GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή Καρχιμάκη για την πολιτική βία...

Προς Γραμματείς Νομαρχιακών και Τομεακών Επιτροπών Κοιν. Τομέας Περιφερειακής Οργάνωσης Αγαπητοί Σύντροφοι, Οι τελευταίες εξελ...

Προς Γραμματείς Νομαρχιακών
και Τομεακών Επιτροπών
Κοιν. Τομέας Περιφερειακής Οργάνωσης

Αγαπητοί Σύντροφοι,
Οι τελευταίες εξελίξεις και οι συζητήσεις που διεξάγονται στην ΕΕ, για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους και των κερδοσκοπικών επιθέσεων που δέχεται το ευρώ, επιβεβαιώνουν την θέση που διατύπωσε εξ αρχής ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου.
Η κρίση την οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα των πολιτικών που ακολουθήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια- με αποκορύφωμα τα τελευταία πέντε χρόνια της καταστροφικής διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ- και...
 οδήγησαν στην εκτόξευση των ελλειμμάτων και του χρέους.
Είναι μια κρίση, που, δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, τα όρια και τις αντοχές του κοινού μας νομίσματος. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν είναι μόνο η Ελλάδα αντιμέτωπη με τους κερδοσκόπους. Αντιμέτωπη με τους κερδοσκόπους είναι η ίδια η Ευρώπη. Η απάντηση σε αυτό τον πόλεμο δεν είναι ελληνική, είναι ευρωπαϊκή. Έχει έλθει η ώρα της Ευρώπης.
Το γεγονός αυτό, όπως έχει τονίσει ο Γ. Παπανδρέου, δεν μας απαλλάσσει από τις ευθύνες μας. Δεν μας απαλλάσσει από την υποχρέωση να βάλουμε σε τάξη τα του οίκου μας. Δεν μας απαλλάσσει από την υποχρέωση να προχωρήσουμε σε όλες εκείνες τις τομές και τις μεταρρυθμίσεις που θα εγγυηθούν ότι δεν πρόκειται να φτάσουμε ξανά στο σημείο εκείνο που παραλάβαμε τη χώρα, μετά τις εκλογές του 2009.
Τους τελευταίους 20 μήνες δώσαμε ένα μεγάλο αγώνα για να αποτρέψουμε τις καταστροφικές συνέπειες μιας ενδεχόμενης πτώχευσης. Προχωρήσαμε στη λήψη  δύσκολων και επώδυνων μέτρων, ακόμη και έξω από την ιδεολογία μας. Αλλά προτάξαμε το εθνικό συμφέρον έναντι του κομματικού. Καταφέραμε να κρατήσουμε τη χώρα όρθια.
Είναι γεγονός ότι οι μεγάλες οικονομικές κρίσεις γεννούν αισθήματα ανασφάλειας στους πολίτες, κοινωνική αναταραχή, συγκρούσεις και οξείες πολιτικές αντιπαραθέσεις.
Σε μια τέτοια κατάσταση βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθούν φαινόμενα όπως οι προπηλακισμοί, η βία, η απειλή χρήσης βίας σε βάρος του πολιτικού συστήματος και των εκλεγμένων αντιπροσώπων του.
Αυτά τα φαινόμενα θα πρέπει να μας προβληματίσουν πολύ σοβαρά από τη στιγμή μάλιστα που όπως έχει αποδειχθεί, δεν αποτελούν όλα όπως κάποιοι ισχυρίζονται, αυθόρμητες ενέργειες εκδήλωσης της «αγανάκτησης» των πολιτών, αλλά οργανωμένες προσπάθειες με στόχο να απαξιωθεί και να υπονομευθεί το σύνολο του πολιτικού μας συστήματος.
Μάλιστα, οι συνεχιζόμενοι προπηλακισμοί, παρά την καταδίκη τους από το σύνολο σχεδόν των πολιτικών κομμάτων, φαίνεται ότι καθοδηγούνται και από ακραίες ομάδες και πρόσωπα που δρουν στα όρια του νόμου.
Όλα αυτά τα φαινόμενα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερη ανομία και τελικά πλήττουν και την ίδια τη χώρα. Υπονομεύουν τις ατομικές ελευθερίες, ενισχύουν την ανασφάλεια και ακρωτηριάζουν τη Δημοκρατία. Από τις συμπεριφορές αυτές, κερδίζουν μόνο τα οικονομικά και τα πάσης φύσεως συμφέροντα που επιδιώκουν αδύναμα πολιτικά συστήματα προκειμένου να εξυπηρετούνται.
Είναι καθήκον όλων μας να προστατεύσουμε την κοινωνική συνοχή, την ειρήνη και τη δημοκρατική ομαλότητα.
Η Ιστορία μας έχει διδάξει ότι, όποτε καλλιεργήθηκε ο αντικοινοβουλευτισμός και η αμφισβήτηση των δημοκρατικών θεσμών, δεν άργησε και η εκτροπή.
Το αγαθό της Δημοκρατίας που κατακτήθηκε μετά από αγώνες χρόνων του λαού μας, θα πρέπει όλοι μας να το προασπίζουμε καθημερινά με τη στάση και τη συμπεριφορά μας. Μ’ αυτό τον τρόπο απαντάμε σε όλους εκείνους που οργανώνουν ή υποκινούν τα φαινόμενα προπηλακισμών, τα φαινόμενα ανωμαλίας και διάλυσης της δημοκρατίας. Η κοινωνική και πολιτική απομόνωσή τους είναι η καλύτερη απάντηση.
Στο πλαίσιο αυτό είναι ανάγκη να αναληφθούν πρωτοβουλίες από κάθε Ν.Ε. και Τ.Ε. ΠΑΣΟΚ, με πρόσκληση συμμετοχής όλων των κομμάτων σε κάθε νομό, με στόχο την καταδίκη τέτοιων φαινομένων, και τη δημιουργία ενός κοινού μετώπου απέναντι στα φαινόμενα της βίας, που υπονομεύουν και την δημοκρατία, και την οικονομία, και την επιχειρηματικότητα, και την κοινωνία.
Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Μιχάλης Καρχιμάκης

19 σχόλια

  1. Το νέο αγαπημένο άθλημα των Ευρωπαίων:
    "Βρέξ' τις στον Γιωργάκη"
    ___________________________________
    Χθες του τις έβρεξε επί 1,5 ώρα ο Μπαρόζο... το μεσημέρι έχει σειρά Μέρκελ και το απόγευμα θα τον περιλάβουν όλοι μαζί...

    Ωχχ.....θα μας ξεκολιάσουν στην
    επιμήκυνση..
    Μάλλον Θα είναι τόσο μεγάλη
    του ..πεους
    που δεν το αντέχουν ούτε και οι Πρωθυπουργικοί, αδελφικοί, Αντιπροεδρικοί και λοιποί Υποργικοί
    κώλοι Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δραματικές εξελιξεις:
    Πιθανή η "Επιλεκτική χρεοκοπία"
    με εγγυήσεις για απρόσκοπτη χρηματοδότηση της Ελλάδας.......

    Λίγο πριν την Σύνοδο Κορυφής η οποία ξεκινά στις 2 το μεσημέρι και ενω είναι σε εξέλιξη η συνάντηση Παπανδρέου - Μέρκελ, βλέπουν το φως σενάρια και πληροφορίες για το τι συμφώνησαν Μέρκελ - Σαρκοζί.

    Το σχέδιο συμφωνίας της σημερινής συνόδου κορυφής προβλέπει περικοπή του δημοσίου χρέους της Ελλάδας και κινδυνεύει να συνεπάγεται "στάση πληρωμών", δήλωσε διπλωματική πηγή.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρχίδια..καρχιδάκια και Αρχιδιές
    ΠΑssΟΚ.

    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ??????

    ΠΑΣΟΚ -Τρύπησαν τον πάτο:
    Έλλειμμα +25%,
    έσοδα -8,3%,
    δαπάνες +8,8%,
    ΠΔΕ - 42,3%

    Στα 12,747 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού το εξάμηνο Ιανουάριος - Ιούνιος 2011, έναντι στόχου 10,374 δισ. ευρώ και ελλείμματος 9,997 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2010.

    Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το υπουργείο Οικονομικών και δείχνουν ότι τα συνολικά έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού κατά το α’ εξάμηνο (Τακτικός και Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) υστερούν έναντι του στόχου κατά 3,016 δισ. ευρώ, ενώ οι συνολικές δαπάνες (Τακτικός και ΠΔΕ) παρουσιάζονται μειωμένες κατά 644 εκατ. ευρώ
    - [λόγω της γνωστής απάτης να μειώσουν κατά 1,5 δις το ΠΔΕ, ώστε να εμφανίζουν μειωμένες τις δαπάνες. Αν δεν είχαν μειώσει το ΠΔΕ και το είχαν εκτελέσει όπως έλεγαν στον προυπολογισμό, οι δαπάνες θα ήταν αυξημένες κατά 1 δις].

    Ειδικότερα, τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 21,818 δισ. ευρώ και εμφανίζουν μείωση έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2010 κατά 8,3%.

    * [Ακολουθούν οι χιλιοειπωμένες δικαιολογίες του στυλ, η ύφεση ήταν μεγαλυτερη... λες και φταίει άλλος για τον λάθος υπολογισμό της ύφεσης...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας σύντροφοι Πασόκοι...

    Μπουουχαχαχαχαχα- ααααχ!!!

    Βολεμένοι παντού- οι παλαιοί-

    "Αγανακτισμένοι" στις πλατείες- οι νεότεροι- με τη προσδοκία... κάπου να χωθούμε κι εμείς... βρε αδερφέ... όπως οι παλαιοί!!

    Τι αγωνιστές της Δημοκρατίας και του σοσιαλισμού είμαστε;;

    Άνεργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.

    Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ.

    ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ.

    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για κατι κοπανους δεξιους σαν και εσας αχρηστοι τραβαμε αυτα που τραβαμε. Τι περιμενεις ομως απο τετοια αθλια κατασκευασματα με τετοια συμεπεριφορα και με τετοια βρωμογλωσσα. Εαν πρεπει να χρεωκοπισουμε θα πρεπει να γινει μονο για κατι τετοιους σαν και εσας
    γιατι μονο αυτο σας αξιζει. Ομως να ξερετε φαρες οτι το γλεντι, η μασα και η βουτα ελαβαν οριστικο τελος ειτε με ετα ειτε με 10 πακετα στηριξις. Κοιταχτε τον ταλιμπαν των ταξιτζιδων και θα δειτε την φατσα σας σε αυτον, ιδια παστα ιδια φρονηματα, ταλε-κουαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ..ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑΡΙΦΑ. ΠΙΣΤΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ-ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ..ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ 3000Ε ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ ..ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ..ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ..ΔΙΝΩ ΑΠΟΔΟΣΗ 1 ΠΡΟΣ 10 ΠΩΣ ΟΧΙ.. ΑΝΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΩΛΟ ΡΕ..? ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. K. Καρχιμάκη
    Τα φαινόμενα βίας και προπηλακισμών που αντιμετωπίζει ως το συνολό του το πολιτικό σύστημα θα έπρεπε να σας διδάξει κάτι πολύ σημαντικό. Ότι το υπάρχον πολιτικό σύστημα είναι μη-αποδεκτό από το λαό. Οι λόγοι είναι πολλοί και τους γνωρίζουμε όλοι. Φυσικά και από μέρους σας σαν πολιτικό πρόσωπο θέλετε να καταστείλετε αυτές τις αντιδράσεις διότι κινδυνεύει όλο το οικοδόμημα που έχει δημιουργηθεί από τη μεταπολιτεύση και μετά και στο οποίο είστε κι εσείς μέσα. Από την άλλη δεν μπορείτε να έρθετε σε αντίθεση γιατί αμέσως θα διαγραφείτε (όπως έγινε πρόσφατα με την τελευταία "ψηφοφορία" στη βουλή). Μια συμβουλή θα σας δώσω σαν απλός πολίτης ο οποίος σας έχει ψηφίσει:
    "Μην σκέφτεστε το προσωπικό σας συμφέρον αλλά το συμφέρον του λαού που σας ψήφισε". Αν δεν αλλάξετε τακτική ο λαός θα σας διώξει με τις κλοτσιές όπως έκαναν και άλλοι λαοί σε άλλες χώρες με παρόμοια πολιτικά συστήματα βουτηγμένα στη διαφθορά και στη λαμογιά.

    Καλή σας όρεξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το γιαουρτωμα το λεει βια ,την βια της αστυνομιας πως την ονομαζει δεν ξερει.σε ποια δημοκρατια που αναφερεται δεν ξερει ,σωσανε τη χωρα λεει αυτοι που την καταληστεψαν τι αλλο αθλιο εχουμε να ακουσουμε.για χουντα το πανε και ψαχνουνε προσχηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είσαστε πρόστυχοι αρκετοί πολιτικοί και πρέπει να σας πετάμε πέτρες και όχι αυγά. Ρε αρπακτικά ρε πούστηδες κλέφτες λεηλατήσατε τον τόπο και δεν γύρισε δραχμή κανείς σας στην θέση της, ρε ξέκολα αρπακτικά. Ο καραμανλής ήταν υπουργός πολιτισμού και έβγαλαν φτερά προς τις ΜΚΟ 2,5 δις ευρώ δεν τολμήσατε να του ζητήσετε ευθύνες ρε πρόστυχοι γιατί θα ξεράσει και του Γιωργάκη που ήταν στο Εξωτερικών και έκανε και αυτός ίδια και κάθε άλλου πούστη. Γαμήσι θέλετε ρε όσοι τα αρπάξατε και μας πίνετε το αίμα για να γεμίσουν πάλι τα συρτάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΓ Δεν σας εξιλεώνει το ότι είστε εκπρόσωποι του Έθνους ρε αρπακτικά ξέκολα. Φτιάξατε ρε πρόστυχοι νόμο να παραγράφονται οι απατεωνιές σας. Γαμήσι ρε θέλετε στην μέση της πλατείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΓΑΠ στον δρόμο του … Τρικούπη.

    Η Μεγάλη Πέμπτη της Ελλάδας θα συνοδεύεται, όπως όλα δείχνουν από τη Μεγάλη Παρασκευή αλλά η Ανάσταση δε φαίνεται από πουθενά.

    Ο Γ. Παπανδρέου, μετά τον Χ. Τρικούπη είναι υποχρεωμένος να ανακοινώσει στον ελληνικό λαό ότι χρεοκόπησε η χώρα. Όπως και να το πει, επιλεκτική, αναγκαστική ή γενική χρεοκοπία η ουσία είναι ότι οι Ευρωπαίοι και κυρίως οι Γερμανοί δεν… άκουσαν τις εκκλήσεις της Ελλάδας για βοήθεια που δε θα είχε όρους όπως selective default.
    Το τίμημα θα είναι βαρύ και για πολλά χρόνια για τον ελληνικό λαό.

    Οι εξελίξεις δείχνουν ότι η χώρα πήρε το μικρότερο δυνατό πακέτο με τη μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια.

    Όμως, η κυβέρνηση, αφού αφήσει από απόψε τους… πανηγυρισμούς (διότι κάτι τέτοιο ψυχανεμιζόμαστε ότι ,
    θα κάνουν) θα πρέπει να εξηγήσει ξεκάθαρα.

    Γιατί εδώ και ένα χρόνο έπαιρνε μέτρα επώδυνα και άδικα αλλά δεν κατάφερε να φτιάξει την οικονομία ώστε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο ;
    Γιατί δεν χρεοκοπούσαμε πέρυσι ώστε φέτος να έχουν μπει όλα στο δρόμο τους ;
    Τι σημαίνει για τους Έλληνες αυτή η συμφωνία ;
    Πόσο θα επηρεαστεί επιπλέον η ζωή τους ;
    Υπάρχει κρυφή συμφωνία ώστε να δοθούν εγγυήσεις προκειμένου να γίνει η επιλεκτική χρεοκοπία ;

    Μήπως δηλαδή εκχωρήσαμε δικαιώματα σε ακίνητα και εταιρείες του δημοσίου προκειμένου οι ιδιώτες που μπαίνουν στη διαδικασία να έχουν εγγυήσεις ;
    ____________________________________
    Τετάρτη 27 Απριλίου 1932 ,
    Ελ. Βενιζέλος ……….
    η Ελλάδα εγκατέλειψε επισήμως τον “κανόνα του χρυσού”.
    ____________________________________
    Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011 ,
    Γ.Α. Παπανδρέου…………….
    τώρα το λέμε πιό εκλεπτισμένα και Αγγλιστή,
    ”Selective default”........

    ΑΜΗΝ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι απίστευτο αυτό που μας συμβαίνει.
    Δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω αυτή τη κυβέρνηση.

    Πρώτα εκλέγεται λέγοντας απίστευτα ψέματα στον ελληνικό λαό.
    Ύστερα μετατρέπει με περισσή μαστοριά ένα συνήθες για εκείνη την εποχή πρόβήμα ελλείματος σε ένα πρωτοφανές πρόβλημα πιστοληπτικής ικανότητας με τελική έκβαση την είσοδο στο ΔΝΤ.

    Η ύφεση χτυπάει τη πόρτα όλο και περισσότερων νοικοκυριών , η λύση του μνημονίου δείχνει από την αρχή χαμένη όμως επιλέγεται ο δρόμος του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού.
    Από την αρχή η διαπραγμάτευση είναι άγνωστη λέξη για τους κυβερνώντες που δέχονται αδιαμαρτύρητα ότι τους σερβίρουν.
    ---- Τώρα τελικά χρωκοπούμε ----

    Ο ΓΑΠ και η παρέα του είναι οι απόλυτοι εχθροί της χώρας. Σε αυτούς βέβαια θα συμπεριληφθούν και ο Καρατζαφύρερ και η Κόρη του Δράκουλακαι πρέπει περάσουν από ειδικό δικαστήριο.

    Έχοντας εξασφαλίσει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
    πρώτα το αδέκαστο των δικαστών και το άψογο
    της διαδικασίας ( ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ).

    Την κατάρα μας να’χουν τα πράσινα κατακάθια. Διέπραξαν ατέλειωτες ύβρεις.
    Ελπίζουμε στη Νέμεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ
    ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΠΑΝΗΡΟ

    ΙΣΤΙΤΟΥΤΟ..ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,
    ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΚΟΘΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.. ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΞΥΠΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΔΥΘΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΣΟΚ : ΑΠΑΤΟΣ ..$$$$$$$$$$$$$$$$$..Ο ΠΑΤΟΣ ΜΑΣ

    ΞΑΝΑΒΟΛΕΨΕ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ...
    17:46 21/7/2011 - Πηγή: Fimotro

    Ο Υπουργός Εσωτερικών Δ. Ρέππας δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι επιρρεπής στα ρουσφέτια.
    Στις νέες μετακινήσεις που πραγματοποιούνται σε περίοδο χρεοκοπίας στα Γραφεία Τύπου Εξωτερικού αποφάσισε να βολέψει την ανηψιά του (τα στοιχεία της στη... διάθεση του Fimotro),
    στο Γραφείο με την υψηλότερη αποζημίωση στη Γενεύη, όπου μαζεύονται όσοι έχουν τα μεγάλα... κονέ.

    Της έχει φαίνεται μεγάλη αδυναμία της ανηψιάς. Κατά το παρελθόν έστειλε στις στις Βρυξέλλες σε ειδική θέση με... πρεσβευτικό μισθό !
    Μπράβο κύριε υπουργέ !
    Και εις ανώτερα...

    ΦΑΑΑΑΑΑΑΤΕ...ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ....
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΖΩΑ
    ΠΟΥ ΨΟΦΟΛΟΓΟΥΝ..ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ...ακόμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί κυβέρνηση και βουλευτές καλύπτουν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΑ κατά των αγροτών της Σκύρου?

    Γιατί κυβέρνηση και δικαιοσύνη κάνουν πλάτες στους δικαιοβάτες και τοπικούς πολιτικοβάτες του ευνομούμενου τις Σκύρου ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στηρίζουν ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ που αποκρύβει στοιχεία από τις δημόσιες υπηρεσίες ΚΑΙ τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?

    ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ, ΟΧΙ αποστασιοποιηση από τη ΒΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ σας θέλουμε με το ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ! Η αξιοιπηστία των ΛΟΓΩΝ ΣΑΣ δεν ΠΕΡΝΑ τις ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στο ΔΗΜΟ ΣΚΥΡΟΥ, και το ΠΝΙΞΗΜΟ του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ της Μ.Μ. ΛΑΥΡΑΣ δείχνει συνειδητή συνενοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση