GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία-φωτιά του ΣΔΟΕ...

Η ιστορία με τα στημένα ματς και τον παράνομο στοιχηματισμό όπως φαίνεται θα αργήσει να ξεκαθαρίσει, καθώς κάθε ημέρα στα χέρια της Πόπης Π...

Η ιστορία με τα στημένα ματς και τον παράνομο στοιχηματισμό όπως φαίνεται θα αργήσει να ξεκαθαρίσει, καθώς κάθε ημέρα στα χέρια της Πόπης Παπανδρέου έρχονται νέα στοιχεία που εμπλέκουν όλο και περισσότερα άτομα. Οι τελευταίες ειδήσεις κάνουν λόγω για λογαριασμούς που άνοιξαν και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς εμπλέκουν στην υπόθεση νέα πρόσωπα και κάποια... παλιά.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα SpotrtDay στους λογαριασμούς που ανοίχτηκαν βρέθηκαν...
φοβερά πράγματα: Προπονητής που έχει στην κατοχή του μετοχές 45 εκ. ευρώ (!), μπουκμέικερ με δράση στην Ασιατική αγορά στοιχήματος και 18 ακίνητα, πρόεδρο ΠΑΕ με 5.5 εκ. ευρώ περιουσία χωρίς καμία επιχειρηματική δραστηριότητα, μάνατζερ με ομόλογα 19 εκ. ευρώ, διαιτητή που έχει στην κατοχή του ξενοδοχείο και τέλος ένα ποδοσφαιρικό παράγοντα που στην φορολογική του δήλωση τα τελευταία έντεκα χρόνια δηλώνει κέρδη μόνο από το στοίχημα.
Πλέον οι εισαγγελείς έχουν αρκετή δουλειά, καθώς πρέπει να δουν σε ποιες χώρες διακινούνταν αυτά τα χρήματα και που κατέληγαν. Αξίζει να σημειώσουμε πως κάποια από αυτά τα πρόσωπα είναι μπλεγμένα και με την πρώτη "παράγκα".
Αρχίζουν οι διώξεις 
Από Δευτέρα θα αρχίσουν και οι πρώτες διώξεις σε πρόσωπα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα ισχύσει για τα πρώτα 15 ονόματα που έχουν και τις περισσότερες κατηγορίες. Το θέμα αναμένεται να επηρεάσει και τον αθλητικό εισαγγελέα, αφού αρκετά από αυτά τα πρόσωπα έχουν ομάδες στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία.
Μετά τις πρώτες διώξεις, θα πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι 68 άνθρωποι που φέρεται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια, που έχει ξεσπάσει στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Όσον αφορά τις ποινές που μπορεί να επιβληθούν στους πρώτους 15; Οι παράγοντες κινδυνεύουν με εφ’ όρου ζωής απαγόρευση οποιασδήποτε δραστηριότητας σε σχέση με το ποδόσφαιρο, ενώ οι ομάδες μπορούν να αντιμετωπίσουν μέχρι και τον υποβιβασμό.

Πηγή: sport 24

3 σχόλια

  1. ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.
    ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ.
    ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ , ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ΄ ΟΡΑ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάστε δύο ενδιαφέροντα άρθρα

    http://taairetika.blogspot.com/2011/06/blog-post_21.html

    http://taairetika.blogspot.com/2011/06/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμια κατάσχεση θα γίνει? Στα φρύδια μας αν τους απαγορέψουν να παίζουν στοιχημα... Να τους τα πάρουν όλα.. μετοχές, μετρητά, ακίνητα, αυτοκίνητα, σώβρακα.. όλα...
    Ε, και ας τους απαγορέψουν μετά οποιαδίποτε σχέση με ποδόσφαιρο και στοίχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση