GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Φεύγοντας σήμερα από την Ιερά Συνόδο, στη Μονή Πετράκη, αυτό που πήρα ήταν άραγε ευχή ή αφορισμός για την αντιμετώπιση της κρίσης; Δ...

-Φεύγοντας σήμερα από την Ιερά Συνόδο, στη Μονή Πετράκη, αυτό που
πήρα ήταν άραγε ευχή ή αφορισμός για την αντιμετώπιση της κρίσης;
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

9 σχόλια

  1. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΕΝΥ ΜΠΟΓΙΑ ΤΗΣ UBS/LAGARDE ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ!
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ !
    Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΤΩΝ ROTHSCHILD ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
    Ο "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ" ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ (ΜΗ) ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ,ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣΗΜΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ( UBS - NADINE DE ROTHSCHILD ).
    AKOMA ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3126/2003 ΠΟΥ Ε Σ Υ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ;;;

    απάντηση.
    Πούστη Παπουτση και πόρνης Δαμουνάκης
    ΝΑΙ...ΦΥΣΙΚΑ !!!!!

    Μ. Δαμανάκη: Η δικαίωση του Πολυτεχνείου !!!
    ____________________________________________
    230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ…Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά
    ΚΑΙ ΝΑΙ !!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η…ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…..ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!!
    ----------------------------------------------
    Η γυναίκα που εκβίασε το πολιτικό σύστημα με το απατηλό δίλημμα “συναίνεση ή δραχμή”, συνεχίζει να παίρνει βουλευτική σύνταξη!

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 6, 2011.

    230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ…Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά..

    ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η…ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…..
    - ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!!
    - ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ!!!
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ !!!
    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, “ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ”…
    Ο βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν 230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν. Ενδεικτικά, οι περισσότεροι …λαμβάνουν περί τα 7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και 35.000 για “έξοδα στέγασης” – δεύτερο σπίτι στην έδρα της ΕΕ.
    Η (αριστερή) κα Δαμανάκη όμως, δεν αρκείται στα ανωτέρω. Λαμβάνει επίσης 3.391 (καθαρά) μηνιαίως ως.βουλευτική της σύνταξη, και ακόμη 5.166 (καθαρά) κάθε 3 μήνες από τον ΟΤΕ!!!! Σύνολο, δηλαδή, πάνω από 280.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ) καθαρά ετησίως!!!

    Και βέβαια δεν υπολογίζουμε τυχόν..έσοδα από τη....θητεία της στην Ηλέκτωρ (Όμιλος Ελληνικής Τεχνοδομικής – Άκτωρα), τα ακίνητα σε Κρήτη, Διόνυσο Αττικής κλπ.

    Και ερωτώ:
    1. Στους καιρούς που ζούμε, δε θα ‘πρεπε η «αριστερή» κα Δαμανάκη, να παραιτηθεί τουλάχιστον της βουλευτικής της σύνταξης; Τα λεφτά από τον ΟΤΕ, της τα χαρίζουμε, αφού τώρα θα την πληρώνουν. οι Γερμανοί (αλήθεια, αυτοί το ξέρουν ότι έχουν επίτροπο της ΕΕ στη μισθοδοσία τους;;;)

    2. Πότε λήγει, κα Δαμανάκη, το χρέος του Έλληνα που μοχθεί για να πληρώνονται τα μισθά σας, για τις υπηρεσίες που «προσφέρατε» ως «επαναστάτρια του Πολυτεχνείου». Στεγαστικό να ‘χαμε πάρει για να σας τα χρωστάγαμε από το ’73, θα το ‘χαμε ξοφλήσει σήμερα, εσάς όμως και το γνωστό παρεάκι από λοιπά πολιτικά παράσιτα, συνεχίζουμε να σας πληρώνουμε!!
    Προκαλώ την Κα Δαμανάκη να διαψεύσει τα ανωτέρω, και θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.

    Έλλην (βαναύσως) φορολογούμενος – ούτε ψηφοφόρος, ούτε κατευθυνόμενος, ούτε βλαξ
    ΑΛΕΚΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΣ!
    http://www.liberation.fr/economie/01012334832-une-population-plus-desesperee-que-revoltee

    Une population plus désespérée que révoltée

    Usés par les plans de rigueur à répétition, les Grecs ont l’impression que le gouvernement Papandréou ne sait pas où il va.
    .....
    «Résignation». Les citoyens «reprochent à Papandréou son incompétence, son incapacité à faire vraiment changer le pays», affirme Prétendéris. Cependant, déprime ne veut pas dire révolte, même si les grèves et manifestations contre l’austérité se succèdent à un rythme accéléré (le centre-ville d’Athènes a été fermé partiellement ou totalement 496 fois en 2010, selon la police). «Le pays n’est pas au bord de l’explosion, il est bord de la dépression», estime Yannis Prétendéris.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μπορούσε να λέει...
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΤΡΕΧΩ ΝΑ "ΚΟΨΩ" 60.000~70.000 ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΒΑΡΙΣΩ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΥΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ -ΤΑΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ UBS KAI THN "ΕΥΘΥΜΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΧΗΡΑ" ΤΗΝ MADAME LA BARONNE NADINE DE ROTHSCHILD.
    META ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΗΡΟΙ-ΜΑΙΜΟΥ,
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεπουλάει την εκκλησιαστική περιουσία ο Ιερώνυμος !

    [Να θυμίσουμε ότι εδώ και ένα χρόνο η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ έχει ενεργοποιήσει Νόμο της δεκαετίας του 50 που της δίνει δικαίωμα να δεσμεύσει τα χρήματα της εκκλησίας στην Τράπεζα της Ελλάδος και να της δώσει σε αντάλλαγμα ομόλογα... χωρίς ο Ιερώνυμος να βγάλει άχνα...]

    Αισιόδοξος δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος έπειτα από τη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί στην Μονή Πετράκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και μέλη της Ιεράς Συνόδου, με θέμα τη συμμετοχή της εκκλησίας στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

    Η εκκλησία θα βοηθήσει δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος , χωρίς ωστόσο κανείς από τους δύο άνδρες να διευκρινίσει ποια και τι είδους βοήθεια θα είναι αυτή που θα δοθεί στον ελληνικό λαό....

    Η συνάντηση, σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο έγινε σε "κλίμα συναντίληψης" και δήλωσε αισιόδοξος καθώς όπως είπε: "μπορούμε πλέον να κάνουμε πρακτικά θέματα για την ανακούφιση όσων έχουν ανάγκη".

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΠΑΠΑΤΡΑΓΕ...
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΔΕΛΦΕ ΤΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ;
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ;
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΦΙΛΙΩΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ

    "Ιδού ο επίσημος απολογισμός της Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία – ΕΣΑμεΑ, με έμψυχο δυναμικό 24 υπαλλήλους, με χωρίς καμία σχεδόν παραγωγή κοινωνικού έργου, είχε έξοδα 8.460.497,25 ευρώ (ή 2.882.914.437 δραχμές) από 1/12006 έως 31/12/2008!
    Δηλαδή, 2.820.165,75 ευρώ (ή 960.971.479 δραχμές) το χρόνο ή 7.726,48 ευρώ (ή 2.632.798 δραχμές) την ημέρα!

    Σε περιόδους κρίσης, για τους φτωχούς βέβαια!"
    http://www.radiokalymnos.com/new_page_2.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    Ο Νεος ΝΟΜΟΣ ΑΕΙ ΤΕΙ...

    Παιδεια: Ποιος να κρινει ποιον ελεγε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη....

    Ο παραλογισμός: Το θέμα είναι αν ο Καθηγητής Α΄ βαθμίδας έχει ο ίδιος τα προσόντα για την θέση του και μετά να κρίνει για τους άλλους, γιατί άλλα συμβαίνουν στα Ελληνικά Πανεπιστήμια, δηλ. ο Π.Δ. 407 Λέκτορας, να έχει πιο πολλά ουσιαστικά προσόντα από το Καθηγητή Α΄ βαθμίδας!
    Πρέπει να υπάρξει ένα νέο θεσμικό όργανο ή υπηρεσία μέσα στο Υπουργείο Παιδείας όπου θα ελέγχει την νομιμότητα εκλογής καθηγητών, τα πλαστά πτυχία και γενικά κάθε παρανομία!
    Η διάρκεια των σπουδών πρέπει και λόγω της κρίσης να είναι 3ν = 12 έτη ελάχιστα και με δυνατότητα παράτασης και διακοπής για όσους έχουν κοινωνικά, οικονομικά προβλήματα.
    Αντισταθείτε στην υποβάθμιση και στη νέα επαναφορά της «έδρας του Καθηγητή».

    Αυτα

    Μιλτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ;
    ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΝΟΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗ ΓΕΜΑΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΣΑΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ .
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ... ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί οι τραγοπαπάδες τίποτα ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση