GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοκρατία ή φαρσοκωμωδία;...

Από τον Μάριο Οταμπασίδη http://happen.gr/ Σαν σήμερα λένε στις 24/7/1974 αποκαταστάθηκε η δημοκρατία με την έλευση του Κ.Καραμαν...

Από τον Μάριο Οταμπασίδη
http://happen.gr/

Σαν σήμερα λένε στις 24/7/1974 αποκαταστάθηκε η δημοκρατία με την έλευση του Κ.Καραμανλή και την επιστροφή των πολιτικών εξόριστων της χούντας.
Μπήκε η επικεφαλίδα ΕΘΝΑΡΧΗΣ στον Καραμανλή τον πρεσβύτερο , κηρύχτηκαν εκλογές στις 17 Νοεμβρίου 1974 πήρε 55% η ΝΔούλα και η φαρσοκωμωδία των δημοκρατικών θεσμών( και καλά) ξεκινάει..
Ο Εθνάρχης ως τέρας δημοκρατίας και το κόμμα του ως φορέας αυτής δημιούργησε μια ιδιαίτερη σχέση κόμματος και κράτους. Δεξιοί στα σώματα ασφαλείας, στον στρατό και στις δημόσιες υπηρεσίες, φάκελοι πολιτικών φρονημάτων και περιθωριοποίηση όλων αυτών που...
 ήταν απόγονοι αγωνιστών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, είτε τα φρονήματα τους σύμπιπταν είτε όχι.
Τον διεμβολισμό της Νεολαίας στο περιθώριο και μια δημοκρατία κονσερβοποιημένη και έτοιμη να υπηρετήσει συντηρητικά και δυτικά συμφέροντα. . Άλλωστε ο εθνάρχης είχε σκοτεινή προϊστορία με τις εκλογές βίας και νοθείας που ήταν η αρχή του ανένδοτου αγώνα του Γ. Παπανδρέου, καθώς και σχέσεις με την παρακρατική οργάνωση καρφίτσα που μέλη της δολοφόνησαν τον Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη.

17 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απάντηση :
    Υπάρχουν ΑΚΌΜΑ ζώα που ψηφίζουν ΠαSSόκ, γιατί είναι οι βολεμένοι του ΠαΣοκ.

    Οι μη-βολεμένοι πασοκτζήδες είναι ζώα που ελπίζουν να βολευτούν στο μέλλον
    από το παSSόκ !!!!!

    Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα...

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΕΥΦΡΑΔΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ 2009-2011
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΟΪΚΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ
    ΖΗΤΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΑ ΓΙΑΝΚΙΚΑ
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ


    Επιτέλους …
    ποιος θα μας σώσει …
    από τους ΝΕΟ ναζι ΠΑSSΟΚ
    “ΣΩΤΗΡΕΣ” μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΟΥΝΤΟΘΡΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ.ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τη “Χούντα” των Τροϊκανών πότε θα απαλλαγούμε ;

    Λες και χρησιμοποιεί κασέτα, ο πρωθυπουργός τον τελευταίο καιρό κάνει ομιλίες και στέλνει ανακοινώσεις για να πει πόσο αγώνα κάνει η κυβέρνησή του για να σώσει τη χώρα. Έτσι και στο μήνυμά του για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας ο Γ. Παπανδρέου επέλεξε να μην αλλάξει… κασέτα. Τα έχουμε ακούσει τόσες πολλές φορές όλα αυτά που πια έχουν χάσει το νόημά του. Συγκεκριμένα, λέει ο πρωθυπουργός:

    “Βρισκόμαστε στην καρδιά μιας κρίσης χωρίς προηγούμενο, που πλήττει την ασφάλεια και την ευημερία της πλειοψηφίας των πολιτών. Και τα βαθύτερα αίτια της κρίσης αυτής αφορούν το πώς οργανώθηκε η κοινωνία και η οικονομίας μας τα προηγούμενα χρόνια, τις στρεβλές αντιλήψεις, τις πελατειακές νοοτροπίες και πρακτικές που επικράτησαν στο πολιτικό σύστημα της χώρας και που απαξίωσαν ακόμα και τους δημοκρατικούς θεσμούς, για τους οποίους στο παρελθόν δώσαμε επίπονους και πολύχρονους αγώνες”.

    Ίχνος κριτικής για τις ευθύνες τις δικές του και του ΠΑΣΟΚ. Γενικόλογες και θολές αναφορές για το ποιος φταίει.

    “Τους τελευταίους 21 μήνες όλοι μαζί αγωνιζόμαστε σκληρά για να βγούμε από την κρίση αλλά και για να ανατρέψουμε τις παθογένειες και τις αδυναμίες που μας έφεραν εδώ. Για να αποκαταστήσουμε την αυτονομία μας, την αξιοπρέπεια μας και πάνω από όλα τις προοπτικές για το μέλλον μας και το μέλλον των επόμενων γενεών. Έχουμε τη δύναμη να τα καταφέρουμε. Και ήδη ο αγώνας μας έχει αποφέρει τους πρώτους καρπούς. Βήμα βήμα ανακτούμε και πάλι την αξιοπιστία μας, την ισχύ μας και την αυτονομία μας, για να απαλλαγούμε από δάνειες δυνάμεις και εξαρτήσεις”.

    Όπως καταλαβαίνετε, μήνυμα – μνημείο. Εδώ έχουμε γίνει ο περίγελος της Ευρώπης, ο παρίας του πλανήτη και ο πρωθυπουργός μιλά για αξιοπιστία. Μα για ποια αξιοπιστία όταν το αποτυχημένο πρώτο Μνημόνιο ακολουθεί δεύτερο και νέο δάνειο. Και πως μιλά για απαλλαγή από εξαρτήσεις όταν την περίοδο αυτή είμαστε πιο εξαρτημένοι από ποτέ;

    “Είναι, όμως, πάνω απ’ όλα η ώρα να δημιουργήσουμε και μία ακόμα πιο ισχυρή και ουσιαστική δημοκρατία στη χώρα μας, απελευθερώνοντας τους πολίτες και τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, εφαρμόζοντας παντού την αρχή της διαφάνειας, δημιουργώντας μια κοινωνία και ένα κράτος δικαίου, με ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα για όλους τους πολίτες”.

    Μα για ποιο κράτος δικαίου μπορεί να μιλά; Οταν κόβει τις συντάξεις του ΟΓΑ και του ΙΚΑ και αφήνει ασύδοτους τους φοροφυγάδες; Ετσι αντιλαμβάνεται το δίκαιο;

    “Η ιστορία έχει δείξει πως όταν στεκόμαστε ενωμένοι, ξεπερνώντας διαφορές και διαφωνίες, και συστρατευόμαστε στον κοινό σκοπό, κανένα εμπόδιο δεν είναι αξεπέραστο και καμία θυσία δεν πάει χαμένη. Είμαι βέβαιος πως η συλλογική μας προσπάθεια, θα μας οδηγήσει στη δημιουργία μιας καλύτερης και πιο ουσιαστικής δημοκρατίας που θα αποτελέσει παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές”.

    Ρώτησε άραγε τον κόσμο αν θέλει να είναι μαζί του σ’ αυτό τον αγώνα; Διότι οι πολίτες δε θέλουν να τον ακολουθήσουν. Επίσης, για ποια ουσιαστική δημοκρατία μιλά όταν ο ίδιος έχει φέρει οικονομική δικτατορία από την οποία δύσκολα θα απαλλαγεί η χώρα;

    Χρειάστηκαν επτά χρόνια για να φύγει η Χούντα των Συνταγματαρχών.

    Πόσα χρόνια θα χρειαστούν για να απαλλαγούμε από την οικονομική Χούντα των Τροϊκανών ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και έφυγε ο χωροφύλακας και ήρθε ο πρασινοφρουρός που κατέλαβε το κράτος κατά προτίμηση διορισμένος και καλοβολεμένος με παχυλότατο μισθό σε προνομιούχο ΔΕΚΟ.

    Και καταργήθηκε το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων,και ήρθε η
    "πράσινη κάρτα" της κλαδικής.

    Και καρπώθηκαν τό κρατικό χρήμα συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.
    Και έφυγε η χούντα των συνταγματαρχών και κατέλαβε την εξουσία η χούντα των καναλαρχών.
    Αλήθεια αγαπητέ Μάριε,οι Λαμπράκης,Μπόμπολας,Τεγόπουλος,
    Αθανασούλης τι πολιτικής χροιάς είναι?

    Να μπω στον κόπο τέλος αγαπητέ Μάριε να κάνω την επισήμανση ότι δεν απευθύνεσαι σε πράσινα βλήτα αλλά σε νοήμονες ανθρώπους?

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αμήχανη "χαρά" των δεξιών κοπρόσκυλων για την προχθεσινή συμφωνία είναι τόση, όση ήταν η "χαρά" των δοσίλογων, προδοτών, ταγματασφαλιτών, χιτών και γερμανοτσολιάδων παππούδων τους, κατά την απελευθέρωση του 1944 και όση ήταν η "χαρά" των χουντικών, βασανιστών, εσατζήδων και ασφαλιτών πατεράδων τους, κατά την έλευση της δημοκρατίας το 1974 !!!!

    Βρε ουστ από δω ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο
    ********************************

    ΦΥΣΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ!!!

    ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ...

    35 ΔΙΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009..................... .......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ?

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!!

    Υ.Γ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ (ΑΥΤΟΝ ΒΡΕ...ΤΟΝ "ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ" ΤΟΥ ΕΛΚ, ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...), ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 5 ΠΙΤΕΣ ΓΥΡΟ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ, ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

    ΓΕΛΙΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΚΟΥΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ (Ο "ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ" ΤΟΥ ΕΛΚ??? ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!)???

    ΝΑ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ" ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΚ:

    ΜΕΡΚΕΛ για Παπανδρέου στο γερμανικό ραδιόφωνο.
    «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει»
    Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν η Ελλάδα θα τα καταφέρει, η κα Μέρκελ είπε πως είναι πεπεισμένη για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και...
    αναφερόμενη στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου δήλωσε:
    «Τον ξέρω καλά.
    Γνωρίζω και το γνωρίζουν και όλοι οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί μου ότι διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης.
    Ζήτησε και θα πάρει τεχνική βοήθεια για την υλοποίηση του προγράμματός του.
    Η Ελλάδα κάνει μεγάλες προσπάθειες. Και εγώ θα τις στηρίξω με όλη μου τη δύναμη».

    ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΓΕΛΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "....Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα...

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ............."
    **********************************

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΚΕΝΤΡΟ"-ΔΕΞΙΑ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΠΟΥ "ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ" ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ, ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ" "ΚΑΛΟ" ΜΑΣ (ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!!!!

    ΑΥΤΟ, ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΦΑΣΙΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? ΕΕΕ... ΤΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ "ΕΘΝΑΡΧΗ" ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ Δ΄ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ και ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ του Ε.Σ.Υ. ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ. Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΞΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑΦΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΤΟΥ.
    ΣΩΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ______________________________
    Ξυπνήσανε και τα λαμόγια των προσκυημένων της τρόικας να κάνουνε "αντίσταση" στα μπλοκς!!!
    Βρε ουστ μυρμηγκάκια τσανακογλυφτες από εδώ !!
    Δε μασάμε πιά ρεεεεεεεε...μας τελιώσατε !!!
    Για τη ταμπακιέρα θα μας πείτε κάτι;
    Βρωμίσατε 30 χρόνια τον τόπο...φτάνει πιά!!!
    ==================================
    Υπάρχουν ΑΚΌΜΑ ζώα που ψηφίζουν ΠαSSόκ, γιατί είναι οι βολεμένοι του ΠαΣοκ.

    Οι μη-βολεμένοι πασοκτζήδες είναι ζώα που ελπίζουν να βολευτούν στο μέλλον
    από το παSSόκ !!!!!

    Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα...

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΕΥΦΡΑΔΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ 2009-2011
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΟΪΚΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ
    ΖΗΤΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΑ ΓΙΑΝΚΙΚΑ
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ


    Επιτέλους …
    ποιος θα μας σώσει …
    από τους ΝΕΟ ναζι ΠΑSSΟΚ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
    “ΣΩΤΗΡΕΣ” μας !!!
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η αμήχανη "χαρά" των δεξιών κοπρόσκυλων για την προχθεσινή συμφωνία είναι τόση, όση ήταν η "χαρά" των δοσίλογων, προδοτών, ταγματασφαλιτών, χιτών και γερμανοτσολιάδων παππούδων τους, κατά την απελευθέρωση του 1944 και όση ήταν η "χαρά" των χουντικών, βασανιστών, εσατζήδων και ασφαλιτών πατεράδων τους, κατά την έλευση της δημοκρατίας το 1974 !!!!

    Βρε ουστ από δω ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ (ΑΥΤΟΝ ΒΡΕ...ΤΟΝ "ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ" ΤΟΥ ΕΛΚ, ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...), ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 5 ΠΙΤΕΣ ΓΥΡΟ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ, ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

    ΓΕΛΙΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ
    κυρίες και κύριοι του Πασόκ που φοβάστε για τις καρέκλες σας και το βουλευτιλίκι σας για τους ταξιτζήδες που σας έχουν μπλοκάρει πρέπει να ξέρετε και τούτο.
    Επί κυβερνήσεως του αειμνήστου Γέρου της Δημοκρατίας πάλι αυτή η φάρα γιατί περί φάρας πρόκειται αφού στην πλειοψηφία τους είναι έτοιμοι να κλέψουν τον πελάτη τους, και συγκεκριμένα όσοι δεν είχαν άδειες ταξί ή αγοραίου και κάνανε την λεγόμενη πειρατεία και η οποία γίνετε και σήμερα με τις εκατοντάδες ή και χιλιάδες ταξί μαϊμού και την οποία είσαστε ανίκανοι να πατάξετε, ναι ανίκανοι, και αποτελούνταν στην πλειοψηφία από νταβατζήδες, μαστροπούς, και παντός είδους αποβράσματα, οι νταβατζήδες μάλιστα είχανε και τα πιο στολισμένα με μπιχλιμπίδια πειρατικά προς τέρψιν της «αραβωνιάρας» που πηδιότανε με τον πάσα ένα όλη μέρα αλλά το βράδυ με τα σέα της και τα μέα της ο « αραβωνιάρης» πειρατής και νταβατζής της έπρεπε να την πάει με τα λεφτά της στα μπουζούκια καθ’ ότι « κερία του»με το αμάξι του που είχε αγοραστεί με μουνάκι-κολαράκι-τσιμπουκάκι, είχε στρατοπεδεύσει έξω από το Καστρί δεν θυμάμαι για πόσες μέρες ή καιρό με τα πειρατικά τους και απαίτησαν και πήρανε κανονικές άδειες αγοραίου ή ταξί δεν θυμάμαι πάντως πήρανε, καθ’ ότι ο αείμνηστος δεν ξέρω πως, υποχώρησε, πιθανόν πειθόμενος και από κάποιους σαν εσάς.
    Εσείς λοιπόν σήμερα που επί τέλους αυτό το επάγγελμα όπως και τόσα άλλα ανοίγουνε για τον κάθε Έλληνα και Ελληνίδα θα επιβραβεύσετε εκείνους τους νταβατζήδες; Θα επιβραβεύσετε αυτούς που κλέβουνε με διάφορους τρόπους τον πελάτη τους ;
    Ξέρετε τι είναι να παίρνεις πχ. ένα ταξί από Σύνταγμα προς Ηλιούπολη επί συγκεκριμένης διαδρομής και ο ένας να σου παίρνει 6 ευρώ ο άλλος 8 και ο άλλος 9 με τις ίδιες κυκλοφοριακές συνθήκες; Αυτά θα επιβραβεύσετε υποχωρώντας στην φάρα;
    Ή μήπως κυρίες και κύριοι του Πασόκ υπερασπίζεστε κάποιους που έχουν είκοσι και τριάντα και πενήντα άδειες ταξί και τις εκμεταλλεύονται;
    Πότε το κράτος που τους έδωσε τις άδειες πληρώθηκε για αυτές;
    Όλοι οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα που μάτωσαν κυριολεκτικά με τις μειώσεις των μισθών τους είναι ηλίθιοι και θα πρέπει να ανεχθούν για ακόμη μια φορά την ανικανότητα του πολιτικού κόσμου, την δική σας εν τέλει να αποφασίσετε ΟΛΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    Ή μήπως επειδή όλη η αντιπολίτευση για μια ακόμη φορά έρμαιο της μικροπολιτικής της, της κακομοιριάς της, των διαχωριστικών γραμμών, που θέλει άλλους Έλληνες έτσι και άλλους αλλιώς, πρέπει και εσείς γίνετε το ίδιο; Εσείς όμως είσαστε κυβέρνηση και σαν κυβέρνηση πρέπει να πράξετε το σωστό και αυτό είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!
    Αυτό το έγραψα εις μνήμη εκείνων των γυναικών που η φάρα εκμεταλλεύτηκε για να πλουτίσει και που εσείς σήμερα καλείστε να αποκαταστήσετε την μνήμη τους, αν μπορείτε να νιώσετε έτσι για κάποιες ΠΟΥΤΑΝΕΣ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΞΙΣΩΣΗ:

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ:

    ΜΙΖΕΡΟΣ+ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ+ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ+ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ+ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ+ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ+ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ+ΓΡΑΦΙΚΟΣ+ΓΕΛΟΙΟΣ+ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ+ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΣ+ΥΒΡΙΣΤΗΣ+ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ+ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ+ΦΑΣΙΣΤΑΣ+ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ+ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ = (????)

    = ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ...

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΕΛΙΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...
    ΝΕΟ ναζι ΠΑssOK...KAΘARMATA
    ----------------------------------
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΕΥΡΩ...ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ- ΟΛΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. χιχιχχοχοχοο..χαχαχαχα χουχα
    ____________________________________ 600.000.000 € ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΜΑΡΙ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...

    Είναι πραγματικά, ν'απορεί κανείς, για το που βρίσκουν οι κυβερνώντες, το τόσο πολύ θράσος τους...
    Άραγε, αυτοί είναι τόσο πολύ ξύπνιοι, ή εμείς κοιμόμαστε, παραπάνω από όσο πρέπει; Πιθανολογώ το δεύτερο. Γιατί αν ισχύει το πρώτο, βρείτε μου.. πηγάδι, να πάω να πέσω μέσα.
    Έχουμε λοιπόν και λέμε.
    Τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, που....
    χρωστούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος στην εφορία, στάθηκαν αρκετά, για να αναγκάσουν την τότε υπουργό Πολιτισμού, με αρμοδιότητα τον τουρισμό, Αγγελική Γκερέκου, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από το αξίωμά της.

    Κι αυτό, γιατί η Κερκυραία ηθοποιός και πολιτικός, ήταν ΣΥΖYΓΟΣ του Τόλη. Και το ήθος της, ¨στριμώχθηκε¨ από την δικαιολογημένη της ευθιξία.
    Και έτσι... μας τελείωσε.

    Τα χρέη των εξακοσίων ( καλά διαβάσατε 600 *** εκατομμυρίων ευρώ ) προς το δημόσιο,....της κυρίας Μαρί Δασκαλαντωνάκη, δεν είναι αρκετά για να προκαλέσουν στον ΣΥΖYΓΟ της, αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος ΝΙΚΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ, για να έχει, μια ανάλογη, με την κυρία Γκερέκου, ευθιξία ;

    Και καλά ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.
    Διαβάζει... αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
    Ο Πρωθυπουργός που θέλει να το παίξει τίμιος και καθαρός,
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ;

    Τον άμπακο χρωστάει η κυρία αυτή ( σύζυγος Υπουργού Σηφουνάκη ) στο δημόσιο. Και στους ασφαλιστικούς φορείς.
    Ο ........σύζυγος, όμως, Σηφουνάκης, επιμένει να ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
    Προφανώς... από κακή συνεννόηση ίσως, η συνάντησή του με το ΗΘΟΣ, δεν πραγματοποιήθηκε ακόμα.

    Καιρός όμως είναι, αφού ο ίδιος, δεν έχει... τσίπα ( άλλη λέξη ήθελα να πω, αλλά ας όψεται ο... πολιτισμός μου) και δεν την κάνει από το αξίωμά του, μέχρι να βρει η κυρία ( σύζυγος ) Δασκαλαντωνάκη, χρήματα, για να τα δώσει στο πολύπαθο δημόσιο, να τον... διευκολύνει ο Πρωθυπουργός. Δείχνοντάς του την έξοδο.
    Μιας και ο ίδιος δεν την βλέπει..

    Δεν θα γίνει όμως.. Ξέρετε γιατί;
    Γιατί ο Σηφουνάκης,
    είναι χρόνια φίλος του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ........ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.....

    Και την ανάμιξή του με την πολιτική, σ' αυτόν την οφείλει... Ποιος σου είπε Άντζελα Γκερέκου, να μην έχεις και συ τέτοιες φιλίες με τον.. σκιώδη ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ μας.


    Αυτά θέλανε να διαγράψουν, τα λαμόγια. Με επικεφαλής τον Παπακωνσταντίνου.
    Αυτά επιχείρησαν να σβήσουν, με το νομοσχέδιο που προσπάθησαν να περάσουν.

    Κόψανε μισθούς και συντάξεις, από τον ΑΝΗΜΠΟΡΟ στο να αντιδράσει λαό, για να τα χαρίσουν στους απατεώνες.
    Για να τα ΧΑΡΙΣΟΥΝ και στην Δασκαλαντωνάκη, για να συνεχίσει να το παίξει μεγαλοξενοδόχα.
    Με τόσα χρέη στο δημόσιο.

    ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΕΙΟ" ΑΛΗΤΕΙΑΣ
    ΤΗΣ ΜΑΦΙΑ..$$$$$$$$$$$$$$$.. ΠΑSSOK
    ___________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση