GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια κατά την άφιξη του Ερντογάν στα κατεχόμενα...

Με πολυμελή αντιπροσωπεία , ανάμεσα τους ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, ο υπουργός, επικεφαλής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων...

Με πολυμελή αντιπροσωπεία, ανάμεσα τους ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, ο υπουργός, επικεφαλής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ, Εγκεμέν Μπαγίς, και άλλοι δύο υπουργοί, έφθασε στα κατεχόμενα ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν. Επεισόδια σημειώθηκαν κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Λευκωσίας ανάμεσα σε Τουρκοκύπριους αστυνομικούς και διαδηλωτές που...
 διαμαρτύρονταν για παλαιότερες δηλώσεις του Ερντογάν κατά των Τουρκοκυπρίων.
Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης ο Ερντογάν συνοδεύεται από τη σύζυγό του.
Μαζί του ταξίδεψαν και 2.000 φρουροί, ενώ άνδρες έχουν ακροβολιστεί σε στρατηγικά σημεία, με εντολή να καταπνίξουν κάθε εκδήλωση διαμαρτυρίας εναντίον του.
Στα κατεχόμενα επικρατεί κλίμα τρομοκρατίας, με τις «αρχές» του ψευδοκράτους να έχουν έκδοσει εντάλματα έρευνας που παρέχουν το δικαίωμα στους «αστυνομικούς» να ψάξουν παντού, κυρίως για να εντοπίσουν κάμερες με τις οποίες ενδεχομένως να καταγραφούν σκηνές από εκδηλώσεις εναντίον του Τούρκου πρωθυπουργού.
Στο αεροδρόμιο της κατεχόμενης Λευκωσίας σημειώθηκαν κάποια επεισόδια μεταξύ της τουρκοκυπριακής αστυνομίας και διαδηλωτών, που διαμαρτύρονταν για παλαιότερες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού κατά των Τουρκοκυπρίων και για τις μειώσεις μισθών των δημοσίων υπαλλήλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να τοποθετήσουν πανό. Τουλάχιστον 12 άτομα τραυματίστηκαν. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Yeni Duzen, τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, ενώ συνελήφθησαν έξι άτομα. Στο αεροδρόμιο Τύμπου είχαν ληφθεί, κατά την άφιξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.    Ο Τούρκος πρωθυπουργός έχει φτάσει στα κατεχόμενα για την μαύρη επέτειο της εισβολής του 1974.

4 σχόλια

  1. ΕΡΝΤΟ

    ΣΑΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ

    Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το μπουρδέλο που το λένε ΟΗΕ όπου εδώ και 40 χρόνια ολοι μαζί οι συνεδροι του παίζουν ομαδικά το πουλι τους εκει μεσα, δεν έχουν να πουνε τιποτε για το έγκλημα που συντελεστηκε στην Κύπρο;
    Αυτοί οι Αμερικανοι οι χωροφύλακες του κώλου που εδω και 40 χρόνια περίπου δεν βλέπουν τίποτε; δεν βλέπουν τον Μογγόλο Ερντογάν που επισκέπτεται μία χώρα όπου έχουν καταπατηθεί όλα τα δικαιώματα εθνικής κυριαρχίας; αλλα αυτοί κυνηγάνε τους ανυπαρκτους τρομοκρατες των πετρελαιοπαραγωγών χωρών για να παίρνουν τις πηγές τέτοια πουσταριά είναι. Η μονη διχοτομημένη χώρα που τους ενδιαφέρει είναι η Κορέα και αυτό γιατί η β. Κορέα είναι κομμουνιστές και σε κάθε πρόκληση τους απαντανε με βομβες.
    Οι "πολιτισμένοι ευρωπαίοι που συνεχίζουν να έχουν ειδικη σχέση με τους σελτζούκους και την τουρκοφάρα και τους βοηθούν οικονομικά δεν βλέπει τίποτε που οι καταραμένοι αμβισβητούν μία ολοκληρη χώρα;
    ΌΛες οι παγκόσμιες κουφάλες κάνουνε μούγκα γιατί έχουν 50 εκατομυρια σκλάβους που δουλεύουν στα εργοστασία τους για ένα κομμάτι ψωμί και αυτοί ξεσκίζονται στα κέρδη ενω στις χώρες τους η ανεργία είναι στα ύψη.
    Ποια δικαιοσύνη υπάρχει σε μια τρίτη χώρα που εισβάλλει σε μία άλλη με την βοηθεια τους;
    Δεν μιλάω για τους Ελληνες κυβερνήτες γιατί αυτοί ήταν ανέκαθεν καθάρματα πουλημένα τομαρια εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων στην ιστορική διαδρομή της Ελλάδας.
    Ποια επέτειος και τι μπορέι να γιορτάζουν οι μεταναστες της ανατολίας σε μία ξένη χώρα υπο της ευλογίες του μογγόλου;
    Που είναι αυτή η ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ διεθνής κοινότητα; ασχολείται μόνο το πως θα κλέβει τους λαούς και τις χώρες παίρνωντας τον ορυκτό πλούτο τους για το συμφέρον ορισμένων μασόνων παγκοσμιοποιητών και τραπεζιτών βρυκολάκων.
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΓΕΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ... ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ...
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ... ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΦΟΡΜΗ... ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ...
    ΜΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ... ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ... ΚΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΧΑΘΩ...
    ΣΕ ΜΑΧΗ ΣΚΟΤΩΘΩ... ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ... ΕΛΛΑΔΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ...
    ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ... ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξεχνω,
    και παλι δεν ξεχνω, πως να ξεχασης τετοιους Φρικτους "Γειτόνους" πως, απο που να πιασης!!!!
    Αλλα μην ξεχνουμε και τους φρικτους φιλους μας ευρωπαιους, και τους φρικτους "παπικους", που ανακυρυχθηκαν και Αγιοι ποιοι; οι Αιρετικοι απολιτιστοι Σταυροφοροι!!! και πως να ξεχασης και τους Σημερινους Φρικτους Ταγους και χθεσινους, της Ελαδικης Εκλησσιας, που αιματοκυλυσαν την Άγια Εκλησσια του Χριστου, στο ονομα της ενωσης με τον Παπα και τα τσιρακια του.
    Ολα ειναι ενα ψευδος, φτιαχτο ολα για τα προσωπικα οφελει και οφικια.
    Ειναι για να κλαις, δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση