GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάγκαλος μαινόμενος...

Από το http://www.briefingnews.gr/ Την οργή του Θεόδωρου Πάγκαλου πυροδότησε επιστολή που δημοσιεύεται σήμερα στον Ελεύθερο Τύπο, την ...

Από το http://www.briefingnews.gr/

Την οργή του Θεόδωρου Πάγκαλου πυροδότησε επιστολή που δημοσιεύεται σήμερα στον Ελεύθερο Τύπο, την οποία συνέταξε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ως απάντηση σε email που έλαβε από "αγανακτισμένους πολίτες".
Αυτό που φαίνεται να εξόργισε περισσότερο τον κ. Πάγκαλο είναι το γεγονός ότι το αρχικό email που του εστάλη - το οποίο επίσης δημοσιεύεται - είναι ανυπόγραφο. Αυτό, τον οδήγησε στην τακτική "οφθαλμόν αντί οφθαλμού". Με ανακοίνωσή του, δημοσιοποιεί τα ονόματα των αποστολέων του email που...
 οδήγησε στην ιδιότυπη σύγκρουση. Και όχι μόνο...
Ακολουθεί η επίσημη απάντηση Πάγκαλου:  
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης καθημερινά δέχεται δεκάδες επιστολές και ηλεκτρονικά μηνύματα. Απόφασή του εδώ και χρόνια είναι να απαντά προσωπικά σε όλους τους πολίτες. Αυτό συνέβη και με τα πανομοιότυπα ηλεκτρονικά μηνύματα των τεσσάρων πολιτών, η απάντηση του Αντιπροέδρου προς τους οποίους δημοσιεύεται σήμερα στον Ελεύθερο Τύπο.
Ο Αντιπρόεδρος σκεπτόμενος καλόπιστα, όπως κάθε φορά που λαμβάνει επώνυμη επιστολή πολίτη, θεώρησε σκόπιμο να απαντήσει. Θεώρησε, επίσης, ευνόητο ότι τα εν λόγω άτομα, που επιδίωξαν την αλληλογραφία μαζί του, θα σέβονταν το δικαίωμά του να έχει τις απόψεις του, όπως και εκείνα έχουν τις δικές τους. Εξ όσων μάλιστα η Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης είναι σε θέση να γνωρίζει, ο Αντιπρόεδρος υπήρξε αν όχι ο μόνος, τουλάχιστον από τους λίγους, οι οποίοι απάντησαν στο εν λόγω πανομοιότυπο ηλεκτρονικό μήνυμα, το οποίο προφανέστατα συντάχθηκε και προωθήθηκε από το γνωστό συντονιστικό κέντρο του λεγόμενου «κινήματος των αγανακτισμένων» και το οποίο εστάλη σε εκατοντάδες παραλήπτες και στο σύνολο των Βουλευτών.
Με έκπληξη σήμερα διαπιστώσαμε ότι το πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου φιλοξενούσε τον εξής τίτλο: «Πρόκληση Πάγκαλου κατά διαμαρτυρόμενων πολιτών. "Είστε μικροί μαύροι και κόκκινοι Φύρερ". Επιστολή ύβρις του Αντιπροέδρου προς τους αγανακτισμένους που βομβάρδισαν το e-mail του», ενώ στο εσωτερικό της εφημερίδας δημοσιεύεται φωτοτυπία της επιστολής του Αντιπροέδρου, από την οποία συμπτωματικά απουσιάζει το όνομα του πολίτη, στον οποίο απαντούσε.
Καταρχήν, η αναφορά περί "βομβαρδισμού" του e-mail του Αντιπροέδρου αποτελεί από μόνη της μια υπερβολή, αν αναλογιστεί κανείς ότι αναφέρεται σε τέσσερα μόλις μηνύματα τη στιγμή που καθημερινά η αλληλογραφία του είναι πολλές δεκάδες.
Δεύτερον, ερωτηματικά προκαλεί η επιλογή του ενός εκ των τεσσάρων πολιτών να δημοσιοποιήσει την επιστολή και, μάλιστα, έχοντας φροντίσει να σβήσει το όνομά του. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι σκοπός που επέλεξε να αλληλογραφήσει με τον Αντιπρόεδρο δεν ήταν η ανταλλαγή ιδεών, η συμβολή στον δημόσιο διάλογο ούτε καν η υπεράσπιση των απόψεών του. Αν κάτι από όλα αυτά ίσχυε, δε θα έπρεπε ο εν λόγω πολίτης να επανέλθει με νέα επιστολή προς τον Αντιπρόεδρο, διαμαρτυρόμενος ή αντικρούοντας όσα ο τελευταίος του είχε γράψει; Τίποτα από όλα αυτά δε συνέβη. Αντιθέτως, το μόνο που ενδιέφερε τον πολίτη ήταν η δημιουργία εντυπώσεων και γι' αυτό τον λόγο φρόντισε να στείλει το κείμενο της επιστολής του Αντιπροέδρου σε μια εφημερίδα, με την οποία ο τελευταίος, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται σε πολιτική και νομική διαμάχη και, συνεπώς, γνώριζε εκ των προτέρων τι είδους αντιμετώπιση θα επιφύλασσε στο θέμα.
Επειδή, λοιπόν, ο δημόσιος διάλογος για να έχει ουσία και νόημα πρέπει να είναι πάντοτε επώνυμος και επειδή ο αναγνώστης πρέπει πάντα να γνωρίζει το όνομα εκείνου που πρεσβεύει την μια πλευρά και εκείνου που πρεσβεύει την άλλη, παραθέτουμε τα ονόματα των τεσσάρων πολιτών που έστειλαν το ίδιο μήνυμα στο Αντιπρόεδρο και έλαβαν την απάντησή του, ένας εκ των οποίων έκρινε σκόπιμο να την δημοσιοποιήσει. Τα άτομα αυτά είναι:
η κ. Καλιαροπούλου Ματίνα,
η κ. Κατικαρίδου Δήμητρα,
ο κ. Δεληβοριάς Νίκος και
ο κ. Μαϊστράλης Πέτρος.
 Έτσι, μπορεί πλέον ο καθένας να κρίνει στάσεις και συμπεριφορές του καθενός και να διαπιστώσει ποιος ενδιαφέρεται για την ουσία και υπηρετεί την πατρίδα και ποιος κυνηγά μόνο τη δημιουργία εντυπώσεων.
--
Κείμενο:
Οι πληροφορίες ή/και τυχόν αρχεία που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα είναι προσωπικές, εμπιστευτικές και απόρρητες. Ο αποστολέας αυτού του ηλεκτρονικού μηνύματος αποσκοπεί στην παραλαβή του μόνο από τον ονομαζόμενο παραλήπτη, στον οποίο και μόνο επιτρέπεται η χρήση του. Εάν δεν είστε ο προοριζόμενος παραλήπτης σας ενημερώνουμε ότι οποιαδήποτε χρήση των περιεχομένων του παρόντος μηνύματος απαγορεύεται. Παρακαλείσθε να αποστείλετε το αρχικό μήνυμα στη διεύθυνση αποστολής με σχετική αναφορά του λάθους καθώς και να διαγράψετε το μήνυμα από το σύστημά σας. Επί τη βάσει της επισφάλειας της επικοινωνίας μέσω του διαδικτύου το Πολιτικό Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, ουδεμία νομική ευθύνη αποδέχεται για τα περιεχόμενα του παρόντος μηνύματος και για οποιαδήποτε ενδεχόμενη ζημία ήθελε προκληθεί. Περαιτέρω, οι απόψεις που διατυπώνονται ανήκουν αποκλειστικά στον αποστολέα του μηνύματος και δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση τις απόψεις του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και του Πολιτικού του Γραφείου, εκτός αν άλλως ρητώς ορίζεται. Σας ευχαριστούμε.

16 σχόλια

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ;
    ΧΕΣΤΕ ΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε Μπαγκαλε γιατι ασχοληστε με τα πιτουρα δεν ξερετε οτι θα σας φανε οι κοττες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΛΟΦΑΛΑΙΝΑ,ΣΚΑΤΟΧΟΝΤΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ασε ρε φασιστα που μας ψεκασες καρκινο θα μηλισεις για δημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκεί στο ΠΑΣΟΚ ακούει κανείς;;;;;;
    Μαζώχτε τον!!
    Μαζώχτε τον γιατί ο κόσμος έχει φτάσει στα όριά του!!!
    Το "εν βρασμώ ψυχής" το δικαιολογούν και τα δικαστήρια!!
    Τον βλέπω και θέλω να σπάσω την οθόνη!!
    Για το καλό του, μαζώχτε τον επιτέλους!!!
    Και τον αρχιμαφιόζο Παπουτσή το ίδιο!!!
    Μας γαμάνε, μας δέρνουν, μας καρκινιάζουν και μας προκαλούν κι από πάνω, δεν αντέχεται, κρύφτε τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ, ΤΙ ΛΕΣ; ΝΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΦΑΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ... ΔΡΟΜΟ... ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο τρομοκρατημένος Πάγκαλος για όσο διάστημα μπορεί να "κρύβεται" πίσω από ανώτερα κυβερνητικά "καθήκοντα" έχει "άλλοθι". Φοβάται όμως μην
    αποκαλυφθούν πλήρως όλες οι λανθασμένες επιλογές του. Αυτό κάνει και σήμερα. Είναι τρομοκρατημένος.
    Αν δεν παραμείνει βουλευτής τι ρόλο θα έχει?Του συζύγου
    σε μια νέα, καλά αγορασμένη σύζυγο ή του πατέρα μικρών παιδιών?
    Αλίμονό του αν χάσει την εξουσία. Τι θα κάνει; Η ίδια η ζωή θα τον αποβάλει. Θα απογυμνωθεί από κάθε είδους προστατευτική "πανοπλία". Θα αναγκαστεί να επιστρέψει πίσω στο υποτιθέμενο σπίτι του ως "ανάπηρος".
    Δεν θα είναι όμως ο πατέρας, ο οποίος επιτέλους "γύρισε" στο σπίτι. Θα είναι
    ο άρρωστος παππούλης, ο οποίος δυστυχώς "γύρισε" στο σπίτι, για να πεθάνει "ήσυχα" και αναγκαστικά θα πρέπει να ζει μέσα σε μια νεανική οικογένεια, αν αυτή μπορεί να τον ανεχθεί

    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD KAI TOY BENJΙAMIN DE ROTHSCHILD ;
    DEFAULT ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ !!!
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
    ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΛΑΝΤΖΕΡΗΔΕΣ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD Ο NAT ROTHSCHILD ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ MONTENEGRO ME ΚΟΣΤΟΣ 1.000.000 ΣΤΕΡΛΙΝΕΣ;
    Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΣ!!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ "ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ".
    Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΜΑΣ? ή για τον κάλαθο αχρήστων?

    http://ksanapsifistetonxorisstavro.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

    Με έναν(πρώην) ΒΟΥΛΕΥΤΗ του ΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ καθαρίσαμε, απομένει να ξεκαθαρίσουμε και τα αποκαίδια του με το σκάνδαλο της Μ.Μ.Λαάρας στη Σκύρο.

    Είναι ευθύνη του κάθε πολίτη με στο πολιτικό χώρο που κινείτε να αποψυλώσει τα μολυσματικά λαμόγια απὀ τον πολιτικό του χώρο, κι αυτό ισχύει για όλους "πέρα από το χρώμα που διαλέγει και δίνει νόημα στη ψήφο του" ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    Οι τσοπαναραίοι να πάν με τις φλογέρες τους ή ΚΑΙ με τσιμπούκια να βόσκουν τα τετράποδα.

    Κι ο Πάγκαλος έχει γρασίδι να φάνε 300 ελέφαντες μιας κι έχει και χορτολιβαδικές εκτάσεις, κοινώς βοσκοτόπια, προσέξτε στο σημείο (1+30") ΕΔΩ .. http://journal-arpaxtes-2008.blogspot.com/2010/12/kontra-tv.html

    Καθώς και τι λέει ο κ Φραγκιουδάκης επ΄ αυτού "Σύνοψη ενός εγγράφου τις 8 Μαίου1997 του Ελ. Φραγκιουδάκη" http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2011/04/8-1997.html

    Ειδικότερα επί προβαλλομένων ισχυρισμών, ότι αποκτήθηκε κυριότητα μέσω αποκτήσεως δικαιώματος χορτονομής, που θα πρέπει να αποκτήθηκε μετά την απελευθέρωση από τον Τουρκικό ζυγό, δεν μπορεί παρά να είναι προσωποπαγές και αποσβένονταν μετά θάνατον και εν πάσει περιπτώσει πρέπει να αποδεικνύεται η συνέχεια διαδοχής στο δικαίωμα αυτό, ουχί δια τίτλων αλλά δια της ενεργού αποκλειστικής χρήσης της βοσκήσιμου ύλης σε διαδοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ..
    ..ΟΛΑ ΚΑΤΑΧΤΩΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ..ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ..ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ...ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δικαιούται να οργίζεται η ντυμένη γουρούνα;
    Φυσικά ΟΧΙ. Και ιδού γιατί:
    ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ WIKIPEDIA:
    Στις 19 Απριλίου 1941 προτάθηκε στον βασιλιά Γεώργιο να συμπεριλάβει στη νέα κυβέρνηση και τον Πάγκαλο, αλλά η πρόταση δεν καρποφόρησε[11]. Με την έλευση των Γερμανών και τον διορισμό του Τσολάκογλου στη θέση του πρωθυπουργού, πολλές πολιτικές προσωπικότητες, μεταξύ αυτών και ο Πάγκαλος, τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του, κίνηση που σχολιάστηκε αρνητικά[12]. Τον Νοέμβριο του 1941 με ειδική ρύθμιση ο Πάγκαλος άρχισε να λαμβάνει σύνταξη ως πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία συνεχίστηκε και μετά την κατοχή.[13] Στις 16 Οκτωβρίου του '44 μέλη του ΕΑΜ αποπειράθηκαν να τον συλλάβουν, αλλά η προσωπική του φρουρά τους εμπόδισε. Στις 26 του ίδιου μήνα συνελήφθη από την κυβέρνηση Παπανδρέου και οδηγήθηκε στις φυλακές Αβέρωφ. Τον Δεκέμβριο του 1944 αποφυλακίστηκε. Στις 25 Αυγούστου 1945 συνελήφθη ως δωσίλογος, κατόπιν αποφάσεως του 6ου ανακριτικού γραφείου δωσιλόγων[14]. Λίγες μέρες νωρίτερα του είχε ασκηθεί ποινική αγωγή για τα δημοσιευθέντα άρθρα του κατά την περίοδο της κατοχής, τα οποία, σύμφωνα με την αγωγή, εξυπηρετούσαν το έργο των εχθρών.
    Στις 12 Σεπτεμβρίου του 1945 αθωώθηκε οριστικά με απαλλακτικό βούλευμα από τις κατηγορίες που τον βάρυναν για συνεργασία με τις κατοχικές δυνάμεις. Η κατηγορία περί συνεργασίας με τις κατοχικές δυνάμεις στηριζόταν στο γεγονός ότι είχε συμμετάσχει στην ίδρυση των Ταγμάτων Ασφαλείας επί κατοχής[15]. Υπάρχει η άποψη ότι η δημιουργία των Ταγμάτων Ασφαλείας υποστηρίχθηκε από τον Πάγκαλο για να αποτραπεί ενδεχόμενη επαναφορά του βασιλιά.[16]
    ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Μαρκ Μαζάουερ: “ Inside Hitler’s Greece”: (p. 324)
    Now, though Rallis was former royalist, it was a clique of notorious republican army officers who had masterminded the Security Battalions, including the megalomaniac wily former dictator General Pangalos. Grigorakis, the new minister for Labour in Rallis’s cabinet, was a follower of Pangalos and the leading recruiter of the republican officers for the Battalions.
    Συντρόφια της σπείρας με σήμα την εγκάρσια τομή ενός πράσινου σκαντζόχοιρου να τον χαίρεσθε τον σύντροφο.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ξενερώνουμε ποτέεεε, δεν ξενερώνουμε ποτέ!!

    Πρέσβειρα της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι στέλνει ο πρωθυπουργός την πρώην υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, σύμφωνα με την.. εφημερίδα*...

    Ασφαλείς πληροφορίες επιμένουν ότι η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου είναι ειλημμένη και είναι θέμα λίγου χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα η τοποθέτηση της στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι.

    Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός μετά την αποκατάσταση του πρώην υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα στην Ευρωβουλή θέλει να αποκαταστήσει όλους τους συνεργάτες του με τους οποίους κυβέρνησε την χώρα τους τελευταίους 20 μήνες.
    __________________________________
    Να σημειωθεί ότι η αμοιβή του πρέσβη στον ΟΟΣΑ είναι
    300.000 ευρώ ***** αφορολόγητα καθώς και δωρεάν σπίτι, το οποίο ανήκει στην ελληνική
    αντιπροσωπεία.....
    Στις παροχές περιλαμβάνετται και αυτοκίνητο με οδηγό και μάγειρα.
    Η διάρκεια της θητείας είναι 5 χρόνια. Το διαμερισμα του πρέσβη στον ΟΟΣΑ που ανήκει στο ελληνικό κράτος βρίσκεται στο καλυτερο σημείο της πόλης και ξεπερνά
    τα 500 τετραγωνικά μέτρα.
    Τα έξοδα της διαμονής του έλληνα επικεφαλής επιβαρύνουν προφανως την αντιπροσωπεία δηλαδή τους έλληνες φορολογούμενους.
    ___________________________________
    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός αποκαθιστά τους συνεργάτες του στις παραμονές πολιτικών εξελίξεων. Το 2004, π.χ. μετά την ήττα στις εκλογές από τον Καραμανλή έσπευδε να συμπεριλάβει σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο, τον Σταύρο Λαμπρίνίδη,(τον σημερινό υπουργό Εξωτερικών) χωρίς ουσιαστική προσφορά στο ΠΑΣΟΚ και πείρα, προκαλώντας την ενόχληση στελεχών και οπαδών του ΠΑΣΟΚ που εξέλαβαν τον διορισμό εκείνο ώς ένδειξη πολιτκού φαβοριτισμού.

    Φαίνεται οτι οι περισσότεροι συνεργάτες του ΓΑΠ αντιπαθούν βαθιά τις εκλογικές δημοκρατικές διαδικασίες προτιμώντας σαφώς τα προνόμια που τους απονέμει ο ηγεμόνας !

    Ελάχιστοι απο τους συνεργάτες του δοκίμασαν να εκλεγούν προτιμώντας είτε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, είτε τα εξωκοινοβουλευτικά χαρτοφυλάκια.....

    ΠΑΣΟΚ. Τα λεφτά υπάρχουν.
    ΓΙΑ την ΕΛΙΤ ΑΛΗΤ μας..!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΙ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙ ΝΤΟΡΑ ΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΙ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΤΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΙ ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΤΙ ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΤΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΤΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΚΑΤΣΕΛΗ ΤΙ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΤΙ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ..Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΞΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η λίστα (της ντροπής)...και ο Μπένυ... σαν την κερατωμένη γκόμενα:
    ____________________________________
    Προσλαμβάνει ντετέκτιβ για να βρεί και μπράβους για να δείρουν όσους τον κερατώνουν.

    Στις διατάξεις του νομοσχεδίου του Μπένυ, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, περιλαμβάνονται οι ρυθμίσεις που αφορούν την "αξιοποίηση από το δημόσιο ιδιωτικών ελεγκτικών εταιριών για τους ελέγχους φορολογούμενων με χρέη στο δημόσιο"...

    Έτσι λέει το ΠΑΣΟΚ...την ανάθεση της είσπραξης των οφειλωμένων σε Μπράβους [στη φώτο βλέπετε ένα καλό παρεάκι μπράβων με τον αρχηγό του να έχει όλα τα προσόντα να γίνει το δεξί χέρι του Μπένυ όπως είναι και του Μαρινάκη].

    Επίσης το νομοσχέδιο προβλέπει ότι με απόφαση του υπουργού Οικονομικών και προκειμένου να εντοπίζονται τα περιουσιακά στοιχεία των υπόχρεων ή συνυπόχρεων προσώπων, μπορεί να ανατίθεται η έρευνα σε δικηγορικά γραφεία ή ελεγκτικές εταιρίες... όπως λέει το ΠΑΣΟΚ τους ντετέκτιβ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση