GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμάζει... βαλίτσες ο πρωθυπουργός‏

Από το http://www.briefingnews.gr/ Βαλίτσες ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Έλληνας πρωθυπουργός βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνει πρ...


Βαλίτσες ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Έλληνας πρωθυπουργός βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την επίτευξη μιας ευρωπαϊκής λύσης «που θα βάζει τελεία και παύλα στο θέμα διαχείρισης του ελληνικού χρέους» όπως τόνιζε στενός του συνεργάτης.
Στο πρωθυπουργικό γραφείο κλείνονται τα ραντεβού για συναντήσεις, με ευρωπαίους ηγέτες και ετοιμάζεται ένα...
 βαρύ πρόγραμμα επαφών και με ευρωπαίους αξιωματούχους, συναντήσεις που θα γίνουν άμεσα.
Η πανευρωπαϊκή εκστρατεία του Γιώργου Παπανδρέου έρχεται ως συνέχεια των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση όπως ήταν και η επιστολή προς τον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ. Στις αποσκευές του εκτός από τα αποτελέσματα που υπάρχουν από τις μέχρι τώρα προσπάθειες που έχει κάνει η Ελλάδα, από την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού, θα έχει προτάσεις για μια Ευρωπαϊκή λύση που θα καθιστά βιώσιμο το ελληνικό χρέος. «Εμείς θα συνεχίσουμε τις πιέσεις δεν μένουμε στην απόφαση του Γιούρογκρουπ.
Θα μας ικανοποιούσε μια σταθερή λύση, αλλά εμείς δεν μπορούμε να την υποδείξουμε» έλεγε κυβερνητικό στέλεχος «δεν δανείζουμε εμείς ούτε ο πλανήτης γη είναι εδώ» τόνιζε χαρακτηριστικά για να καταδείξει και τα περιθώρια διαπραγμάτευσης που έχει η Ελλάδα. Ωστόσο στην κυβέρνηση δεν κρύβουν την ικανοποίησή του για τα όσα αποφασίστηκαν στο Γιούρογκρουπ. «Δεν πανηγυρίζουμε , όταν όμως διευρύνονται οι δυνατότητες για την εξεύρεση λύσης τότε είναι προς τη θετική κατεύθυνση» τόνιζε κυβερνητικό στέλεχος.
Τόσο στο οικονομικό επιτελείο όσο και στο Μαξίμου θεωρούν ότι από τη στιγμή που στο τραπέζι πια μπαίνουν και άλλες λύσεις, πλην της συμφωνίας της Βιέννης και υπάρχει πια μια διευρυμένη ατζέντα δίνει τη δυνατότητα να βρεθούν συνδυαστικές λύσεις για την Ελλάδα. «Δυσμενέστερες αποφάσεις από αυτές που ισχύουν τώρα αποκλείεται να υπάρξουν» τόνιζε συνεργάτης του πρωθυπουργού, ενώ έφερνε ως παράδειγμα αλλαγής στάσης της Ε.Ε και από το γεγονός ότι η επαναγορά ομολόγων ήταν ένα σενάριο που είχε αποκλειστεί και τώρα επανήλθε στο τραπέζι.
Πάντως η οποιαδήποτε λύση θα πρέπει να έχει οριστικοποιηθεί μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου καθώς την επόμενη ημέρα θα πρέπει να εκταμιευθεί η 6η δόση.

16 σχόλια

  1. Όχι στον νεοβυζαντινο σκοταδισμο,μεσαιωνισμο

    Του Θωμα Ακρωτηριανάκη
    Όλες οι απόψεις που ακολουθουν είναι προσωπικες δικες μου.
    Αντιγράφω από το βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου (όταν έγραψε το βιβλίο,και όταν εκδόθηκε ήταν αρχισυντάκτης του πολιτικου ρεπορταζ της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ",
    με προϊστάμενο τον γνωστο Σταύρο Ψυχάρη) «Του μιλάνε τα κύματα...
    Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτική », εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,σελίδες 124-125 :
    «Δεν το είχε συζητήσει με κανέναν. Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα ορθόδοξοι χριστιανοί. Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι, πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του, με ανάδοχο τον καθηγητη Γιώργο Λιανόπουλο - φίλο του Ανδρέα από την Αμερική και υφυπουργο του Καραμανλη στη Μεταπολίτευση.
    Την Γκέηλ, όπως ήταν το αμερικανικό όνομα της Σοφίας, τη βάφτισε η γιαγιά και της έδωσε το δικό της όνομα. Νονος του Νίκου, ήταν ο Γιώργος Μαλάνος, καθηγητής Οικονομικων στην Τζώρτζια, φίλος κι αυτος του Ανδρέα Παπανδρέου από το Κολέγιο, πριν απο τον πόλεμο.
    Τον ακολούθησε για ένα διάστημα στην Αθήνα, αλλά το 1963 επέστρεψε στην Αμερικη και λίγο αργότερα έχασε τη ζωη του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Τον μικρότερο, τον Ανδρέα, τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικο και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου».
    Στην αμέσως επόμενη σελίδα,την 126,αναφέρεται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου και η Margaret Chant παντρεύτηκαν με θρησκευτικο,
    ορθόδοξο γάμο την 8η Ιανουαρίου του 1961 (ημέρα Κυριακη),στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Μάλιστα αναφέρεται και ο αριθμος του πιστοποιητικού γάμου, της Αρχιεπισκοπης Βορείου και Νοτίου Αμερικης,ως επίσης και το κείμενό του.Επίσης, στη σελίδα 60 αναφέρεται ότι στις 30 Αυγούστου 1951 είχανε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στη Νεβάδα των ΗΠΑ.Να πω επίσης ότι ο Γιώργος Α. Παπανδρέου στο αμερικανικο πιστοποιητικο γέννησής του είναι γραμμένος George Jeffrey Papandreou και η αδερφη του είναι γραμμένη Gayle Sofia Papandreou,πράγμα προσβάσιμο μέσω του Διαδικτύου.
    Το βιβλίο λοιπόν αναφέρει τις ακριβείς ημερομηνίες για τους γάμους των γονέων του Γιώργου Α. Παπανδρέου, αλλά για τη βάπτισή του μόνο το έτος . Ποτέ και πουθενά δεν έχει δημοσιευτεί η ακριβής ημερομηνία της βάφτισης. Η Margaret, κόρη του Douglas Chant, ο οποίος ήταν μάρτυρας του Ιεχωβα, απορρίπτει με τον πιο έντονη τρόπο τη νηπιοβάπτιση, και έτσι άφησε τα παιδιά της αβάπτιστα.
    Στο υποσυνείδητο της ελληνικής κοινής γνώμης , υπάρχει ότι η μητέρα είναι κατά της νηπιοβάπτισης και ότι πιθανώς να κατάφερε να εμποδίσει τη βάφτιση των παιδιών της, οπότε, αν ο Γ.Παπανδρέου ήταν βαπτισμένος,"θα διατυμπανίζανε" την ημερομηνία βάπτισης, προς αποφυγή επικίνδυνης πολιτικής ζημιάς.
    Έτσι πρόκριναν τη διέξοδο της πλαστογραφίας,οι ψεύτικοι φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου (με επικεφαλης τον Σταύρο Ψυχάρη),εν αγνοία του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου και για να τον έχουν στο χέρι.Και δεν οφείλει λοιπον ο Γιώργος Α.Παπανδρέου να διαψεύσει το βιβλίο,διότι αυτο δεν λέει ότι ο ίδιος είπε ότι το 1959,ένα πρωι,βαφτίστηκε ορθόδοξος χριστιανος. Όλοι οι "νονοί" είναι νεκροί και ήταν, και οι δικοί τους είναι, ευγενικοι άνθρωποι και δεν θα λέγανε ποτέ,ιδίως δημόσια : "γιατί γράφετε αναληθως ότι ήταν νονος του".
    Το βιβλίο «Του μιλάνε τα κύματα» πλαστογραφεί την πραγματικότητα και παριστάνει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι βαπτισμένος, ενω είναι αβάπτιστος (γι' αυτό φταίνε οι ψευδοπληροφοριοδότες).
    Όπως,ιδεολογικα, χαίρομαι ότι ο Γιώργος Α.Παπανδρέου είπε στην τότε γυναίκα του ότι είναι άθεος,
    βλέπε και το σχετικο ηλ.δημοσίευμά μου :
    http://press-gr.blogspot.com/2011/07/blogpost_9942.html
    με ακριβως τον ίδιο τρόπο χαίρομαι που είναι αβάφτιστος.
    Όχι στον νεοβυζαντινο σκοταδισμο και μεσαιωνισμο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ !!!!!!
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ?!?!?
    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ "ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ" ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ?!?!?
    ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΓΑΜΩ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να φύγει και να μην ξαναγυρίσει...

    ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι παραμύθια ειναι αυτα; Η σύσκεψη κορυφής της Παρασκευής βαφτίστηκε πρωτοβουλία του ΓΑΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ.

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ.

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.. ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ.. ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΣΤΗ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ..ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ..ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ 500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιωργακη θελω να γαμησω το μουνι της μανας σου με καποτα απο σμυριδοπανο.
    Μετα θελω να κανεις κουμαντο ωστε να μου κατσει η πουστρα ο Νικολακης.
    Και μετα θελω να τραβηξω και ενα ξεγυρισμενο γαμησι στην Αντα, κριμα να την αφηνεις αγαμητη και να το ριχενει στα ξυδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ....
    _______________________________________
    Το μόνο που έχει σημασία πλέον είναι
    το να μην προλάβουν να το σκάσουν από
    την Ελλάδα.

    Πρέπει να δικαστούν και να εκτελεστούν εδώ.
    _______________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον πιάσανε οι ζέστες και επειδή δεν τον παίρνει για τριμηνες διακοπές εδώ όπως πέρσι πάει για δροσιστικα ταξιδάκια στο βορρά.
    Ακου να διαπραγματευτεί....τι να διαπραγματευτεί αφού οτι ζητησαν το ψηφισε.
    Εκτέλεση θέλει όλη η οικογένεια ΝΤΑΛΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Γιωργάκης σίγουρα είναι ο ΑΒΕΡΕΛ με την μικρή παράφραση του logo από....πότε θα φάμε; σε....λεφτά υπάρχουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιωργάκη βρεθηκαν και άλλοι διεφθαρμένοι τεμπέληδες και κοπρίτες λαοί, Ιταλία Ισπανία.
    Στείλε τον Παγκαλο να τους πεί μαζί τα φαγαμε και πόσο κοπριτες είναι και ότι τα μνημόνια είναι ευτυχία. Στειλε τον ξεπεταλωμένο να τους πει ποσο διεφθαρμενο κράτος έχουν.
    Πες τους όμως οσο το δύνατον πιο βόρεια να είναι γιατί αν πάνε νότεια έχει τον κόλπο του Ταραντα και το τσιμεντάρισμα παει σύννεφο.
    Εχεις να δεις ακόμα διεφθαρμένους λαούς Γιωργάκη που θα θολώσει το γιαγκιόζικο μάτι σου.
    Συνειδητα μπαγάσα μας έβαλες στο λούκι, μας είδες για πολύ μαλάκες και σε ενα βαθμό έχεις δίκιο υπάρχουν ακόμα μαλακες που κάθονται και σε ακούνε. Ελα όμως που οι περισσοτεροι θελουν να σου κανουν κακα πράγματα αυτό που το πας; ο ψευτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται μετά αρχίζει το καταχέριασμα και είσαι κοντά πολύ κοντά.
    Καντηνα με ελαφρά πηδηματάκια πριν γίνει βιετναμ η Ελλάδα.
    Πάρε όλη την πλεμπα μαζί σου και ξεκουμπιστείτε γρήγορα.
    Τα καταφερες!!!!έφερες εις πέρας το εργο που ανέλαβες!!! τα γαμησες την μάνα όλα!!!! δεν έμεινε τίποτε όρθιο εκτός απο τους υμέτερους που συνεχίζουν να ζουνε εις βάρος των μαλακισμένων Ελλήνων.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΠΕΤΑΜΕΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Δημοκράτη του κώλου παραμυθατζή,παπατζή ΕΚΛΟΓΕΣ αυτό θα είναι το δημοψήφισμα και θα πάρεις την απάντηση που σου πρέπει. Μετά έπεται συνέχεια θα δώσεις λόγο αβανταδόρε και αλοίμονο σε αυτην την κυβέρνηση που θα προκύψει αν δεν σας συρει σαν τσαουβάλια σε δίκες οι μέρες της θα είναι μετρημένες.
    Θα δωσετε λόγο όλοι στην διακιοσύνη κοπρόσκυλα για την κλεψιες και τις απάτες που διαπράξατε εις βάρος όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΞΕΣΚΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧ........Α ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΠΗΝΕΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ......ΑΘΛΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φτου και χαρηκα προς στιγμή γιατί νόμισα πως παει και προς την άλλη πατρίδα του για να τους σώσει και αυτούς από την κρίση χρέους που τους ετοιμάζουν. Αλλά που τέτοια τύχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Nα φύγει και να τον σκοτώσει η Μαφία πρίν γυρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Υπουργέ Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    Εδώ και τώρα είναι Εθνική ανάγκη να αλλάξει ο Νόμος περί Αυτοφώρου, και Αυτόφωρο να θεωρείτε κάθε αδίκημα μέχρι και την παρέλευση είκοσι ετών από την τέλεση του.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
    Κύριε Υπουργέ, κάθε απατεώνας-κλέφτης-δολοφόνος-κακοποιός οτιδήποτε τέλος πάντων σχετικό με αυτά, φοβάται το Αυτόφωρο, αυτό τον καίει, καθώς αν πάει σε Δικάσιμο και να την κοπανήσει μπορεί, και να συνεχίσει την ζωή του κανονικά, και να καθυστερήσει την εκδίκαση για καμιά δεκαριά χρόνια, και με Βούλευμα να απαλλαγεί, και Χάρης να τύχη, άσε που μπορεί να έχει και Μπάρμπα στην Κορώνη, και ξέρετε πολύ καλά ποιος είναι αυτός ο Μπάρμπας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙ .....

    ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ !!!!

    ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ,
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση