GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ...

Από την Αικατερινη Χατζηευσταθιαδου Ήρθε η ώρα για την άρση των αδικιών στους μισθούς του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Ο ...

Από την Αικατερινη Χατζηευσταθιαδου
Ήρθε η ώρα για την άρση των αδικιών στους μισθούς του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.Ο κ. Ρέππας έχει την χρυσή ευκαιρία να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να άρει τις αδικίες που υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια. Πρίν από λίγες μέρες πληροφορήθηκα για τον μισθό προϊσταμένου αμαξοστοιχιών στον ΗΣΑΠ και εξοργίστηκα. Απόφοιτος δημοτικού με μισθό 4.200 το μήνα ο οποίος είχε την αναίδεια να πει ότι "μας πετσοκόβουν το μισθό" , την ώρα που...
 εκπαιδευτικοί με 25 χρόνια υπηρεσία αμείβονται με 1600 ευρώ καθαρά όπως και νοσηλεύτριες με 1300 ευρώ. Επιτέλους οι στρεβλώσεις αυτές πρέπει να τελειώνουν γιατί δεν μπορεί υπάλληλοι ΔΕΚΟ, εφοριών και άλλων υπουργείων να έχουν τεράστιους μισθούς 3000-5000 ευρώ και δάσκαλοι και καθηγητές να ζούν στο όριο.Οι μισθοί των εκπαιδευτικών μέσω του ενιαίου πρέπει να αυξηθούν και όχι να μειωθούν διαφορετικά το Σεπτέβριο θα κλείσουν τα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί θα βγούν στους δρόμους.Φτάνει πια!!

29 σχόλια

  1. Ακριβως το αντίθετο. Οι μισθοί των golden boys θα αυξηθούν τώρα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εσύ τώρα νομίζεις ότι αν καρφώσεις έναν ή περισσότερους άλλους (δεν έχει σημασία αν είναι δημόσιοι, ιδιωτικοί υπάλληλοι ή ελεύθεροι επαγγελματίες) θα ανέβει ο μισθός σου...

    Λυπάμαι πολύ συναδέλφισσα, αλλά μάλλον τόσο σου κόβει...

    Αυτοί που παίρνουν τα 3 και 5 χιλιάρικα που λες δεν είναι πολλοί και μετά το ενιαίο μισθολόγιο πάλι βολεμένοι θα είναι και κάποιοι σαν εσένα θα την πληρώσουν.

    Επίσης, να σε ρωτήσω και κάτι άλλο γιατί φαίνεσαι και άσχετη. Στις εφορίες που ανέφερες γίνεται γραπτός διαγωνισμός ανά κάποια χρόνια για τη στελέχωση. Αν τα λεφτά είναι τόσο καλά (που δεν είναι) γιατί δεν έδωσες κι εσύ; Και αντί γι'αυτό ζητάς να τους κοπεί ο μισθός;

    Ξυπνήστε ρε επιτέλους!!!Θα μας ξεπουλήσουν όλους κι εμείς ακόμη θα τρωγόμαστε μεταξύ σας για το ποιος είναι πιο βολεμένος!

    Α, μου ήρθε μία αναλαμπή Αικατερίνη...
    Μάλλον ΠΑΣΟΚ είσαι, ε;
    Έλα τώρα, παραδέξου το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΤΑ ΨΟΦΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΟΥ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ακούω τους Πασοκτζίδες να λένε ότι ο Αντρέας έδωσε ψωμί στο λαό αυτό εννοούν, ότι ο απόφοιτος δημοτικού (πρασινοφρουρός) πήρε μισθό 4.200 €. Αυτό έκανε το ΠΑΣΟΚ ισοπέδωσε τα πάντα, καμμία αξιοκρατία, κανένας πολιτικό ήθος, αρκεί να τους ψηφίζουν και ο μήνας έχει εννιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. esis kala ta lete,ia rotiste ke mena pou exo 4 anilika pedia,imun 49 mines anergos,kai epidi den ixaa proiperisia diladi ensima,den empena puthena,ke to mono isodima mou itan 350 euro to dimino,gia bgalte ximona me auta ta leuta,uto tamio anergias,ute pronia,ke auto dioti skotonome na megaloso ellinopoula.tora me ediokse i patrida mu,ke efiga eksoteriko,ke duleuo germania,tin opia oli brizete,alla emena tulaxiston san anthropo me sevete.enas aplos ellinas ime,ke to mono pu zitusa itan dulia.san ikodomos imun skotomenos,afu orgiazun i kseni,ke enas den elenxi,taxa epoptes ergasias ke trixes katsares,ap ta grafia tus den bgenun.ute pronia iparxi,ute pedia,ute kan kratos.ti plironi o kosmakis akomi se efories,asfalies ke ta lipa?afu ola ine rimagmena,ke tus thelume tosus dimosius sto kato kato,afu paragogi den iparxi,esoda miden.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σωστό είναι να υπάρχει για όλους τους Έλληνες περίθαλψη,εργασία, στέγη, τροφή και παιδεία (α....και ελευθερία...κύριε Παπουτσή μου....)
    Από' κει και πέρα ναί, καλό είναι να αρθούν οι ανισότητες στους μισθούς ΚΑΙ στον ιδιωτικό τομέα, αλλά όχι με εξίσωση "όλοι στα 700 ευρώ".
    Το κόνσεπτ "ΦΤΩΧΟΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ" που ευδοκιμεί τα τελευταία χρόνια, προσωπικά μου φαίνεται ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ από τους "υψηλούς μισθούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. _______________________________________
    Το μόνο που έχει σημασία πλέον είναι
    το να μην προλάβουν να το σκάσουν από την Ελλάδα.

    Πρέπει να δικαστούν και να εκτελεστούν εδώ.
    _______________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΛΑΣΤΗΜΑΜΕ.

    Ο ΡΕΠΠΑΣ ΤΑΝΑΛΙΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ.(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ).

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΑΧΟΛΟΙ.
    ΧΑΧΟΛΙΣΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ !
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ 4500 ΚΑΙ 5000 ΑΠΟ ΕΥΝΟΙΜΕΝΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ 500 ΚΑΙ 700 ΕΥΡΩ !

    ΑΝΤΕ ΓΙΑ

    babis
    ΜΕΓΑΛΟΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε αχρηστοι και αμόρφωτοι καθηγητές
    τι θέλετε πάλι?
    Αφου κάνετε καλά την δουλειά σας γιατι τα φροντιστήρια αρχίζουν απο το Δημοτικό πια?
    Και σταματήστε να κλαίτε με το μισθό σας, υπάρχουν και χειρότερα και αν γουστάρεις ελα στο ΥΕΘΑ (Υπουργείο Εθνικής Αμυνας)
    να δείς πως ειναι να χάνεις χρονοεπίδομα και κλιμάκιο επειδη άργισες μια μέρα και να παίρνεις και 1180 Ευρώ μετά απο 25 χρόνια.
    δεν φθάνει που εργάζεστε το πολύ 5 ώρες την ημέρα 9 μήνες τον χρόνο, μιλάτε και όλας?
    Ξέρω πολύ καλά τι λέω μιάς και
    (ας είμαι ευγενικός εδώ)
    είχα σχέσεις με πολλες καθηγήτριες Λυκείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12 Ιουλ 2011 2:33:00 μ.μ

    Εσύ φασιστόμουτρο από πού ξεφύτρωσες εδώ ,Τράβα πίσω στο καφενείο ,εκεί είναι ο χώρος σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.. ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ.. ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΣΤΗ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ..ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ..ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ 500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΆ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΦΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΑς ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ?
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ?
    ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ?
    ΧΑ ΧΑ Χ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι εκπαιδευτικοί τώρα βγάλατε γλώσσα βρωμοτεμπελχανεία ; Για τις ώρες που κάνετε μάθημα ΠΑΛΙΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ και πολλά σας είναι. Με 3 μήνες διακοπές το χρόνο οι πιο πολλοί διορισμένοι δίπλα στο σπίτι σας και μιλάτε ; Πόσες ώρες κάνετε μάθημα ; 15 - 20 την εβδομάδα έτσι ; Και τι μάθημα κάνετε ; Δίνετε κανά ενδιαφέρον ή λέτε θα τα πούμε μετά στο ιδιαίτερο ;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΛΟΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΒΕΕΤ BYE BYE (NA ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΕΠΙΔΟΜΑ ...) ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΗ.
    Δε μπορεί απόφοιτοι δημοτικού 50 και χρονών να πάιρνετε 4.000 και πάνω, τη στιγμή που παιδιά με διδακτορικά είναι άνεργα.
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ
    ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΕΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. dikio exete oi ekpaideytikoi,,na ta moiosoyn se olous,,,se olous omos kai se aytoys pou plirononte gia 12 mines kai douleyoun 8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φασιστόμουτρα σήμερα ειναι οι κάθε λογής
    αριστεροι του κώλου που μας φόρτωσαν όλους αυτούς τους γύφτους σαν και εσένα.
    Πήγαινε να δείς καμμιά τούρκικη σειρά να μην ξεχνάς και την γλώσσα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία στο δίκτυο Ευρυδίκη της Ευρωπαικής Ένωσης για διακοπες, ώρες εργασίας εκπαιδευτικών σε όλη την Ευρώπη.
    Όποιος κάνει το κόπο να τα διαβάσει θα διαπιστώσει ότι Γαλλία, Λουξεμβούργο, Ιταλία και άλλες χώρες δουλευουν 16-17 ώρες έναντι 21 στην Ελλάδα τη βδομάδα.
    Για διακοπές τα ίδια..στη δουλευταρού Γερμανία ναι μεν εχουν 40 το καλοκαίρι αλλά 1 βδομάδα off φθινόπωρο, 10 μέρες χριστούγεννα, 1 το Πάσχα..αργιούλες απο εδώ και από κει..
    Ασε που εκεί αναγνωρίζουν 1 ώρα διδασκαλίας ως 3 ώρες δουλειά σε γραφείο..
    Δηλαδή εκεί π τα κάνουν είναι τεμπέληδες;
    Ας σταματήσει αυτή η καραμέλα
    Εκείνο που πρέπει να αλλάξει όμως είναι η αξιολόγηση και η βελτίωση τωνδιδακτικών καθηκόντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όταν η Έλλη Στάη και το βαθύ ΠΑΣΟΚ κολυμπούσαν στα ρηχά.

    ΦΩΤΟ ΓΡΑΦΙΑ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

    Η Ελλη Στάη, βρίσκεται εδώ και χρόνια στην αγκαλιά του βαθέως ΠΑΣΟΚ.
    Στιγμιότυπο από τις διακοπές της στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, αγκαλιά με τον Γιώργο Λιάνη,
    τη θρυλική Μιμή
    και τον Διονύσιο Λιβανό, πρώην συζυγό της.

    Η φωτογραφία -ντοκουμέντο από τη "Sirinanews"-τη Παρασκευή στα περίπτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. giauto kai tora oloi 8a pane sta 100 euro
    apla pragmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κατ΄ αρχήν δεν θέλω να δικαιολογήσω τις αδικίες που υπήρχαν και υπάρχουν σε κάποιες περιπτώσεις χωρίς όμως αυτό να είναι και ο κανόνας στις περισσότερες των περιπτώσεων.

    Όμως ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι. Δηλαδή οι άνθρωποι που δεν έχουν κάποια ανώτερη παιδεία δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας και θα πρέπει να παίρνουν 3+60;

    Τι θέλεις να πεις τώρα ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εφαρμόζει δίκαιη κοινωνική Πολιτική;

    Μην τρελαθούμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για τον εκπαιδευτικό που μίλησε για τις ώρες διδασκαλίας που είναι ίδιες με αυτούς στην Ευρώπη, ...ξέχασε ανέμελα να πει για την αναλογία μισθών μεταξύ των διαφόρων επαγγελμάτων που ισχύει στην Ευρώπη. Εκεί η δουλειά του εκπαιδευτικού είναι κακοπληρωμένη και παίρνουν π.χ. 1800 ευρώ, ενώ οι τεχνίτες παίρνουν 2000ευρώ και οι νεοδιοριζόμενοι γιατροί 2500 ευρώ.

    Μόνο εδώ, όποιος είναι ηλίθιος προοδεύει και πληρώνεται αδρα σε σχέση με άλλους που το αξίζουν.

    Μόνο εδώ ΟΛΟΙ δεν δουλεύουν αλλά κάνουν λειτούργημα.

    Μόνο εδώ τα αυτονόητα φαντάζουν παράλογα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΣΟΚΕΙΟΝ ΘΕΩΡΗΜΑ
    "ΚΑΘΕ ΠΡΟ"Ι"ΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΩΝ = ΕΝΑ ΤΡΑΙΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ"

    ----voglis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς το "βλήμα" που ρωτάει γιατί κάποιοι δεν έδωσαν εξετάσεις για ΥΠΟΙΚ:Είμαι μηχανικός με δυο μάστερ.Δεν έχω καμία όρεξη να δουλέψω στην εφορία απλά για να πάρω διπλά χρήματα. Είμαι σε υπουργείο που οι μισθοί είναι για κλάματα. Πρέπει να αποκατασταθεί η αδικία. Το γεγονός ότι δίνουν εξετάσεις οι Εφοριακοί δεν δικαιολογεί τους μισθούς τους. Επίσης λάβε υπόψη "νούμερο" ότι τα επιδόματα των εφοριακών τα παίρνουν και άλλοι ξέμπαρκοι (υπηρεσ. καθαριότητας, κλητήρες κτλ.). Επίσης εξετάσεις δίνουν και οι εκπαιδευτικοί αλλά αυτοί πεινάνε. Γι' αυτό και άλλους 1000 λόγους καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...βλήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είμαι καθηγητής σε Γυμνάσιο και γουστάρω να κάθομαι τρεις μήνες το χρόνο και Χριστούγεννα, Πασχα.Όσο για το καθημερινό ωράριο ,δυο τρεις ώρες την ημέρα και μετά καφεδάκι στο κολωνάκι στο θησείο και όπου αλλού γουστάρω!!!
    Αυτά για κάθε παραπονεμένο για τους νηπιαγωγούς,δασκάλους,καθηγητές .Aμαν πια με τους εκπαιδευτικούς τι κομπλεξ είναι αυτό στην Ελλάδα τι ζόρι τραβάνε μερικοί με τους εκπαιδευτικούς αλλά δεν φταίνε αυτοί αλλά τα λαμόγια οι πολιτικοί που κάθε τόσο έβγαιναν και κατηγορούσαν τη μια κοινωνική ταξη στην άλλη για να φαγωθούμε μεταξύ μας και να κάνουνε αυτοί τη δουλειά τους όμορφα κι ωραία και να φτάσουμε στα σημερινά μας χάλια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ...Δηλαδή εγώ που παίρνω καθαρά 1300 με Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό, 5χρονη εξειδίκευση στην Οξφόρδη και έχω θέση ευθύνης σε δύσκολο κομμάτι της Υγείας που μου αφήνει ελάχιστα ελεύθερα ΣΚ και αργίες και εννοείται ότι το 8ωρο γίνεται και 10-12ωρο λόγω διαβάσματος πρέπει να απαιτήσω΄πόσα??? όταν απόφοιτος Γυμνασίου στη ΔΕΗ παίρνει 1700 ευρώ καθαρά και ζήτημα αν κάνει 6ωρο, όταν Δημόσιοι υπάλληλοι 'αναλώνονται' στο διαδύκτιο και το FB και.....ας μη συνεχίσω....όταν δεν υπάρχει ευθύνη, τιμιότητα και συνείδηση και όλοι θέλουν τα πολλά με τον εύκολο τρόπο, τότε πώς να παέι μπροστά αυτός ο τόπος??? και όταν φυσικά το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει....και κανενας δε δηλώνει παραίτηση για λόγους ευθυξίας....Τι να λέμε τώρα..Όλα άσκοπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για πέστε μου τι θέλετε δηλαδή?

    Ένας απόφοιτος λυκείου να αμείβεται με 2500 ή και 3000 επειδή δουλεύει σε ευνοούμενο Υπουργείο ή σε ΔΕΚΟ και ένας απόφοιτος Πανεπιστημίου με Msc και Phd να αμείβεται με 1300?

    Γιατί αυτό συμβαίνει τώρα.

    Θέλω να δω τι θα κάνουν όλοι αυτοί στους οποίους θα υπάρχουν μειώσεις στο μισθό έως και 40%...

    Δεν το έχουν συνηδειτοποιήσει ακόμα.

    Τουλάχιστον εγώ που δουλέυω 30 έτη με τα παραπανω προσόντα και αμείβομαι με 1500 θα αισθάνομαι κάπως καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και εγώ θα αισθάνομαι καλύτερα όταν δω το μισθό μου από 1300 να πηγαίνει σε 1500 και οι υψηλόμισθοι (σε ΔΕΚΟ, εφορίες κα) να έχουν μειώσεις 40%! ΕΛΕΟΣ δηλαδή!
    Είναι πραγματικά τραγελαφικό αυτό που συμβαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση