GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας η δίκη κατά της βοήθειας προς την Ελλάδα...

Αρχισε σήμερα στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας η εκδίκαση της προσφυγής που κατέθεσε ομάδα οικονομολόγων και επιχειρημ...

Αρχισε σήμερα στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας η εκδίκαση της προσφυγής που κατέθεσε ομάδα οικονομολόγων και επιχειρηματιών κατά του μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας από την ευρωζώνη.
Αν δεν απορριφθεί η αίτηση περί αντισυνταγματικότητας της απόφασης συμμετοχής των Γερμανών στον μηχανισμό στήριξης, αναμένεται να μικρύνουν τα όρια για ελιγμούς στην πολιτική στήριξης της Ελλάδας και συγκεκριμένα στο δεύτερο πρόγραμμα στήριξης που θα...
 εκπονηθεί ως το φθινόπωρο.
Μία ημέρα πριν από την έναρξη της ακρόασης, ο Γιόαχιμι Σταρμπάτι, επικεφαλής της πρωτοβουλίας που θέλει αντισυνταγματική και αντίθετη προς τις ευρωπαϊκές συνθήκες την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα, υποστήριξε πως η χώρα είναι ήδη χρεοκοπημένη και ότι τα ευρωπαϊκά δάνεια δεν συνιστούν στην πραγματικότητα βοήθεια προς την Ελλάδα, αλλά προς τις τράπεζες.
Με τα δάνεια αυτά η Ελλάδα θα βαθύνει η ελληνική κρίση, υποστήριξε ο γερμανός οικονομολόγος, ο οποίος τάσσεται υπέρ της αποπομπής της Ελλάδας από την ευρωζώνη και της επιστροφής της στη δραχμή. Με τον τρόπο αυτό και με την ευρωπαϊκή βοήθεια στο πεδίο της αναδιάρθρωσης του χρέους η Ελλάδα θα μπορέσει να κάνει μια νέα αρχή, εκτίμησε ο κ. Σταρμπάτι.
Ο επικεφαλής της ομάδας των επικριτών του ευρώ χαρακτηρίζει εξάλλου επικίνδυνη την πολιτική που ακολουθεί η ΕΚΤ για τη διάσωση των υπερχρεωμένων κρατών και η οποία αποσαφηνίζεται στην αγορά κρατικών ομολόγων από τις εν λόγω χώρες. Σύμφωνα με τον οικονομολόγο, η ΕΚΤ χρηματοδοτεί τα χρέη των προβληματικών χωρών τυπώνοντας χρήμα και αυτό οδηγεί μακροπρόθεσμα στην εκτίναξη του πληθωρισμού.
Η «ομάδα Σταρμπάτι» υποστηρίζει επίσης ότι παραβιάζεται το δικαίωμα του κοινοβουλίου στην έγκριση του κρατικού προϋπολογισμού. Σύμφωνα με την προσφυγή, για κάθε ποσό που θα διατίθεται στις υπερχρεωμένες χώρες μέσω του μηχανισμού στήριξης θα πρέπει να αποφασίζει το κοινοβούλιο, κάτι το οποίο δεν διασφαλίζεται.
Ο γερμανός οικονομολόγος και η ομάδα του διαπιστώνουν επίσης ότι τα πακέτα βοήθειας συνιστούν παραβίαση της ρήτρας της «μη διάσωσης» (no bailout).
Πηγή: Deutsche Welle

10 σχόλια

  1. Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε...
    Πάλι οι Βουλγάρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλοί -πάρα πολλοί στην Γερμανία ειναι οπαδοι της άποψης uber alles.
    Ειναι λογικό λοιπόν και κάποιοι να κάνουν και τέτοιες μαλακίες οπως αυτη η προσφυγή στο Γερμανικό δικαστήριο.
    Μια προσφυγή που γίνεται για λόγους εντυπωσιασμού και που εκ των προτέρων ξέρουμε το αποτέλεσμα :
    Θα απορριφθεί !!!
    Οπως λοιπόν στην Γερμανία υπάρχουν Γερμαναράδες έτσι και στην Ελλάδα υπάρχουν Ελληναράδες που θα έκαναν το ιδιο.
    Ο φασισμός και η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ 5:12:00,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.O ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ....ΕΒΡΑΙΟ!ΓΙΟΑΧΙΜΙ ΣΤΑΡΜΠΑΤΙ!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟ! ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ..Μα ρε φιλε Ανωνυμε 5.50, δεν γνωριζεις οτι αυτοι ειναι οι μεγαλυτεροι φασιστες στον κοσμο?

    Τα κομπλεξ και τα ψυχολογικα τους προβληματα τους εχουν κανει τους χειροτερους ναζηδες που εχει γνωρισει η ανθρωποτητα..

    Δεν χρειαζεται να πας μακρυα...απλα κυτταξε πως συμπεριφερεται το Ισραηλ, οχι μονον στους γειτονες του αλλα και στην διεθνη κοινοτητα!

    Εχει γραμμενα στα παλαιοτερα των υποδηματων του, ολες τις διακυρηξεις / νουθεσιες του ΟΗΕ και απειλει τους παντες και τα παντα με τα πυρηνικα του οπλα!..

    ..κι εσυ ο αφελης, περιμενεις 'ευαισθησια' απο μερους τους για το θεμα των Γερμανικων αποζημιωσεων?..

    Θ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ....
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΔΩ.

    ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΓΑΜΩΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χειροβομβίδα κρότου-λάμψης της Αστυνομίας αφήνει τον δημοσιογράφο Μανώλη Κυπραίο
    χωρίς ακοή.............



    Αθήνα
    Την ακοή του και στα δύο αυτιά απώλεσε πλήρως
    ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος επειδή οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν σε απόσταση αναπνοής από τον ίδιο χειροβομβίδα κρότου-λάμψης, κατά την καταστολή των διαδηλωτών στις 15 Ιουνίου.

    Ο δημοσιογράφος κάλυπτε το ρεπορτάζ για τις διαδηλώσεις, ενώ στην προσπάθειά του να φτάσει πεζός στο νοσοκομείο, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από μέλη της ομάδας «Δέλτα».

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ «καταδικάζει απερίφραστα την ωμή κρατική βία που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της στο δημοσιογράφο-μέλος της ΕΣΗΕΑ, Μανώλη Κυπραίο, ο οποίος είχε την ατυχία να κάνει τη δουλειά του κατά τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων πολιτών στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα».

    Όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ: «οι σκηνές αυτές παραπέμπουν σε αλλοτινές εποχές, όπου η καταλυμένη Δημοκρατία επέτρεπε τέτοιες συμπεριφορές και απέτρεπε την ελεύθερη άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.
    »Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει πως δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

    Θα σταθεί στο πλευρό του δημοσιογράφου, που κατέστη ανάπηρος και ανήμπορος να εργαστεί στον τόσο απαιτητικό κλάδο της ενημέρωσης, και θα ασκήσει όλα τα νόμιμα μέσα για τη δικαίωσή του αλλά και για την ανεμπόδιστη άσκηση του λειτουργήματος της ενημέρωσης από όλα τα μέλη της».

    KAΤΩ H XOYNTA TOY ΠΑSSΟΚ..KAΙ ΤΗΣ
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ - ΠΑΠΟΥΤΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΣΙΠΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΗΘΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση