GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν κατάβλήθηκε το μέρισμα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού...

Από τον Στράτο Γεωργούλη ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΓΛΙΤΗ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ; Κύριε Μπεγλίτη το μέρισμα του Γ τριμήνου 2011,που έχει μειωθεί ...

Από τον Στράτο Γεωργούλη

ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΓΛΙΤΗ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ;
Κύριε Μπεγλίτη το μέρισμα του Γ τριμήνου 2011,που έχει μειωθεί κατά πολύ, το Μετοχικο Ταμείο Στρατού το κατέβαλε στις 5 του μηνός. Στις5-7-2011 έβγαλε ανακοίνωση ότι...
 θα καταβληθεί 11ή12-7-2011, δεν κατεβλήθη, ούτε έκανε το κόπο το ΜΤΣ να βγάλει ανακοίνωση,ως δε επίσης δεν σηκώνει τα τηλέφωνα.
Κύριε υπουργέ,ως ο καθ ύλην αρμόδιος,μπορείτε να μας απαντήσετε εσείς;

60 σχόλια

  1. ΜΕΡΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΙΚΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re oust poy thelete kai merisma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ο Μπένυ... σαν την κερατωμένη γκόμενα:
    ________________________________________________
    Προσλαμβάνει ντετέκτιβ για να βρεί και μπράβους για να δείρουν όσους τον κερατώνουν.

    Στις διατάξεις του νομοσχεδίου του Μπένυ, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, περιλαμβάνονται οι ρυθμίσεις που αφορούν την "αξιοποίηση από το δημόσιο ιδιωτικών ελεγκτικών εταιριών για τους ελέγχους φορολογούμενων με χρέη στο δημόσιο"...

    Έτσι λέει το ΠΑΣΟΚ...την ανάθεση της είσπραξης των οφειλωμένων σε Μπράβους [στη φώτο βλέπετε ένα καλό παρεάκι μπράβων με τον αρχηγό του να έχει όλα τα προσόντα να γίνει το δεξί χέρι του Μπένυ όπως είναι και του Μαρινάκη].

    Επίσης το νομοσχέδιο προβλέπει ότι με απόφαση του υπουργού Οικονομικών και προκειμένου να εντοπίζονται τα περιουσιακά στοιχεία των υπόχρεων ή συνυπόχρεων προσώπων, μπορεί να ανατίθεται η έρευνα σε δικηγορικά γραφεία ή ελεγκτικές εταιρίες... όπως λέει το ΠΑΣΟΚ τους ντετέκτιβ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολο μαλακιες γραφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NA KAI ENA KALO !!!!!
    ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ 65 !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί να εξαιρούνται από τις περικοπές , και τις έκτακτες εισφορές ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ των δώρων και των επιδομάτων αδείας όλοι όσοι αποστρατεύθηκαν αυτοδικαίως με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΑΡΕΣ 2500 ως 4500 ευρω/μήνα ) που παίρνουν από 46 εως 52 χρωνών??? ...
    και από την άλλη να κόβονται δώρα και να μπαίνουν έκτακτες εισφορές σε γεροντάκια με 250 εως 750 ευρώ / μήνα σύνταξη ???

    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ...ΡΕ.. ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΑΣ .ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ .ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ -ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ -ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχώς από τη συζήτηση αποδεικνύεται γιατί είμαστε τόσο πίσω και γιατί μας έχουν βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Η άγνοια η ζήλια, και η κακή προαίρεση είναι ίδιον της φυλής μας, δυστυχώς.

    Και για έρθω στο θέμα απαντώντας στους άσχετους έχω να πώ ότι το μέρισμα δεν το χαρίζει και δεν είναι δώρο κανενός, προέρχεται από τις κρατήσεις που γίνονται κάθε μήνα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στους μισθούς των στατιωτικών, έτσι ώστε όταν βγούν σε σύνταξη να πάρουν το μερίδιο που αναλογεί στον καθένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μισθός...Γαμάτος από 20 χρονών
    Προνόμοια ...με την σέσουλα !!
    Συνταξη βαρβάτη από 45 χρονών
    Εφάπαξ ΑΜΕΣΩΣ(σε 15 μερες) από 130.000 ως 250.000.
    ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ για το πολιτικό σύστημα της χώρας το οποίο ΕΓΛΥΦΑΝ για να ανελιχθουν στην ιεραρχία η να πάρουν θεση ευθύνης κλπ
    ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ-ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ και κομπορημοσύνη περι πατριωτισμού , ηρωισμού ειναι οι απολαβες τους από την ψωροκώσταινα.
    μονιμη επωδός τους : Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ οι άλλοι Ελληνες όμως
    υπομένουν γιατι μας έχει φάει το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντε στο διάολο βδελλες-καραβάνια ...εισαστε το μεγάλο μερος του προβλήματος...
    (αν) δουλεύετε 30 χρονια μ.ο. αρμέγετε το κράτος αλλα 40 (ΜΟ ζωής 85 χρονων)
    βδέλλες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τέτοιοι που είμαστε αυτό και άλλο τόσο μας αξίζει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν δεν ήταν στις επιλογές σου να γίνεις στρατιωτικός γιατί διαμαρτύρεσαι ;Αν ναι ας γινούσουν και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΦΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ. ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΙ). ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΑ 45-50; ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΑΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΡΑΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΦΘΗΝΑ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΟΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΜΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΑΜΠΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ; ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ; ΛΙΜΑΡΙΑ, ΛΥΓΟΥΡΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ. ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΖΩΑΡΑ, ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΨΕΦΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ (ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ). ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΡΕΜΑΛΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ) ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΦΛΩΡΑΚΙΑ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ. ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ. ΡΕΜΑΛΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΑΡΑ ΣΑΣ ΣΤΑ 45-50; ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΩΛΟΚΑΡΑΒΑΝΟΣΧΟΛΕΣ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΦΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΑΘΑΚΙ: ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΟΧΙ ΣΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ. ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΛΑΘΑΚΙΑ ΣΤΟ KEYBOARD. ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ. ΣΚΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΚΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΠΛΥ 500 ΕΥΡΩ. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ (12ΜΗΝΟ). ΧΑΚΙ, ΜΛΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΣΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 45-50, ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΚΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ. ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΑΒΑΝΟΛΕΣΧΕΣ ΣΑΣ. ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ, ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΖΩΙΣΜΕΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ-ΜΟΣΤΡΑΤΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΛΑΟΣ. ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΠΑΖΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΓΑΜΠΡΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΓΑΜΗΣ ΘΥΓΑΤΕΡΑΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ 10 ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.
    ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΘΗΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΎΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΦΡΑΓΚΟ. ΟΥΣΤ! ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ. ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΞΕΡΕΤΕ! ΑΠΕΘΥΝΘΗΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "17 Ιουλ 2011 10:07:00 π.μ.", ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΒΑΘΜΟ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ... ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ. ΠΟΣΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ; ΠΟΥ ΖΕΙΣ; ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10,07
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΥΠΥΡΕΤΗΣΑ 32 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ Ο ΥΠΑΡΧΟΣ ΧΕΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ .
    ΕΙΜΑΙ 60 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΥΣΗ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΟΙ< ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΒΑΘΜΟΙ ΣΤΡΑΤΙΓΟΙ > ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "17 Ιουλ 2011 10:07:00 π.μ.", ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ... ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ, ΑΝ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟΛΙΖΕΙ... ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΓΙΔΙΑ, ΨΑΡΑΔΕΣ.

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ 2.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 50 ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΚΑΙ ΞΥΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ;

    ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ-ΚΟΜΠΛΕΞΟ-ΤΖΑΜΠΑΤΖΟΓ-ΥΦΤΟΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ -ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ- ΘΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΘΑΔΕΙΑΖΕΤΕ. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΑΡΧΙΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΓΥΦΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ.... ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ; ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 8 ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ. ΕΓΡΑΨΕΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θαυμάστε τη δουλειά της τούρκικης προπαγάνδας στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η Τουρκία μέσω του δικτύου σπάρτακος και τις δημοσιεύσεις του στο internet και στις εφημερίδες κάνει καλά τη δουλειά της. Μπράβο της.
    Το θέμα είναι εμείς οι Έλληνες τι κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ 17-08-2001 Η ΚΑΡΑΒΑΝΟΛΕΣΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΧΕΙ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΕ ΚΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΗΛ. ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΑ ΚΚΑΥ ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΕΡΑΜΣΕΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ. ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΜΕ 4.50 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΚΚΑΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ


    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο 3.10 ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ 60ΧΡΟΝΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΥΠΗΡΈΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΥ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ-ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΣ ΚΩΛΟΚΑΡΑΒΑΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 60 ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 45, ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΒΛΑΚΑ. ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΤΙ ΣΚΑΤΟΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟΜΥΑΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ. ΕΚΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΑΝ ΘΕΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙΤΑ 67 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΖΑΜΠΑ. ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: NA ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΜ ΜΕΡΙΣΜΑ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.(ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗ?)

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ.

    ΣΚΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ. ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο 3.10 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΡΉΖΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΑΛΛΟΝ Ο 3.10 ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΟΙΑ 0 3.10 ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΕΝΑ Η/Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο 3.10 ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ 1.50, 2.41, 2.44, 2.14, ΚΛΠ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο 60ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο 3.10 ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο 3.10 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ 60ΧΡΟΝΟΣ ΙΝΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ-ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ-ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ !!!
    και μάλιστα μεταχειρισμένα !!!

    Αυτοι εισαστε γαμημένοι ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ που ανασύρρετε στην επιφάνεια το (δήθεν ; Τουρκο-υποκινούμενο ;) δίκτυο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για να καλύψετε την αδυναμία των επιχειρημάτων σας και να θολώσετε τα νερά.
    ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ -ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
    ΕΜΕΙΣ (Ο ΛΑΟΣ οχι το ΛΑ.Ο.Σ.)ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ !!!

    Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και θέλετε και επιβράβευση και απο πάνω.

    Είμαι συνταξιούχος 62 χρονών και παίρνω 1200 ευρώ/μήνα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ που θα με πείτε και ΤΟΥΡΚΟ-ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ....ΚΑΘΙΚΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο 3.10 ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο 3.10 ΖΕΙ ΜΕ 1200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΑΔΙΚΑ.


    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΚΟΥ 62 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ Η ΤΡΟΙΚΑ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.
    ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο 3.10 είναι άρρωστος για αυτό σταματήστε να τον τσιγκλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ 60 Ή 62 ΧΡΟΝΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Α ΡΕ ΙΚΑ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΙΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Συνταξιούχος των 1200 ευρώ. Σε λίγο θα ειναι ανέκδοτο όπως ήταν ο αλβανός τουρίστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΠΠΟΥ ΤΑ 1200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ;
    ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;
    ΔΕΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΕ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ;
    O GAP ΘΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΚΟΥ 1200 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΒΛΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΤΡΟΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Χέστε τον παππού και ακούστε τι γίνεται στην ελλάδα. Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ Η ΠΕΙΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Yunanistan’da yapılan kabine değişikliği sonucunda ülkenin ilk kadın Dışişleri Bakanı oldu. Eşi 17 Kasım terör örgütü tarafından öldürülen Dora Bakoyani’nin, duraklamaya giren Türk-Yunan ilişkilerine ivme kazandırması bekleniyor. Siyasi gözlemciler, Bakoyani’nin "Yeni Yorgo Papandreu" gibi hareket edeceği görüşündeler.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η επίσημη γλώσσα του δικτύου σπάρτακος είναι η τουρκική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ;...Ο ΕΥΡΩΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΦΕΣΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΑΡΙΣΤΟ ΚΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ. ΑΠ΄ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ.ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΙΡΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΑΡΙΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. βρε χλιμιντζουρα ανωνυμε που γραφεις και κριτικαρεις οτι σου κατεβει,αν εχεις κοτσια που δεν εχεις απο οτι καταλαβαινω,γραψε ονομα και τηλ να συνομιλησουμε να δουμε ποσα γραμματα γνωριζεις; μαλλον εισαι απο εκεινους τους ποντικους που κρυβονται και μιξοκλεγανε οταν υπηρετησαν αν υπηρετησες, τοτε το μαγκακι δεν το εκανες παρα εγλυφες δεν ξερω τι η μαλλον ξερω κανεναν πολιτικο για να παρεις καμια 48ωρη μην σου πηδηχτει η γκομενα....εχω να σου πβ και αλλα...περιμενω αντρικια επικοινωνια,που να βρεις ομως τα αρχιδια να το κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση