GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Θοδώρα περνάει την Χρυσή Αυγή ....μισή μονάδα

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Και εχει και αποψη το 2% και την εκφραζει φωναχτα, αλλα ξεχναει οτι στην ΝΔ ηταν μερος του πρ...


Και εχει και αποψη το 2% και την εκφραζει φωναχτα, αλλα ξεχναει οτι στην ΝΔ ηταν μερος του προβληματος και οχι η λυση του.
Nα αδειασει η πλατεια Ντορα;
Να εφευγες κι εσυ απο...
 την πολιτικη σκηνη....δεν βαρεθηκες;
Εμεις ναι.

15 σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SLIDE ΣΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ "ΧΡΟΝΟΣΕΙΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ". ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΣΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ-ΕΝΑ ΑΠΛΟ BAR-CHART ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΑΚΟΥ ΧΡΟΝΟΣΕΙΡΑ. ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά..ηρέμησε Ντόρα
    φάε κανένα ..αυγό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα, η δημοσκόπηση στο παγκοσμίως έγκυρο περιοδικό Έπίκαιρα.

    Η Συμμαχία θα είναι στη Βουλή με ποσοστό έκπληξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΦΥΛΑΤΕ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ,ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΡΙΞΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ,ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΞΕΡΑΚΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΥΛΑΤΟΙ. ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειδατε ισως την χθεσινη δημοσκοπηση της public issue που της δινει μισο ποντο λιγοτερο απο την vprc?
    Αστειευεστε μαλλον ,φερνει η εμμηνοπαυση γεννα ρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΘΕΣ Ο ΠΑΠ ΤΟΥ ΕΞΤΡΑ ΓΚΑΡΙΖΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΓΑΙΔΑΡΑ.ΜΑΖΕΨΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΟ ΝΑ ΛΟΥΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΔΟΥΡΟΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.ΠΑΝ ΜΕΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ.ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΡΟΣΤΟΜΗ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΑΜΠΙΑ ΜΑΖΕΥΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΤΑΝΕ.ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ , ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΛΟΥΖΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΓΚΑΖΙ ΤΟ ΚΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟΠΟΛΟΥ ΟΙ ΡΟΔΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Xοντρό κράξιμο σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Καλαμάτα.

    Πολύς κόσμος έξω από το Φεστιβάλ Καλαμάτας στρίμωξε ΠΑΣΟΚους βουλευτές και τους φώναζαν
    “Ολη η Ελλάδα θα γίνει Κερατέα”,
    “Η χούντα δεν τελείωσε το 73″, κ.λ.π.

    και ..Ο Χρισοχοίδης είπε στο ΜΕΓΚΑ φυσικά, ότι βρήκε 14 δις για να συνεχιστούν τα μεγάλα δημόσια έργα!

    Είδανε τις 6 μονάδες διαφορά της Ν.Δ. και άρχισαν πάλι τα ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ.
    Τόσο ξετσίποτοι είναι πλέον που δεν σέβονται τίποτα ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    - θα πέσει τέτοιο ξύλο, που δεν το έχετε ξαναδεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ..ΟΝΕΙΡΟ ΒΛΕΠΩ..ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ..ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ 10000000 ΕΛΛΗΝΩΝ..ΠΡΟΔΩΤΙΚΟ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΝΔ..ΣΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ- ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ -ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΑΣ ..ΟΥΤΕ ΣΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Τ' ΑΚΟΥΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 1:58

    Εμείς δεν πιστεύουμε σε κανένα κόμμα και έτσι δεν είμαστε θύματα κανενός.
    Εσύ όμως που είσαι κολλημένος στο Πασοκ δεν λυπάσαι τον εαυτό σου;
    Ούτε με τη χρεοκοπία δεν έβαλες μυαλό;
    Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι ούτε η Ν.Δ. αλλά ούτε και το ΠΑΣΟΚ μπορούν να σε σώσουν;
    Αντίθετα εσύ τους έσωσες τόσα χρόνια και τους δύο, σε σημείο να μην έχουν ανάγκη ούτε αυτοί αλλά ούτε και τα παιδιά τους από τις χρεοκοπίες που στοιχειώνουν εσένα και τα δικά σου παιδιά.
    Εκτός και αν είσαι εγκάθετος όπότε εξακολουθείς να τρως από αυτους καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσο:

    - Υπάρχουν 1.2 εκ ΔΥ ενώ χρειάζονται πολύ λιγότεροι, αναλυτικά.
    80.000 κληρικοί, 130.000 εκπαιδευτικοί, 60.000 αστυνομικοί, άγνωστος ο αριθμός των δικαστικών, στρατιωτικών, εφοριακών, ιατρών ΕΣΥ και νοσηλευτών.

    - Διατηρούνται τμήματα ψυγεία για να μισθοδοτούνται υπάλληλοι χωρίς να εργάζονται

    - Διατηρούνται 1500 οργανισμοί με κομματικές διοικήσεις, προέδρους ΔΣ, διευθύνοντες, και ρουσφετολογικά διορισμένους αργόσχολους και ανάμεσα σε αυτούς,
    ο ΟΑΕΔ!!!!, η Εργατική Εστία!!!!, ο ΟΕΚ, τα ΚΑΠΗ, παγκόσμια πρωτοτυπία έχουμε ΚΑΠΗ οπου οι ΅υπέργηροι΅ συνταξιούχοι με τις αναπηρικές συντάξεις, αράζουν τα τζίπ απ όξω και πίνουν φτηνό καφέ μέσα.

    - Το τάμείο της ΔΕΗ ενισχύεται με 700 εκ ευρώ το χρόνο

    - Έχουμε τη μεγαλύτερη φαρμακευτική δαπάνη στην Ευρώπη, για να κονομάνε οι φαρμακοποιοί εγγυημένα 35% (στοιχίζει στα ταμεία 1,5 δις το χρόνο), ας είναι καλά ο Λοβέρδος που τους εκοψε το βήχα! και τώρα τα ποσοστά των είναι μονάχα 34,499%.

    - Έχουμε αναλογικά το ακριβότερο (μακράν του δευτέρου) κοινοβουλίου στον κόσμο, ζωή νάχουν.

    - Τα κόμματα επιδοτούνται με 10 ευρώ την ψήφο ενώ στη Γερμανία 0.7 ευρώ, για τη Δημοκρατία ρε γαμώτο.

    - ΤΗΝ εξαίρεση και των ΔΙΒΕΕΤ (των επιδομάτων που λαμβάνουν οι εφοριακοί) από την ένταξή τους στον προϋπολογισμό ενέκρινε το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών. Υπενθυμίζεται ότι με προσθήκη που κατέθεσε προχθές η κυβέρνηση στο φορολογικό νομοσχέδιο, ήδη εξαιρέθηκαν τα επιδόματα των τελωνειακών (ΔΕΤΕ).

    - Στα ΕΛΠΕ παίρνουν 17.8 μισθούς

    - Ο ΟΣΕ εισπράτει 100εκ Ευρώ και ξοδεύει 400εκ Ευρώ για μισθοδοσία και να υπήρχαν τραίνα, παει στο διάολο, ολα τα δρομολογια παραχωρήθηκαν στους νοικουραίους της ΝΔ, στα ΚΤΕΛ.

    - Συνδικαλιστές παίρνουν 65000 ευρώ το χρόνο οδοιπορικά, διορίζουν συζύγους και τέκνα, πρίν οι ίδιοι εκλεγούν στη Δημαρχία.

    - Στις ΔΕΚΟ γίνεται πάρτυ

    - Υπάρχουν ολόκληρες κωμοπόλειες και νομοί, που οι μισοί κάτοικοι παίρνουν αναπηρικες. Εως 25% στα Χανιά, 24,7% στο Ρέθυμνο και στη Λευκάδα, 21,5% στην Καρδίτσα και στη Λέσβο έναντι 9,3% που είναι στη Σάμο και 8,9% στην Αθήνα). Αξιοσηµείωτο είναι ότι στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες οι αναπηρικές συντάξεις αποτελούν το 7 - 11% του συνόλου των συντάξεων.

    - Γίνονται αλόγιστες προσλήψεις από βλαχοδήμαρχους και αστείους πολιτικούς. Οι βλαχοδήμαρχοι, μπορει να είναι και συνδικαληστές εφοριακοί, τελωνειακοί, δικηγόροι και νεαροί απόστρατοι.... χαμηλοσυνταξιούχοι!

    - Δίδονται μίζες και θαλασσοεπιδοτήσεις σε κομματικούς στρατούς,

    - Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ αλλά και οι υπόλοιποι, τα ιδια σκατά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΕΡΓΗ.ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
    Ρόδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΑΣ ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. +2 για τον 2.45 (ένα από τον 5.30 και ένα από μένα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση