GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «Λεξικό» της Νέας Τάξης...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου   resaltomag.gr Έγραφε η Ρόζα Λούξεμπουργκ στο « Μεταρρύθμιση ή Επανάσταση »: « Ο Μπερνστάιν – συνεπής ως...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου

Έγραφε η Ρόζα Λούξεμπουργκ στο «Μεταρρύθμιση ή Επανάσταση»:
«Ο Μπερνστάιν – συνεπής ως το τέλος- μαζί με την επιστήμη, την πολιτική, την ηθική και τον τρόπο του σκέπτεσθαι αντάλλαξε και την ιστορική γλώσσα του προλεταριάτου με την γλώσσα της μπουρζουαζίας.
Ο Μπερνστάιν, εφ’ όσον με τη λέξη «αστός» εννοεί τον μπουρζουά και τον προλετάριο χωρίς καμία διάκριση, δηλαδή τον άνθρωπο γενικά, θεωρεί ότι ο άνθρωπος γενικά είναι ταυτόσημος με το μπουρζουά, ότι η ανθρώπινη κοινωνία είναι ταυτόσημη με την αστική
».
Η κλασσική, λοιπόν, σοσιαλδημοκρατία αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη ρήξη με την επαναστατική σοσιαλιστική παράδοση, την πρώτη μεγάλη προδοσία των Κινημάτων, τη χοάνη μετάλλαξης των...
σοσιαλιστών και ενσωμάτωσής τους στο καπιταλιστικό καθεστώς. Συνακόλουθα αποτέλεσε και την πρώτη «βιομηχανία» αλλοίωσης των εννοιών και των λέξεων.
Το σημερινό «λεξικό» του υπερεθνικού ιμπεριαλισμού που «επεξεργάστηκαν» οι διεθνείς μηχανισμοί του και τα ιερατεία του (Νέα Τάξη) έχει την αφετηριακή του ρίζα και πηγή στην ενσωματωμένη σοσιαλδημοκρατία.
Το ΠΑΣΟΚ ήταν η σοσιαλδημοκρατική ηχώ στην Ελλάδα: Είναι γνωστό ότι σφετερίστηκε και ισοπέδωσε τα πάντα, δεν άφησε τίποτε όρθιο (το έχουμε αναλύσει κατά κόρον εδώ και πολλά χρόνια).
Μια άλλη καρικατούρα ήταν η ευρω-κομουνιστική ηχώ: Το ΚΚΕ εσωτερικού και η σημερινή μοχθηρή του γκριμάτσα, ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ.
Η κυριαρχία και ο οδοστρωτήρας του «εκσυγχρονιστικού» ΠΑΣΟΚ ισοπέδωσε τις παλιές «εθνικές» δομές του ελληνικού καπιταλισμού και εδραίωσε καταλυτικά την κυριαρχία των υπερεθνικών ιμπεριαλιστικών δομών του κεφαλαίου: Το κράτος και το παρακράτος της Νέας Τάξης.
Εδώ έγινε μια νέα ΜΕΓΑΛΗ «ΣΦΑΓΗ» των εννοιών και των λέξεων: Ανακαλύφτηκαν νέες λεκτικές ετικέτες για να πλασαριστεί το σάπιο καπιταλιστικό «εμπόρευμα», αλλά και για να υποκατασταθεί ολοκληρωτικά η γλώσσα του σοσιαλισμού και των Κινημάτων.
Σε αυτήν την τεράστια επιχείρηση του ευτελισμού των εννοιών και των λέξεων ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε την εμπροσθοφυλακή: Τον κυρίαρχο «οργανικό διανοούμενο» του νέου «λεξικού» των υπερεθνικών ελίτ εξουσίας, της Νέας Τάξης.
Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή η «τσόντα» της ευρω-κομουνιστικής καρικατούρας αποτελεί το κατεστημένο στα εκπαιδευτικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα, καθώς και στους καθεστωτικούς μηχανισμούς προπαγάνδας: ΜΜΕ.
Σήμερα το έγκλημα όχι μόνο έχει συντελεστεί, αλλά έχει προσλάβει, με την κατοχική και δωσίλογη κυβέρνηση, αποκρουστικές διαστάσεις: Σήμερα ζούμε μια ψυχρή «εκτέλεση» των κανόνων της λογικής και της νόησης, το φρικώδες νεοταξικό έργο ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ των εννοιών και των λέξεων.
Σήμερα οι λέξεις «καπιταλισμός», «ιμπεριαλισμός», «σοσιαλισμός» κ.λπ έχουν εξαφανιστεί ΕΝΤΕΛΩΣ από το λεξιλόγιό μας ή έχει υποκατασταθεί πλήρως το περιεχόμενό τους.
Γράφαμε, πριν από λίγες ημέρες, για την κακουργηματική ταύτιση του «σοσιαλισμού» με την πασοκική καπιταλιστική βαρβαρότητα.
Το άρθρο εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5806
Θα δώσουμε τώρα το νεοταξικό «λεξικό» πάνω σε κάποιες χαρακτηριστικές έννοιες οι οποίες αποκαλύπτουν περίτρανα τον βαθμό της ισοπέδωσης και υποκατάστασης του περιεχομένου τους.
Καπιταλισμός: Έχει υποκατασταθεί με την «οικονομία της ελεύθερης αγοράς»...
Ιμπεριαλισμός: Έχει υποκατασταθεί με το διεθνή, αφηρημένο και απροσδιόριστο «δαίμονα»: Οι αγορές!!!
Παγκοσμιοποίηση: Το ίδιο γίνεται και εδώ. Ο Υπερεθνικός Ιμπεριαλισμός (παγκοσμιοποίηση) έχει αντικατασταθεί με τον ίδιο «δαίμονα»: Αγορές!!!
Υπερεθνικά ιμπεριαλιστικά μονοπώλια και ιδιαίτερα τα χρηματιστηριακά και τραπεζικά: Έχουν αντικατασταθεί με κάποιους «σκοτεινούς», «κακούς» και «αόρατους» κερδοσκόπους κ.λπ…
Διεθνισμός: Έχει υποκατασταθεί από το «διεθνισμό» του κεφαλαίου (και δη του χρηματιστηριακού) και αυτός ο «διεθνισμός» (παγκοσμιοποίηση) έχει ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ με την «παγκόσμια κοινωνία των λαών»!!!!
Κατάργηση των εθνικών συνόρων («ανοικτά σύνορα»): Έχει αντικατασταθεί με την «πολυπολιτισμικότητα»!!!
Εισβολή λαθρομεταναστών. Εδώ υπάρχουν ποικίλα και «πλούσια» υποκατάστατα: «Πολυπολιτισμικότητα», «ανθρώπινα δικαιώματα», «υπεράσπιση των μειονοτήτων», «δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι» και πολλές άλλες «ανθρωπιστικές» λεκτικές αφαιρέσεις και ηθικολογίες…
Αντί-ιμπεριαλιστικοί αγώνες - εθνικές αντιστάσεις. Έχουν υποκατασταθεί από τις έννοιες του ρατσισμού και του εθνικισμού.
Καπιταλιστική κρίση: υποκαθίσταται από τη χρηματοπιστωτική κρίση ή «κρίση χρέους».
«Νέος πατριωτισμός»: Η υποταγή μας στους διεθνείς μηχανισμούς του χρήματος και η κατοχή μας βαπτίζονται «νέος πατριωτισμός».
Ακόμα: Τις λέξεις «υποτέλεια» και «δωσίλογος» τις αντικατέστησαν με τη «υπευθυνότητα», τη «διαφάνεια» και την «προκοπή» της χώρας. Τη λέξη «λιτότητα» με την «υπευθυνότητα» και την «αλληλεγγύη»!!!
Το νεοταξικό λεξικό δεν έχει τέλος…
Θα αναφέρουμε, κλείνοντας, κάποιες εύστοχες επισημάνσεις και από τον Νίκο Μπογιόπουλο:
«Οι βομβαρδισμοί λαών δεν είναι βομβαρδισμοί. Είναι «προληπτική δράση»...
Οι δολοφονίες αμάχων δεν είναι δολοφονίες. Είναι «παράπλευρες απώλειες»...
Η απόλυση και η ανεργία δεν είναι απόλυση ούτε ανεργία. Είναι «εργασιακή εφεδρεία»...
Η μισο-ανεργία δεν είναι μισο-ανεργία. Είναι «απασχολησιμότητα»...
Ο εργασιακός μεσαίωνας δεν είναι εργασιακός μεσαίωνας. Είναι «εκ περιτροπής εργασία»...
Οι μίζες δεν είναι μίζες. Είναι «χορηγίες»...
Το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου δεν είναι ξεπούλημα. Είναι «αξιοποίηση»...
Η ιδιωτικοποίηση δεν είναι ιδιωτικοποίηση. Είναι «μετοχοποίηση»...
Η μετατροπή της χώρας σε ενέχυρο και σε υποθήκη δεν είναι ενέχυρο ούτε υποθήκη. Είναι «εμπράγματη εγγύηση»...
Η καταστροφή κεφαλαίου δεν είναι καταστροφή κεφαλαίου. Είναι «κούρεμα»…
Η στάση πληρωμών δεν είναι στάση πληρωμών. Είναι «πιστωτικό γεγονός»...
Η πτώχευση δεν είναι πτώχευση. Είναι «επιλεκτική χρεοκοπία»...»

13 σχόλια

  1. ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΡΑΤΩΝ ;;;;;;;;;; ( Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ )

    http://synwmosia.blogspot.com/2011/07/like_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η "ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.
    "ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ" ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ..ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΣΑΣ..!! ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ..ΞΥΠΝΑ ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Pasok

    Απεσύρθη η τροπολογία για το τζαμί στον Βοτανικό ειπε ο δρ Κουτσουκος και επαινεσε τον Υπουργο που επιτελους εκανε κατι θετικο.

    Απέσυρε ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου την τροπολογία για τη δημιουργία τζαμιού στον Βοτανικό
    Το νομοσχέδιο ξεκίνησε να συζητείται απόψε στη Βουλή αλλά οι βουλευτές του ΛΑΟΣ κάλεσαν την κυβέρνηση να την αποσύρει.
    Ο κ. Παπακωνσταντίνου έκανε λόγο για «χειρονομία καλής θέλησης».

    Η τροπολογία περιλαμβάνει όμως και την παράταση της τακτοποίησης των
    ημιυπαίθριων χώρων έως 31.12.2011.
    Ο υπουργός προτίθεται να επανακαταθέσει την τροπολογία την προσεχή Πέμπτη, αυτή τη φορά όμως στο νομοσχέδιο για την τουριστική κατοικία και τα αυθαίρετα.

    Pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΡΑΨΕ Η ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΑ,
    ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ....

    ΡΕ,
    ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΑ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ?!?!?
    ΑΙ, ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟΝ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στη Νορβηγία κατασκεύασε το σύστημα τον πρώτο "ακροδεξιό" του Σωλήνα..

    Οι επικυρίαρχοι έχουν στη πάντα στη διάθεσή τους το κατάλληλο αντίδοτο για την κάθε περίπτωση.
    Για την ανατροπή των πλουσίων Χριστιανών Ορθόδοξων Τσάρων της Ρωσίας … δημιουργήθηκε το κατάλληλο «αντίδοτο» … δηλαδή … ένας στρατός άθεων φτωχών κομμουνιστών που χρηματοδοτήθηκε από τους επικυρίαρχους μέσω ενός δικτύου εβραίων (Parvus, Lenin, Trotsky).

    Ένας λιμός που προκλήθηκε με τη δημιουργία τεχνητής έλλειψης σιτηρών και η αφθονία όπλων που χρηματοδοτήθηκε από τους γνωστούς τραπεζίτες με έδρα τη Γερμανία … ανέτρεψαν δια της βίας το τσαρικό καθεστώς με κόστος εκατομμυρίων ανθρώπινων ζωών για τις οποίες φυσικά κανένας ποτέ δεν δικάστηκε.
    Κι έτσι εξαφανίστηκαν τόνοι χρυσού , έργα τέχνης, κειμήλια κλπ. Όμως με τον καιρό και την έλευση του Στάλιν φαίνεται ότι οι επικυρίαρχοι έχασαν τον έλεγχο της έγχρωμης επανάστασης στη Σοβιετική Ένωση κι έτσι χρηματοδότησαν τον τρελό που λεγόταν Χίτλερ για να επιτεθεί στη Λευκή Αρκούδα. Μία χρεοκοπημένη Γερμανία που χρωστούσε ήδη πολλά από το Α’ ΠΠ βρέθηκε ξαφνικά με ατελείωτη χρηματοδότηση προκειμένου να δημιουργήσει μία τεράστια και πανάκριβη πολεμική μηχανή που θα δημιουργούσε ΝΕΑ ΧΡΕΗ και ΝΕΑ ΚΕΡΔΗ στους επικυρίαρχους.

    Η Λευκή Αρκούδα όμως άντεξε μέχρι που μία σειρά περιφερειακών έγχρωμων επαναστάσεων και ο συνεργάσιμος Γκορμπατσόφ παρέδωσαν στους επικυρίαρχους τον έλεγχο ολόκληρων πρώην Σοβιετικών χωρών .

    Στο πρόσφατο παρελθόν για τη Ρωσία ειδικά χρειάστηκε ένα ακριβοπληρωμένο στρατιωτικό πραξικόπημα κι ένας Γιέλτσιν ( με πατέρα αντι-κομ****στή) προκειμένου ο τεράστιος πλούτος (βλ.Σιβηρία) της π.Σοβιετικής Ένωσης να περάσει με συνοπτικές διαδικασίες και πάλι στα χέρια Ολιγαρχών Εβραικής καταγωγής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια , που ήταν γνωστό ότι είχε καλές σχέσεις με την εκκλησία, που αισθάνονταν περήφανος για τον Ελληνισμό και που ήταν φίλος με τον Κεντέρη που τόλμησε να αγχώσει τα μεγάλα συμφέροντα … το «αντίδοτο» θα έπρεπε να φέρει χαρακτηριστικά αθεϊστικά και διεθνιστικά ώστε να μην καταλάβουμε ΠΟΙΟΣ βρισκόταν πίσω από τη δολοφονία του και ποια η οικονομική του σχέση με μεγάλες εφημερίδες των οποίων η πελατεία άρχισε να προτιμάει το Τρωκτικό.

    Για τον Murdoch επιλέχθηκε για «αντίδοτο» μία δοκιμασμένη και κλασική συνταγή … σεξ και «αδιευκρίνιστος» θάνατος. Παρόμοια η συνταγή με αυτή για τον Μπερλουσκόνι που είχε δοκιμαστεί και στον παλαιότερο gentile Μεγιστάνα των ΜΜΕ William R. Hearst που επίσης τόλμησε να μιλήσει για τους επικυρίαρχους στο Hollywood ήδη πριν τον Β’ ΠΠ.

    Στη Νορβηγία όμως … έχουμε ένα παράδοξο.

    Μία περίπτωση καθόλου συνηθισμένη. Έχουμε μία σοσιαλιστική κυβέρνηση που όμως είναι εχθρική απέναντι στο δημιούργημα των επικυρίαρχων που λέγεται Ισραήλ! Και αυτό είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!

    Δεν επιτρέπεται σοσιαλιστής που υποτίθεται γαλουχήθηκε με τις φαντασιώσεις του εβραϊκής καταγωγής Karl Marx να σκέφτεται ότι το Ισραήλ μπορεί να έχει άδικο στη γενοκτονία των Παλαιστινών. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε κάποιον που χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη ιδεολογία για να κάνει πολιτική καριέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κώστας Γαβράς θα μπορούσε να μας μιλήσει για την εμπειρία του από την ταινία του HANNA K που τόλμησε να ΜΗΝ υποστηρίξει το Ισραήλ.

    H εταιρία UNIVERSAL όχι μόνο δεν διαφήμισε την ταινία του αλλά του απαγόρευσε να χρησιμοποιήσει ακόμα και τα trailer που είχαν ετοιμάσει για τη προώθησή της ταινίας. Τόσο κακό και θανάσιμο είναι να αμφισβητήσεις το ΔΙΚΙΟ των Εβραίων. Ελέγχουν όλες τις δήθεν «ανθρωπιστικές» οργανώσεις … ανθρωπίνων δικαιωμάτων κι έτσι μπορούν να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ τα μέλη όσων οργανώσεων δεν ελέγχονται και δεν υπακούν στις εντολές τους. (βλ. Επίθεση στον Στόλο της Ελευθερίας για τη Γάζα)

    Η Νορβηγία όμως χρειαζόταν μία ειδική περιποίηση καθώς για να επιτεθεί κανείς σε ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ θα πρέπει να είναι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ δηλαδή περίπου ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ. Αλλά επειδή οι Χιτλερικοί είναι αντισιωνιστές … χρειαζόταν ένα εντελώς διαφορετικό «μίγμα» ιδεολογικής τρέλας που να δικαιολογεί την φιλοσιωνιστική επίθεση σε σοσιαλιστική κυβέρνηση!

    Μέσα σε δύο χρόνια δημιουργήθηκε το «αντίδοτο» εκ του μηδενός.

    Μία απίστευτη «συνταγή» ακροδεξιού με τις κατάλληλες αναλογίες που θα «παρέδιδε το μήνυμα» στην αντισιωνιστική κυβέρνηση της Νορβηγίας !

    Έτσι γεννήθηκε ο πρώτος «ακροδεξιός του σωλήνα»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένας ακροδεξιός που όμως ΛΑΤΡΕΥΕΙ το ΙΣΡΑΗΛ και τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (!) .

    Ένας ακροδεξιός που δεν τον ενοχλεί ότι ο πλούτος και οι περισσότερες κυβερνήσεις ελέγχονται από τους επικυρίαρχους κι όχι από τις εθνικές κυβερνήσεις!
    Ένας ακροδεξιός που ΛΑΤΡΕΥΕΙ τους ομοφυλόφιλους (!) .
    Ένας ακροδεξιός που ΔΕΝ εκτίμησε την περήφανη στάση της κυβέρνησής του απέναντι στους δυνάστες του πλανήτη.

    Για τις σχέσεις ΜΑΣΩΝΙΑΣ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των επικυρίαρχων… αρκεί να θυμηθούμε το παρακράτος που είχε στήσει η Στοά P2 στην Ιταλία και τους εκατοντάδες νεκρούς που πλήρωσαν με τη ζωή τους την παραμονή στην εξουσία των υπαλλήλων του Σιωνισμού.

    Κι όταν πρόκειται για παιδιά της Μασωνίας…το να βρει κανείς όσα εκρηκτικά θέλει , όσα όπλα θέλει και να ΜΗΝ γίνει καθόλου αντιληπτός από Μυστικές Υπηρεσίες κλπ … είναι παιχνιδάκι. (βλέπε P2)

    Τα ίδια κέντρα που πριν λίγα χρόνια χρηματοδοτούσαν τους υπερπατριώτες να αντισταθούν στον διεθνιστικό «κίνδυνο» εξ ανατολών … σήμερα επενδύουν στους κυνηγημένους διεθνιστές μιας και ολόκληρος ο πλούτους του ανατολικού μπλοκ ελέγχεται από τους επικυρίαρχους ολιγάρχες κι έτσι … αφού η Ευρώπη αρχικά είχε εθνικοποιηθεί με σκοπό τη διάσπαση, τη δημιουργία πολέμων και άρα ΧΡΕΩΝ … τώρα που είναι στο παραπέντε της χρεοκοπίας μπορεί να ομογενοποιηθεί χωρίς αντιδράσεις και η διοίκησή της να περάσει στον έλεγχο των επικυρίαρχων .

    Οι Ευρωπαίοι είναι εξαντλημένοι κι εξοικειωμένοι με την ιδέα να ψηφίζουν για εκπροσώπους ευρωβουλευτές που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ από κοντά.
    Αυτός που όρισε Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Herman Von Rompuy παραμένει ΑΓΝΩΣΤΟΣ σε όλους εμάς που καλούμεθα να πληρώνουμε τον μισθό του.
    Κι αυτό και μόνο είναι απόδειξη της τυραννίας που ετοιμάζουν για όλους εμάς τους ανόητους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ..ΞΥΠΝΑ ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ

    Βιτσιόζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΑΠ- Λεφτά υποσχέθηκε και τελικά θα δώσει δωρεάν διαμονή σε κελιά:
    Από 1.08 ξεκινά η φυλάκιση για τους μικροοφειλέτες...

    Οδηγίες προς τις εφορίες να ειδοποιήσουν άμεσα - με ειδοποιητήρια, τηλεφωνικά ή με άλλον πρόσφορο τρόπo - τους οφειλέτες του δημοσίου προκειμένου να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους δίνει με εγκύκλιο του το υπουργείο Οικονομικών.

    Από 1 Αυγούστου ξεκινά η εφαρμογή των διατάξεων του νέου νόμου που προβλέπει αυτόφωρο και ποινές φυλάκισης για ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 5.000 ευρώ. Για αυτό και το υπουργείο Οικονομικών καλεί τα δικαστικά τμήμα των ΔΟΥ να προχωρήσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην ειδοποίηση όσων έχουν βεβαιωμένες οφειλές προς το δημόσιο έως 30 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα υποστούν τις αυστηρές ποινές της νομοθεσίας. Σημειώνεται ότι η νέα ρύθμιση που μπορούν να αξιοποιήσουν οι οφειλέτες προβλέπει την εξόφληση του χρέους τους προς το δημόσιο μέχρι και σε 36 δόσεις.

    Με βάση τη νομοθεσία από 1 Αυγούστου 2011 το αδίκημα της μη εξυπηρέτησης οφειλών προς το δημόσιο άνω των 5.000 ευρώ είναι διαρκές με αποτέλεσμα αν επιβάλλεται η διαδικασία του αυτόφωρου και ποινές φυλάκισης για τις ακόλουθες περιπτώσεις:

    - Για οφειλές συνολικού ύψους άνω των 5.000 ευρώ και μέχρι δέκα χιλιάδων 10.000 ευρώ, ανεξαρτήτως του χρόνου που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες μέχρι την 31.3.2011.

    - Για οφειλές συνολικού ύψους άνω των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ, για τις οποίες κατά την ως άνω ημερομηνία δεν είχαν συμπληρωθεί τέσσερις μήνες αφότου κατέστησαν ληξιπρόθεσμες.

    ΠΑΣΟΚ: ΠΡΩΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.........ΟΛΕ !!!!

    Μετά απο πρόταση των Ραγκουσηδων-Παμπούκηδων-Πάγκωλου και άλλων ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ του παSSοκ..
    Εξετάζεται το ενεδεχόμενο...να δωθούν 850.000 Ελληνες ΣΚΛΑΒΟΙ. ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ
    του πισωκολλητου του Νικολάκη Παπανδρέ.

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ ΤΑ 850.000.00Ο ΕΥΡΩ που χρωστάει.
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,
    ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΛΟ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ..ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ (1 γεύμα) την ημέρα και πολύ είναι...

    σημ. 850 ολοστρόγκυλα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !
    ==================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση