GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνε στην Αθήνα οι Χαλκιδέοι ταξιτζήδες‏...

Mε δύο λεωφορεία κατεβαίνουν στην Χαλκίδα οι ταξιτζήδες της Χαλκίδας. Αναχώρησαν πριν από μία ώρα από τον χώρο του 2ου λυκείου Χαλκίδας σ...

Mε δύο λεωφορεία κατεβαίνουν στην Χαλκίδα οι ταξιτζήδες της Χαλκίδας. Αναχώρησαν πριν από μία ώρα από τον χώρο του 2ου λυκείου Χαλκίδας στα ραδιοταξί.
Αυτή την ώρα βρίσκονται στην Αθήνα για την πολιορκία στη Βουλή, που θα γίνει την ώρα, που μέσα ο υπουργός Μεταφορών Γ. Ραγκούσης θα ...
ενημερώνει τον αρμόδιο Κ.Τ.Ε. του ΠΑΣΟΚ για το ζήτημα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος τους. 
 Τους ταξιτζήδες της Αθήνας θα ενισχύσουν συνάδελφοί τους απ΄όλη την Ελλάδα. Όλοι μιλούν για μια κρίσιμη συνεδρίαση για το μέλλον του κλάδου.

3 σχόλια

  1. Κολοχανείον "Το ωραίο ΠΑΣΟΚ":
    Βουλευτής ζητάει την παραίτηση Ραγκούση-Νταλάρα ο οποίος απαντά "εφαρμόζω το νόμο που ψήφισες"...

    Με την επισήμανση ότι η νομοθεσία για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών ταξί ψηφίστηκε από τη Βουλή, επισημαίνει ο υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, αντέδρασε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Ραγκούσης, στη ραδιοφωνική δήλωση του βουλευτή Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου που τον κάλεσε να παραιτηθεί

    "Ο κ. Γρηγοράκος ζητά την παραίτηση μέλους της κυβέρνησης που προωθεί την εφαρμογή ενός Νόμου, που και ο ίδιος ο βουλευτής ψήφισε πριν από 4 μόλις μήνες, και σύμφωνα με τον οποίο συντελέστηκε η απελευθέρωση όλων των επαγγελμάτων από τις 2 Ιουλίου", αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Ραγκούσης.

    "Ένα είναι το πραγματικό και κρίσιμο για την πορεία της χώρας ερώτημα: Θα προχωρήσουμε αποφασιστικά στις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος, και ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για την εφαρμογή ενός νόμου που έχουμε ήδη ψηφίσει και υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον ή θα υποταχθούμε στο φόβο του μικροπολιτικού κόστους και στα επιμέρους συμφέροντα συντεχνιών;", προσθέτει ο υπουργός Μεταφορών, ο οποίος στις 6 το απόγευμα αναμένεται να ενημερώσει τον αρμόδιο Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) του ΠΑΣΟΚ που συνέρχεται με διευρυμένη σύνθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ…

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΠΟΥ "ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ" ΚΑΙ "ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ" ΣΕ ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ, ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ" "ΚΑΛΟ" KAI "ΕΝΑΡΕΤΟ" (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ, ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ, ΚΗΦΗΝΕΣ, ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ, ΆΠΛΕΣ ΔΕΞΙΟΙ...

    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...

    ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΜΗΡΩΡΟΣ- ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ, ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ!!!!!

    ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ???

    ΝΑ... Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ...

    ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση