GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΡΑ ΤΟΚΟΛΗΣΤΕΙΑΣ;

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη http://www.nasostsaganelis.gr/ Μισόλογα, αντί «κήρυξη πολέμου» κατά των κακόφημων «οίκων» από Μέρκελ ...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη
http://www.nasostsaganelis.gr/

Μισόλογα, αντί «κήρυξη πολέμου»
κατά των κακόφημων «οίκων»
από Μέρκελ και Ευρωπαίους

Μισοξύπνησαν –ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ- Μέρκελ και Ευρωπαίοι.
Περιορίζονται σε αστεία μισόλογα…
Δεν τολμούν, ακόμα να «κηρύξουν πόλεμο» κατά των πρακτόρων τρομοκρατίας της «Γουόλ Στριτ» που σκοτώνουν κοινωνίες για τους τόκους…
Γιατί δεν τολμούν; Τι κρύβουν;
Ποιοι και πόσοι ισχυροί εμπλέκονται στο ιλιγγιώδες «μαύρο χρήμα» που διακινούν «οι πιλότοι των σπρεντ», οι επί πληρωμή βαθμολογητές του κόσμου;
Έτσι, αποκαλεί την τριάδα, Moodys-Fitch-Standard & Poors- το επίσημο πόρισμα της αμερικανικής Γερουσίας, όχι εμείς. Γιατί δεν...
 τους κλείνουν;
Μπορούν –ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
Γιατί δεν τους δικάζουν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;
Λαοί και λαοί (ανάμεσά τους, και η Ελλάδα) είναι τα δικά τους σημερινά ερείπια φτώχειας που ζητούν εκδίκηση. Που θέλουν πίσω τη ζωή τους,
Τους ακούει έστω και ένας;
Το παγκόσμιο κύρος –ο νομπελίστας Αμάρτια Σεν- τους δίκασε, τους καταδίκασε:
«Είναι οίκοι κακοποιοί, με βαρύ ποινικό μητρώο που δολοφονούν για το κέρδος».
Τον ακούει κανένας;
Επιτέλους, από πού αντλούν τέτοια προκλητική ατιμωρησία σε παγκόσμιο επίπεδο;
Ποιος τους δίνει την εξουσία διεθνών δικαστηρίων να απαγγέλουν ποινές καταστροφής των κοινωνιών;
Ποιος;
Η «Γουόλ Στριτ» (που θέλει να είναι ισχυρότερη και από τον Αμερικανό Πρόεδρο) είναι ο ένας. Εξωθεσμική υπερδύναμη….
Οι άλλοι;
Ποιοι άλλοι, από τους μεγαλοτοκογλύφους –πελάτες και μέτοχοι- των «οίκων» της λεγόμενης ελεύθερης αγοράς….
Αυτής, της περιβόητης αγοράς που ξεπλένει, νυχθημερόν, (σαν παγκόσμιο πλυντήριο) ωκεανούς παράνομου χρήματος από το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών.
Είναι αυτή, η αγορά-ΑΒΑΤΟ που χρόνια γελοιοποιεί την Ιντερπόλ. Που χρόνια δηλώνει ότι την ακουμπάει και ποτέ δεν την πιάνει.

Σύμφωνα με το «Ρόιτερ»:
Η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ προειδοποίησε τους οίκους αξιολόγησης ότι η τρόικα έχει τη δική της κρίση για τη διάσωση της Ελλάδας από τη χρεοκοπία και δεν πρόκειται να τους αφήσει να κάνουν ό,τι θέλουν.
Ανγκελα Μέρκελ και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε Ερωτηθείσα χθες για την απειλητική ανακοίνωση του οίκου Standard and Poor's ότι θα θεωρήσει πιστωτικό επεισόδιο μια συμφωνία για την εθελοντική συμμετοχή των τραπεζών στο δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα με βάση το γαλλικό σχέδιο, η καγκελάριος δήλωσε: «Οσον αφορά τους οίκους αξιολόγησης, θεωρώ πολύ σημαντικό για μας, εννοώ την τρόικα που αποτελείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, να μην τους αφήσουμε να μας στερήσουν τη δυνατότητα να έχουμε τη δική μας κρίση».
«Εχω εμπιστοσύνη στην κρίση των τριών αυτών θεσμικών οργάνων», πρόσθεσε η Α. Μέρκελ, για την οποία «οι δανειστές της Ελλάδας πρέπει να διασφαλίσουν ότι δεν θα στερηθούν τη δυνατότητα να προβούν στη δική τους αξιολόγηση, αγνοώντας τους οίκους αξιολόγησης».
Το Βερολίνο, το οποίο επιμένει από την αρχή ότι ο ιδιωτικός τομέας πρέπει να συμμετάσχει στο νέο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας, είδε με πολύ κακό μάτι την ανακοίνωση του οίκου Standard and Poor's. Αλλά και γενικά οι Βρυξέλλες, που αποδέχθηκαν τελικά τις γερμανικές απαιτήσεις, εκτιμούν ότι το ποτήρι άρχισε να ξεχειλίζει με τους οίκους αξιολόγησης. Προς το παρόν δεν επιθυμούν τη ρήξη, αλλά οι κοινοτικοί δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν στο σχέδιό τους για τη διάσωση της χώρας και δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αφήσουν τους οίκους να παίξουν ένα παιχνίδι που θα στραφεί κατά των συμφερόντων τους.

«Προωθούν, την κερδοσκοπία»
Τη σύσταση ενός ευρωπαϊκού οίκου αξιολόγησης ζήτησε ο καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν, μετά το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο στη Βιέννη, καταγγέλλοντας συγχρόνως τους αμερικανικούς οίκους αξιολόγησης, που στη διάρκεια πολιτικών εξελίξεων προώθησαν την κερδοσκοπία αντί να φροντίσουν για σταθερότητα. Εκφράζοντας την οργή του για την απόρριψη από αμερικανικούς οίκους αξιολόγησης της συμμετοχής ιδιωτών στο ελληνικό πακέτο βοήθειας, ο Αυστριακός καγκελάριος τόνισε πως θα υποστηρίξει με έμφαση, σε επίπεδο αρχηγών κυβερνήσεων, τη σύσταση ενός ευρωπαϊκού οίκου αξιολόγησης, καθώς, όπως σημείωσε, στη διάρκεια της ελληνικής κρίσης κατέστη σαφές ότι είναι απαραίτητοι οίκοι αξιολόγησης με γνώση του χώρου και αισθητήριο για τις ευρωπαϊκές συνθήκες.
Δριμύτατη κριτική κατά των αμερικανικών οίκων αξιολόγησης άσκησε και ο διοικητής της Αυστριακής Κεντρικής Τράπεζας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Εβαλντ Νοβότνι, με συνέντευξή του στη δημόσια αυστριακή τηλεόραση.
Ο Νοβότνι υποστήριξε ότι οι οίκοι είναι πολύ αυστηρότεροι και επιθετικότεροι όσον αφορά τις αξιολογήσεις τους στον χώρο της ευρωζώνης, από ό,τι σε παρόμοιες περιπτώσεις στη Νότια Αμερική, κάτι που, όπως ο ίδιος σημείωσε, «μας βάζει σε σκέψεις».

4 σχόλια

  1. Ζούμε την απόλυτη παρανόηση του εκβιασμού της τρομοκρατίας της ανασφάλειας και της ανθρωποφαγίας στο όνομα των δανειστών και των τόκων. Με τις ευλογίες του πανηλιθιου πρωθυπουργού που να μην έσωνε το κάθαρμα.
    Ακουσαμε τον κ Γιουνγκερ να μας λέει....if not...then? ζούμε καθημερινά αν δεν πληρώσεις θα σου πάρω το σπίτι,το αυτοκινητο,θα σου κανω κατάσχεση και ότι βρω,αν δεν πληρωσεις εφορία θα σε κλείσω μέσα θα σου κανω κατασχεση, αν δεν πληρώσεις νοικι θα σε πετάξω έξω, αν δεν βαλεις τα λεφτα στην τράπεζα δεν έχει εμπορευμα,συγνώμη αλλα ξεπεράσατε τα χρονικά όρια πίστωσης της εβδομάδας και δεν μπορούμε να εκτελέσουμε νέα παραγγελία σας, αν δεν πληρώσεις ΙΚΑ μέσα αν δεν πληρώσεις Τεβε κατασχεση, αν δεν πληρώσεις τους φόρους που κάθε μερα σου βάζουμε πρόστιμο και κατασχεση, αν δεν πληρώσεις τηλέφωνο δεν έχει ανοχές κοψιμο, αν δεν πληρώσεις ΔΕΗ κόψιμο,αν δεν πληρώσεις νερό κάνε μπάνιο με το σαλιο σου, αν δεν πληρωσεις την τραπεζα θα λαβουμε μετρα εναντιον σου,καθυστέρησες την δόση στην κάρτα σου στο δάνειο στα κόβουμε όλα απαιτητα!!!μπράβοι εισπρακτικών με απειλές θα σε κανω θα σε ρανω,ζητάς χορήγηση από την τράπεζα δυστυχως δεν μπορούμε είσαι μαυρισμενος, πας καθαρός δεν έχεις τα απαιτούμενα εχεγγυα άρα δεν έχει βοήθεια κοβεται,πας στους ντοπιους τοκογλύφους με το μπουρί της σόμπας μαζί και την σακοραφα για να τρέχει μπολικο αιμα για να ζήσει το βαμπιρ τοκογλυφος και όλα αυτα η σκατοκυβέρνηση τα λέει πολιτική!!!!
    Αποδείχθηκε περίτρανα σε όλους ότι η χώρα μας δεν επελέγη τυχαία για την εφαρμογή της απόλυτης ξεφτίλας και το ξετίναγμα της κοινωνίας το υλικό αυτής της χώρας (λαός) είναι ιδανικό!! ρουφιάνοι μαυραγοριτες τοκογλύφοι αεριτζηδες κοπροσκυλα λαμογια απατεωνες όλοι στην πρώτη γραμμή εξυγίανσης της χώρας από τα κακώς κέίμενα που την έδερναν χρόνια ολόκληρα, βρηκε ο γύφτος την γενιά του πατά μην σε πατήσουν σκότωσε να μην σε σκοτώσουν κλέψε να μην σε κλέψουν ατομικός γομαρισμός σε όλο το μεγαλείο...εγώ να είμαι καλα και δεν γαμιούνται όλοι...Στρατιές ανέργων, κόψιμο στους μισθούς των προνομιούχων που εργάζονται, έχεις μαγαζί; πλήρωνε πούστη τα μυαλά σου, είσαι συνταξιούχος ξεσκίστε τον να φύγει μια ώρα αρχύτερα. Αυτό είναι κοινωνική πολιτική!!!! Αντι λοιπόν αυτός ο λαός λαμόγιο για μια φορά στην υπαρξη του να γίνει ένα μία γροθιά και να τους αλλάξει τον αδόξαστο έχει σηκωσει ο καθένας δική του παντιέρα να σώσει το τομαρι του πιστεύωντας ότι έτσι θα επιβιώσει. Τόσο μαλακισμένος λαός είμαστε!!! Αλλώστε αυτός είναι και ο επιθυμητός σκοπός της κυβερνώσας κοπριάς.
    Επειδή η μαλακία είναι η μεγαλύτερη επιστήμη που διαπρέπει ο Ελληνας και στην προκειμένη περίπτωση ότι κάποιοι πιστεύουν θα βγούνε καθαροί από αυτο τον βούρκό που μας πετάξανε αυτοί θα είναι που δεν θα βγούμε ποτε από τα σκατα.
    Μεγάλη κουβέντα είπες κάποτε ΣΑΒΒΌΠΟΥΛΕ και σε παραξηγήσαμε ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ!!!!έβλεπες μακρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τολμούν, ακόμα να «κηρύξουν πόλεμο» κατά των πρακτόρων τρομοκρατίας της «Γουόλ Στριτ» που σκοτώνουν κοινωνίες για τους τόκους…
    Γιατί δεν τολμούν; Τι κρύβουν;
    ////////////////////////////////////////////
    Τίποτα δεν κρύβουν.
    Ο-Η κάθε Πρωθυπουργός υπακούει στην ατζέντα
    τών "know how" κάθε Υπουργείου.
    Χρηματισμένων και κατόπιν εκβιαζομένων.
    Όταν κάποιοι άλλοι οικονομικοί γίγαντες στη
    χώρα τους,βλέπουν ότι ζημειώνονται,αφήνουν
    διαρροές καί τσιγγλάνε το μουλάρι.
    Από που ως που η π.χ. άσχετη Μέρκελ εφαρμόζει
    δική της οικονομική πολιτική?Άσχετη ούσα.
    Υπάρχουν οι σύμβουλοι και οι παρασύμβουλοι.
    Και αυτές οι Κυβερνήσεις ταλανίζονται από το
    λεγόμενο "πολιτικό κόστος".
    Νάσο χτενίζεις το χαλί,ενώ από κάτω υπάρχουν
    σκουπίδια π.Α.,δλδ πρό Αντενάουερ.
    Τό trafficing πλέον δεν αναφέρεται σε σάρκα,
    αλλά σε τίτλους.
    Τα golden geys τών Υπουργείων χρηματίζονται
    καί "δίνουν κεφάλι" στούς...οίκους.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση