GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το βίντεο με τον Γ. Μανώλη στους ταξιτζήδες...

22 σχόλια

  1. Όπου υπάρχουν απεργοί κρύβεται
    η ΝΔ, όπου κράξιμο και σφύριγμα,
    κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ....!!!
    (χαχαχαουχα...)

    Ενορχηστρωμένη η προσπάθεια της Κυβέρνησης να φορτώσει την κινητοποίηση των Ταξί στη ΝΔ. Το πρόσχημα είναι ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, ο οποίος δεν φτάνει που φέρει το προπατορικό αμάρτημα να είναι ΝΔ, συμμετέχει και σε κομματικές εκδηλώσεις.

    Γιατί οι εργατοπατέρες οφείλουν να είναι μόνο ΠΑΣΟΚ και να ακολουθούν τη διαδρομή Πρόεδρος Συνδικάτου-Βουλευτής- Υπουργός Εργασίας. Τι συμψηφισμοί με τον Νίκο Φωτόπουλο της ΔΕΗ, τι υπονοούμενα για το ρόλο της ΝΔ και του Προέδρου της στις κινητοποιήσεις, η παρωχημένη πασοκική προπαγάνδα σε μία ακόμη έξαρση.

    Να δούμε λίγο την πραγματικότητα: «Ο Δημήτρης Ρέππας, στη διάρκεια χθεσινής του παρέμβασης στην τηλεοπτική εκπομπή «Κ. Τύπος» , ξεκαθάρισε ότι οι οδηγοί ταξί θα πρέπει να απευθυνθούν στον τωρινό υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση, προκειμένου να βρεθεί μια λύση που να τους ικανοποιεί στο θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματός τους, καθώς αυτός είναι πλέον αναρμόδιος, αφού ακόμα και οι «συμβιβαστικές» προτάσεις του δεν ελήφθησαν υπ’ όψιν από τον νυν υπουργό.

    Επί της ουσίας δηλαδή , το προεδρικό διάταγμα του Ρέππα θα επέφερε μία ηπιότερη ρύθμιση, σε σχέση με ότι ισχύει στην υπόλοιπη Ευρώπη.

    Ο ανασχηματισμός όμως επέφερε μία θεαματική αλλαγή στάσης της Κυβέρνησης στο θέμα.
    Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός συνέστησε στους Υπουργούς του να έχουν κοινή γραμμή, αναγνωρίζοντας εμμέσως ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την ίδια την Κυβέρνηση.

    Πολλά περισσότερα ερωτήματα εγείρονται για τη στάση της Κυβέρνησης να μην αποτρέψει τον αποκλεισμό του αεροδρομίου και του λιμανιού, αν και είχε γίνει γνωστή η πρόθεση των αυτοκινητιστών από το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής.

    Μετά το επικοινωνιακό φιάσκο οι «αυτόκλητοι» υπερασπιστές των κυβερνητικών θέσεων θα υποχωρήσουν. Ψάχνοντας το επόμενο θέμα στην απεγνωσμένη προσπάθειά τους να φθείρουν τον Αντώνη Σαμαρά…

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ...ΣΤΗΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ
    ΡΕ ΤΖΟΥΦΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ..ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο σκατιλας ο μανωλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρεώνουν το «Περλ Χάρμπορ» στον Ραγκούση.
    _______________________________
    Επικοινωνιακά, η κυβέρνηση πόνταρε στην επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον, έστω και αν
    εκ των προτέρων ήταν γνωστό ότι πρέπει να κρατάει μικρό καλάθι. Πόνταρε και δικαίως, γιατί η ανοικτή στήριξη από τις ΗΠΑ, άσχετα
    για τους λόγους για τους οποίους δίνεται, αποτελεί πάντα είδηση.

    Εκείνο όμως που δεν είχε σκεφτεί ήταν το ενδεχόμενο ένα τυχαίο γεγονός να τινάξει στον αέρα τον επικοινωνιακό σχεδιασμό της επίσκεψης. Και αυτό συνέβη ! ___________________________
    Η... επέλαση των ταξιτζήδων στο λιμάνι και το αεροδρόμιο, μαζί με τα γεγονότα που επακολούθησαν στο Ρίο, πέταξε από την πρώτη θέση της επικαιρότητας την Χίλαρι και έβαλε σε αυτή τον... Λυμπερόπουλο να βρίζει την κυβέρνηση. Βατερλό...
    Ή καλύτερα, Περλ Χάρμπορ για να ταιριάζει και με τη Χίλαρι και την επέλαση των κίτρινων ταξί.
    Μπορεί να μην το έκανε επίτηδες, αλλά πολιτικά τη νύφη φαίνεται ότι την πληρώνει ο Γιάννης Ραγκούσης.
    Ο άλλοτε «κολλητός» του Πρωθυπουργού απομακρύνεται συνέχεια από το Μέγαρο Μαξίμου και η παλιά «αγάπη» γίνεται δίκοπο μαχαίρι.
    Ορισμένοι στην Κυβέρνηση πιστεύουν ότι ρόλο σε αυτό διαδραμάτισε και το γεγονός ότι ο Ραγκούσης ουσιαστικά αμφισβήτησε τις επιλογές του Δημήτρη Ρέππα ο οποίος βρίσκεται ψηλά στο «χρηματιστήριο» του Μεγάρου Μαξίμου.

    Άσχετα όμως με αυτό, η κινητοποίηση των ταξιτζήδων που εκτός από την επίσκεψη Κλίντον χτύπησε την εικόνα της χώρας και τη βαριά της βιομηχανία τον τουρισμό, χρεώνεται στον Γ. Ραγκούση, ο οποίος (στο Μαξίμου) εκτιμάται ότι ακολουθεί προσωπική πορεία, πικραμένος από την μετακίνησή του στον ανασχηματισμό, αλλά και από τον τρόπο που έγινε.
    Με e-mail τα ξημερώματα...

    Υ.Γ. Ο αρχιτέκτονας του χάους, κ. Ραγκούσης, προσπαθεί να βγάλει από πάνω του τις ευθύνες που έχει για τα προβλήματα που προκαλεί στον Τουρισμό και στην κοινωνία η απεργία των “ταξί” και να τις ρίξει στη Νέα Δημοκρατία.

    Για το σκοπό αυτό, ισχυρίζεται ότι η απεργία υποκινείται, δήθεν, από τη Νέα Δημοκρατία, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την κομματική ιδιότητα που έχει στη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ. Ο κ. Ραγκούσης, όμως, εκτός των άλλων, έχει και επιλεκτική μνήμη.

    Ξεχνάει ότι γραμματέας του ΣΑΤΑ είναι ο κ. Κώστας Δήμος, ο οποίος είναι γραμματέας της κομματικής οργάνωσης μεταφορών**** του ΠΑΣΟΚ.

    Όπως, επίσης, ξεχνάει ότι Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Ταξί είναι ο κ. Παναγιώτης Σκέντζος, αναπληρωτής ταμίας στη ΓΣΕΒΕΕ, όπου έχει εκλεγεί με το συνδυασμό του κ. Ασημακόπουλου *****,
    που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ.
    ____________________________________
    Υ.Γ. 2...Πειτε των παΣοκων οτι ο κλεφτης
    και ο ψευτης το πρωτο χρονο χαιρουνται.
    ------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ, ΝΑΙ ΝΑΙ! ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΑΡΙΦΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ... ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΛΕΙΣΤΟ... ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ, ΝΑ ΞΥΝΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΖΩΑ... ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΓΡΑΒΑΤΑ... ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΥΧΟΥΛΑ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΟΣΗ ΑΜΟΙΒΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ Μ' ΑΡΕΣΕΙ. ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΛΕΒΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΖΩ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΑΝΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ. ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ ΟΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΙ ΤΑΡΙΦΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΤΕΛΟΣ -ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ- ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΑΥΡΑ... ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙ ΜΟΥ ΓΙΑ 200.000 ΕΥΡΩ! ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΓΩ -'Η Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΟΥ Ο ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΛΗΣ...- ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΠΙΤΑ..; ΟΧΙ, ΘΑ ΜΟΥ ΣΚΑΣΟΥΝ... ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ 200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ. ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ. ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ -ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΑΓΡΑΜΜΑΤΟΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ ΜΕ 10 ΔΡΑΧΜΕΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΔΙΕΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΛΑΚΑ ΟΔΗΓΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ 1.000-1.500 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΛΕΙ. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΩ 200.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ. ΠΑΙΡΝΩ ΑΕΡΑ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΑΡΑΚΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΣΩΣΤΟΣ; ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ, ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ... ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ, Ο ΤΑΡΙΦΑΣ. ΤΕΛΟΣ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ... ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ... -ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ- ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ, ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ. ΟΣΟΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ..! ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γ, Μιχελάκης: "Με ποιον, επιτέλους, συμφωνεί ο κ. Παπανδρέου ;
    Με τον κ. Ρέππα ή με τον κ. Ραγκούση ;"

    «Ο κ. Παπανδρέου, όχι μόνο δεν διαπραγματεύεται, αλλά δεν έχει καμία πολιτική σε κανέναν τομέα. Αυτό αποδεικνύεται και μπροστά στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την απεργία των “ταξί”. Για τα οποία οφείλει, να πάρει θέση και να μην παριστάνει τον παρατηρητή.

    Ενώ αρχικά είχε αποδεχθεί τη ρύθμιση Ρέππα, λίγες βδομάδες μετά, αποδέχεται τις προτάσεις Ραγκούση, που κινούνται σε τελείως αντίθετη κατεύθυνση από αυτές του προκατόχου του.

    Με ποιον, επιτέλους, συμφωνεί ο κ. Παπανδρέου; Με τον κ. Ρέππα ή με τον κ. Ραγκούση ;
    Ποια είναι η πολιτική του, ποιοι είναι οι στόχοι του και -εν τέλει- ποιες είναι οι θέσεις του;

    Σε κάθε περίπτωση, αρχιτέκτονας του χάους, που έχει δημιουργηθεί από την απεργία των “ταξί”, είναι ο κ. Ραγκούσης. Χωρίς να κάνει κανένα διάλογο με τους ενδιαφερόμενους, με τη λογική του “έτσι θέλω”, ακυρώνει τα όσα είχε συμφωνήσει ο προκάτοχός του, μόνο και μόνο για λόγους εσωκομματικής βεντέτας με τον κ. Ρέππα.

    Και το χειρότερο είναι ότι δεν έχει κανένα σχέδιο για το αύριο.
    Τις ευθύνες του κ. Ραγκούση και εμμέσως του ίδιου του πρωθυπουργού έχουν επισημάνει, άλλωστε, ακόμα και στελέχη του κόμματός του.
    - Ο κ. Ρέππας, σε συνέντευξή του στον “Κόσμο του Επενδυτή“, του έχει αποδώσει σοβαρές ευθύνες στο διάδοχό του, για το αλαλούμ που προκάλεσε.
    - Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα Τ. Αντωνίου, αφού διερωτήθηκε αν είναι από άλλη κυβέρνηση ο κ. Ραγκούσης, κατέθεσε -μαζί με το συνάδελφό της κ. Ν. Σαλαγιάννη- σχετική ερώτηση στη Βουλή.
    - Ο βουλευτής κ. Π. Ευθυμίου -μιλώντας, σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96- υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση οφείλει να έχει συνέχεια και, πρωτ’ απ’ όλα, να υπάρχει διάλογος μεταξύ των δύο υπουργών.
    - Ο βουλευτής κ. Δ. Καρυπίδης υπογραμμίζει ότι υπάρχει ένα κενό, γιατί μια πολιτική η οποία είχε συμφωνηθεί, ξαφνικά αλλάζει.

    Είναι, λοιπόν, μάταιη η προσπάθεια του κ. Ραγκούση να μεταθέσει στη Νέα Δημοκρατία, τις ευθύνες για το χάος που ο ίδιος έχει προκαλέσει. Άλλωστε, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

    Του θυμίζουμε ότι, λίγους μήνες πριν, όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση, ήταν ο κ. Παπανδρέου που κατέβαινε σε διαδηλώσεις για να σταματήσει θεσμικές αλλαγές, όπως του Ασφαλιστικού.
    - Ήταν ο κ. Παπανδρέου που κατέβαινε ο ίδιος σε διαδηλώσεις για να σταματήσει αποκρατικοποιήσεις, όπως της ΕΥΑΘ.
    - Ήταν ο κ. Παπανδρέου που κατέβαινε σε διαδηλώσεις, υποσχόμενος στους πάντες τα πάντα, στη λογική “λεφτά υπάρχουν”, όπως στην περίπτωση των αγροτών, στο λιμάνι του Πειραιά.

    Η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη: Απελευθέρωση του επαγγέλματος με τους ίδιους κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

    Και κάτι ακόμη: Σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί, ούτε οι προσωπικές βεντέτες υπουργών, ούτε οι ανεύθυνοι πειραματισμοί τους να γίνονται αιτία για ταλαιπωρία του κοινωνικού συνόλου, ζημιά στην πραγματική οικονομία και βλάβη της διεθνούς εικόνας της χώρας.
    Ιδίως, μάλιστα, σε μια στιγμή που κορυφώνεται η τουριστική περίοδος.

    Και επιτέλους: Ο κ. Παπανδρέου να σταματήσει να παριστάνει τον παρατηρητή και να πάρει θέση στο θέμα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ-ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..ΠΩΠΩ ΤΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ? ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΑΘΛΙΕ ΜΑΝΩΛΑΚΗ (ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΔΕΞΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΗΣ)...ΤΙ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ??ΣΕ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ?..ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΑΡΘΡΟ ΔΗΛ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ,, ΕΙΣΤΕ.. ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΤΑΣΕΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ.. ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΕΞΟΥΣΙΑ..ΑΦΟΥ ΡΗΜΑΞΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,,ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΦΤΗΝΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κ. Ραγκούσης, όμως, εκτός των άλλων, έχει και επιλεκτική μνήμη.

    Ξεχνάει ότι γραμματέας του ΣΑΤΑ είναι ο κ. Κώστας Δήμος _________
    ο οποίος είναι γραμματέας της κομματικής οργάνωσης μεταφορών του ΠΑΣΟΚ.


    Όπως, επίσης, ξεχνάει ότι Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Ταξί είναι ο κ. Παναγιώτης Σκέντζος ______________
    αναπληρωτής ταμίας στη ΓΣΕΒΕΕ,
    όπου έχει εκλεγεί με το συνδυασμό του κ. Ασημακόπουλου,
    που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ.
    ____________________________________
    Υ.Γ. 2...Πειτε των παΣοκων οτι ο κλεφτης
    και ο ψευτης το πρωτο χρονο χαιρουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρεώνουν το «Περλ Χάρμπορ» στον Ραγκούση.
    _______________________________
    Επικοινωνιακά, η κυβέρνηση πόνταρε στην επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον, έστω και αν
    εκ των προτέρων ήταν γνωστό ότι πρέπει να κρατάει μικρό καλάθι. Πόνταρε και δικαίως, γιατί η ανοικτή στήριξη από τις ΗΠΑ, άσχετα
    για τους λόγους για τους οποίους δίνεται, αποτελεί πάντα είδηση.

    Εκείνο όμως που δεν είχε σκεφτεί ήταν το ενδεχόμενο ένα τυχαίο γεγονός να τινάξει στον αέρα τον επικοινωνιακό σχεδιασμό της επίσκεψης. Και αυτό συνέβη ! ___________________________
    Η... επέλαση των ταξιτζήδων στο λιμάνι και το αεροδρόμιο, μαζί με τα γεγονότα που επακολούθησαν στο Ρίο, πέταξε από την πρώτη θέση της επικαιρότητας την Χίλαρι και έβαλε σε αυτή τον... Λυμπερόπουλο να βρίζει την κυβέρνηση. Βατερλό...
    Ή καλύτερα, Περλ Χάρμπορ για να ταιριάζει και με τη Χίλαρι και την επέλαση των κίτρινων ταξί.
    Μπορεί να μην το έκανε επίτηδες, αλλά πολιτικά τη νύφη φαίνεται ότι την πληρώνει ο Γιάννης Ραγκούσης.
    Ο άλλοτε «κολλητός» του Πρωθυπουργού απομακρύνεται συνέχεια από το Μέγαρο Μαξίμου και η παλιά «αγάπη» γίνεται δίκοπο μαχαίρι.
    Ορισμένοι στην Κυβέρνηση πιστεύουν ότι ρόλο σε αυτό διαδραμάτισε και το γεγονός ότι ο Ραγκούσης ουσιαστικά αμφισβήτησε τις επιλογές του Δημήτρη Ρέππα ο οποίος βρίσκεται ψηλά στο «χρηματιστήριο» του Μεγάρου Μαξίμου.

    Άσχετα όμως με αυτό, η κινητοποίηση των ταξιτζήδων που εκτός από την επίσκεψη Κλίντον χτύπησε την εικόνα της χώρας και τη βαριά της βιομηχανία τον τουρισμό, χρεώνεται στον Γ. Ραγκούση, ο οποίος (στο Μαξίμου) εκτιμάται ότι ακολουθεί προσωπική πορεία, πικραμένος από την μετακίνησή του στον ανασχηματισμό, αλλά και από τον τρόπο που έγινε.
    Με e-mail τα ξημερώματα...

    Υ.Γ. Ο αρχιτέκτονας του χάους, κ. Ραγκούσης, προσπαθεί να βγάλει από πάνω του τις ευθύνες που έχει για τα προβλήματα που προκαλεί στον Τουρισμό και στην κοινωνία η απεργία των “ταξί” και να τις ρίξει στη Νέα Δημοκρατία.

    Για το σκοπό αυτό, ισχυρίζεται ότι η απεργία υποκινείται, δήθεν, από τη Νέα Δημοκρατία, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την κομματική ιδιότητα που έχει στη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ. Ο κ. Ραγκούσης, όμως, εκτός των άλλων, έχει και επιλεκτική μνήμη.

    Ξεχνάει ότι γραμματέας του ΣΑΤΑ είναι ο κ. Κώστας Δήμος, ο οποίος είναι γραμματέας της κομματικής οργάνωσης μεταφορών**** του ΠΑΣΟΚ.

    Όπως, επίσης, ξεχνάει ότι Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Ταξί είναι ο κ. Παναγιώτης Σκέντζος, αναπληρωτής ταμίας στη ΓΣΕΒΕΕ, όπου έχει εκλεγεί με το συνδυασμό του κ. Ασημακόπουλου *****,
    που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ.
    ____________________________________
    Υ.Γ. 2...Πειτε των παΣοκων οτι ο κλεφτης
    και ο ψευτης το πρωτο χρονο χαιρουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΑΝΩΝΗΜΕ 10,10 ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΑΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. OTI TA ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΝΙΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ; ; ; ; ; ;
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΕΡΟΥΣ.

    ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ !!!

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



    ...δεν τους ενδιαφερει η πατριδα,
    δεν τους απασχολει η εικονα της Ελλαδας,
    δεν τους καιγεται καρφι για την αναταραχη
    που προκαλουν...
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ
    ΣΕ ΦΤΗΝΗ ΤΙΜΗ...αυτο γυρευουν!!!


    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ....
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...
    ΤΗΝ Χ Ρ Ε Ο Κ Ο Π Ι Α
    ΚΑΙ
    ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
    ++++++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το 2010 κατέστρεψαν τον τουρισμό
    με το νόμο για τα βυτιοφόρα.

    Φέτος τον καταστρέφουν με το νόμο για τα ταξί.

    Επιδή δεν μπορεί να είναι ηλίθιοι είναι συνειδητοί εκτελεστές της ελληνικής οικονομίας για να εξαναγκάσουν μέσω της εξαθλίωσης τους έλληνες να υπουδουλωθούν στους εργοδότες τους.
    ΔΝΤ , ΤΡΟΙΚΕΣ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,
    ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Μανώλης είναι παρατράγουδο πολλών τηλεοπτικών εκπομπών. Καλύτερα να αρχίσει να πηγαίνει στην εκπομπή της Πάνια, εκεί του ταιριάζει πιο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να δουμε καποτε μια καλυτερη Ελλαδα πρεπει πρωτα να κανουμε ενα αυστηρο ερωτηματολογιο και μια κριτικη στον εαυτο μας. Τοτε ισως να αρχισουν τα πραγματα να καλυτερευουν, αλλιως θα προχωραμε στα σκατα μια ζωη.
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Πειρατές" της ασφάλτου, τζάμπα μάγκες, ρε τι κλειστά επαγγέλματα & άδειες νταβατζιλίκι, στο 2011 είμαστε, δεν υπάρχει κλειστό επάγγελμα!!!
    Δηλ. ρε προασπιστές κακόμοιροι των ταριφάδων,μΑΝΩΛΗΣ κοκ όσοι πήραν ένα μαγαζί,σε μια καλή περιοχή κι έχουν ή είχαν δώσει καπάρο κι αέρα τα άντερά τους στους ιδιοκτήτες πούφτασαν να κάνουν τα ενοίκια στην Αθήνα πανάκριβα, γιατί ρε ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ,ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ...- ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ πανάκριβα, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΤΑΡΙΦΑΣ;
    ΠΟΣΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ ΤΑΡΙΦΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ;
    ΓΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ του πληκτρολογίου ΑΡΙΒΑΡΕΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΙΑ ΟΔΩΝ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΛΕΝΟΡΜΑΝ κλπ και ρίξτε μια ματιά στην "πιάτσα", ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι βουλευτές άρχισαν τα βέλη στον Ραγκούση....
    Απηύδησαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με τις ανακολουθίες του Ραγκούση στο θέμα των ταξί και άνοιξαν τα στόματά τους.

    Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε με τους ταξιτζήδες της Κέρκυρας και δήλωσε ότι διαφωνεί με την οριζόντια ρύθμιση που θέλει σώνει και καλά να περάσει ο Ραγκούσης, θεωρώντας ότι η....θέσπιση της ασυδοσίας είναι απελευθέρωση επαγγέλματος.

    Πάντως η Γκερέκου ζήτησε από τους συμπατριώτες της ιδιοκτήτες ταξί να μην «σκοτώνουν» τον τουρισμό και έκανε έκκληση στον «υγιή πατριωτισμό» τους...!!!!!!

    - Τα 5.οοο.οοο ευρω του βοσκοπουλου τι γινανε γκερεκου, είναι ΥΓΙΗ ?
    μουγκα στην στρουγκα...

    - Πολυ ξυλο σε ολους μεχρι θανατου! κυριως στους 156 πρασινο πουτανους.

    - ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΥ..
    ΘΑ ΚΑΝΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΗΡΩΕΣ..
    ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ..

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΗ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩΣ..
    ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ ΤΑ ΕΒΑΛΕ..
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΕ Γ.ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ...
    Από το : newpost

    Οι Διόσκουροι της αντιπολίτευσης, οι δύο πρώτοι της κυβέρνησης, οι άνθρωποι που ανέδειξε ο Γ. Παπανδρέου. Ο λόγος για τον Γ. Ραγκούση και τον Γ. Παπακωνσταντίνου, που απόλαυσαν τα ύπατα αξιώματα πριν βρεθούν στα υπουργεία Μεταφορών και Περιβάλλοντος αντίστοιχα.
    Και από το επίκεντρο σεναρίων διαδοχής του αρχηγού, βρίσκονται, πλέον,
    στο επίκεντρο κρίσεων που τους απειλούν με πολιτική εξαφάνιση.

    *Ο υπουργός Μεταφορών χρεώνεται τον τρόπο με τον οποίο άνοιξε μέσα στο καλοκαίρι το θέμα της απελευθέρωσης των ταξί. Στο Μέγαρο Μαξίμου τον κατηγορούν πως άνοιξε ένα μέτωπο που απειλεί τον κύριο στόχο της κυβέρνησης που είναι η οικονομία. Από την άλλη, όμως, ο Γ. Ραγκούσης δεν έκανε τίποτα λιγότερο από το να εκτελέσει την εντολή του πρωθυπουργού: να εφαρμόσει το μνημόνιο.

    * Ο υπουργός Περιβάλλοντος βρίσκεται στη δίνη αποκαλύψεων για τα οικογενειακά εξοχικά του, που έχουν πολεοδομικού χαρακτήρα εκκρεμότητες.

    Oι αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος» αλλά και η χθεσινή αποκάλυψη από το EXTRA 3 και τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη, σχετικά με τη πισίνα της βίλας της Σερίφου, η οποία κατασκευάστηκε με άδεια «υδατοσυλλέκτη» έχουν φέρει τον πρώην «τσάρο» στην πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση.

    Πρόκειται, όμως, για το κερασάκι στην τούρτα, αφού ο Γ. Παπακωνσταντίνου εξακολουθεί να χρεώνεται την αποτυχία, μέχρι στιγμής, του προϋπολογισμού του 2011. Ο πρωθυπουργός ακούει πολλούς να του λένε ότι τον παραπλάνησε ο υπουργός του.

    Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν οτι ο κ. Παπανδρέου έχει πειστεί για την ζημιά την οποία έχει προκαλέσει ο κ. Παπακωνσταντίνου και αναζητά τρόπους για την απομάκρυνση του αφού θεωρείται πλέον βαρίδι για την Κυβέρνηση.

    Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν οτι σε σύσκεψη η οποία έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Παπανδρέου ζήτησε απο τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο να μην καλύπτει πλέον τις απαντήσεις που για τα προσωπικά του θέματα εκδίδει ο πρώην Υπουργός Οικονομικών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΝΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ (ΜΕΧΡΙ 900 €) ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ ΚΛΠ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ ; ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ - ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απελευθέρωση όλων των κλειστών επαγγελμάτων ΤΩΡΑ. Τέλος στις συντεχνείες, τέλος σε όλους αυτούς που θησαύρισαν σε βάρος του απλού Πολίτη. ΤΕΛΟΣ στην υποκρισία των πολιτικών της πλάκας και της κωλοτούμπας. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να τελειώνει η Κυβέρνηση με κάθε είδους λαμόγια. Ευθύνη της, είναι η προστασία και η ευημερία των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγω νιωθω μια απεραντη θλιψη αλλα και οργη οταν βλεπω αυτον τον Μανολη,εναν ανθρωπο που δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του,να πηγαινει απο το ενα ακρο στο αλλο με μια ευκολια και φυσικα χωρις καθολου τσιπα,που να την βρει αλλωστε,
    Ειδικα τωρα που η σαπιοκοιλια η Ελσα εγινε στα γεραματα επαναστατρια!!!και μαλλον τραβαει κατα Ντορα μερια,ο δρομος για τον κουτοπονηρο αρβανιτη ανοιγει διαπλατα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η οικονομική πλατφόρμα των ευρωσοσιαλιστών...

    ΔΙΑΤΑΣΟΝΤΑΙ..........
    ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ. ΜΕΡΕΣ. ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.
    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ-ΦΘΙΝΙΠΟΡΟΥ-ΧΕΙΜΩΝΑ-ΑΝΟΙΞΗΣ....

    ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...ΕΚ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ....
    ____________________________________
    Η ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΝΑΖΙ SS. ΠΑssΟΚ.
    ΦΟΝ ΠΑΠΟΥΣΤΗΣ
    & ΦΡΟΥΛΑΙΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ-ΝΤΑΛΑΡΑ.
    ___________________________________
    ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
    ΤΟΝ ΣΕΒ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ.
    ΠΑSSOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση