GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρχισαν οι μηνύσεις στις ταμπλόιντ του Μέρντοκ...

Ο Βρετανός ηθοποιός Τζουντ Λο αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας Sun, ιδιοκτησίας του μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ, κ...

Ο Βρετανός ηθοποιός Τζουντ Λο αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας Sun, ιδιοκτησίας του μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ, κατηγορώντας την ότι υπέκλεπτε τα τηλεφωνήματά του. Είναι η πρώτη φορά που η Sun, η ταμπλόιντ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Βρετανία, εμπλέκεται στην υπόθεση των υποκλοπών που συνταράσσει τη Βρετανία.
Ο 38χρονος ηθοποιός κατέθεσε μήνυση, υποστηρίζοντας ότι τέσσερα άρθρα, που δημοσιεύτηκαν το 2005 και το 2006 και τον αφορούσαν, είχαν βασιστεί σε πληροφορίες που συγκέντρωσε η εφημερίδα υποκλέπτοντας τα μηνύματά του.
Σε ανακοίνωσή του ο όμιλος News International απορρίπτει ως «αβάσιμες» τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για...
 «μια κυνική και σκόπιμα κακόβουλη προσπάθεια να εμπλακεί η Sun στην υπόθεση των υποκλοπών».
Οι συνήγοροι του ηθοποιού από την πλευρά τους χαρακτήρισαν «γελοίους» τους ισχυρισμούς του ομίλου. «Επί πέντε χρόνια η News International παραπλανούσε την αστυνομία, το Κοινοβούλιο και το κοινό όσον αφορά το εύρος των σφαλμάτων που διέπραξαν οι δημοσιογράφοι και οι διευθυντές της. Αυτό μιλάει από μόνο του» δήλωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση