GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση (της Ζέττας Μακρή) για τη νίκη Ολυμπιακού Βόλου στο Βελιγράδι...

"Για μία ακόμη φορά η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου με την αγωνιστική της πειθαρχία και την σπουδαία της εμφάνιση στο Βελιγράδι μας έκα...

"Για μία ακόμη φορά η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου με την αγωνιστική της πειθαρχία και την σπουδαία της εμφάνιση στο Βελιγράδι μας έκανε περήφανους και μας έκανε να χαμογελάμε. Οι ίδιοι ποδοσφαιριστές, που την προηγούμενη χρονιά κατέπληξαν το πανελλήνιο με τις εμφανίσεις τους και την ανάδειξη της ομάδας μας σε πρώτη επαρχιακή ομάδα της Super League, χάρισαν βαθμούς στη χώρα μας με την νίκη τους στην πρώτη τους ευρωπαϊκή παρουσία. Ταυτόχρονα απέδειξαν ότι δεν κάμπτονται από τα οποιαδήποτε προβλήματα και ότι οι ομάδες «χτίζονται» στα γήπεδα.
Συγχαίρουμε όλους τους ποδοσφαιριστές και την...
τεχνική ηγεσία της ομάδας και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να μας χαρίζουν τέτοιες επιτυχίες. Με την παρουσία τους στους αγωνιστικούς χώρους δίνουν τη δική τους απάντηση σε όσους αμφισβητούν την αξία τους και επιβεβαιώνουν ότι η μέχρι τώρα πορεία τους δεν είναι τυχαία."

6 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕ..ΚΑΗΚΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ..10000000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΣΗ ΟΛΟΣ Ο
    ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 850 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ(ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) .. ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 2000 (ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ)ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ 640 ΔΙΣ ΕΥΡΩ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΟΥΠΙ ...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΕΤΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΕΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΣΤΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΖΕΤΑΚΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟ? ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ..ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ.. ΤΕΡΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΑ ΓΙΑ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΛΕΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΥΡΙΑ;
    ΕΤΣΙ Ε;
    ΕΥΓΕ
    ΕΥΓΕ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τις κομπινες του Μπεου κουβεντα Ζετακι.Λαικισμος της ΞΕΦΤΙΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση