GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαλύψεις για τα "πάρε δώσε" της Γαλλίας με τον Καντάφι...

Οι δυτικές δυνάμεις είναι καταδικασμένες να ηττηθούν στη στρατιωτική τους εκστρατεία για την αποπομπή του λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι, ...

Οι δυτικές δυνάμεις είναι καταδικασμένες να ηττηθούν στη στρατιωτική τους εκστρατεία για την αποπομπή του λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι, υποστήριξε ένας από τους γιους του σε συνέντευξή του σε γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό, και πρόσθεσε ότι οι αεροπορικές επιδρομές τις οποίες διεξάγουν εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων της χώρας του καθιστά τις χώρες αυτές «θεμιτούς στόχους».
Ο Σάιφ αλ Ισλάμ Καντάφι είπε στο ιδιωτικό γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1 ότι ο πατέρας του δεν έχει καμιά πρόθεση να εγκαταλείψει τη χώρα στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για τον τερματισμό της σύρραξης στη Λιβύη, παρότι...
 οι εξεγερμένοι αξιώνουν πρωτίστως τον τερματισμό της εξουσίας του, η οποία διαρκεί τέσσερις δεκαετίες.
Ερωτηθείς εάν έχει κάποιο μήνυμα να δώσει στο γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, η κυβέρνηση του οποίου ανέλαβε κεντρικό ρόλο στην δυτική επέμβαση στη Λιβύη, ο Σάιφ αλ Ισλάμ είπε ότι «δεν πρόκειται να νικήσετε. Δεν έχετε καμιά πιθανότητα, έχετε μηδέν πιθανότητες, να κερδίσετε στον πόλεμο εδώ».
«Αν είσαστε οργισμένοι μαζί μας επειδή δεν αγοράσαμε αεροπλάνα Rafale, θα έπρεπε να μας μιλήσετε», πρόσθεσε, αναφερόμενος στα γαλλικά αεροσκάφη που κατασκευάζει η Dassault και το Παρίσι προσπαθούσε να πουλήσει στην Τρίπολη πριν από το ξέσπασμα της εξέγερσης εναντίον του Καντάφι.
«Εάν είσαστε οργισμένοι μαζί μας επειδή οι συμφωνίες για το πετρέλαιο δεν πήγαιναν καλά, θα έπρεπε να μας μιλήσετε. Οι εξεγερμένοι δεν πρόκειται να σας δώσουν τίποτε, διότι δεν πρόκειται να νικήσουν», πρόσθεσε ο Σάιφ αλ Ισλάμ Καντάφι μιλώντας στο TF1.
Ο γιος του λίβυου ηγέτη, ο οποίος όπως και ο πατέρας του αντιμετωπίζει διεθνές ένταλμα σύλληψης για να εκδοθεί στη Χάγη όπου το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο θέλει να τον δικάσει για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για το ρόλο του στους θανάτους πολιτών που απαιτούσαν την ανατροπή του συνταγματάρχη Καντάφι, είπε πως η Τρίπολη είναι έτοιμη να προβεί σε παραχωρήσεις σε ό,τι αφορά ορισμένα από τα γαλλικά αιτήματα, πρόσθεσε όμως πως η κυβέρνηση Καντάφι θα πολεμήσει για να υπερασπιστεί τη χώρα.
«Θέλετε δημοκρατία, είμαστε έτοιμοι. Θέλετε εκλογές, είμαστε έτοιμοι.
Θέλετε--τι; Νέο Σύνταγμα; Είμαστε έτοιμοι. Κατάπαυση του πυρός; Είμαστε έτοιμοι. Αλλά η άλλη πλευρά λέει όχι συνέχεια», είπε.
«Αλλά το να πω στον πατέρα μου να εγκαταλείψει τη χώρα, είναι αστείο. Δεν θα παραδοθούμε ποτέ. Θα πολεμήσουμε. Είναι η χώρα μας. Πρέπει να πολεμήσουμε για τη χώρα μας και θα αποτελέσετε θεμιτούς στόχους για εμάς», πρόσθεσε.
Σε ομιλία του μέσω τηλεφώνου, απευθυνόμενος σε δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές του στην Πράσινη Πλατεία της Τρίπολης την Παρασκευή, ο συνταγματάρχης Καντάφι είχε καλέσει το NATO να σταματήσει την εκστρατεία των αεροπορικών βομβαρδισμών που διεξάγει απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση λίβυοι μαχητές θα εφορμήσουν στην Ευρώπη «σαν σμήνος ακρίδες ή μέλισσες».
 ΑΠΕ-ΜΠΕ

4 σχόλια

  1. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΑ RAFALE ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΑΝ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ UBS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΚΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ-ΠΡΑΣΙΝΕ ΦΡΟΥΡΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ?ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ.. ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΣΤΗΝ ΕΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΑ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤ΄ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ .ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ.ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ .ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ .ΤΟ ΣΠΙΓΚΕΛ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ
    600.0000΄.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ,ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΤΟΝ ΟΗΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.ΚΟΥΦΟΙ ΕΙΣΤΕ Η ΤΥΦΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΚΡΕ ..MEΓΑΛΕ..ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΜΑΛΑΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ
    ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΟΙΑΣ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ
    ΒΟΛΕΨΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ..

    Επεισοδιακή "υποδοχή" στον υφυπουργό Εργασίας
    Αν και οι εργαζόμενοι στην ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ περίμεναν τον υπουργό, τελικά εμφανίστηκε ο υφυπουργός Γιάννης Κουτσούκος.
    Κάποιοι θέλησαν να πλησιάσουν κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα με αποτέλεσμα να μπει στη μέση η αστυνομία και να υπάρξει ένταση για μερικά λεπτά.
    Τελικά οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι ο υφυπουργός θα συναντηθεί με αντιπροσωπία τους και έτσι τα πνεύματα γρήγορα ημρέμησαν.

    Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι προειδοποιούσαν για θερμή υποδοχή
    “ Εμείς περπατάμε με το κεφάλι ψηλά.

    Αυτοί που πρέπει να κρυφτούν είναι η χούντα
    ____________________________________________
    που έπνιξε στα χημικά και την τρομοκρατία τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα,
    ___________________________________________
    είναι η κυβέρνηση του Παπανδρέου,
    το υπουργείο Άμυνας, ο χωριανός μας!!! υφυπουργός Κώστας Σπηλιόπουλος
    _____________________________________________
    και όλοι οι ‘‘εξ Αχαΐας ορμώμενοι’’ βουλευτές και Υπουργοί!!! που ψήφισαν στο μεσοπρόθεσμο και στον εφαρμοστικό νόμο το κλείσιμο των ΕΑΣ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ)...”
    _____________________________________________
    έγραφε η ανακοίνωση-πρόσκληση για συγκέντρωση στο ΠΟΡΤΟ ΡΙΟ όπου θα πήγαινε ο υπουργός.

    Δείτε το βίντεο από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση