GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Άξιος ο μισθός σας..."

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιό ς e-mail: prevejohn@yahoo.gr Συμμετείχα στην μεγαλειώδη συγκέντρωση της Τετάρτης και βίωσα από κοντά την πρ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Συμμετείχα στην μεγαλειώδη συγκέντρωση της Τετάρτης και βίωσα από κοντά την πρωτοφανή αστυνομική βία των ΜΑ(ν)Τ(ντρόσκυλων) και των “Ραμποειδών απομιμήσεων” της ομάδας ΔΙΑΣ.
Τώρα βλέποντας στο διαδίκτυο και στα κανάλια τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξαν κάποιοι διαδηλωτές είμαι πεπεισμένος ότι το πολίτευμα μας έχει ...
μετατραπεί σε μια ιδιότυπη κοινοβουλευτική χούντα όπου ο φασισμός έρπει παρέα με τον Γκεμπελισμό και την παραπληροφόρηση.
Μοιάζει να ζούμε πλέον σε ένα κόσμο παραισθήσεων όπου το αφύσικο μας το πλασάρουν ως φυσικό, την ανοησία σαν εξυπνάδα, τους ανίκανους ως ικανούς, τους ψεύτες ως φιλαλήθεις και τους κλέφτες ως αθώες περιστερές!!!
Μέσα λοιπόν σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα ακούμε τον εκπρόσωπο της αστυνομίας να μη βλέπει την βία που ζήσαμε και βλέπουμε στα βίντεο και τους πάσης φύσεως και ηλικίας διαδηλωτές (νέους, γέρους, γυναίκες και παιδιά) να τους βαφτίζει όλους ταραχοποιούς και επικίνδυνους για την δημοκρατία της ξεφτίλας που ζούμε.
Πραγματικά αναρωτιόμουν γιατί έβγαλαν τόση βία και μίσος εναντίον των απλών και καθημερινών ανθρώπων που διαδήλωναν ειρηνικά. Γιατί εδώ και χρόνια δεν κάνουν τίποτα με τους κουκουλοφόρους που πολλές φορές χαριεντίζονται παρέα επιβεβαιώνοντας τις ενδείξεις ότι είναι δικοί τους και απλά τους χρησιμοποιούν για να βρίσκουν άλλοθι για τις αιματηρές και βίαιες επεμβάσεις τους εναντίον του διαμαρτυρόμενου λαού.
Η απορίες μου αυτές βρήκαν την εξήγηση που ζητούσα βλέποντας στα τηλεπαράθυρα τις αναλύσεις των τελευταίων γεγονότων.
Αναλύσεις περιγραφές και κριτική που περιστρέφεται γύρω από τα γεγονότα και όχι για τις λεπτομέρειες και τις συνέπειες του επαίσχυντου μεσοπρόθεσμου που ψήφησαν τα 155 ανδρείκελα της Βουλής.
κ. Παπουτσή. κ. Κοκαλάκη, κ. Δημοσιογράφοι ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης πέτυχε οπότε “Άξιος ο μισθός σας.”

14 σχόλια

  1. Παπάρα και διαστρεβλωτή (σκόπιμα) Πρεβενιέ που λες κατά λέξη:

    "πάσης φύσεως και ηλικίας διαδηλωτές (νέους, γέρους, γυναίκες και παιδιά) να τους βαφτίζει όλους ταραχοποιούς και επικίνδυνους για την δημοκρατία της ξεφτίλας που ζούμε.
    Πραγματικά αναρωτιόμουν γιατί έβγαλαν τόση βία και μίσος εναντίον των απλών και καθημερινών ανθρώπων που διαδήλωναν ειρηνικά."

    Φαίνεται ακριβώς ότι δεν ήσουν στο Σύνταγμα. Οι ελάχιστοι τέτοιας κατηγορίας στο συγκεκριμένο μέρος, τη συγκεκριμένη μέρα μπορούσαν απλά να φύγουν μόλις είδαν ότι μύριζε μπαρούτι. Όσοι άτυχοι δεν πρόλαβαν απλά ζορίστηκαν. Και σοκαρίστηκαν. Δεν κτυπήθηκαν. Και αν έφαγαν και καμιά ξώφαλτση σε τέτοιας κλίμακας αντάρτικο πόλεων των ΣΥΡΙΖαίων και Α?ΝΤΑΡΣυαίων, ε μικρό το κακό ισοπεδωτή των πάντων Πρεβενιέ.

    Συμφωνώ ότι χάλασε το δικαίωμα στην διαμαρτυρία. Αυτό το χαλάσατε εσείς οι δήθεν αγανακτισμένοι των φρου φρου κι αρώματα. Τόσες μέρες το ποίημά σας έγινε αντιληπτό. Δεν αναρωτηθήκατε ότι κάπου θα χαλάσει και το κλίμα; Τι είναι; Παράσταση του ΛΑζόπουλου κάθε Τρίτη με κοινό με δομή και επαναληψιμότητα; Αλλά ξέχασα, εγκλωβιστήκατε στο μεγαλείο σας. Παγιδευτήκατε στο ότι πρέπει να φουσκώνετε αντί να ξεφουσκώνετε και για αυτό πήγατε οι ελάχιστοι μη ταραξίες εκεί. Ε, παίξατε και χάσατε.

    Ουφ πολλά είπα. Ο λαός το λέει καλύτερα "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες".
    Και όσο αφορά τα φασισιστογκαιμπελικά και κλπ που λες ότι διάγουμε, συμφωνώ ότι η δημοκρατία μας είναι ατελής με άπειρα εδώ και 20 χρόνια παραδείγματα τα οποία ουδόλως αντιληφθήκατε σαν ζώα που είστε, ειδικά την τελευταία 6ετία, και μόλις ξεσηκωθήκατε από αυτια΄, τον παπά με τη γουρούνα τον ανιδιοτελή κλπ. θυμηθήκατε να τα ενστερνιστείτε. Αλλά παρόλο που είναι ατελής η δημοκρατία μας, και εκεί δεν χρειάζονται οι σάλτσες σου περί φασισμού, και πάλι ο λαός το λέει σωστά:
    "Μεγάλη μπουκιά να φας, μεγάλη κουβέντα να μην λες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Πρεβενιέ στο χω πει τοσες φορές.
    Κόφτο το πιοτό.Αφού σε χαλάει το ρημάδι.
    Τι το πίνεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα κύριε μου , είναι ΌΤΙ , οι Έλληνες νομίζουν ότι έχουμε δημοκρατία,και όσο αυτό θα ισχύει , απλώς οι ταγοί μας θα μας φέρονται όπως μας αξίζει.
    Γιατί οι σκεπτόμενοι Έλληνες , είναι πολύ λιγότεροι από την πλειοψηφία .
    άρα?????????????
    Ας συνηθίσουμε να ζούμε με της ψευδαισθήσεις , και ας λέμε ότι κάνουμε λάθος,και ότι η δημοκρατία επιβάλλεται δια αυτής της οδού.
    Εξάλλου γίνονται μεγάλες προσπάθειες από την κυβέρνηση της χώρας για να σωθούμε .
    Ο Γιώργος Παπαδόπουλος το ίδιο δεν έκανε,μας έσωσε από τους Κομμουνιστές.
    ο Γιώργος Παπανδρέου,δεν κατάλαβα από που θα μας σώσει,ούτε ποια είναι η απειλή.
    Απλά αν πει , και επιβάλει να επιστραφούν τα κλεμμένα,και σωθήκαμε.
    τόσο απλά!!!!! είναι δύσκολο να το κάνει?????.
    ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΦΙΤΣΑΣ Πρώην Αστυνομικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους πεταν μολοτωφ για να τους καψουν τι θελεις να τους πεταν γαρυφαλλα?Ολα ειναι κωλοπαιδα του Τσιπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανάθεμα και κατάρα στους κλέφτες του δημόσιου βίου... κρεμάλα στους πολιτικούς... να πάνε φυλακή τα λαμόγια... κάθαρση τώρα. είναι μερικές απ τις κραυγές των αγανακτισμένων ελλήνων για την κρίση.
    Κρίση που δείχνει αξεπέραστη όσα δι...ς ευρώ και να μας δανείσουν...
    Κρίση που δεν είναι μόνο λογιστική, κρίση που δεν αποτυπώνεται μόνο σε οικονομικά μεγέθη, αλλά είναι κρίση βαθύτατη και ριζωμένη πια στις ζωές όλων μας. Είναι κρίση αξιών, νοοτροπίας και ήθους.
    Είμαι ένας πολίτης που ζω και εργάζομαι στη χώρα αυτή και θεωρώ τον εαυτό μου μοναδικό και αναντικατάστατο, σπάνιο είδος της ανθρώπινης αλυσίδας που όλοι πρέπει να φροντίζουν για μένα γιατί... έχουμε δημοκρατία. Γείτονα, συμπολίτη, συνάνθρωπε, μπορεί να μην καταχράστηκα δημόσιο χρήμα, μπορεί να μην έγινα πολιτικός, μπορεί να μην έκτισα βίλες, μπορεί να μην έκανα χλιδάτους γάμους στο εξωτερικό, μπορεί να μη μπήκα σε κότερο ποτέ μου, αλλά σε έκλεψα και εγώ, και σε θα σε κλέβω συνέχεια και καθημερινά γιατί είμαι συμφεροντολόγος, ατομιστής, νάρκισσος, ασυνεπής, που δεν ξέρω τι θα πει αυτοκριτική και πάντα μου φταίνε οι άλλοι.
    Σου κλεψα την ησυχία σου όταν για να επιδειχτώ στη γειτονιά πέρασα απ το σπίτι σου με διαπασών τη μουσική και την εξάτμιση να μουγκρίζει.
    Σου κλεψα την γαλήνη σου όταν προσπάθησες να περάσεις τη διάβαση πεζών κι εγώ έστεκα αγέρωχος με το "36 άτοκες δόσεις αυτοκίνητο" μου πάνω της.
    Σου κλεψα τη θέση παρκινγκ βάζοντας οριζόντια τη μηχανή μου γιατί στη γειτονιά υπάρχω μόνο εγώ και η γυναίκα μου πρέπει να παρκάρει χωρίς να δυσκολευτεί όταν έρθει απ τη δουλειά.
    Σου κλεψα τη ουρά στο σουπερ μάρκετ γιατί βιαζόμουν
    Σου ζήτησα 120 ευρώ για να σου βάλω ένα αιρ κοντίσιον χωρίς να σου κόψω απόδειξη.
    Σου πήρα 100 ευρώ την ημέρα για ένα δωμάτιο το χειμώνα σε χωριό της ελληνικής υπαίθρου γιατί μια καντηλήθρα στην παρουσίασα για τζάκι.
    Μου πλήρωσες 4 ευρώ τον καφέ και 6 ευρώ τη χωριάτικη και 10 ευρώ το ποτό γιατί όλοι τόσο τα έχουν.
    Εκμεταλλεύτηκα την πετρελαϊκή κρίση και χωρίς καθυστέρηση σου ανέβασα την τιμή στα καύσιμα αισχροκερδώντας εις βάρος σου ενώ ξέχασα να τις κατεβάσω όταν πέρασε η κρίση.
    Σου στέρησα τα δελτία κοινωνικού τουρισμού γιατί μπορώ να υποκρύπτω εισοδήματα και να εμφανίζομαι σαν δικαιούχος.
    Πήρα επιδόματα και επιδοτήσεις με πλασματικά στοιχεία και τώρα φωνάζω να φέρουν πίσω τα κλεμμένα.
    Σήκωσα κομματικές σημαίες, ένιωθα δέος όταν με κέρναγε και με χαιρετούσε ο βουλευτής στο καφενείο, ψήφιζα για ιδιοτελείς σκοπούς, ξερογλειφόμουν στα πολιτικά γραφεία για να έχω έναν άνθρωπο για τις δουλειές μου και τώρα απαιτώ να πάει φυλακή.
    Έδωσα φακελάκι σε γιατρό για να σε παρακάμψω στη λίστα και να σωθώ εις βάρος σου.
    Λάδωσα το μηχανικό της πολεοδομίας να κάνει τα στραβά μάτια μέχρι να σηκώσω το αυθαίρετο σε δασική έκταση και μετά πήγα στο Σύνταγμα σε καντηλοφορία να κλάψω για τα δάση που κάηκαν.
    Έψαξα και βρήκα γνωστό στην εφορία να γλιτώσω το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε για φορολογικές παραβάσεις και μετά παραπονέθηκα για τη διαπλοκή.
    Προειδοποίησα με φωτεινό σινιάλο παραβάτες οδηγούς για ύπαρξη τροχονόμου μπλόκου και μετά διαμαρτυρήθηκα γιατί η τροχαία δεν τους γράφει.
    Πέταξα το άδειο πακέτο τσιγάρων απ' το αυτοκίνητο και μετά θύμωσα με την αμέλεια των αρχών να καθαρίσουν τα φρεάτια και να πλημμυρίσει η γειτονιά μου.
    Σε εμπόδισα να περπατήσεις ελεύθερα στο πεζοδρόμιο γιατί άφησα το αυτοκίνητο, μιας και πετάχτηκα για δυο λεπτά σε μια δουλειά.
    Τα έβαλα με τους αλλοδαπούς που μολύνουν την χώρα μου ενώ τους εκμεταλλεύτηκα για φτηνή και ανασφάλιστη εργασία.
    Έβγαλα το σκύλο βόλτα δηλώνοντας τη ζωοφιλία μου, αλλά ξεχνάω να μαζέψω τα περιττώματα του υπονομεύοντας την υγεία σου.
    Εμπιστεύτηκα τους δημοσιογράφους, τους θεώρησα αυθεντίες, τους άφησα να με καθοδηγήσουν. με μπέρδεψαν, με αλλοτριώσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΚΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ-ΠΡΑΣΙΝΕ ΦΡΟΥΡΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ?ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ.. ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ.

    ΒΙΤΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΛΟΚ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

    Ο ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΙΤΑΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ Ο ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ.
    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ ΚΟΛΙΟΥΤΣΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΑΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΡΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ .
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕΕ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3 Ιουλ 2011 4:14:00 μ.μ. καραγκιοζάκο επειδή γνωρίζω τον κ. Πρεβενιό προσωπικά να ξέρεις ότι δεν πίνει ποτέ στην ζωή του.
    Μάλλον εσύ έχεις πιει το ζουμί από το κουτόχορτο που σε ταίζει ο Πρασινοσοσιαλισμός που πιστεύεις και έχεις καταντήσει κομματόσκυλο του κερατά.

    Όσο για τον 3 Ιουλ 2011 4:14:00 μ.μ. θέλω να του πω ας ανοίξει την τηλεόραση να ξεστραβωθεί από τα βίντεο και τις φωτογραφίες της αστυνομικής βίας που ζήσαμε.

    Τελικά ρε κοθώνια για όλα που γίνονται σε αυτό τον τόπο φταίει η αριστερά; Πως το λέτε αυτό αφού ουδέποτε κυβέρνησε και ούτε χρησιμοποίησε παρακρατικούς και κουκουλοφόρους.

    ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ; ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΕ ΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6:10:00 μ.μ.
    Αν είσαι εσυ αριστερός ημίχαζε αυτοκλητε συνηγορίσκε του κώλου
    τοτε τραβα να πληρωσεις τους απληρωτους
    και τους απολυμενους του Ρ/Σ 'ΚΟΚΚΙΝΟ'
    του ΣΥΡΙΖΑ και της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ του
    ΚΚΕ . Aυτοι γνωρίζουν απο πρώτο χερι
    την αριστερή πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτοί είναι ικανοί έτσι και μπουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα, να μην επιτεθούν σε αυτούς αλλά να χτυπήσουν τους συμπατριώτες τους 'Ελληνες. Λυπάμαι για την ανεπίτρεπτη αγριότητα τους εναντίον ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Δεν δικαιολογούνται με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια σκέψη: να μην αποκατασταθούν οι ζημιές ούτε στα δημοσια αλλά ούτε και στα ιδιωτικά. Να περνάτε από κει να τα βλέπετε και να καμαρώνετε για τον πολιτισμό σας απόγονοι του Πλάτωνα.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. όσο και να παραμιλάτε
    στα κωλοκάναλα και στον ύπνο σας
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ..& συνεργάτες..

    ΤΕΛΟΣ._ ____________________________________
    ΠΑΣΟΚ = ΧΟΝΤΡΗ ΒΡΙΣΙΑ

    ΑΙΩΝΙΑ.

    ΟΠΩΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ
    ΠΗΛΟΣ ΓΙΟΥΣΗΣ
    ΝΕΝΕΚΟΣ
    ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΤΕ;;; ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΤΑ ΓΚΛΟΜΠ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ;;;
    ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ...
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ, ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ [ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ-ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΗΤΑΝ ΝΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση