GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμία: Η ομηρία του βουλευτή έληξε με... ξύλο, γιαούρτια και αυγά!

Από το http://www.lamiareport.gr/ Πάνω από δυο ώρες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης παρέμεινε εγκλωβισμένος μετά το επεισόδιο με αγ...

Από το http://www.lamiareport.gr/

Πάνω από δυο ώρες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης παρέμεινε εγκλωβισμένος μετά το επεισόδιο με αγανακτισμένο πολίτη σε κεντρική πλατεία της Λαμίας.
Παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη που προσπάθησε να ...
φυγαδεύσει τον Νίκο Τσώνη, ο βουλευτής δεν γλύτωσε από το μένος των αγανακτισμένων πολιτών.
Μόλις βγήκε άρχισαν να πέφτουν βροχή αυγά, γιαούρτια, μπουκάλια με νερό, καφέδες, ενώ δέχτηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια.
Από τα "πυρά" δεν γλύτωσαν ούτε οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν, αλλά ούτε και οι δημοσιογράφοι...
Αυτό που σχολιάστηκε πάρα πολύ αρνητικά από τους αγανακτισμένους πολίτες, αλλά και άλλους που παρακαλουθούσαν για πάνω από 2 ώρες τα επεισόδια και την "ομηρία" του βουλευτή ήταν η ισχυρή αστυνομική δύναμη. "Έφεραν όλη την αστυνομική δύναμη της Φθιώτιδας να φυλάξει τον βουλευτή. Είδα αστυνομικούς από τη Στυλίδα, από την τροχαία αυτοκινητοδρόμων και όλη την ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί είναι για να φυλάνε τους πολίτες και τα απομακρυσμένα χωριά και όχι τους επίσημους" είπε χαρακτηριστικά στο LamiaReport παρευρισκόμενος πολίτης.

36 σχόλια

  1. Ρε βλαμμένοι, ρε ψυχικά πειραγμένοι σας άκουσα το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία πάρκου να προτείνονται για ψήφιση : Πορεία για την Πέμπτη στο κέντρο της πόλις να γιουχάρονται αυτοί που κάθονται στα τραπέζια και να δοθεί πρόταση στον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου στον Λούκα να κλείσουν τα καταστήματα της πόλις. Ρε μυαλοκομένοι νεοέλληνες που σας πείραξε η αγαμία, ρε καθυστερημένη εάν δεν συνεδρίαση το ΔΣ του συλλόγου τους και να προταθεί για ψήφιση μπορεί ρε άμυαλοι, ρε καθυστερημένοι, ρε ψυχικά άρρωστοι να περάσει το δικός σας ξεκομμένο αίτημα, Καθυστερημένοι . Τι είναι αυτά ρε ψυχανόμαλοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως αλλαζουνε οι καιροι. κάποτε πήγαιναν τα γιαούρτια και τα λάδια πεσκέσι στους πολιτικούς για να βολευτούν στο Δημόσιο η για κάποια εξυπηρέτηση, τώρα τους τα πετάνε στη Μούρη, δεν λέω καλά κάνουν, αλλά ας φυλάξουν και κανένα γιαούρτι και για τη Μούρη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υ.Γ. Μην εκτίθεστε ρε. Ρε ξέκολα, ρε πειραγμένοι αυτό που θα έπρεπε να κάνετε ρε καθυστερημένοι ήταν να αποκλείσετε την περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ηλίθιε από πάνω. Ρε ζώο μοναχό. Σκάσε μη σε κλάσω ρε.ρε ρε ρε ρε ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν βλεπω τον Σαμαρα μου θυμιζει τον ΙΣΝΟΓΚΟΥΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προδόθηκες 2.48. θέλεις θεραπεία. Ρε βλαμμένα την περιφέρεια αποκλείστε. Πως αλλιώς θα εναντιωθείτε ρε παλικαράδες ; Πηγαίνωντας πηραγμένοι στην Ρήγα Φαιρέου και Γιουχάρωντας αυτούς που πίνουν τον καφέ τους ; E,θέλετε τον γερμανό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Μόλις βγήκε άρχισαν να πέφτουν βροχή αυγά, γιαούρτια, μπουκάλια με νερό, καφέδες, ενώ δέχτηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια."
    ΦΤΗΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ...
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ
    Σ Φ Α Ξ Ι Μ Ο !!!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΚΤΗΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νίκο Τσώνη βρές τριχιά και κρεμάσου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To παλιοτομαρο ο ανθελληνας ανδρεας παπανδρεου που χαρη της μεγαλειοτητος του δεν μπορουμε να κανουμε γεωτρηση ουτε 1 μιλι εξω απτην ευβοια (συνθηκη νταβος) δυστυχως ψοφησε και μας αφησε μια κοινωνια κατεστραμενη και καταχρεωμενη

    για αυτον επρεπε να ναι ολα τα γιαουρτια αλλα τα τρωνε τωρα αναδρομικα οι απογονοι πασοκοφρουροι του. Την εσκασε ακομα και στα συντροφια ο Andrew...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαραιτήτως χρειάζεστε ψυχίατρο. Μην λες περισσότερα και εκτίθεσαι. Ρε άρρωστα η Τόνια που εναντιώθηκε, σε αυτή θα έπρεπε να σταθείτε επικριτικά. Τι την μετέπεισε και το άλλαξε ; Αποκλείστε την περιφέρεια να δυσκολέψετε την λειτουργία του παρανομούντος κράτους. E, αμάν ποια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!! ΜΕΤΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΕΓΚΛΕΖΟΙ ΠΟΥ ΣΦΑΓΕΙΑΣΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ Η ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΕΛΕΜΟ . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΟΛΗΝΗ ΤΟΝ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ!!! ΡΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΟΠΡΙΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ , ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
    ΦΟΡΕΣΤΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ
    ΚΑΙ ΠΕΟΠΑΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ
    Η ΑΡΧΗ.
    ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
    ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Δημητρακης τον εφτυσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μα δεν καταλαβαίνετε ότι γίνονται όλο και περισσότεροι; Ο Τσώνης είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος των Μπιοργκ και έχει στόχο την εξωγηινοποίηση των κατοίκων της Λαμίας. Έχει την δυνατότητα να διαβάζει την σκέψη και να εκτοξεύει ακτίνες Γ... Το μονο που τον σταματάει είναι οι πλάκες Ιριδίου, οι οποίες του αφαιρούν τις δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΙΚΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ-ΠΡΑΣΙΝΕ ΦΡΟΥΡΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ?ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ.. ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ενας λοχιας να μας σωσει ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι αγανακτισμένοι πολίτες που απέκλισαν και προπηλάκισαν τον ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ , μου θυμίζουν τις ορδές των φασιστικών κομάντος που τις νύχτες εξορμούσανε στα γραφεία των κομουνιστών στην Γερμανία και φώναζαν προδότες εσείς δεν έχετε δικαίωμα να ομιλείτε !!
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΣΙΠΡΑ
    ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τσίπρα τα κατάφερες να κάνεις το ΣΥΡΙΖΑ το ακροδεξιό κόμμα της Ελλάδας. Εύγε στους τραμπούκους σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πρός 11:03:00

    Είσαι τελείως μούφος. Δεν υπάρχει έλληνας εκτός από λίγα κομματόσκυλα που να μη θέλει να τους ξεκοιλιάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟΝ...ΤΟΠΟ + ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ .ΧΑΜΙΝΙ.Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ
    Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΣ..Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ..Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
    Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ $$$$$$ ΠΑΣSSOK ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ "ΕΝΔΟΞΕΣ" ΜΕΡΕΣ
    ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    «Είναι μια νίκη της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Ειρήνης»... ποιος το είπε όταν ελληνικά πλοία έσπασαν τον αποκλεισμό της Γάζας
    το 2008 ; ___________________________________
    οοεεο ;

    Έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά το σκάφος που έσπασε τον αποκλεισμό της Γάζας............
    [Επί επάρατης και Καραμανλή εννοείται όταν υπήρχε ελευθερία, στις 4.09.2008...

    Γιατί επί χούντας ΠΑΣΟΚ δεν φεύγει καν από τον Πειραιά σκάφος για τη Γάζα... κι αν φύγει κανένα το φέρουν πίσω κομμάντο του Λιμενικού όπως γράψαμε χθες και αποκρύπτουν τα καθώς πρέπει ΜΜΕ]

    Σε κλίμα συγκίνησης, με επευφημίες και εναγκαλισμούς πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά η υποδοχή του ελληνικού σκάφους «Αγιος Νικόλαος» (Liberty), του ενός από τα δύο ελληνικά καΐκια που έσπασαν τον αποκλεισμό της Γάζας, μεταφέροντας 44 εθελοντές από 17 χώρες και εκπροσώπους διεθνών ΜΜΕ.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου στέλνοντας το δικό του μήνυμα τόνισε μεταξύ άλλων: « Η επιτυχία της αποστολή σας αποτελεί μία συμβολική νίκη ακριβώς για αυτά τα πανανθρώπινα και διαχρονικά αιτήματα της Δικαιοσύνης, της Ελευθερίας και της Ειρήνης, αποτελεί μία νίκη για την ανθρώπινη αλληλεγγύη. Αυτή η επιτυχία σας μας ενθουσιάζει και μας δίνει ελπίδα για το μέλλον και την ειρηνική επίλυση του Παλαιστινιακού, για ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή και όλο τον κόσμο. Αυτή η επιτυχία σας, τέλος, αποδεικνύει ότι τα όποια τείχη και τους όποιους αποκλεισμούς θα τους σπάσουν οι λαοί και η δύναμη και αποτελεσματικότητα της ανθρώπινης αλληλεγγύης».
    in.gr - 4.09.2008
    ______________________________________________
    Σήμερα ο ΓΑΠ έδωσε εντολή κατόπιν οδηγιών του Ισραήλ, όχι μόνο να απαγορευθεί ο απόπλους,
    από ελληνικά λιμάνια, πλοίων με κατεύθυνση τη Γάζα και αν κανένα φύγει στη ζούλα να το φέρουν πίσω οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού με όπλα και δακρυγόνα αλλά να απαγορεύσει και τη διέλευση από ελληνικά χωρικά ύδατα πλοίων
    με προορισμό τη Γάζα !!!

    Γίναμε θυρωροί των Εβραίων και κανένας
    δεν το λέει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φασίστες κόκκινοι και μαύροι αγκομαχάτε να παραμείνετε στην επικαιρότητα.
    Κωλόπαιδα είστε και τραμπούκοι.
    Γιώργο σάρωσέ τους. Ο κόσμος είναι μαζί σου αρκεί να μη δειλιάσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΣΙΠΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όσο και να τρομρατείτε φασιστοειδή δε θα καταφέρετε τίποτα. Οι αλλαγές θα γίνουν θέλετε δε θέλετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όποιος σπένει ανέμους, θερίζει θύελλες.
    Καλή η κονόμα μέχρι τώρα ;
    Καλή η φιγούρα ;
    ΚΑΛΗ και Η ΣΦΑΙΡΑ τώρα - αύριο ;.

    Και οι 155 αν οχι περισσοτεροι πρεπει να λαβετε τετοιες επιστολες και αυτα με τα δεν φοβασαι αλλου καργιολια.
    ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ.
    Μετα δεν θα εχεις να φοβασαι τιποτα γιατι θα εισαι κρεμασμενο απο κρεμαλα και θα ηρεμησεις.

    Οι προδοτες ειναι προδοτες .
    Σεσημασμενοι .
    Δεν χρειαζονται απειλες .
    Εχουν καταγραφει στο καταστατικο της μνημης του λαου και οταν θα ερθει η ωρα θα λαβουν επαξια την αμοιβη τους .
    Και συνηθως πρεπει να ξερουν οτι αυτοι που σκοτωνουν δεν απειλουν ..σου στελνουν με τη μια μια μπομπα και ησυχαζεις μια για παντα .
    Ή
    ένα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    που πλέον για την πάρτυ σας
    ζητούμενο είναι ΜΟΝΟ..τα Ισόβια...
    Απόγονοι των σοσιαληστών ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ 1:49:00 μ.μ.
    Όταν η μαλακία γίνεται τρόπος ζωής τα blogs γεμίζουν με πολιτικά σχόλια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΟΛΙΑΣΕΤΕ
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣΤΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το παρελθόν δεν φωτίζει το μελλον............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. το πασοκακι θα το βουλωσει στις εκλογες .με τους κομματικους διορισμους σας εχετε μεινει ρε αθλιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μπράβο στο Βουλευτή που σαν παλικάρι τσάκισε τον τραμπούκο και καλά αγανακτισμένο του ΣΥΡΙΖΑ. Του θρασύδειλου μορφώματος της Βουλής. Μπράβο ΄Τσώνη. Και με λόγια και με έργα είσαι παλικάρι!!!! ΆΣε τα τσογλάνια να πιστεύουν ότι κάνουν επανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ
    ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ,ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΕΙ ΟΛΟΓΑΡΙΣΜΟΣ.
    ΑΣΧΕΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ 9ΑΡΗ ΓΕΜΙΣΗ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ?? ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΒΕΒΑΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κρητικέ είσαι πισωγλέντης-πασόκος όπως πολλοί συντοπίτες σου που συνηθίζουν να την "πέφτουν" 20 και 30 μαζί εναντίον ενός ανθρώπου; Ρε βόιδι-εγκάθετε δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι αυτοί που κυνηγάνε τους βουλευτές του ΜΠΑΤΣΟΚ είναι ΠΑΣΟΚΟΙ που νιώθουν προδομένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν εχουν συναισθηση των θελω του λαου,
    οι ΕΛΙΤ ..ΑΛΗΤ ΠΑSSOK.
    Αλλά τα κοροιδα τελειωνουν...
    εχουν μεινει μονο οι βολεμενοι... καλυτερα να κρυβονται..ΑΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ.

    Οταν χτυπουσαν αθωους πολιτες, εσεις οχι μονο ψηφιζατε το ξεπουλημα της Ελλαδας αλλα ησασταν και μεσ' στην τρελη χαρα...
    Αρκει να δει καποιος τα βιντεο και τα γελακια σας την ωρα που καιγοταν η Αθηνα...
    Αρσενικές και θηλυκές πόρνες, ΠΑSSOK
    σε λίγο αλλάζετε οίκο ανοχής.
    Αυτός εδώ έκλεισε. Δίπλα στο όνομά σας μόνο η λέξη ΑΝΑΘΕΜΑ ταιριάζει!
    Σιχαμενοι προδοτες θα χετε ολοι την τυχη που σας αξιζει...!!!

    Και πούστε...
    Μαζέψτε τα ΜΑΤ σας από τους δρόμους.
    Δεν χωράνε να περάσουν τα τανκς σας.
    ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ..
    ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΤΕ...ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ..ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ..

    ΕΙΔΑΤΕ ΜΕ ΤΙ ΘΕΡΜΗ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΟΥΛΗΣ..
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση