GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και πολύνεκρη επίθεση σε νησί έξω από το Όσλο...

Όσλο. Πυρ άνοιξε άγνωστος σε κατασκηνώσεις της κομματικής νεολαίας του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος της Νορβηγίας στην Ουτόγια, νησί ...

Όσλο. Πυρ άνοιξε άγνωστος σε κατασκηνώσεις της κομματικής νεολαίας του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος της Νορβηγίας στην Ουτόγια, νησί έξω από το Όσλο, σκοτώνοντας τουλάχιστον επτά άτομα την στιγμή που επικρατεί χάος στο κέντρο της νορβηγικής πρωτεύουσας από την βομβιστική επίθεση.
Στην Ουτόγια συνελήφθη ένας ύποπτος. Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο εάν...
 τα δύο περιστατικά συνδέονται. Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για νεκρούς. Στο μικρό νησί επικράτησε πανικός μέχρι να φτάσουν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι κατασκηνωτές δεν είχαν καταφέρει ακόμη να συνέλθουν από το σοκ της είδησης για την επίθεση στο κέντρο του Όσλο.
Στο χώρο επρόκειτο να μιλήσει ο Νορβηγός πρωθυπουργός το Σάββατο.
Ο άγνωστος εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στο νησί Ουτόγια, φορώντας στολή αστυνομικού, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.
Το τηλεοπτικό κανάλι NRK ανέφερε πως από τα πυρά τραυματίστηκαν πέντε άτομα. Στις εγκαταστάσεις ήταν παρόντα περίπου 700 νεαρά άτομα, οι περισσότεροι μεταξύ 14 και 18 ετών, όπως ανέφερε εκπρόσωπος του Εργατικού κόμματος.

1 σχόλιο

  1. ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΟΙ ΤΖΕΦΡΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση