αυγή της Οδύσσειας». Ο συνολικός αριθμός των πυραύλων που εκτοξεύτηκαν από τις ένοπλες δυνάμεις όλων των υπολοίπων χωρών, που συμμετέχουν σε αυτό που ο πρόεδρος Ομπάμα αρέσκεται να αποκαλεί «συνασπισμό δυνάμεων», είναι επτά. Επιπλέον, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, από τις 600 τηλεκατευθυνόμενες βόμβες ακριβείας που είχαν εκτοξευτεί μέχρι την ίδια μέρα, οι 455 προέρχονταν από αμερικανικά πολεμικά αεροπλάνα. Σε μια συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Πεντάγωνο, από τον Αντιναύαρχο Bill Gortney του Μεικτού Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ, ένας δημοσιογράφος τόνισε στον Αντιναύαρχο πως τα πολεμικά αεροπλάνα AC-130 και το αεροπλάνο «καταστροφέας των τανκς» (“tank busting”) AC-10, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι αμερικανικές δυνάμεις στις επιχειρήσεις σύμφωνα με τον Gortney,   θεωρούνται αεροσκάφη «εγγύς αεροπορικής υποστήριξης» (“combat support aircraft”). Η απάντηση του Gortney αποτελεί ένα ανεκτίμητο παράδειγμα της σύγχυσης του Πενταγώνου: «Δε θα τα χαρακτήριζα αεροπορικής υποστήριξης», είπε. «Είναι μαχητικά αεροσκάφη και προκαλούν χτυπήματα ακριβείας».
Το να κατηγορήσουμε τον ναύαρχο για αυτόν τον διφορούμενο και ασαφή πολιτικό λόγο θα ήταν λάθος. Αν αυτό που οι ΗΠΑ κάνουν στη Λιβύη σήμερα είναι στην πραγματικότητα η παροχή αεροπορικής υποστήριξης τους εξεγερθέντες, ενώ  προσποιούνται πως διεξάγουν αυτό που ο πρόεδρος Ομπάμα περιέγραψε στο λόγο του σαν μια προσεκτική επιχείρηση που «εστιάζει στη διάσωση ζωών», τότε είναι λάθος του Λευκού Οίκου και όχι του Πενταγώνου. Στη τελική οι ανώτατοι αξιωματούχοι του τελευταίου απλά υποτάσσονται στα κελεύσματα της πολιτικής ηγεσίας και του Προέδρου ως αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων -όπως οφείλουν να κάνουν οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στο στρατό δημοκρατικών χωρών. Όπως απεδείχθη, ακόμα και αυτή η εγγύς αεροπορική υποστήριξη δεν υπήρξε αρκετή για να επιτρέψει στους εξεγερθέντες να νικήσουν στο έδαφος, όπως καταδεικνύουν οι πρόσφατες αντεπιθέσεις των στρατευμάτων του Καντάφι. Πιθανώς αυτός είναι ο λόγος που τώρα γίνονται συζητήσεις για την αποστολή όπλων στις αντικαθεστωτικές δυνάμεις, ακόμα και κάποιες προτάσεις που λένε πως οι στρατιώτες, οι οποίοι αποκαλούνται – δίχως αιδώ – από τους διοικητές του ΝΑΤΟ ως ειρηνοποιοί, μπορεί να αναπτυχθούν στη Λιβύη. Βέβαια χωρίς την έγκριση του ΟΗΕ αυτοί οι στρατιώτες δε θα έχουν κανένα παραπάνω δικαίωμα να αυτοαποκαλεστούν «ειρηνοποιοί» από ότι είχαν τα ρωσικά στρατεύματα στο Τατζικιστάν το 1990 ή στην Νότια Οσετία και την Αμπχαζία σήμερα.
Κατά κάποιον τρόπο αυτό που κάποιοι χαιρετίζουν ως το Δόγμα Ομπάμα της αποκαλούμενης ανθρωπιστικής επέμβασης, δείχνει όσο τίποτε άλλο σαν μια  συγχώνευση του φιλελεύθερου επεμβατισμού της δεκαετίας του '90, δηλαδή την περίοδο των επεμβάσεων στη Βοσνία, το Κόσοβο και τη Σιέρα Λεόνε, και του νεοσυντηρητικού επεμβατισμού της περιόδου του Μπους. Πράγματι, παρά τα όσα υποστηρίζουν οι φιλελεύθεροι οπαδοί του επεμβατισμού, οι οποίοι στηρίζουν τον Ομπάμα και τον πόλεμο στη Λιβύη, δεν υπάρχει τίποτα στην ομιλία του προέδρου που να μην μπορούσε να είχε ειπωθεί από τα χείλη του προέδρου Μπους – με μόνη διαφορά το θρησκευτικό μανδύα που είχε ο λόγος του τελευταίου. Ειδικότερα οι ομοιότητες με τη ρητορική της «εξαγωγής της δημοκρατίας και του πολέμου στο όνομα των αξιών» που χαρακτήριζε τον εναρκτήριο λόγο του Μπους μετά τη δεύτερη ορκωμοσία του το 2005 είναι εμφανείς. Οι υποστηρικτές του φιλελεύθερου επεμβατισμού φυσικά το αρνούνται αυτό και τονίζουν πως πιστεύουν στην πολυμερή προσέγγιση, κάτι το οποίο τους διαφοροποιεί από τους νεοσυντηρητικούς, καθώς επίσης και πως πιστεύουν στην ήπια ισχύ (ή στην έξυπνη ισχύ (“smart power”) όπως την όρισε τη Υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον) σε αντίθεση με τους νεοσυντηρητικούς οι οποίοι υποστηρίζουν τη «σκληρή ισχύ» (“hard power”).
Το πρόβλημα με αυτή τη θεώρηση είναι πως η ιδέα της πολυμέρειας, την οποία υιοθετούν οι οπαδοί του φιλελεύθερου επεμβατισμού, είναι μια ιδέα σύμφωνα με την οποία τα άλλα έθνη στηρίζουν ενεργά τις προσπάθειες της Αμερικής. «Ο κόσμος λειτουργεί καλύτερα όταν η Αμερική ηγείται», σύμφωνα με την προσφιλή ρήση του αείμνηστου Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, μια ρήση η οποία περικλείει εύστοχα την άποψη των φιλελεύθερων γερακιών πως μπορούν να έχουν παράλληλα αμερικανική ηγεμονία και πολυμέρεια, κάτι που κάποιος πιο σκεπτικός παρατηρητής θα μπορούσε να αποκαλέσει ηγεμονία χωρίς δάκρυα. Αλλά όλα αυτά αποτελούν διαφημιστικά ταχυδακτυλουργικά κόλπα. Αυτές οι επεμβάσεις λαμβάνουν χώρα όταν οι ΗΠΑ παρέχουν τη δύναμή τους· στην αντίθετη περίπτωση δεν συμβαίνουν καν. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι υποστηρικτές του πολέμου στη Λιβύη -συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου- μπορούν να προσποιηθούν ότι το γεγονός πως τυπικά υπάρχει όντως ένας συνασπισμός δυνάμεων και πως οι ΗΠΑ τυπικά έχουν εκχωρήσει τον κύριο ρόλο της επιχείρησης στο ΝΑΤΟ (και πάλι, λες και το ΝΑΤΟ δεν είναι ένας θεσμός στον οποίο κυριαρχούν οι ΗΠΑ) κάνουν αυτήν την επέμβαση διαφορετικής φύσεως από αυτές που πραγματοποίησαν οι φρικτοί νεοσυντηρητικοί. Σύμφωνα με αυτή τη λογική, με καθαρά θεσμικούς όρους, οι Σοβιετικοί θα μπορούσαν να αποκαλέσουν την εισβολή του 1968 στην Τσεχοσλοβακία σαν μια επιχείρηση του Συμφώνου της Βαρσοβίας.
Στην πραγματικότητα, αυτά που διαχωρίζουν τις προσεγγίσεις του φιλελεύθερου και του νεοσυντηρητικού επεμβατισμού, όσον αφορά τις λεγόμενες στρατιωτικές ανθρωπιστικές επεμβάσεις, αποτελούν τέλειες απεικονίσεις της φροϋδικής ιδέας του ναρκισσισμού των μικρών διαφορών. Και οι δυο πλευρές θεωρούν πως είναι το καθήκον της Αμερικής να ανασχηματίσει τον κόσμο και να τον κάνει πιο δημοκρατικό. Και άσχετα από το ποιας πλευράς η αφήγηση κυριαρχεί, το αποτέλεσμα τείνει να είναι πάντα ο πόλεμος.

13 σχόλια

 1. Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
  Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
  Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
  ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
  ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
  Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η αμήχανη "χαρά" των δεξιών κοπρόσκυλων για την προχθεσινή συμφωνία είναι τόση, όση ήταν η "χαρά" των δοσίλογων, προδοτών, ταγματασφαλιτών, χιτών και γερμανοτσολιάδων παππούδων τους, κατά την απελευθέρωση του 1944 και όση ήταν η "χαρά" των χουντικών, βασανιστών, εσατζήδων και ασφαλιτών πατεράδων τους, κατά την έλευση της δημοκρατίας το 1974 !!!!

  Βρε ουστ από δω ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
  ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
  Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
  Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
  Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
  Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
  Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
  ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πώ-πώ τί φριχτό και αποκρουστικό συνάμα θέαμα, 28 ώρες μετά την αναμφισβήτητη εθνική επιτυχία, να βλέπεις τον "Βασίλη Λεβέντη" του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τον γελοίο Τρελαντωνάκη Σα(χλα)μαρά, να στέκεται περίλυπος, έτοιμος να βάλει τα κλάματα, που η χώρα του δεν θα χρεοκοπήσει τελικά, να προσπαθεί μετα βίας να κάνει κάποια δήλωση!!!

  Κλάψτε, κλάψτε, κακομοίρηδες δεξιοί!!!!!

  Άλλα 30 χρόνια στην αντιπολίτευση θα είστε, εάν υπάρχετε μέχρι τότε...
  Γιατί... σας βλέπω στα ποσοστά της ΠΟΛ.ΑΝ., γελοίοι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. "ΚΩΣΤΑΚΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΠΑΕ"

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ:
  "ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΙΤΑ ΓΥΡΟ ΑΚΟΜΑ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ νοημοσύνη ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑ ΠΑ$$ΟΚ! ___________________
  απόλαυσε τι καμάρι σου, τσογλακι.

  Αυθαίρετο το κτίσμα του υπουργού Περιβάλλοντος στο δάσος της Βραυρώνας ~~~~~~~~~~~~~

  Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως βρίσκεται ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και κλιματικής Αλλαγής κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μετά τις αποκαλύψεις για αυθαίρετη οικογενειακή κατοικία σε....
  αναδασωτέα έκταση.
  Όπως αποκαλύπτει εφημερίδα, ο υπουργός διαθέτει στο δάσος της Βραυρώνας αυθαίρετο οίκημα.

  Μάλιστα έχει μπει στο στόχαστρο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι τον κατηγορούν ότι έθεσε ως προτεραιότητα της παρουσίας του στο συγκεκριμένο πόστο τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων. Από την άλλη το εξοχικό στη Βραυρώνα, ακυρώνει την υπουργική δέσμευση, ότι θα γκρεμιστούν κτίσματα με ανάλογες παραβάσεις σε δασικές περιοχές.

  Μάλιστα τρεις δασολόγοι, αντικρούουν τους ισχυρισμούς του υπουργού Περιβάλλοντος για το οικογενειακό αυθαίρετο στο δάσος της Βραυρώνας. Οι ιδιοκτήτες των αυθαιρέτων της περιοχής είναι καταπατητές δάσους, λέει ο πρόεδρος των δασολόγων Νίκος Μπόκαρης. Αναμένουμε τις απαντήσεις του υπουργού σε αυτό το ιδιαίτερο ζήτημα.

  - KAI ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ; ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ στο ΠΑ$$ok..ΕΙΝΑΙ...ΓΑΜΕΣΕ ΤΑ ..!!!
  Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΔΗΛΩΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, Ο ΑΛΛΟΣ ΑΔΗΛΩΤΗ ΠΙΣΙΝΑ, ΑΔΗΛΩΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΧΩΡΑΦΙΑ....ΚΛΠ.

  - ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙ Ν.Δ. ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ.
  ΑΛΛΑ..Η ΜΑΦΙΑ ΠΑssΟΚ..ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...
  -----------------------------------
  ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΩΣΙΛΟΓΕ
  Β΄ ΔΙΑΛΟΓΗΣ.
  ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.
  ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ αρχίδια, ΑΡΧΙΔΙ
  ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ...ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗ ΤΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ (ΤΟ "ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ" ΤΟΥ ΕΛΚ), ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 5 ΠΙΤΕΣ ΓΥΡΟ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ, ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......

  ΓΕΛΙΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΒΗΜΑ..ΒΗΜΑ..ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
  ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ + ΤΣΟΥΣΚΕΣΚΟΥ (ΣΟSSΙΑΛΗΣΤΗ)

  Τα επτά μεγάλα επιτεύγματα της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ....!!!
  (NA ΣΕ XEΣΩ ..νταλάρα-ραγκούση).

  1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο......
  Η χώρα παρά την τάση της προς την αυτοκαταστροφή, διασώζεται κάθε εξάμηνο.
  Την τελευταία τεράστια διάσωση κάποιοι ανθέλληνες την ονομάζουν και χρεοκοπία. Ελεγχόμενη, επιβαλλόμενη, επιλεκτική, βελούδινη, προγραμματισμένη, βραχύβια, «γλυκιά», προσωρινή: όποιον επιθετικό προσδιορισμό κι αν χρησιμοποιήσουμε, η αλήθεια είναι ότι τελούμε υπό χρεοκοπία…

  2. Μόνο μισό εκατομμύριο Έλληνες εγκατέλειψαν τη χώρα..........
  Mισό εκατομμύριο λιγότεροι είναι οι Έλληνες που κατοικούν στην χώρα, σε σχέση με τον υπολογισμό που είχε κάνει η Ελληνική Στατιστική Αρχή το 2009 ενώ λιγότεροι κατά 200.000 είμαστε και σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή του 2001, Αυτήν την εικόνα δείχνουν τα προσωρινά στοιχεία της πρόσφατης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή…
  Αν εξαντλήσει την τετραετία η Κυβέρνηση θα έχουν μείνει καμιά δεκαριά χιλιάδες στην επικράτεια… Το ακόμη καλύτερο νέο είναι ότι
  οι γυναίκες είναι περισσότερες. Αρκεί να μη γερνάνε γρήγορα, απλά να «ωριμάζουν».

  3. Λύση του κυκλοφοριακού................
  Η τρίτη μεγάλη κυβερνητική επιτυχία είναι η λύση του κυκλοφοριακού. Είναι τέτοια η ύφεση που κανείς δεν έχει να πάει σε κάποια δουλειά, δεν υπάρχουν εμπορεύματα να μεταφερθούν.
  Σε λίγο οι κάτοικοι των πόλεων θα παίζουν μπάλα στους κεντρικούς δρόμους. Παρακαλούνται να κάνουν την άκρη, όταν θα φαίνεται κάποιο ΙΧ ή φορτηγό στον ορίζοντα.

  4. Αύξηση του θεματικού τουρισμού..........
  Πήραν χαμπάρι οι κουτόφραγκοι ότι πεινάμε και ήρθαν να κάνουν τζάμπα διακοπές ;
  Αν δεν είναι πρωταθλητές στα 3.000 μέτρα
  στιπλ, θα μαρτυρήσουν την ώρα και τη στιγμή που πάτησαν στη χώρα. Πολύς ποδαρόδρομος για τους τουρίστες που δεν είχαν ενημερωθεί για τα καλλιστεία αδιαλλαξίας που παίζουν στην Κυβέρνηση.

  5. Ουδείς διανοείται να ζητήσει αύξηση........
  Η πέμπτη αλλά ίσως πιο σημαντική επιτυχία της Κυβέρνησης, είναι ότι ουδείς διανοείται να ζητήσει αύξηση από τον εργοδότη του.
  Συνήθως ο εργαζόμενος αποδέχεται την εξαμηνιαία μείωση με βαθιά ανακούφιση και με μία ελαφριά κάμψη της μέσης: δεν ξεχνά ότι ανήκει στην προνομιούχα τάξη, των αμειβόμενων με ψιχία μεν, εργαζόμενων δε…

  6. Όλοι κάνουμε υγιεινή ζωή..............
  Η έκτη συνδυάζει την υγεία και τον αθλητισμό. Οι Έλληνες τρώνε λιγότερο, τρέχουν περισσότερο, κόψανε το τσιγάρο και το αλκοόλ γιατί ξέρουν ότι με τόσες περικοπές στα νοσοκομεία, όχι κρεβάτι, ούτε ορό δεν πρόκειται να βρουν…

  7. Όλα τζάμπα..................................
  Η έβδομη είναι ότι έχουν φθηνύνει σημαντικά τα σπίτια και κυρίως τα αυτοκίνητα.
  Λεφτά δεν υπάρχουν βέβαια και ούτε οι τράπεζες δίνουν δάνεια, αλλά όλοι μένουμε με το στόμα ανοιχτό: τζιπ με 18 χιλιάρικα, Πόρσε με 15, διαμέρισμα 120 τ.μ. με 180 χιλιάρικα, μεζονέτα με 200.

  ΥΓ:
  1. Ευτυχώς δεν προέκυψε ΄΄έμμηνος χρεοκοπία΄΄
  …ακόμα..
  2. Τυχεροί….ενώ οι γυναίκες θα πρέπει να αποκτήσουμε τεχνικές της ΄΄Αμαζόνας Ζήνας΄΄
  για να επιβιώσουν..
  3. Ευκαιρία για μεγάλα πασοκικά έργα…θα γίνουν ποδηλατόδρομοι..
  4. Τουλάχιστον να ξέρουν ΄ύπτιο΄ οι τουρίστριες.
  5. Το ΄΄5΄΄, προβλέπεται να έχει την τύχη του του ΄΄1΄΄
  6. Χωρίς σχόλιο.
  7. Σ΄όλους τους ΄΄οίκους΄΄, στυλ Μπουταρη
  έχουν ρίξει τις τιμές…
  8. Το νεο ναζι παSSοκ Giorgo.
  O.K ??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. 1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο
  ********************************

  ΦΥΣΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ!!!

  ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ...

  35 ΔΙΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009..................... .......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ?

  ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!!

  Υ.Γ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΤΟΝ ΤΡΑΛΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ (ΑΥΤΟΝ ΒΡΕ...ΤΟΝ "ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ" ΤΟΥ ΕΛΚ, ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...), ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 5 ΠΙΤΕΣ ΓΥΡΟ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ, ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

  ΓΕΛΙΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Απάντηση :
  Υπάρχουν ΑΚΌΜΑ ζώα που ψηφίζουν ΠαSSόκ, γιατί είναι οι βολεμένοι του ΠαΣοκ.

  Οι μη-βολεμένοι πασοκτζήδες είναι ζώα που ελπίζουν να βολευτούν στο μέλλον
  από το παSSόκ !!!!!

  Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα...

  ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΕΥΦΡΑΔΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ

  ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ 2009-2011
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ
  ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΟΪΚΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ
  ΖΗΤΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΑ ΓΙΑΝΚΙΚΑ
  ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

  ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ


  Επιτέλους …
  ποιος θα μας σώσει …
  από τους ΝΕΟ ναζι ΠΑSSΟΚ
  “ΣΩΤΗΡΕΣ” μας !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΑΚΟΥΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ (Ο "ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ" ΤΟΥ ΕΛΚ??? ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!)???

  ΝΑ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ" ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΚ:

  ΜΕΡΚΕΛ για Παπανδρέου στο γερμανικό ραδιόφωνο.
  «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει»
  Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν η Ελλάδα θα τα καταφέρει, η κα Μέρκελ είπε πως είναι πεπεισμένη για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και...
  αναφερόμενη στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου δήλωσε:
  «Τον ξέρω καλά.
  Γνωρίζω και το γνωρίζουν και όλοι οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί μου ότι διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης.
  Ζήτησε και θα πάρει τεχνική βοήθεια για την υλοποίηση του προγράμματός του.
  Η Ελλάδα κάνει μεγάλες προσπάθειες. Και εγώ θα τις στηρίξω με όλη μου τη δύναμη».

  ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΓΕΛΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. "....Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα...

  ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ............."
  **********************************

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΚΕΝΤΡΟ"-ΔΕΞΙΑ, ΚΥΡΙΟΙ...

  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΠΟΥ "ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ" ΚΑΙ "ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ" ΣΕ ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ, ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ" "ΚΑΛΟ" ΜΑΣ (ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!!!!

  ΑΥΤΟ, ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ....!!!!)

  ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΦΑΣΙΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!!!!

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

  ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? ΕΕΕ... ΤΙ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ______________________________
  Ξυπνήσανε και τα λαμόγια των προσκυημένων της τρόικας να κάνουνε "αντίσταση" στα μπλοκς!!!
  Βρε ουστ μυρμηγκάκια τσανακογλυφτες από εδώ !!
  Δε μασάμε πιά ρεεεεεεεε...μας τελιώσατε !!!
  Για τη ταμπακιέρα θα μας πείτε κάτι;
  Βρωμίσατε 30 χρόνια τον τόπο...φτάνει πιά!!!
  ==================================
  Υπάρχουν ΑΚΌΜΑ ζώα που ψηφίζουν ΠαSSόκ, γιατί είναι οι βολεμένοι του ΠαΣοκ.

  Οι μη-βολεμένοι πασοκτζήδες είναι ζώα που ελπίζουν να βολευτούν στο μέλλον
  από το παSSόκ !!!!!

  Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα...

  ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΕΥΦΡΑΔΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ

  ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ 2009-2011
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ
  ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΟΪΚΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ
  ΖΗΤΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΑ ΓΙΑΝΚΙΚΑ
  ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

  ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ


  Επιτέλους …
  ποιος θα μας σώσει …
  από τους ΝΕΟ ναζι ΠΑSSΟΚ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
  “ΣΩΤΗΡΕΣ” μας !!!
  ===================================

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση