GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξηλώνουμε το φθαρμένο πάτωμα πάνω στο οποίο περπατούσαμε μέχρι σήμερα...

Του Μιχάλη Καρχιμάκη Γραμματέα Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ "Παράλληλα με τη μάχη για την οικονομία, ξηλώνουμε και το φθαρμένο πάτωμ...

Του Μιχάλη Καρχιμάκη
Γραμματέα Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ

"Παράλληλα με τη μάχη για την οικονομία, ξηλώνουμε και το φθαρμένο πάτωμα πάνω στο οποίο περπατούσαμε μέχρι σήμερα"
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ "ΕΜΕΙΣ’" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ "ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ"
"Χάρη στο πολιτικό εκτόπισμα του Παπανδρέου, διαπραγματευόμαστε με επιτυχία την εσπευσμένη απελευθέρωση ευρωπαϊκών κονδυλίων".
"Τα χέρια που δουλεύουνε, ποτέ δε ζητιανεύουνε", λέμε στην Κρήτη κάτι που στην Ελλάδα, τα προηγούμενα χρόνια, το αγνοήσαμε.
Δεν δουλέψαμε όλοι. Πολιτικοί και πολίτες. Κάποιοι δούλευαν, δήλωναν τα εισοδήματά τους, πλήρωναν τους φόρους τους και...
 κάποιοι άλλοι, έκαναν δήθεν πως δούλευαν. Και φυσικά υπήρχαν, σε αφθονία κι αυτοί που δήλωναν ψεύτικα εισοδήματα ή δε δήλωναν καθόλου και συνεπώς δεν πλήρωναν τους φόρους τους.
Σήμερα, λοιπόν, όσο και αν δεν αρέσει σε μερικούς, όσο κι αν το έδαφος είναι απρόσφορο και το περιβάλλον γκρίζο, όσο κι αν η αξιοπιστία της χώρας που παραλάβαμε προ διετίας ήταν βαριά πληγωμένη, υπάρχει σήμερα ένας πρωθυπουργός και μία κυβέρνηση, που κόντρα σε κάθε οιωνό, δίνει την ανένδοτη μάχη για την ανάκαμψη και την πρόοδο.
Σε όλους τους τομείς. Στο εξωτερικό και στο εσωτερικό.
Πίσω από τον καπνό της μάχης που διεξάγει για την οικονομική της σωτηρία αυτός ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, ξηλώνει το φθαρμένο πάτωμα πάνω στο οποίο περπατούσαμε μέχρι σήμερα και πάνω στο οποίο χοροπηδούσαν ανέμελα οι προκάτοχοί μας της Ν.Δ. για να το κάνουν, τελικά, σχεδόν ετοιμόρροπο.
Επιχειρήσαμε και κάναμε τομές στη Δημόσια Διοίκηση και για πρώτη φορά ξέρουμε πού πάνε οι δαπάνες για τη μισθοδοσία.
Εξοικονομήσαμε 2 δις από τη λειτουργική δαπάνη του δημοσίου και όχι μόνο από μισθούς και συντάξεις όπως βολεύει μερικούς, να λένε.
Έγινε για πρώτη φορά καταμέτρηση των δημοσίων υπαλλήλων και αυτή τη στιγμή εξελίσσεται μια σοβαρή προσπάθεια για να εξορθολογιστεί ο δημόσιος τομέας, που μέχρι σήμερα ήταν μια παχιά αγελάδα την οποία ‘’άρμεγαν’’, κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες που δεν παρήγαγαν. Χωρίς, φυσικά, να ισχυρίζομαι ότι δεν υπήρχαν και οι ευσυνείδητοι. Για τους οποίους, κυρίως, και γίνεται αυτή η προσπάθεια. Και σίγουρα, αυτοί είναι πάρα πολλοί.
Σας θυμίζω ότι οι δαπάνες του δημοσίου διπλασιάστηκαν μέσα στα 5 χρόνια διακυβέρνησης από τη Δεξιά.
Ρυθμίσαμε τα ανεξέλεγκτα χρέη της Υγείας και των νοσοκομείων, αφού τα άφησαν να φτάσουν σε αστρονομικά ύψη.
Μειώσαμε δραστικά μέσω της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, τα έξοδα των ασφαλιστικών ταμείων που συγχωνεύτηκαν στο ΟΑΕΕ.
Και πάρα πολλά άλλα, που θα χρειάζονταν σελίδες ολόκληρες για να τα απαριθμήσω, αλλά θα προτιμήσω να έρθω στο σήμερα και στο αύριο.
Σήμερα, κατορθώνουμε να κάνουμε το ελληνικό πρόβλημα, πρόβλημα όλων των Ευρωπαίων και το ελληνικό χρέος, πολιτικό χρέος και συγχρόνως, δομικό έλλειμμα, επίσης όλων των Ευρωπαίων.
Κρατάμε για άλλη μια φορά τη χώρα ζωντανή, να λειτουργεί και να συνεχίζει να παράσχει τις υπηρεσίες της στον ελληνικό λαό.
Δεν σταματάμε, όμως.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια, για να αποσπάσουμε, διεθνή στήριξη σε ένα πιο συγκροτημένο, πλέον, πολιτικό και θεσμικό πλαίσιο.
Προσθέσαμε στη λογική των δανειστών μας τη διάσταση της ανάπτυξης της χώρας, κάνοντάς τους να ξεφύγουν από στενές λογικές δημοσιονομικής, μόνο, προσαρμογής.
Διαπραγματευόμαστε με επιτυχία και χάρη στο πολιτικό εκτόπισμα και ανάστημα του Γιώργου Παπανδρέου, στην Ευρώπη, την εσπευσμένη, απελευθέρωση ευρωπαϊκών κονδυλίων αλλά και τη μειωμένη εθνική συμμετοχή σε αυτά.
Πριν, όμως, απ’ όλα, θέλουμε να εμπεδώσουμε όλοι οι Έλληνες, πολιτικοί και πολίτες, ότι στον παράγοντα που πρωτίστως πρέπει να ποντάρουμε και να ελπίζουμε, είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.
Η διέξοδος από την κρίση, απαιτεί μια νέα αντίληψη.
Από όλους μας.
Απαιτεί τη διεύρυνση του πλούτου που ως πρώτη προϋπόθεση, χρειάζεται τον δικό μας σεβασμό.
Σεβασμό στην παραγωγή μας.
Στην εθνική μας παραγωγή και στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που έχουμε ως Ελλάδα.
Με άλλα λόγια, απαιτείται, μια νέα Εθνική Καταναλωτική Συνείδηση.
Κατά τη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα, η αναβάθμιση, στήριξη, προβολή και προώθηση των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών, θα αποτελούσε ένα ισχυρό αντίδοτο και εργαλείο για τη συντομότερη έξοδο από την κρίση.
Η Ελλάδα, θα έπρεπε και πρέπει να μπει σε μια τροχιά σταδιακής αλλά σταθερής απεξάρτησης από τις δάνειες και ξένες δυνάμεις, η οποία θα περιόριζε από τη μια, τους φρενήρεις ρυθμούς των εισαγωγών, θα αύξανε συνεπώς τα έσοδά μας και θα βελτίωνε τη δημοσιονομική μας εικόνα.
Από την άλλη, θα έδινε αναπτυξιακή πνοή στο εσωτερικό της χώρας, καθώς και θέσεις εργασίας. Το μήνυμα που εκπέμπουμε είναι σαφές: Καλλιέργεια Εθνικής Καταναλωτικής Συνείδησης, στήριξη της εγχώριας αγοράς.
Θέλω, εδώ, να σας θυμίσω ότι το 2009 παραλάβαμε άλλο ένα αρνητικό πρόσημο. Κι αυτό ήταν στις εξαγωγές.
Η συνολική μείωση που είχαμε, ξεπερνούσε το 17%. Και εδώ, αντιστρέψαμε διαμετρικά την κατάσταση και όπως είναι σε όλους γνωστό, η αύξηση στις εξαγωγές έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ο δρόμος για  επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα μιας χώρας, περνάει και πάλι από την ‘’Εθνική Οδό’’ της Καταναλωτική Συνείδησης, γιατί το ερώτημα των υποψηφίων χωρών στις οποίες φιλοδοξούμε να εξαγάγουμε τα προϊόντα μας, είναι ευλόγως, ‘’πόση εσωτερική κατανάλωση έχουμε’’; Αν και πόσο εμείς οι ίδιοι προτιμούμε ότι παράγουμε. Το σημείο αυτό αποτελεί βαρόμετρο για την απόφασή τους να αγοράσουν ή όχι ελληνικά προϊόντα.
Είναι ουσιαστικό σημείο αξιολόγησης της ελληνικής αγοράς από τους ξένους.
Πιστεύω πάρα πολύ στις έννοιες εκείνες που μπορούν να μας κάνουν να μιλάμε και να διαπραγματευόμαστε μόνο με το ‘’εμείς’’ και όχι με το ‘’εμείς κι εσείς’’.
Και η Εθνική Καταναλωτική συνείδηση, αποτελεί έναν ισχυρό κρίκο που τελικά συνιστά το ‘’εμείς’’.
http://briefingnews.gr/%CE%A3%CE%9A%CE%95%CE%A8%CE%95%CE%99%CE%A3/item/1028

28 σχόλια

  1. ΒΡΕ ΖΩΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ,ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ?ΟΤΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΖΩΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΚΥΛΙΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΙ ΚΑΠΑΚΙ.ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΑΘΗΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΑΣΟΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάει θα τρελλαθούμε συμπολίτες
    Ο Γραμματέας του ΧΟΥΝΤΟΠΑΣΟΚ ο βολευτής της κατοχικής κυβέρνησης του Τζέφρυ μας λέει τα επιτεύγματα της προσκυνημένης κυβέρνησης των χατζατζάρηδων.
    Ουστ ρε κοπρόσκυλο ουστ ρε γυμνοσάλιαγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ποιος θα τον αντικαταστηση ρε κοπανε 12.24.00 Ο Σαμαρας ή το ΑΑ (Αλεκα, Αλεξης);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BLOG ZOUGLA - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    Αντρο ανθελληνων, πασοκων, λαθρολαγνων τσιριζαιων και ανταρσυαιων εχει γινει το blog του ΔημοσιοΚΑΦΡΟΥ...
    Με φασιστικο τροπο και χωρις καμια αιτιολογηση κατεβαινουν αναρτησεις και σχολια που απλως κριτικαρουν ολους αυτους, ενω αναρτησεις αναρχικων και φιλοκυβερνητικων χρηστων που βριζουν αισχρα την Παναγια, τον Χριστο, την Ελλαδα και τους Ελληνες και υμνουν τους λαθρομεταναστες δεν τα πειραζουν...

    Κυριο ρολο σε αυτον τον φασισμο παιζει καποια admin του blog η οποια για λιγα ψιχουλακια που της πεταει ο ΔημοσιοΚΑΦΡΟΣ φροντιζει για ολην αυτη την προπαγανδα....
    Ενιοτε σχολιαζει χρησιμοποιωντας διαφορα nicknames βριζοντας αισχρα τα θεια και τους γονεις αλλων χρηστων!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΤΩΝ 12.36,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ.ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ποιος θα τον αντικαταστηση ρε κοπανε 12.24.00 Ο Σαμαρας ή το ΑΑ (Αλεκα, Αλεξης);

    19 Ιουλ 2011 12:36:00 μ.μ.

    Mαζί συνεργασία θα κάνουν για να ρίξουν το προδοτικό κτήνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το προδοτικό κτήνος είναι ο Παπανδρέου και οι σωτήρες είναι η Παπαρήγα και ο Τσίπρας; Μάλιστα. Όσο ακούγονται τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ βλέπω τον Παπανδρέου πολλά χρόνια πρωθυπουργό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΜΠΟΥΛΗ,ΤΩΝ 12.56

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά μη σκίσεις τα καλτσόν σου!

    Τί έχει αλλάξει στο πολιτικό σύστημα?

    - Ο πρόεδρος της δημοκρατίας προσλαμβάνεται από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Δεν εκλέγεται κατευθείαν από το λαό. Αυτό σημαίνει πλήρη απώλεια ανεξαρτησίας.

    - Ο Υπουργός δικαιοσύνης προσλαμβάνεται από το κόμμα που είναι στην εξουσία. Συνεπώς η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη απο τα κόμματα.

    - Η Βουλή νομοθετεί και εκτελεί συγχρόνως (Γιάννης κερνάει - Γιάννης πίνει). Στα σύγρονα κράτη και στην Ευρωπαϊκη Ένωση καθώς και στις ΗΠΑ, η εκτελεστική εξουσία είναι ανεξάρτητη από την νομοθετική.

    Αρα οι όποιες αλλαγές, γίνονται από τους ίδιους ανθρώπους που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση καθώς και απο το ίδιο πολιτικό σύστημα μέσα από το οποίο καλύφθηκαν ώστε να τα κάνουν αυτά.

    Ας πληρώνουν τώρα οι μισθωτοί και συνταξιούχοι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ "ΕΜΕΙΣ’" ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑSSΟΚ.
    ----------------------------------

    Ο ΣΤΑΛΙΝ, Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ...
    Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει τελείως.
    Έχουν φθάσει στα ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΑΔΙΑ του φασισμού.
    Δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

    Με συμμάχους τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που είναι κατά του εργαζομένου, επειδή εκείνη δεν την έχουν αγγίξει τα μέτρα στο βαθμό που θα έπρεπε, την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ που την έχουν μετατρέψει σε ΡΟΜΠΟΚΟΠ και δέρνει ότι κινείται και τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ από το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ που μας πηδάνε δίχως σάλιο, έχει πάει πλέον στο εξής στάδιο.

    Να τηλεφωνεί ο ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ στον ΓΙΩΡΓΑΚΗ και να του ζητάει συμβουλές περί ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

    Να επικοινωνεί ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ με τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ και να τον παρακαλεί για ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ .

    Οι απανταχού ΦΑΣΙΣΤΕΣ σκίζουν τα βιβλία τους και παρακολουθούν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

    Το ΚΚΕ έχει πάθει την ΠΛΑΚΑ του και έχει λουφάξει.

    Πληροφορίες ότι από τους τάφους των ΣΤΑΛΙΝ, ΧΙΤΛΕΡ, ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ, ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ κ.λ.π. ακούγονται επιφωνήματα θαυμασμού ελέγχονται για την ακρίβειά τους.

    Οποιοδήποτε βιβλίο με ΑΝΑΦΟΡΕΣ στα έργα και τις ημέρες του ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ θεωρείται πλέον παρωχημένο.

    Ο ΚΑΝΤΑΦΙ θεωρείται πλέον σαν ένας καλός ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ.

    Κυρίες και Κύριοι από εδώ και πέρα πλέον ο οποιοσδήποτε ιστορικός του μέλλοντος όταν θα αναφέρεται σε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ θα έχει σαν ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ
    το ΠΑSSΟΚ..________________$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είπε ο γλύφτης:

    "Χάρη στο πολιτικό εκτόπισμα του Παπανδρέου ...."

    Σιγά ρε τα σάλια... γεμισε και γραβάτα σου.

    Προτείνω: Όταν τον δεις, πέσε και φύλα του τα πόδια ....

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καθάρματα πρασινοφρουροί γαμώ το καθυστερημένο σας μας γίνατε δεξιούρες του κερατά τώρα τα βάζετε και με την αριστερά.
    Πείτε οτι είστε κάτι περισσότερο απο δεξιοί δηλαδή φασίστες Αμερικανοτσολιάδες για να καταλάβουμε καλύτερα ε τί λέω τώρα Αμερικάνο αρχηγό έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΡΑΒΟΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΦΘΕΙΡΕΙ !!!!
    ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ .....

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΟΤΙ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΤΕ ΞΕΡΑΤΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΤΕ !??!

    ΛΕΣ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ "ΞΗΛΩΣΕΤΕ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ !??!

    Ή ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ....
    ΑΣΕ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ", ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΣΑ ΦΕΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ !!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ....

    ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ....
    ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ !!!!

    ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ "ΜΑΣΗΣΑΜΕ" ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ !!!
    ΒΛΑΜΜΕΝΕ ....

    ΟΥΣΤ ΒΡΟΜΙΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και ποιος θα τον αντικαταστηση ρε κοπανε 12.24.00 Ο Σαμαρας ή το ΑΑ (Αλεκα, Αλεξης);

    19 Ιουλ 2011 12:36:00 μ.μ.

    ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ,
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ νο1 ΚΟΠΑΝΟ, ΣΑΝ ΑΡΧΙΚΟΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΚΟΠΑΝΟΣ" ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ?!?!?

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ,
    ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΕΣ ... ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΙΠΟΔΟ ΖΩΟ ?!?!?

    ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ....
    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Ο "ΚΑΝΕΝΑΣ" ΒΛΑΜΜΕΝΕ !!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΩΛΗΝΑ 3ΙΝΤΣΕΣ !!!! ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ !!!!

    ************************
    βλέπω τον Παπανδρέου πολλά χρόνια πρωθυπουργό!!!

    19 Ιουλ 2011 12:56:00 μ.μ.

    ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ....


    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΤΩΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΑΣ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ" ....
    ΘΑ "ΠΕΡΑΣΕΙ" ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΒΡΟΜΥΛΟΙ ΕΙΣΤΕ !!!!


    ΣΗΜ.
    3ΙΝΤΣΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΑΝ ΠΟΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΑΣ.

    Α!!!!
    ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ....
    ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΣΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ-ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..ΠΩΠΩ ΤΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ? ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τηλεδιάσκεψη των χωρών της Ευρωζώνης
    - Κυβερνητική σύσκεψη στη Βουλή

    Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, γίνεται στη Βουλή, ενόψει της έκτακτης συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες, για το ελληνικό χρέος.
    Τα πράγματα ακόμα παραμένουν θολά και τα...παζάρια συνεχίζονται για την λύση που θα δοθεί στο ελληνικό ζήτημα.
    Παράλληλα, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών πραγματοποιούν μπαράζ επαφών με τους ευρωπαίους ομολόγους τους επί των πιθανών σεναρίων.

    Σύμφωνα με τους Financial Times την Τετάρτη θα γίνει τηλεφωνική διάσκεψη μεταξύ των Βρυξελλών και των χωρών της Ευρωζώνης για να οριστικοποιηθεί η απόφαση σχετικά με το πακέτο στήριξης της Ελλάδας.

    ΧΑΧΑ....τους βουτηγμένους στα ΣΚΑΤΑ τους, Γιωργάκη..Μπέχυ Χιλ..Παπακώ και λοιπές λούγκρες

    ούτε απο κοντά δεν θέλουν να τους βλέπουν.
    Απο την οθόνη ...και πολύ είναι.
    για
    Τόοοοοσσοοοοοοοο μπόοοοχχχχαααααααααα....μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σκισε πρωτα το κασλον σου και μετα ασχολεισαι και με το πατωμα ,αστειε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άλα...
    Πατωματζίδες!

    -Πότε να φέρουμε τα έπιπλα;;;

    Επιπλοποιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχει απύθμενο θράσσος ο
    .......Λαλιώτης νο 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΥΣΤ ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ !!!! ΚΕΡΧΑΝΑΤΖΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

    ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ;

    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ



    ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ .


    ΒΡΗΚΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΗ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΣΚΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ19 Ιουλ 2011, 7:35:00 μ.μ.

    ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΛΑΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΦΕΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΥΣ.ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΩΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ 18%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αρχίδια, αρχιδάκια και Καρχιδάκια
    ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ.

    Πουτανάκη έπρεπε να σε λέγανε
    λαμόγιο, κουνιάδε του ΑΛΗΤΗ
    παπουτση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.

    ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !

    Ανατρέπονται οι εξελίξεις μετά την δήλωση της Α. Μέρκελ που κατεβάζει τον πήχη των προσδοκιών και επί της ουσίας ανακοινώνει ότι δεν θα προκύψει λύση στη σύνοδο κορυφής της Πέμπτης.

    Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν αναλάβει άμεση δράση για την κρίση η Ευρώπη θα υπάρξει...
    τεράστιο πρόβλημα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλες τις χώρες που έχουν το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα !
    Άρα η επιμήκυνση του χρέους και όλα όσα ζητάει η Αθήνα πάνε πολύ πίσω με ότι και αν συνεπάγεται αυτό για την οικονομία...
    ΚΑΙ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ
    ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ...
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ...χοντρούς-λιγνούς, Αντι, Πρωθ, Υπουργικούς κλπ.

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.
    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
    ΨΕΥΤΕΣ
    ΟΡΝΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ

    19 Ιουλ 2011 2:38:00 μ.μ.


    ΕΙΔΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΟΤΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΟ ....

    ΠΟΙΑ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΑΡΧΙΔΑΚΙ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΦΙΝ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ 3 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ 1 ΕΜΒΡΥΟ ?!?!?

    Ή ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΤΡΕΧΕΙΣ" ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ?!?!?

    ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ, ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ..... Ή ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ?!?!?

    Ή ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΞΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ, Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΤΟΥ !??!?

    Ή ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ?!?!? ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ... ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ !!!!

    Ή ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ !!!!
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ "ΚΟΜΜΑΤΟΣ", ΠΟΥ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ 2011 ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ....
    ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ !!!!!!

    ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,
    ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ,
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ,
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ....

    ΠΟΥ
    ΠΟΥ
    ΠΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΑΜΑΓΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ !!!!
    ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ

    19 Ιουλ 2011 2:38:00 μ.μ.



    ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ, ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ !!!!!

    ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΞΕΚΩΛΟ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρεώνουν το «Περλ Χάρμπορ» στον Ραγκούση.
    _______________________________
    Επικοινωνιακά, η κυβέρνηση πόνταρε στην επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον, έστω και αν
    εκ των προτέρων ήταν γνωστό ότι πρέπει να κρατάει μικρό καλάθι. Πόνταρε και δικαίως, γιατί η ανοικτή στήριξη από τις ΗΠΑ, άσχετα
    για τους λόγους για τους οποίους δίνεται, αποτελεί πάντα είδηση.

    Εκείνο όμως που δεν είχε σκεφτεί ήταν το ενδεχόμενο ένα τυχαίο γεγονός να τινάξει στον αέρα τον επικοινωνιακό σχεδιασμό της επίσκεψης. Και αυτό συνέβη ! ___________________________
    Η... επέλαση των ταξιτζήδων στο λιμάνι και το αεροδρόμιο, μαζί με τα γεγονότα που επακολούθησαν στο Ρίο, πέταξε από την πρώτη θέση της επικαιρότητας την Χίλαρι και έβαλε σε αυτή τον... Λυμπερόπουλο να βρίζει την κυβέρνηση. Βατερλό...
    Ή καλύτερα, Περλ Χάρμπορ για να ταιριάζει και με τη Χίλαρι και την επέλαση των κίτρινων ταξί.
    Μπορεί να μην το έκανε επίτηδες, αλλά πολιτικά τη νύφη φαίνεται ότι την πληρώνει ο Γιάννης Ραγκούσης.
    Ο άλλοτε «κολλητός» του Πρωθυπουργού απομακρύνεται συνέχεια από το Μέγαρο Μαξίμου και η παλιά «αγάπη» γίνεται δίκοπο μαχαίρι.
    Ορισμένοι στην Κυβέρνηση πιστεύουν ότι ρόλο σε αυτό διαδραμάτισε και το γεγονός ότι ο Ραγκούσης ουσιαστικά αμφισβήτησε τις επιλογές του Δημήτρη Ρέππα ο οποίος βρίσκεται ψηλά στο «χρηματιστήριο» του Μεγάρου Μαξίμου.

    Άσχετα όμως με αυτό, η κινητοποίηση των ταξιτζήδων που εκτός από την επίσκεψη Κλίντον χτύπησε την εικόνα της χώρας και τη βαριά της βιομηχανία τον τουρισμό, χρεώνεται στον Γ. Ραγκούση, ο οποίος (στο Μαξίμου) εκτιμάται ότι ακολουθεί προσωπική πορεία, πικραμένος από την μετακίνησή του στον ανασχηματισμό, αλλά και από τον τρόπο που έγινε.
    Με e-mail τα ξημερώματα...

    Υ.Γ. Ο αρχιτέκτονας του χάους, κ. Ραγκούσης, προσπαθεί να βγάλει από πάνω του τις ευθύνες που έχει για τα προβλήματα που προκαλεί στον Τουρισμό και στην κοινωνία η απεργία των “ταξί” και να τις ρίξει στη Νέα Δημοκρατία.

    Για το σκοπό αυτό, ισχυρίζεται ότι η απεργία υποκινείται, δήθεν, από τη Νέα Δημοκρατία, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την κομματική ιδιότητα που έχει στη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ. Ο κ. Ραγκούσης, όμως, εκτός των άλλων, έχει και επιλεκτική μνήμη.

    Ξεχνάει ότι γραμματέας του ΣΑΤΑ είναι ο κ. Κώστας Δήμος, ο οποίος είναι γραμματέας της κομματικής οργάνωσης μεταφορών**** του ΠΑΣΟΚ.

    Όπως, επίσης, ξεχνάει ότι Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Ταξί είναι ο κ. Παναγιώτης Σκέντζος, αναπληρωτής ταμίας στη ΓΣΕΒΕΕ, όπου έχει εκλεγεί με το συνδυασμό του κ. Ασημακόπουλου *****,
    που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ.
    ____________________________________
    Υ.Γ. 2...Πειτε των παΣοκων οτι ο κλεφτης
    και ο ψευτης το πρωτο χρονο χαιρουνται.
    ------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση